Mr. August i Helsingør er stedet hvor du går hen og køber herretøj, når du ønsker at købe mærkevarer i god kvalitet til fornuftige priser. Jeg har lige været forbi og nyde deres sublime service. jeg k... Leggi di più

Bestilte nogle varer og hørte ikke noget. - Kunne se på mit kontoudtog at pengene var trukket, men ingen varer. - Havde ikke fået besked fra GLS - Tog ned til udleveringsstedet, men de kendte ikke nog... Leggi di più

Mr. Næstved -byen Jeres kvindelige ekspedient virker utroligt arrogant og bestemt ikke serviceorienteret. Skulle købe julegave, hvor hun skulle hjælpe. Det var dog en virkelig ubehagelig tur rundt... Leggi di più

2,7

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Super hurtig levering og god service

Havde bestilt en blazer over nettet om fredag og var mandag formiddag. Den var for stor og jeg bestilte en ny str mindre tirsdag formiddag som kom onsdag formiddag. Super hurtig levering.

Den som var for stor er sendt retur uden problemer.

En fed blazer

18 ottobre 2024

Købte 3 skjorter

Købte 3 skjorter, den ene skjorte var beskidt, noget olie som var kommet på under pakning eller lignende, skrev til Mr. kunde service om jeg kunne prøve at vaske den, men kunne returnere den hvis dette ikke lykkes, fik svar med det samme at det var OK, hvis jeg sendt nogen billeder. Vaskede skjorten uden succes, skrev det tilbage til kunde service, med nye billeder, som skrev de vil sende en ny skjorte og jeg kunne blot kassere den beskidte. hurtig svartid, god kvalitet skjorter, meget tilfreds

2 settembre 2024

Ok netbutik, ringe returnering

Første gang jeg handlede i denne netbutik og det var rimeligt nemt at finde varer og handle.

En af produkterne passede mig ikke, så jeg tog i min "lokale" Mr. Her opdager jeg at den butik som sendte mig de enkelte produkter, ikke havde fjernet en alarm - og det var vel og mærke købt på nettet! Min butik havde så ikke den ønskede størrelse, så jeg ville gerne have pengene retur, men jeg kunne kun får et tilgodebevis.... Smart måde at fastholde kunderne på.

Her handler jeg med sikkerhed ikke igen, når jeg har brugt mit tilgodebevis.

19 agosto 2024

Jeg har bestilt et par jeans mærket

Jeg har bestilt et par jeans mærket: Gino Marcello på web butikken til 700 Kr. Jeg er fan af mærket Gino Marcello så det er ikke første gang jeg køber dem hos jer. Denne gang jeg har bestilt 2 identiske størrelser men forskellige farver. Den sorte sidder perfekt men den blå er lidt stramt. Når jeg kigger på tøj mærkerne i bukserne så står der to forskellige tekster på den blå i forhold til den sorte. Der står blandt andet made in China i den blå og også forskellig style numre. Så de to bukser er åbenbart ikke identiske alligevel. Jeg har lige snakket med kundeservice i Kolding og spurgt dem om jeg kan "Bytte" den blå med en anden farve.. men blev afvist, fordi jeg har fortalt dem at jeg er gået en lille tur med den blå bare for at se om jeg "tror" er den føles anderledes eller hvad. Jeg har selvfølgelig fjernet mærkater på bukseren da jeg gik en tur med den og det er argumentet fra Mr.dk at jeg ikke kan bytte bukseren. På hjemmesiden står der: " Returretten forudsætter, at varen returneres i væsentlig samme stand som ved modtagelsen". Hvad er" væsentlig" i jeres ordbog? Jeg skal jo prøve den ... Jeg er virkelig skuffet over jer og I har mistet en trofast kunde.

3 maggio 2024

Mr. August Helsingør

Fantastisk ekspedient som guidende mig igennem mine forespørgsler og jeg endte med nogle fantastiske stykker tøj, som jeg er virkelig glade for. Tak for hjælpen 🙏

12 aprile 2024

Dårlig kundeservice

Min mand fik to Gant polo shirts i gave i str. l (købt i Hjørring) og ville bytte dem til str. xl i Aalborg.

De koster 600 kr. pr. stk. og to stk. for 1000 kr. i Aalborg, og tilbuddet i Hjørring er åbenbart 960 kr.
For han skulle betale 40 kr i butikken i Aalborg, for at få lov til at bytte ligeover fra str. l til xl.

Jeg påpegede at ekspedienten jo bare ville lægge dem i stakken med de andre, når jeg var gået, og sælge dem til enten 500 eller 600 kr. stykket, så hvorfor skal vi dog give 40 kr for at bytte størrelse? “Sådan er det bare”, sagde han.

8 giugno 2023

Mr Ølstykke

Mr Ølstykke

Vi skulle bruge et sæt tøj til min kæreste (bukser og skjorte)
Vi vidste ikke helt hvad vi gik efter, og jeg satsede på at vi ville få professionel hjælp i butikken. Men nej - ekspedienten sagde til os at vi skulle være helt sikker på hvilken skjorte vi valgte at min kæreste skulle prøve, så han ikke skulle stå og pakke unødigt mange skjorter sammen. Han pakkede 0 ud (vi købte en han tidligere havde pakket ud)
Tidligere i en anden tøjbutik for år tilbage, der blev da bare hevet nåle, ud så vi kunne finde den skjorte der passede i str og farve. Men servicen er åbenbart dalet siden. De 2 stjerner er for at vi dog endte med en skjorte og 2 par bukser.
Jeg forlod ikke butikken med den følelse hvor man bare er glad fordi man føler man er blevet vejledt bedst muligt af en der kan sit håndværk.

