had filled in everything correctly for a clip for Mother's Day, received another clip with another woman in the picture which was not my wife, emailing does not work, these are scammers, be careful, d... Leggi di più
Vorige week een drinkfles besteld, bij vullen een lekkage aan onderkant ?? Email gestuurd en direct antwoord dat in de onderkant dop een ring zit die goed aangeduwd moet worden tegen lekkage. Eerste... Leggi di più
Kringloopweg 34, 3343 LR, Hendrik-Ido-Ambacht, Paesi Bassi
- support@mycustomized.nl
- www.mycustomized.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Big scammers taking money
had filled in everything correctly for a clip for Mother's Day, received another clip with another woman in the picture which was not my wife, emailing does not work, these are scammers, be careful, do not do it
Geen reactie, niet bereikbaar en geen excuses
Heb hier meerdere foto's op leisteen besteld. Altijd alles netjes en snel geleverd gekregen. Laatste bestelling 6 januari geplaatst. Na ontvangstbevestiging van bestelling niets meer gehoord. 3x mail gestuurd maar geen reactie. Vandaag uiteindelijk toch nog geleverd gekregen. Geen excuses niets! Dit was mijn laatste bestelling, heb er geen vertrouwen meer in ondanks dat ik na 2,5 maand alsnog mijn bestelling heb gekregen
NIET BESTELLEN
Krijg ik gewoon vandaag mijn bestelling binnen.
Echt BELACHELIJK dit!! ze reageren nergens op. Echt bijzonder dit. Kado was voor een feestje en dat feestje was maanden geleden. DUS NIET BESTELLEN!!
Na dik 3 maanden pas bestelling ontvangen
Na dik 3 maanden!! mijn leisteen hart met foto van overleden dierbaren ontvangen
De steen zou 20 cm zijn, is heel klein, 14 cm
Ik heb aangifte gedaan van digitale…
Ik heb aangifte gedaan van digitale oplichting omdat ik meer als een maand op 5 koektrommels heb gewacht en 0 reacties heb gehad(zij krijgen hiervan een kopie per mail.) Na 1 week kreeg ik een mail en mijn geld teruggestort.
Teleurstellend
Ik heb met een vriendin samen twee drinkflessen gekocht, mijne had helaas een scheur in het plastic aan de onderkant, dus ik kan hem niet gebruiken. Ik èn mijn vriendin hebben beide meer dan 2x gemaild, een DM op Instagram gestuurd en horen tot de dag van vandaag niks, ik heb letterlijk alleen een nieuwe “onderdop” nodig, verder zou ik heel blij zijn met de fles, heel teleurstellend sinds ik er wel 15€ voor heb betaald en er nu niks mee kan. Ik zou graag een nieuwe onderdop ontvangen mochten jullie dit lezen!!
Na 6 weken nog steeds niks ontvangen
BESTEL HIER NIET! Heb begin januari een product besteld en heb nog steeds niks ontvangen (18 feb)!!! Op de mail reageert het bedrijf niet en verder is er ook geen contact te krijgen met deze mensen. Oplichters!
Nooit iets ontvangen
Wat is er gebeurt?
2 jaar geleden wel bestelling ontvangen en nu niets. Ook geen reacties op mail enz.
Nog steeds niets ontvangen
Ik heb 8 januari 2 koektrommels besteld.
Ik zit hier nog steeds op te wachten.
Op een mail wordt niet gereageerd!!!
Ik ben er nu achter dat de bestelling uit het Verenigd Koninkrijk moet komen.
Ik heb hiervoor inklaringskosten moeten betalen.
Dit heb ik 20 januari gedaan, waarna het tot 30 dagen kan duren voordat ik de bestelling in huis heb.
De datum dat ik de koektrommels nodig had, is voorbij.
Conclusie: bestel NIET bij deze webshop.
Levertijd klopt totaal niet, je bent meer geld kwijt als gevolg van de inklaringskosten (invoerrechten en belasting als een produkt van buiten de Europese Unie moet komen). Dit staat niet op de site van de webwinkel, waardoor je dus voor een verrassing kan komen te staan.
Als ik 0 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan.
Voor mezelf een leersituatie: had beter naar de reviews voor dit bedrijf moeten kijken.
Op 12 januari 2025 een bestelling…
Op 12 januari 2025 een bestelling geplaatst van een artikel dat op voorraad was en is volgens hun site. Het is nu 6 februari en ik heb niks ontvangen. Ze reageren niet op mails, WhatsApp Nummer werkt niet. Bellen kan niet. BESTEL HIER NIET IS MIJN ADVIES.
Ik heb mijn order nog steeds niet…
Ik heb mijn order nog steeds niet ontvangen. Twee weken geleden besteld. Er word geen info gegeven en niet gereageerd op mijn verzonden mails.
Onbetrouwbaar
Probeer al dagen contact te krijgen. Nergens antwoord op
Pand staat te huur, dus waarschijnlijk is zaak ermee gestopt. Waarom dan nog wel de website door laten lopen en mensen betalingen laten doen??
Ik wil graag mijn geld retour!
Op 17-01 bestelling geplaatst en betaald. Maar niks ontvangen.
Een maand geleden besteld
Een maand geleden besteld. Nog steeds niks ontvangen. Gelukkig met creditcard besteld. Dus kan nu eindelijk stappen ondernemen om mijn geld terug te krijgen….
Wat een slecht bedrijf!!
KIJK UIT, OPGELICHT!
KIJK UIT! Als je een bestelling plaatst op deze site krijg je niks toe gestuurd. Geen reacties op mails en berichten die je ze toe stuurt! Helaas opgelicht door dit "bedrijf"
Slechte toko
Slechte toko! Stuurt kapotte drinkflessen op en reageert nergens op. Zwaar teleurstellend.
Eigen geen ster waard
Eigen geen ster waard! Begin december fles met rietje besteld. Mails reageren ze nergens op!!! Geen verzendmail ontvangen maar plek me pakketje wel bezorgd te zijn….. ZONDER trace code!! Flesje met rietje LEKTTT!!!!!!! Slechte kwaliteit BAH!!!
20 december 2024 besteld en 24jan2025 opgehaald
5 koektrommels besteld en betaald 12…
5 koektrommels besteld en betaald 12 januari. Zou snel geleverd worden. Paar keer gemaild en app proberen te sturen om te vragen wat de verwachte levering is maar 0 reactie. Klantenservice reageert nergens op. Ze komen afspraken niet na. Niks bestellen hier.
Oplichters!
29 december bestelling gedaan. Nog steeds niks ontvangen, op emails wordt niet gereageerd. Oplichters!
Niet bestellen
Niet bestellen, want je krijgt niks en ze reageren nergens op
Onbegrijpelijk!!!
Bestelling half december vorig jaar gedaan, brooddozen voor kindjes van onze opvang. Meer dan 100euro en enkel bevestiging ontvangen van bestelling. Nadien niets meer , geen reactie op mails,geen klantenservice die antwoordt. Geen telefoonnummer.... Schandalig, foeifoei...
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.