Valutata 5 stelle su 5

De parfums zijn geweldig en blijven super lang hangen.. heb al meerdere keren besteld echt een aanrader. Super service! Er was helaas een kapotte fles parfum aan gekomen, gemaild (reageerde binne... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Parfum komt niet binnen zoals bij meerdere mensen zou het hier nooit meer halen grootste leugen ooit 1 werkdag wachten waardeloos bedrijf Wacht al meer dan een week geen updates niks

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben erg blij met mijn aankoop bij Q-Collection. De geur maakte meteen indruk vanaf het eerste moment dat ik hem gebruikte. Het parfum voelt luxe aan en heeft een elegante uitstraling die de hele da... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Profumeria

Scritti dall'azienda

QCOLLECTION biedt luxe parfums aan tegen aanzienlijk lage prijzen. Door onze focus te leggen op de parfums zelf, kunnen wij scherpe prijzen aanbieden zonder in te boeten op kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde geuren, die elk met de grootste zorg en aandacht zijn samengesteld om een unieke ervaring te bieden.

4,4

1 stella

Ha risposto al 48% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Heerlijk!!!!

Deze keer moest ik heel veel geduld hebben door een preorder van 6 van de 8 luchtjes haha maar het was iedere extra dag waard. Vandaag ontvangen en intens gelukkig heb meteen weer 4 nieuwe geuren besteld. Ze ruiken heerlijk en ook echt de hele dag.

13 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

I ordered a product from this company

I ordered a product from this company! I never received it it. The package was delivered to someone else’s home. I have tried numerous times to contact them but I never get a response! I will never buy from them ever again and no one else should either!

2 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

De parfums zijn geweldig en blijven…

Super service! Er was helaas een kapotte fles parfum aan gekomen, gemaild (reageerde binnen 1 werkdag)en kosteloos een nieuwe fles opgestuurd gekregen!

Alle lof daar deze mensen..

30 marzo 2026
Valutata 3 stelle su 5

Helaas geen goede ervaring gehad

Helaas geen goede ervaring met deze bestelling. bestelnummer 51796.

Ik heb het bedrijf op een normale en constructieve manier benaderd over meerdere problemen met mijn bestelling. De levering was later dan beloofd, de verpakking was vochtig bij aankomst en er hing al een parfumgeur, wat wijst op mogelijke lekkage. Daarnaast functioneerden sommige items niet zoals verwacht.

Ik heb zelf gevraagd naar de retourvoorwaarden om te begrijpen wat de mogelijkheden zijn. In dit geval gaat het echter niet om “gewoon retour sturen”, maar om een probleem bij levering. Dan mag je wat mij betreft verwachten dat er wordt meegedacht in een passende oplossing, of dat in ieder geval de retourkosten niet voor de klant zijn.

In plaats daarvan wordt er vooral gestuurd op retourneren op eigen kosten. Dat vind ik geen redelijke gang van zaken.

Om de review eerlijk te houden: de geurbeleving van de producten zelf is verder prima.

Kortom: ik heb het gevoel dat ik als klant netjes en duidelijk ben geweest, maar dat daar weinig tegenover staat vanuit de verkoper. Jammer, want dit was mijn eerste bestelling, maar zo ga ik hier niet snel nog een keer bestellen.

zojuist een email gekregen van de support afdeling met een oplossing.
Daarom heb ik de review aangepast van , 2 naar 3 sterren.

21 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ben heel erg tevreden met deze website…

Ben heel erg tevreden met deze website heb gister besteld en kwam gelijk de volgende dag binnen, de geur ruikt bijna precies het zelfde als de echte en ik gebruikte maar 1 spuitje en het zat de hele dag op me. Het enige wat beter kan is meschien op het flesje zetten welk elk geur is want ik kon het niet goed zien welke geur elk is maar voor de rest helemaal perfect

12 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Helaas een zeer slechte ervaring met Q…

Helaas een zeer slechte ervaring met Q Collection. Mijn eerste twee bestellingen kwamen beschadigd aan of gingen direct retour. Voor de derde zending moest ik andere parfums kiezen, maar ook deze werd nooit geleverd. Uiteindelijk werd er beweerd dat er een vierde pakket was verzonden, maar zonder Track & Trace en ook deze kwam nooit aan.
​De klantenservice reageerde traag waardoor dit 3 weken geduurd heeft. Na vier mislukte pogingen heb ik mijn geld terug moeten eisen.

16 febbraio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Ik had een parfum besteld en ik wou…

Ik had een parfum besteld en ik wou mijn postcode invullen had ik dus gedaan en toen kon mijn huisnummer niet met de postcode??? Ik weet zelf toch donders goed wat mijn postcode en huisnummer is en vervolgens veranderen hun hem zelf naar een totaal andere postcode en toen had ik een mail gestuurd (geen antwoord) toen had ik gebeld zegt de man op de lijn “yo” zegt niet eens hallo met “naam” gewoon letterlijk yo toen had ik opgehangen en een bericht gestuurd naar het nummer en zeggen ze dat ze mijn postcode hebben veranderd naar de gene die ik vroeg en krijg ik 1 uur later een mail van PostNL dat er iets fout is gegaan en krijg ik mijn pakketje niet echt onzin dit.

