Mukistore Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

meerdere malen besteld, een keer was de verzending redelijk snel, de laatste keer heeft het even geduurd, ik gaf aan dat als hun het die weekniet lukt ik de bestelling wil annuleren want had de jurk n... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een bestelling geplaatst via hun Instagram account, mukistore.eu, maar mijn bestelling is nooit geleverd. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar het bedrijf is op geen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

via klarna betaald, het bedrijf is abnormaal laks om de retour te melden. wat een belachelijk ali express gare webshop is dit zeg, met 0 professionaliteit. Continue werd mijn mailtjes ook genegeerd te... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een mailtje gestuurd om te weten wanneer mijn bestelling toekwam en kreeg onmiddellijk antwoord,wat ik super vond. Ik bestelde de amy groene Jabador(tuniek:broek met bovenstuk Arabische stijl)... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

772 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

35 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

BESTEL HIER NIET!!!!!

Vandaag na 2 weken eindelijk mijn bestelling ontvangen. Ik had een pre order geplaatst en er zat ook nog een ander artikel bij. Mijn pre order zou op 2 oktober 2023 worden verzonden.

Mijn bestelling is gister pas verstuurd naar meerdere boze e-mails vanuit mijn kant. Op hun Facebook pagina las ik dat andere mensen hun bestelling wel al hadden ontvangen en dit ging om dezelfde pre order.

De klantenservice is echt waardeloos. Ze reageren niet inhoudelijk op je berichten en geven alleen standaard antwoorden. Het stukje service en klanten behouden ontbreekt ook. Muki heeft geen enkele keer excuses aangeboden of moeite gedaan om mij als klant te behouden, tegemoet te komen etc. Het enige antwoord dat ik kreeg was dat ik moest afwachten en dat ze mijn frustratie begrepen. Als je de frustratie van een klant begrijpt, dan laat je dit zien door actief te zoeken naar een oplossing. Gister kreeg ik eerst als reactie dat ik nog maar eens 5 werkdagen moest wachten tot het binnen was. Hierop heb ik gereageerd dat als zij ze de producten op voorraad hebben ( wat zou moeten aangezien het een pre order is) dat ze het dan dezelfde dag nog konden versturen. Opeens na deze e-mail hoefde ik geen 5 werkdagen te wachten maar heb ik het vandaag opeens binnen gekregen en hebben ze het dus gister na mijn mail snel verzonden.

Kleding wordt allemaal in een zak samen gestopt en er wordt totaal geen moeite gestoken in het goed verpakken van de kleding. Enorm jammer dat je een kleine ondernemer toch het voordeel van de twijfel geeft maar helaas laat Muki maar wederom zien dat niet iedereen kan ondernemen. Luister aub niet naar de reacties van andere en influencers want die fout heb ik ook gemaakt. Dames bespaar jezelf aub de frustratie en het geld. De kleding die ze verkopen wordt door bijna iedere winkel verkocht en de items kun je ook in andere winkels halen. Ook is de afwerking van de producten niet super goed. Er zitten naden los en de kwaliteit van sommige stoffen is ook goedkoop.

9 ottobre 2023

Site fiable

Très satisfaite de ma première commande chez Mukistore depuis la Belgique. Commande reçue très rapidement, très beaux articles conformes aux photos et service après vente en ligne top si nécessaire. Je vous le recommande vivement.

5 ottobre 2023

Top service

Tweede keer dat ik had besteld. Vorige keer was het de volgende werkdag al binnen! Helaas was er nu wat mis gegaan met de verzending van mijn bestelling, contact gezocht per mail en super snel antwoord + passende oplossing. Ze verkopen veder mooie kleding voor een goede prijs! Service is ook helemaal top!

8 agosto 2023

Ik bestel vaak bij Muki

Ik bestel vaak bij Muki! Leuke kleding en voor een hele leuke prijs. Verzending is altijd erg snel. Een keer was het heel druk bij de postdienst en duurde het een stuk langer met de bezorging. Contact gezocht met Muki direct antwoord en verder geholpen. Erg klantvriendelijk!

14 settembre 2023

Gewoon top

Gewoon top! Altijd goede kwaliteit en gewoon super goedkoop.
Super service ook als er iets mis gaat lossen ze het per direct op zonder vragen.
Heel tevreden over deze webshop en ze verdienen die 5 sterren zeker

6 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Wauw eerste aankoop gedaan en…

Wauw eerste aankoop gedaan en ben verliefd. Ze passen perfect en ze vallen zo mooi. Im in love. Heb inmiddels al een 2de bestelling gedaan. Hopelijk al onderweg, want het eerste pakket is ook supersnel ontvangen. Ik heb jullie al aanbevolen bij familie en vrienden. Ga zeker zo door.

