meerdere malen besteld, een keer was de verzending redelijk snel, de laatste keer heeft het even geduurd, ik gaf aan dat als hun het die weekniet lukt ik de bestelling wil annuleren want had de jurk n... Leggi di più
Ik heb een bestelling geplaatst via hun Instagram account, mukistore.eu, maar mijn bestelling is nooit geleverd. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar het bedrijf is op geen... Leggi di più
via klarna betaald, het bedrijf is abnormaal laks om de retour te melden. wat een belachelijk ali express gare webshop is dit zeg, met 0 professionaliteit. Continue werd mijn mailtjes ook genegeerd te... Leggi di più
Ik heb een mailtje gestuurd om te weten wanneer mijn bestelling toekwam en kreeg onmiddellijk antwoord,wat ik super vond. Ik bestelde de amy groene Jabador(tuniek:broek met bovenstuk Arabische stijl)... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Ik had een abaya besteld maar die was…
Ik had een abaya besteld maar die was kapot. Heb netjes mail gestuurd en mocht het terugsturen en ik kreeg na ontvangst alles vergoed dus ook de verzendkosten. Dus top service
Pakket nooit ontvangen + geld kwijt !
Op 20-03 een bestelling geplaatst en mijn pakketje nooit ontvangen. Na mailen heb ik een antwoord gekregen dat ik mijn geld terug krijg binnen 14 dagen. Tot op heden heb ik mijn geld nooit terug gekregen.
update: ik heb inmiddels mijn geld terug gekregen.
Drie dagen na levering gaten in het…
Drie dagen na levering gaten in het geleverde joggingpak, direct melding gemaakt. 10 keer gemaild, 24 keer gebeld. Nette melding in wachtrij voor klantenservice, echter door drukte 24 keer niemand aan de lijn. Op socials melding gemaakt van levering ondeugdelijk joggingpak ( met gaten) wanneer zij denken mijn klacht te gaan behandelen. Hun manier van klachten is het blokkeren op Facebook en instagram.
Eind januari jogging pak retour…
Eind januari jogging pak retour gestuurd maar nog steeds geen geld terug gekregen alleen de verzendkosten!! Ook geen reactie op mijn e-mails. Dus opletten dames als je bij dit bedrijf iets besteld!!
Niet hier bestellen
Niet hier bestellen! Zijn oplichters ik ben nu maand bezig met deze winkel om jurk binnen te krijgen. maar nog niks ontvangen ze zijn ook onbereikbaar. Ze verdienen geld over de rug van mensen! Hoe laag kan je zinken!
Tot nu toe al mijn pakketjes altijd…
Tot nu toe al mijn pakketjes altijd netjes binnen gehad ! ..
Duurt wel iets langer dan bij andere webwinkels .. maar heb het er voor over. Ik blijf zeker bestellen!
Doe je onderzoek ladys!
Volledig onbereikbaar dus dan maar zo! Inmiddels bijna 2 weken geleden besteld, en mijn pakket is nog steeds niet binnen noch aangemeld bij DHL! Dus binnen 1-2 dagen in huis? Onzin. Snelle levering? Onzin. Dat is nog niet eens het ergste, maar om dan vervolgens volledig genegeerd te worden en op geen enkele manier in contact met deze mensen te komen is echt WAARDELOOS. Mochten jullie dit lezen dan wil ik graag mijn bestelling annuleren, aangezien deze toch nog niet aangemeld is ga ik er vanuit dat dit geen probleem is! 😒 om dan nog maar niet over de reviews van de slechte kwaliteit te spreken. Eerst onderzoek doen dames voordat je hier besteld! 😠
Mocht dit netjes opgelost worden zal ik mijn review aanpassen.
Slechte winkel!’
Ik heb een bestelling geplaatst alleen het duurde heel lang voordat ik wat thuis kreeg. Dus ik had gemaild bleek er een item niet op voorraad te zijn. Of ik wat anders wilde hebben. Nou prima ik aangegeven wat ik dan ipv wilde hebben. Tot op heden niks ontvangen/ gehoord. Zijn nu 20 dagen verder, ik bestel hier nooit meer iets!
geen pak geen geld terug en klanten service is waardeloos!
nou ten eerste had ik een camel rib pak bestelt.
die kwam verkeerd bij mensen terecht.. bij mensen uit roermond echt zoiets raars, deze vrouw benaderde mij wel gelukkig eerlijk genoeg en gaf aan dat zij mijn pakket had ontvangen. nou 2 weken erna heeft zij een label gekregen om het terug te sturen naar mij. dus ik wachten heb dus meer dan een week gewacht de track en trace die klopte maar niet bij DHL, nu heb ik dus gisteren contact gehad met dhl en zei zeiden me dat het pakket bij hun weer ligt? dat het naar hun is gegaan dus EN GEEN PAK EN GEEN GELD TERUG.. de klanten service is inderdaad echt waardeloos, je mag blij zijn als je terug word gebelt ik ben maar 1 x terug gebeld naar heel veel te hebben gebelt heb nu ook mailtjes gestuurd weer geprobeerd telefonisch contact op te nemen maar nee helemaal niks! ik eis daarbij of mijn pak of mijn geld terug. zo niet ben ik helaas genoodzaakt om andere juridische stappen te ondernemen.
