Valutata 5 stelle su 5

Pan gebruikt, korte met de hand gewassen en hij ziet er telkens weer uit alsof ik hem net binnen heb

Valutata 5 stelle su 5

Ik gebruik al een tijdje de pan en ik ben erg blij dat jullie complete set vol zit met zulke geweldige pannen, wuaw!

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina

Scritti dall'azienda

Last Pan is een Nederlands premium kookwarenmerk dat gelooft in één pan voor het leven. Onze pannen zijn gemaakt van 99,8% puur titanium zonder coating, zonder PFAS, zonder compromissen. Titanium is het sterkste lichtgewicht metaal ter wereld. Onze pannen krassen niet, slijten niet en gaan generaties mee. Geen Teflon, geen keramische coating die na een jaar loslaat. Gewoon puur metaal, voor altijd. Last Pan pannen werken op alle kookplaten. Inductie, gas, elektrisch en keramisch en zijn volledig ovenbestendig. Geproduceerd in Duitsland, ontworpen in Nederland. Onze titanium snijplanken zijn net zo onverslaanbaar: 100% titanium, vaatwasserbestendig en bestand tegen krassen, bacteriën en geuren. Geen plastic, geen hout dat scheurt. We staan voor eerlijke kwaliteit, directe service en levenslange garantie op elk product. Heb je een vraag of probleem? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar zoals je in onze reviews kunt lezen. Bij Last Pan koop je niet zomaar een pan. Je koopt de laatste pan die je ooit nodig hebt.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Een verfijnde vorm van oplichting

Een verfijnde vorm van oplichting. Pannen en dozen komen uit china, lijkt ook zeker geen titanium te zijn en zodra je wilt retouren krijg je alles uit de kast om geen geld terug te geven. Ineens is er volgens het retourbeleid wel een restocking fee en retour kosten die uitermate hoog zullen zijn i.v.m. pakket grootte etc. (Naar de zogezegde fabrikant in duitsland).
Ik ben nu bezig om m'n geld terug te krijgen via creditcard verzekering. Heb nu ondertussen al contact op moeten nemen met juridisch loket, politie - voor oplichtings aangifte en fraudeheldesk. Krijg momenteel ook geen reactie meer terug vanuit de website service.
Koop zeker geen pannen van deze website als je op zoek bent naar fijne pannen die betrouwbaar zijn. Als je deze nou toch mooi vind kun je exact dezelfde op temu bestellen voor ~20 euro per pan. Daarmee neem je wel het risico om te koken met een onbekend materiaal wat schadelijk kan zijn voor je gezondheid.

Hopelijk voorkomt u hiermee deze schade.
Mvg,

27 marzo 2026

Dubieus verhaal

Dubieus verhaal. Bijna alle reviews zijn de eerste. Namen zijn TE kloppend en teksten dezelfde stijl. Zie bol.com reviews - waardeloos product! Trap er niet in!!!

6 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

Dankjewel dat je dit bedrijf bent…

Dankjewel dat je dit bedrijf bent begonnen, ik zou er anders nooit achter komen dat mijn pannen eigenlijk gewoon gif in mijn eten en het eten van mijn kinderen afgeeft. Bah, maak snel een overstap als je dit leest!

2 aprile 2026

Instructie boekjes

Duidelijke instructie boekjes bij het product gekregen, het is zoals andere eerder aangaven even wennen maar zodra je het onder de knie hebt is het een prachtig product. Erg blij mee.

26 febbraio 2026
Valutata 4 stelle su 5

moeilijk wennen

Het is toch even anders koken maar het heeft zoveel pluspunten dat het allemaal waard is. Daarnaast lijkt mijn keuken door de pannen mijn keuken veel luxer!

23 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Gelijk oude pannen weg gegooid

Ik wist ergens wel dat mijn pannen niet goed waren voor mijn gezondheid maar ik was erg gehecht aan ze. Toen mijn bestelling van Last pan binnenkwam heb ik mijn oude pannen gelijk in de prullenbak gegooid.

7 marzo 2026

ik was sceptisch maar

ik heb een tijdje gezocht naar een betere pan dan mijn huidige teflon en toen kwam ik titanium tegen. Ik was eerst misschien een beetje sceptisch maar ik ben erg blij dat ik jullie pan heb gekocht!

12 marzo 2026

Goeie ervaring

Weinig te zeggen, over het algemeen een hartstikke fijne ervaring. Vriendelijke en behulpzame klantenservice.

18 gennaio 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più