Mooihorloge Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Dinsdag 10 maart een bezoekje gebracht aan de winkel in Nijkerk Werd direct vriendelijk ontvangen door de aanwezige dame Was op zoek naar een "nagenoeg onverwoestbaar werkhorloge" (m'n Omeg... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Gekocht horloge: Casio M100TSE-1AER MooiHorloge.nl bezit ’n website waarop het prettig zoeken is naar ’n geschikt horloge. Met mails wordt de klant goed op de hoogte gehouden van de status van het... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vorig jaar mei een Casio horloge gekocht. Deze dit jaar april teruggestuurd vanwege een bandje dat continu los ging. Bijna 9 weken gewacht voordat ik het terug kreeg. Gisteren eindelijk het horloge we... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooi horloge gekocht tegen een scherpe prijs. De verzending via PostNL was een ramp maar de communicatie met Mooihorloge verliep netjes. Vragen over de verzendstatus werden snel beantwoord. Zowel tele... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di orologi

Scritti dall'azienda

Mooihorloge.nl Online horlogewinkel sinds 2007, met inmiddels meer dan tienduizenden tevreden klanten. We hebben ook een echte fysieke winkel aan de Vetkamp 2c in Nijkerk. Dit is de grootste horloge winkel van midden Nederland, met meer dan 2500 verschillende horloges van 25+ merken. Op onze eigen website hebben we ruim 6000 verschillende horloges en 5000 sieraden uit voorraad leverbaar. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.3+.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

101 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Prijs mag dan wel positief zijn maar…

Prijs mag dan wel positief zijn maar service is heel slecht, horloge zat na 2 weken vocht in retour moeten sturen op mijn kosten daarna geen reactie, 3 mailtjes gestuurd maar geen reactie , telefonisch gaven ze te kennen dat ze niks ontvangen hadden, mocht een andere uiteindelijk uit kiezen hopelijk gaat dat goed.
Niet meer kopen hier.

9 febbraio 2023

Hele slechte communicatie!

Hele slechte communicatie!

Op 02-01 een horlogebandje besteld welke volgens de website op voorraad was. Keurig een bevestiging gekregen (zonder leverdatum). Op 04-01 daarom maar een mail gestuurd wanneer ik het artikel kan verwachten. Nadat ik geen reactie had gekregen op 11-01 maar gebeld. Het was druk en hij zou het gaan nakijken bij Casio (dus niet op voorraad??) en mij die dag nog op de hoogte brengen. Op vrijdag 13-01 een verzendbericht gekregen. Dinsdag 17 pas in huis....een vervangend artikel...daar baal ik van want ik wilde mijn horloge origineel houden/maken. Dit is dus ook niet van te voren gecommuniceerd. Het terugsturen is mij te veel moeite. Ik koop ergens anders wel een bandje

18 gennaio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Horloge besteld en gekregen; raar antwoord.

Horloge besteld en gekregen, maar na 2 weken werkte al niet meer. Zelf naar juwelier moeten gaan om batterij te veranderen en bonnetje doorsturen om geld terug te krijgen. Bonnetje doorgestuurd en daarna geen reactie op verschillende mails. Dan hier beoordeling gezet.
Meteen reactie gekregen : quote : "De bon ligt bij de administratie om betaald te worden. Als u de review online verwijderd dan zullen we dit definitief maken."

17 gennaio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Kapot horloge ontvangen, slechte service.

Bij deze website een horloge aangeschaft vanwege de scherpe prijs. Bij het open maken van de verpakking werkte het horloge niet. Het betrof een solar horloge die wel begon te lopen nadat ik hem een tijd in het licht had gelegd maar stopte uiteindelijk definitief. Terug gestuurd voor reparatie. Nadat ik het horloge weer terug had liep hij wel maar stopt er vaak mee. Hij werkt dus nog steeds niet naar behoren. Geld terug is geen optie en inmiddels is het horloge voor de 2e keer terug gestuurd voor reparatie.
Wordt vervolgd...

Inmiddels een half jaar na aanschaf en het horloge voor de 2e keer gerepareerd, lijkt het er eindelijk op dat ik een werkend exemplaar om mijn pols heb.

Nu is het midden november en heb ik het horloge bijna een jaar (kerstcadeau). Weer stuk.

Uiteindelijk bij de 3e keer terugsturen mijn geld terug gekregen omdat het model niet meer leverbaar is. Het zou fijn zijn om als consument minder moeite te hoeven doen om je gelijk te krijgen.

1 marzo 2022

Slechte service.

Slechte service.
Ik heb horloge gekocht doos stond open toen ik kreeg. Maar het horloge was te klein ik heb hem terug gestuurd geen oplossing geboden. En hebben gezed dat ik het hologe had gebruikt maar was niet zo, het horloge is gewoon terug gesturd naar mij.
Luegenaars. Als het problemen zijn krijg je het geld niet terug.
Yoly Aguilera

4 gennaio 2022

Gekocht horloge: Casio M100TSE-1AER

Gekocht horloge: Casio M100TSE-1AER
MooiHorloge.nl bezit ’n website waarop het prettig zoeken is naar ’n geschikt horloge. Met mails wordt de klant goed op de hoogte gehouden van de status van het bestelproces. ’n Dag later werd het bestelde horloge bezorgd. De bandlengte is eenvoudig aan te passen met ’n meegeleverd plastic gereedschapje.
Inmiddels na ruim 'n half jaar gebruik. Het horloge heeft veel functies; desondanks is de bediening niet moeilijk. De dagelijkse synchronisatie met het radio-tijdsignaal werkt prima, terwijl het horloge op ca. 3 meter van het raam op mijn nachtkastje ligt. De oplaadbare batterij heeft nooit de stand LO bereikt terwijl het horloge van Nov t/m Apr geen zonlicht heeft gezien; behalve 's nachts zit het onder de mouw van mijn overhemd.

24 settembre 2021

Helemaal super tevreden

Helemaal super tevreden! Wat een nette snelle service! Prachtig ingepakt en snel geleverd! Bij vragen gewoon appen of bellen en je wordt heel netjes en snel te woord gestaan! Top!!!! Voor mij een dikke 10!

15 febbraio 2021

Top winkel!

Pakketjes kwamen super snel binnen en het retour sturen ging snel en gemakkelijk. Klantenservice was ook heel vriendelijk.

16 dicembre 2020

Buitengewone service

Voor onze kleinzoon hadden we een mooi cadeau nodig. Zeer snel vonden we dat bij 'Mooi horloge.'
Toen kwamen we er achter dat de andere grootouders ook al een horloge hadden gekocht.
Eén telefoontje en mailwaren genoeg, er kwam zelfs een vriendelijke mail met specificatie terug.
Dergelijke degelijke en betrouwbare winkels geven een mens het verttrouwen in eerlijkheid terug.
We willen deze winkel heel erg hartelijk bedanken voor de buitengewoon goede service.

11 febbraio 2020
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più