neem aan dat we dat willen verkomen...
hoop hierbij dat er ook een oplossing gaat komen.
ben zeer teleurgestelt
ik probeer al maanden mijn geld terug…
ik probeer al maanden mijn geld terug te krijgen. ik heb een jumpsuit besteld waarvan de rits kapot was. In het begin kreeg ik heel snel reactie van muki store en was dit geen probleem ik kon gewoon retourneren en ik zou mijn geld en kosten van het verzenden terug krijgen. vervolgens heb ik zo veel mails moeten sturen totdat ik eindelijk mijn geld terug kreeg. Ik ben nu nog steeds elke dag aan het bellen en mailen om mijn geld van het versturen terug te krijgen. het lijkt wel of ik genegeerd word. ik hoop dat er na deze review contact met mij word opgenomen wanneer ik mijn geld van verwachten.
Na een maand nog geen geld terug
Het is dat ik een ster moet geven want anders hadden ze er geen een gekregen! Ik zit al een maand te wachten op mijn geld en ze zijn onbereikbaar. Schande dat je zo met je klanten om gaat. Nooit meer dat ik hier iets bij bestel!
Ik had 2 jurken besteld
Ik had 2 jurken besteld, toen ik ze op kwam halen stond ik helemaal alleen in de winkel na 5 min ben ik maar gaan roepen toen werd er gezegd ik ben zo bij je 5 min later kwam er iemand... 1 jurk was binnen de andere niet en zij zou mij hierover bellen uiteindelijk zelf moeten bellen want ik werd maar niet gebeld ja hij is binnen ik hang hem apart. Vandaag kwam ik hem ophalen en jaaa hoor de verkeerde jurk dus ik zei dit is hem niet waarop de medewerkster heel geirriteerd antwoordde: DIT IS TOCH ORANJE euhhmmm ja maar ik bedoelde die andere toen hing er een gespannen sfeer ( er waren nog 2 meiden) en toen ik wegliep werd er keihard gelachen toen ik mij omdraaide keken zij mij aan!!! Ze zijn onbeschoft draaien altijd keiharde muziek er staan altijd meiden bij die er niet werken en laat ik maar niet zeggen hoe zij erbij lopen ( moeten zij zelf weten, maar wees gewoon vriendelijk)
Grootste meuk ever!!!
Grootste meuk ever!!!
Dankzij muki store zal ik nooit meer iets via FB bestellen!
Dank daarvoor ,trap er nooit meer in...
Gelukkig niet de hoogste kosten maar toch.
Oplichters en ze doen aan Dropshipping!
Waarom kan deze winkel doorgaan met…
Waarom kan deze winkel doorgaan met oplichting????? Waarom word daar niks aangedaan. Zoveel mensen die de dupe zijn van dat hun geld niet terug komt en of ze t niet doorgeven aan klarna. Klarna moet nu meerdere meldingen hebben van spullen van hun. Ongelovelijk hoe dit kan zware oplichting dit en de staat doet hier niks aan. Je mag zoveel energie in steken en ze krijgen klant naar klant zie ze blijven oplichten
Deze webshop is echt slecht
Deze webshop is echt slecht. Klantenservice niet te bereiken. Telefoon wordt nooit beantwoord en de verbinding wordt verbroken.
Ik wacht nog steeds op een terug betaling van november 2022 deze zal in januari 2023 in behandeling genomen zijn maar er is geen betaling vanuit de Webshop gedaan. Lijkt erop dat er bewust geld van klanten ingehouden wordt nadat artikelen zij geretourneerd
Onze dochters hadden leuke dingen…
Onze dochters hadden leuke dingen gezien en dat moest onder de boom.
Omdat we een pre order besteld hadden duurde het een tijdje geleden en daar werd ik zenuwachtig van.
Na bell n en niet opnemen en revieuws lezen nog meer. Maar ik ben keurig terug gebeld en onze pakken kwamen op de beloofde datum. Vond het mooie pakken
Alles netjes en super blij dus
Leuke kleding
Leuke kleding verkopen ze en vriendelijk personeel. Als er iets is nemen ze ook contact op wat heel erg fijn is. Dank je wel! Ik blijf hier bestellen :)
Kwaliteit is niet je van het
Kwaliteit is niet je van het, maar daar is de prijs naar. Ik vind de spijkerbroeken trouwens SUPER!! Helaas heb ik lang geleden een gedeelte retour gestuurd. Volgens het verzendbewijs allang aangekomen. Helaas nooit m’n geld terug gekregen. Meerder mails geschreven zonder respond. Geprobeerd te bellen, dat kan alleen door de week en het nummer wat staat afgebeeld is niet juist. Schijnbaar is miss19 (Rotterdam) ook een winkel van hun. Die kreeg ik wel te pakken, maar konden me helaas niet verder helpen.
AL MET AL EEN HOOP GEDOE EN NOG GEEN GELD TERUG.
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit,
Na een paar keer dragen al kapot,
Slechte klantenservice! Er word niet naar een oplossing gezocht je hebt gewoon pech..
Ik zou hier NIET bestellen!!!