4 marzo 2026
Valutata 4 stelle su 5

Verstuiver defect

Levering ging prima, nu een tijd verder en is er 1 verstuiver defect. Wacht nu al een week op antwoord. Helaas zonder succes.

Update 7 maart:
Uiteindelijk passende oplossing gekregen.
Eind goed al goed :)

1 marzo 2026

Risposta di QCOLLECTION

Bedankt voor uw bericht. Onze excuses dat u nog geen reactie heeft ontvangen. We streven ernaar om binnen 48 uur te antwoorden. Inmiddels kijken we graag met u mee naar een oplossing en bieden we indien nodig een vervangende verstuiver aan.

Valutata 5 stelle su 5

Super service en lekkere geuren

Lekkere geuren die echt lijken op het origineel. Maar wat nog beter is? 10pm gister besteld, en uurtje geleden bezorgd. Dat is pas echt goede service. Een 10!

28 febbraio 2026

Risposta di QCOLLECTION

Bedankt voor je geweldige review. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de geuren en dat de snelle levering zo goed bevallen is. We doen ons best om kwaliteit en service op dit niveau te houden. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Lekkere geuren en een heel goede…

Lekkere geuren en een heel goede klantenservice!

21 febbraio 2026

Risposta di QCOLLECTION

Bedankt voor je geweldige review. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de geuren. We doen ons best om kwaliteit en service op dit niveau te houden. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over het geurtje…

Ik ben zeer tevreden over het geurtje die ik besteld heb bij Qcollection. Normaal ben ik sceptisch als iets goedkoper is dan het origineel. Zelf heb ik le male elixer besteld en kan alleen zeggen dat ik heel erg tevreden ben. Mijn zoon heeft het zelfs stiekem mee naar school genomen en nu heb ik voor hem ook nog 1 besteld. Waar ik ook heel erg tevreden ben is de klantvriendelijkheid. Ik kreeg snel antwoord op mijn mail op een heel vriendelijke manier. Heel erg bedankt Emma.

13 febbraio 2026

Risposta di QCOLLECTION

Bedankt voor je mooie review. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de geur en dat deze zo goed bevalt. Begrijpelijk dat je eerst sceptisch was, daarom is het extra fijn om te lezen dat hij zo goed in de smaak valt.

Geweldig om te horen dat je zoon er ook zo enthousiast over is dat hij hem zelfs mee naar school heeft genomen.

Ook heel fijn dat je de klantvriendelijkheid zo positief hebt ervaren. Ik geef het compliment met plezier door aan Emma. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met de geuren.

Geen service

Ik had 3 flesjes parfum besteld, bij aankomst is de volledige doos doorweekt en bij het openen van het pakket is er 1 fles open gegaan en volledig leeggelopen. Ik heb qcollection hier nou al meermaals over proberen te contacteren maar hun service is er niet en zij geven ook geen antwoord op mijn mail inclusief bewijsvideo. Kortom dus enkel een fijne website als alles goed loopt, zo niet dan hoor je niks en zijn ze niet beschikbaar je te helpen of te antwoorden.

30 gennaio 2026

Risposta di QCOLLECTION

Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen dat je bestelling beschadigd is aangekomen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen geven. Onze excuses dat je nog geen reactie hebt ontvangen.

We streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op berichten. We kijken dit graag direct voor je na en zorgen uiteraard voor een passende oplossing, zoals het opsturen van een vervangend flesje.

Zou je ons nogmaals een bericht willen sturen met je bestelnummer. Dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Valutata 1 stelle su 5

Komt niet overeen met de echte parfum

Komt totaal niet overeen met de echte "merk" parfums, geur blijft niet lang hangen (gelukkig maar).

24 gennaio 2026

Risposta di QCOLLECTION

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de geur niet aan je verwachtingen voldoet. Geurbeleving kan per persoon verschillen en ook de houdbaarheid kan variëren afhankelijk van huidtype en gebruik.

Mocht je willen, denken we graag met je mee om een geur te vinden die beter bij je past. Je kunt altijd contact met ons opnemen en we helpen je graag verder.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb meerdere mails gestuurd met een…

Ik heb meerdere mails gestuurd met een klacht dat de verstuiver het niet doet.
Nog steeds geen antwoord.
Ik kan m dus niet gebruiken
Slecht dit hoor !

20 gennaio 2026

Risposta di QCOLLECTION

Bedankt voor je bericht en onze excuses dat je nog geen reactie hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op berichten.

Wat vervelend om te horen dat de verstuiver niet werkt, want dan kun je het product inderdaad niet goed gebruiken. We kijken dit graag voor je na en zorgen indien nodig voor een vervangende verstuiver.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più