6 settembre 2023

Topservice en mooie kleren

Veel kleding in 1 keer besteld en heb ze allemaal binnen gehad, op 1 na. Heb ze gemaild en kreeg meteen reactie. Die dag nog verzonden. Snelle levering en topservice. Ik kan me niet vinden in de negatieve reviews. Ik ga vaker bestellen. Kleding voldoet ook aan verwachting.

1 settembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Verschrikkelijke site. NIET BESTELLEN!!

Wat ging er mis word mij hier gevraagd. Je kan beter vragen wat ging er wel goed?!! Bestelling geplaatst met klarna betaald. Kwam optijd binnen. 2 dingen wou ik terug sturen. Dus zou mijn klarna aangepast moeten worden of ik zou geld terug krijgen van mukistore.. zou je denken. Nee ik kon alles betalen, ondanks ik dus al 2 dingen had terug gestuurd. Na meerdere keren mailcontact en slecht antwoord. Heb ik nu 3 maanden later nog steeds geen geld gezien en wat denk je. Komen ze weer t zelfde pakketje bezorgen wat ik had terug gestuurd. 1 product kwam zelfs kapot binnen bij de eerste keer bezorgen en die andere wil ik gewoon niet. Hoe moeilijk is het?? Echt een *** site met verschrikkelijk slechte communicatie. NIET BESTELLEN!!!

31 agosto 2023

Vreselijk, oprecht bestel hier NIET

2 jurkjes besteld, gingen na een paar dagen automatisch retour vanwege een “incorrect adres” volgens dhl. Kan gebeuren, daarom heb ik gelijk de jurkjes opnieuw besteld want de klantenservice was telefonisch niet bereikbaar (nooit geweest). Heb de klantenservice gemaild en kreeg reactie dat ik maar moest wachten want het kan nog aankomen.. hoe bedoel je het staat dat het retour gaat + dhl heeft dit telefonisch bevestigd. Uiteindelijk is mijn tweede bestelling wederom niet bij mij aangekomen (uberhaupt niet bij dhl volgens de tracking). Na een week weer gemaild, krijg nu wel een terugbetaling. Dit duurt naar hun eigen zeggen 15 WERKDAGEN. Vreselijke website en totaal niet klachtgericht. Mensen, bespaar jezelf de moeite ook al wordt deze site zoveel gepromoot door influencers. Nu is het afwachten of het echt 15 werkdagen gaat duren of nog langer zoals sommige hier in de reviews!

6 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Nog steeds niet ontvangen!!!!

Nieuwe update
Na heel wat mails gestuurd te hebben met de mededeling dat ik mijn geld terug wil, heb ik mijn geld ontvangen.

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling.
Nu bijna 2 week geleden.
Ik moet steeds geduld hebben door vertraging!!!
Ik geloof er niks van.
En ga er dan ook werk van maken als ik 1 deze dagen niks ontvang!

2 agosto 2023

Jurkje besteld

Jurkje besteld. Kwam binnen 2 dagen binnen. Zie veel negatieve reacties hier maar ik zelf nergens last van gehad. Voordelig en goede kwaliteit!

1 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

2 weken geleden een setje bij hun…

2 weken geleden een setje bij hun besteld, die zelfde dag nog gemaild dat ik het niet meer wilde omdat ik wat anders had gevonden.
Het kon niet meer geannuleerd worden omdat het al verwerkt was( pakket werd pas na 7 dagen verzonden!!!!!) veel ste laat verzonden dan wat er op de site aangegeven stond.
Direct terug gestuurd, maar word niet recht getrokken met de betaling via klarna.

Ik raadt je dan ook aan hier niet te bestellen, klantenservice is slecht, zijn telefonisch niet te bereiken en de mail is allemaal standaard berichtjes kom je ook niet verder mee.

12 maggio 2023

GEEN GELD TERUG.

Ik heb 11 maart een bestelling geplaatst, ik heb deze netjes binnen 2 weken retour gestuurd zoals het hoort. Tot HEDEN heb ik nog steeds mijn geld niet ontvangen. Op hun website staat binnen 14dagen worden alle retouren verwerkt. De klantenservice bellen is waardeloos, zij nemen nooit op. Ik stuur dagelijks e-mail berichten en steeds wordt ik met hetzelfde bericht belazerd, elke keer wordt het uitgesteld. Ik eis mijn geld terug. Ik bestel NOOIT meer bij Mukistore. Het is jullie geld NIET waard.

GEEN sterren waardig.

10 maggio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Ik bestel wel vaker hier

Ik bestel wel vaker hier, helaas is er ook wat mis gegaan. Er is persoonlijk contact met mij opgenomen, dat waardeer ik enorm.
De bestelling die mis is gegaan heb ik opnieuw gekregen. Communicatie is het allerbelangrijkste. Ze hebben erg leuke kleding en betaalbaar.

9 maggio 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più