meerdere malen besteld, een keer was de verzending redelijk snel, de laatste keer heeft het even geduurd, ik gaf aan dat als hun het die weekniet lukt ik de bestelling wil annuleren want had de jurk n... Leggi di più
Ik heb een bestelling geplaatst via hun Instagram account, mukistore.eu, maar mijn bestelling is nooit geleverd. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar het bedrijf is op geen... Leggi di più
via klarna betaald, het bedrijf is abnormaal laks om de retour te melden. wat een belachelijk ali express gare webshop is dit zeg, met 0 professionaliteit. Continue werd mijn mailtjes ook genegeerd te... Leggi di più
Ik heb een mailtje gestuurd om te weten wanneer mijn bestelling toekwam en kreeg onmiddellijk antwoord,wat ik super vond. Ik bestelde de amy groene Jabador(tuniek:broek met bovenstuk Arabische stijl)... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
The best gewoon
The best gewoon. Ik had een email gestuurd kreeg dezelfde dag nog een reactie super vriendelijk en de kleding was binnen 4 dagen binnen! En goede kwaliteit. Ik ga zeker nog een keer bestellen. Xx
Hele goeie service!
Las allemaal slechte reviews over het niet leveren etc. Mijn pakketje zou vertraging hebben, ik heb muki store gemaild en ze hebben me beloofd het zo snel mogelijk op te lossen. Dat hebben ze gedaan!
Mijn pakketje kwam op tijd binnen, en alles was in orde, super blij met mijn mooie abaya🤍 hele goeie service, ik ga zeker nog een keer bestellen
Meerde keren bij Muki besteld
Meerde keren bij Muki besteld, je krijgt wat je ziet. Heel erg tevreden over de mooie kledingstukken dat ik maar blijf bestellen! Mocht er toch iets zijn waar hulp voor nodig is, zijn ze heel makkelijk bereikbaar via de mail. Ze zijn overigens heel vriendelijk en denken mee aan een passende oplossing.
Ik had zaterdag kleding gepast en was…
Ik had zaterdag kleding gepast en was mijn ketting vergeten in de paskamer een ketting met voor mij veel waarde ,was erg verdrietig ben zondag gelijk terug gegaan naar Muki op zuidplein. En een hele vriendelijke verkoopster Angel had mijn ketting gevonden en bewaard mijn grote dank aan haar voor de eerlijkheid en vriendelijkheid dank je wel top
Zeer tevreden over muki store.
Zeer tevreden over muki store.
Mooie kleding en goede kwaliteit.
En dat voor een leuke prijs.
Alles valt mooi, ook na het wassen. 😍 inmiddels al best wat besteld en wacht op de nieuwe collectie zo dat ik die kan bestellen (kan niet wachten. )
Ook de klantenservice is top. Goede communicatie en oplossingsgericht.
Ik zou het iedereen aanraden.
SLECHT SLECHT SLECHT
Zeer slechte kwaliteit kledij. Zeer slecht retourbeleid, je krijgt geen retourlabel om materiaal terug te sturen. Slechte klantenservice, kunnen je niet eens helpen met het retourneren en geven steeds een automatisch antwoord. GEEN AANRADER!!! Teleurstellend.
Super service
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit. Chinese kleding wordt door een eenmanszaak verkocht. Influencers showen met photoshop alsof de kleding zo geweldig mooi is. Eindstand… zo duur heb ik betaald voor Aliexpress niveau.
Goede ervaring
Reageren snel, vriendelijk en behulpzaam op de mail. Pakketje snel geleverd. Er kon 1 product wegens een systeemfout niet verzonden worden (kan gebeuren), het bedrag is toen gelijk in mindering gebracht bij Klarna. Kortom top service en top kleding👍🏼
Steeds weer goed👍🏼
Heb nu al voor de tweede keer besteld bij deze winkel, zeer tevreden. Ben niet echt fan van het fysiek shoppen (al is de zaak ook netjes toen ik een keer binnenkwam), dus bestel liever. Zou het pakket in de winkel ophalen, maar ben helaas ziek geworden. Meteen opgelost met het toesturen naar huis!
Nette service, leuke kleding en top prijzen. En ach, dat het niet binnen een dag thuis is … dat is bij geen enkele winkel😂. Ik ben fan!
Alle positieve recensies zijn…
Alle positieve recensies zijn geschreven door de eigenaar en familie vrienden zelf. Dit is een dropshipping bedrijf, vandaar dat de levertijd ook zolang duurt. Gewoon een trieste eenmanszaak die geld aftroggelt van mensen met goedkope producten.
Klantenservice neemt niet op
Klantenservice neemt niet op, paar keer gebeld. Ik ga hier niet meer bestellen.
2 bestellingen geplaatst hier.
1 pakket heb ik nog steeds niet binnen terwijl ik het op 2 december had besteld.
Contact opgenomen en gehoord dat ze ermee aan de slag zullen gaan, maar nee.. nog steeds niks binnen!!!! Erg slecht geregeld.
Klantvriendelijk en snel verzonden !
Ik ben erg tevreden
Ik ben erg tevreden. Hele goede service en als je iets niet begrijpt of tegen iets aanloopt kan je makkelijk contact opnemen en krijg je een hele snelle reactie. Zeer tevreden!!!!
BESTEL HIER NIET!!!