25 aprile 2023

MR. Allerød

MR. ALLERØD

Jeg har haft den værste oplevelse. Jeg skulle bytte noget tøj, samme dag som jeg fik det i gave, jeg hilste og spurgte pænt om jeg kan få pengene tilbage, han startede så med at presse på om jeg ikke ville købe noget andet fra deres butik, jeg takkede pænt nej og insisterede på at jeg vil have beløbet refunderet, han snerre så først og siger at jeg skal have kvitteringen med, jeg giver ham kvitteringen og tøjet med byttemærker på, han siger så at hvis jeg skal have pengene tilbage så skal jeg have det kort som tøjet er blevet købt på, det er en direkte løgn og modstrider købeloven, i kan ikke bilde mig ind af en ekspedient som har arbejdet i butikken 5+ år ikke ved at man kan give pengene tilbage på tøj med både kvittering og byttemærke til en anden end den kortholder det er blevet købt af. Der efter presser han så på igen med om jeg ikke bare vil købe noget andet fra deres butik, jeg takker nej og insistere på at jeg kan få pengene tilbage, da jeg selv kender til og har haft med købeloven at gøre . Han giver ind og vi prøver og den går igennem, derefter kommer han med kommentaren at hvis jeg ikke ville have tøjet så skulle min familie jo bare ikke have givet mig den gave! Uforskammet!! Jeg blev betjent af Louis. Jeg fraråder alle at købe fra dem, føj!

16 marzo 2023

Tusind tak Mr Finn i Holstebro

Jeg købte en dejlig vinterjakke til min søn i efteråret hos Mr i Holstebro. Efter 3 måneder virkede lynlås i jakken og den ene lomme ikke . Jeg reklamerede selvfølgelig over det og fik verdens bedste service af Finn i Holstebro. Jeg bor ikke selv i byen og korrespondancen forløb på mail. Selvom jeg desværre ikke havde gemt kvitteringen betalte butikken for reparation hos min lokale skrædder.
Det fortjener 5 kæmpe store stjerner med pil op.
Annette

29 gennaio 2023

Hvorfor handle hos Mr. - dårlig service og forkert anvisning på hjemmeside

Hvorfor handle hos Mr.?

Jeg får en gave, købt hos Mr. d. 17-12, og returneringsfristen udløber d. 15-01, altså 29 dage til at returnere en gave. Der kan man tilføje at konkurrenter har 100 dage returnering.

Jeg er på besøg hjemme på fyn i Odense lørdag og søndag dags dato den 15 januar, og tjekker deres åbningstider lørdag. Der står at Mr. Frederik i Odense C har åben lørdag og søndag mellem 10:00-16:00, og tænker at tage forbi søndag.

I dag søndag d. 15 går jeg ned til vestergade 48, hvor Mr. Frederik har butik og der er desværre lukket - total uprofessionelt at hjemmesiden siger noget andet. Dog spotter jeg en medarbejder der folder noget tøj ved kassen, og banker på ruden for at få hans opmærksomhed. Jeg har telefonen klar og viser at butikken åbner på hjemmesiden, hvorfor hans eneste svar var at trække på skuldrende og sige "der er lukket" - IGENNEM DØREN.. sikke en vanvittig dårlig og utilgivelig service Mr. Frederik. Nu står jeg med en gave jeg desværre ikke ønsker, grundet jeres forkerte anvisninger på hjemmesiden samt vanvittig uprofessionel medarbejder, som ikke kunne bruge 15 minutter af sin tid på mig..

14 gennaio 2023

Bestilte en kortærmet skjorte og så får…

Bestilte en kortærmet skjorte og så får man sgu sendt en langærmet. Ringer til kundeservice men de var alle i møde her ons d. 14 dec. Fanme dårlig service!!

13 dicembre 2022
Logo di Mr.dk

Risposta di Mr.dk

Hej Lars, vi beklager at du har modtaget en forkert vare og at vi ikke var til stede ved telefonen, da du ringede, men du er velkommen til at skrive til os på kundeservice@mr.dk og så vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at få byttet til den korrekte vare.
Vh Kundeservice

For første gang er jeg blevet smidt ud af en butik!

For første gang er jeg blevet smidt ud af en butik!

Jeg var i dag på besøg hos Mr. i spinderiet for at prøve et par bukser fra Les Deux. Efter at have prøvet bukserne kom en en ekspedient hen til mig og spurgte om bukserne sad som de skulle. Jeg sagde at de sad rigtig fint, men at jeg ville vente med at købe til Black Friday, som er i morgen.
Dette blev han enormt provokeret over og bedte mig omgående forlade forretningen, hvis jeg ikke havde tænkt mig at købe med det samme fra deres butik!
Jeg spurgte naturligvis, hvorfor? og han sagde at de ikke ville spilde tid på mig, hvis jeg ikke ville købe noget og bedte mig nu igen om at skride! hvorefter jeg blot forlod forretningen.

Ekspedienten var en dansk skaldet mand, måske i 40'erne og med briller.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende og kan slet ikke forstå hvis Mr. har en politik om, at hvis du ikke vil købe med det samme, så skal du skride!

Jeg håber virkelig at nogle fra Mr. læser dette og tager kontakt til ekspedienten, fordi det er bare ikke i orden at bede kunder om at "skride!" uden et reelt grundlag.

24 novembre 2022