Valutata 3 stelle su 5

Min beställning kom bort så det tog väldigt lång tid att få den och sen fick jag fel vara men de kunde lösa det på plats i butik som tur var. Omständigt och tidskrävande, dock..

Valutata 5 stelle su 5

Var i butiken på Odenplan i Stockholm och det känns verkligen som att Naturkompaniet bryr sig om att jag som kund ska hitta rätt produkt. Killen som hjälpte mig i butiken var jättekunnig och hjälpsam!... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kunde inte byta ett par skor bara för att jag inte hade en kartong. Otrevlig och/eller omotiverad personal. Skrev direkt till VD:n och styrelsen, de är inte intresserade av nöjda kunder. Problemet... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Fick idag efter veckors väntan och ingen uppdatering ett mail. Pga tekniska fel och systembyte har leveransavisering uteblivit och paketet gått i retur???? Inga varor alltså!! Och ny order kan... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di articoli per sport all'aria aperta

Scritti dall'azienda

Gör vardagen till ett äventyr! Experter på allt från sovsäckar, tält till kläder och kängor. ✓Handla smidigt online eller i någon av våra 33 friluftsbutiker

3,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 62% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

3,0

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Undvik NK. Handla i butiker som värdesätter sina kunder istället.

Jämfört med tidigare erfarenheter i livet så har Naturkompaniet nått en helt ny botten av service. De är otacksamma, giriga, ovilliga att hitta en lösning som gynnar båda parter även fast det finns flera alternativ. Ärenden hanteras inte med förståelse, entusiasm eller ens ett försök att leva upp till eller överträffa kundens förväntningar. Naturkompaniets nonchalanta ton och förmåga att göra så lite som möjligt för så mycket som möjligt går emot alla mina principer som människa. När de inte ens kan engagera sig i att hjälpa kunderna (som betalar deras lön) så har det gått för långt utför. I Sverige förväntar vi oss hög standard vad kommer till service. I allmänhet är vi ett folk som ler när vi hälsar, håller dörren öppen, väntar på vår tur och gör rätt för oss för vi tänker på vårt personliga varumärke. Men inte NK. För NK struntar fullständigt i vad du förväntar dig. Finns det ett alternativ som gynnar båda och ett som bara gynnar dom och gynnar dom mer så kommer dom sätta sig själva först. Precis som andra så upplever jag att NK vänder på varenda krona till deras fördel. Strunt samma om de förlorar kunden så länge de kan tjäna någon krona extra här och nu. Med det sagt, beställ från ett annat företag, för om något faktiskt händer med din beställning från NK så är det bara du som kommer förlora på affären.

14 agosto 2023
Logo di Naturkompaniet

Risposta di Naturkompaniet

Hej Pierre.

Jag förstår att detta gäller din tidigare fråga angående prisgaranti?
Naturkompaniet har valt att stå utanför rådande pris-krig. Det är inte vår ambition att vara billigast och sälja till varje pris. Vi följer den prissättning som rekommenderas av våra leverantörer och vi vet att det finns aktörer som säljer motsvarande produkter några kronor billigare men vi vill tro att vi genom lokal närvaro och god service kan väga upp eventuella prisskillnader.
Vi tar service på stort allvar och vi är medvetna om att man har höga förväntningar på oss men vi kan tyvärr inte låta andra återförsäljare eller kunden själv bestämma vad våra varor skall kosta.

Du är välkommen att kontakta vår kundsupport om du har ytterligare frågor eller funderingar.

Ha en fortsatt trevlig dag.
Tommy.
Naturkompaniet

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Det lykkedes mig simpelthen ikke at betale min ordre på 17.000SEK jeg talte med både kundeservice og butiks medarbejdere. Helt utrolig dårligt og ærgeligt for forretningen Natur kompagniet når man ikke bliver hjulpet

7 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Kvalitet med sköna å praktiska kläder…

Kvalitet med sköna å praktiska kläder och hållbart från fjällräven. Såg att mycket av mina favoriter fanns på rabatt på nätet så blev en nätorder denna gång. Handlar gärna annars i min favorit i Västerås där det finns mycket kunnig å trevlig personal i en super snygg nya butiken på Erikslund 😀

8 giugno 2023
Valutata 2 stelle su 5

Två stjärnor varsegod!

Redigerat omdöme efter mailkontakt med naturkompaniet. En till stjärna för viljan att försöka lösa det hela men tyvärr så hittar vi ingen uppenbar lösning utan saker skylls på någon annan. Så svårt att ta till sig kritik men man borde vara tacksam och se sin chans som kedja att utveckla saker//sortiment.Därför bara två stjärnor.

25 maggio 2023
Logo di Naturkompaniet

Risposta di Naturkompaniet

Hej.
Tack för din recension.

Vad tråkigt att du känner dig missnöjd med både kvalitén och priset på våra produkter. Vår ambition är att tillhandahålla produkter av god kvalité till marknadsmässiga priser och att varje kund skall hitta bästa tänkbara produkt för ändamålet.

Du är välkommen att kontakta vår kundservice och du har några frågor eller funderingar eller om du haft en tråkig upplevelse i någon av våra butiker och vill dela med dig av denna, så hjälper vi dig vidare.
Du når oss på telefon 08-200342 eller e-post info@naturkompaniet.se

Hälsningar
Naturkompaniet

Valutata 3 stelle su 5

trasig kartong och märken på sandaler

Birkenstock
MILANO CT Herr - Sandaler Beställde på naturkompaniet.se, trasig kartong som skorna låg i inte ytteremballage, flertal märken i lädret. Åkte förbi butiken på kungsgatan sthlm. Fick tillbaka 10%, vilket var ok. Bra bemötande i butik, men skulle varit snyggt om ni försökt laga kartongen och informerat att produkten bar spår av provning. Blev fina med sadel fett. Om man vill profilera sig ett kvalitets företag måste det gälla hela kedjan, räcker inte med fina butiker.

3 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Jeg bestilte en Fjellreven skjorte som…

Jeg bestilte en Fjellreven skjorte som skulle være lik den jeg allerede hadde, og var godt fornøyd med. Produktet jeg fikk, var ikke sammenlignbart, kvaliteten var elendig og størrelsen helt endret, så jeg returnerte det. Fikk raskt en kreditnota, så det var gréit nok. Problemet er bare at jeg ikke har fått tilbake pengene. Hver gang jeg prøver å purre, får jeg bare et standardsvar om at «pengene er på konto etter 2-5 virkedager». Det er leeeenge siden…

19 maggio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Enormt bra hjälp som fick mig att köpa helt rätt skor

Jag fick VÄLDIGT bra hjälp och råd i butik, av en naturmänniska som själv prövat mycket. Men också försökte förstå "vem är jag och vad behöver du". Sedan beställde jag på nätet, för rätt storlek och färg, och hämtar i butik - att få hjälp av skickliga människor är ovärderligt.

2 maggio 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più