BESTEL HIER NIET!!!
via Instagram terecht gekomen bij mukistore.
worden hele leuke setjes gepromoot door irritante influencers. toch maar bestelling gedaan. give it a try..
bestelling goed ontvangen, leuke kleding. alleen slechte kwaliteit!! heb 1 setje letterlijk 2 keer gedragen binnen de 14 dagen garantietijd en er zat al een gat in bij het kruis. melding van gemaakt en krijg als reactie dat het wellicht verkeerd is gewassen. verder geen oplossing of gehoor hier aan. pakje was nog niet eens gewassen. als ik een priMark trui op 95 Graden zou wassen dan zou er ook geen gat in komen. GOEDKOOP IS DUURKOOP.
BESTEL HIER DUS NIET. TROEP KWALITEIT
VRESELIJKEEEE SERVICEEE
Ik heb een bestelling gedaan en die op 23 sep binnen gehad. Na het openen zag ik dat een jurk miste. Ik heb meteen een mail gestuurd dat er een artikel mist. Ik kreeg 1 dag later een mail dat het word nagestuurd. Na 9 dagen had ik nog steeds niets ontvangen en weer gemaild. Weer een dag later ontvang ik een mail met dat het word verzonden en binnen 5 dagen binnen heb. 9 dagen later nog steeeeds niks!! Weer gemaild dat ik het heeel vervelend vind. Dag later weer een mail met het is allang verzonden kijk bij de buren of bij post punten?? Het ligt niet bij de buren natuurlijk en ik ga ook geen post punten af om na te vragen en al zou die daar liggen dan zou ik daar bericht van krijgen en word t na 1 week ook weer terug gestuurd. Dus dit gaat nergens over. Op 14 okt zouden ze een onderzoek starten bij het postbedrijf en met een update komen. Nou we zijn weer 4 weken later bijna en nog niets gehoord. Ik wacht dus al 7 WEKEN!! echt nooit meer bestellen daar. Ik heb mijn jurk niet en geen geld!
Bestel hier niet!
Product (sweatjurk) zou dezelfde dag verzonden worden. Vervolgens bleef de verzendstatus ongewijzigd. Daarom diverse mailtjes gestuurd om te vragen waar mijn bestelling bleef, waarop ik standaard/gekopieerde antwoorden kreeg met veel smoesjes en leugens. Eerst lag het aan de bezorgdienst, toen aan ziekte personeel en uiteindelijk bleek het gewoon niet op voorraad (zeg dat dan gelijk. Na 2,5 week was het dan zo ver, de levering van mijn Ali express kwaliteit jurk! Ik heb het gehouden om thuis te dragen omdat ik zeker wist dat het retourbeleid net zo hopeloos zou gaan verlopen. Maar draag het alleen als ik zeker weet dat ik geen visite krijg, wat een goedkope troep! TIP: bestel hier niet, slecht bedrijf.
SLECHT BEDRIJF
Pakketje binnen na 2,5 week mailen berichten sturen binnen. Komen ze met hetzelfde smoesje dat de levering vertraging heeft gehad. Wat een slechte kwaliteit is dit. Legging en trui komen met de kleur totaal niet overheen. Legging schijnt super erg door je ziet zelfs me tattoos erdoorheen. Dun en futloos kwaliteit. En is zeker niet bestemd voor ‘one size’ Ik bestel hier nooit meer!!! Slechte service en kwaliteit.
Al sinds juli (!!) bezig via Klarna om…
Al sinds juli (!!) bezig via Klarna om een juist kloppend eindbedrag te krijgen, het is inmiddels bijna november. Ik heb 2 artikelen gehouden MUKI brengt meer artikelen in rekening, de eigen retour kosten komen hier nog bovenop. Maar goed dat ik het via Klarna heb besteld. Vorige keer via IDEAL en toen ook al zo’n gedoe met retour, moest toen ook zo zo veel moeite doen voor mijn geld vandaar mijn keuze veilig via Klarna. Voor mijn geen MUKI meer!! Wat een tijd en moeite je als klant kwijt bent en niks van MUKI zelf hoort is absurd. Ze geven zelfs niks door aan Klarna!
Nooit geen Muki Store meer voor mij!
Ik heb eindelijk na meer als een week me pak binnen gekregen, Maar op de foto lijkt die lichtgrijs dat is die totaal niet! Hij is een stuk donkerder hij is muisgrijs, Dus de kleuren kloppen ook niet en komen niet overeen! Ik bestel trouwens hier nooit meer iets zolang wachten op je pakketje na tig mails gestuurd te hebben en na 7 dagen via Instagram gereageerd te hebben onder een post van hun krijg je eindelijk contact via DM met de Eigenaar en die ging wel even bellen naar de mail afdeling want ze zitten met een heel team .. Nou die liggen zeker te slapen want heb 20 mails gestuurd in die week met totaal 0 reactie erop! Nadat de eigenaar eindelijk contact kreeg met "zijn team" kreeg ik eindelijk een mail terug! En toen ik vroeg dat mijn pakket stil lag bij DHL al 1 week ging ze kijken of er beweging in kon komen was voor t weekend, en ja hoor nadat er contact was geweest uiteindelijk kwam mijn pakket vandaag! heb m besteld op 8 Oktober, 10 dagen later je pakketje, Voor mij helaas geen Muki Fashion meer ..