Dinsdag 10 maart een bezoekje gebracht aan de winkel in Nijkerk Werd direct vriendelijk ontvangen door de aanwezige dame Was op zoek naar een "nagenoeg onverwoestbaar werkhorloge" (m'n Omeg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gekocht horloge: Casio M100TSE-1AER MooiHorloge.nl bezit ’n website waarop het prettig zoeken is naar ’n geschikt horloge. Met mails wordt de klant goed op de hoogte gehouden van de status van het... Leggi di più
Vorig jaar mei een Casio horloge gekocht. Deze dit jaar april teruggestuurd vanwege een bandje dat continu los ging. Bijna 9 weken gewacht voordat ik het terug kreeg. Gisteren eindelijk het horloge we... Leggi di più
Mooi horloge gekocht tegen een scherpe prijs. De verzending via PostNL was een ramp maar de communicatie met Mooihorloge verliep netjes. Vragen over de verzendstatus werden snel beantwoord. Zowel tele... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mooihorloge.nl Online horlogewinkel sinds 2007, met inmiddels meer dan tienduizenden tevreden klanten. We hebben ook een echte fysieke winkel aan de Vetkamp 2c in Nijkerk. Dit is de grootste horloge winkel van midden Nederland, met meer dan 2500 verschillende horloges van 25+ merken. Op onze eigen website hebben we ruim 6000 verschillende horloges en 5000 sieraden uit voorraad leverbaar. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.3+.
Vetkamp 2c, 3861JP, Nijkerk, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Een dag later dan verwacht, wat in Nederland als normaal wordt beschouwd. Service na verkoop valt nog te bezien
In eerste instantie goed geholpen en een mooi horloge ter waarde van €490,- aangeschaft. Bij aankoop duidelijk gevraagd naar de hardheid van het glas, omdat ik het horloge ook tijdens mijn (fysieke) werk draag. Mij werd verteld dat Seiko een eigen type glas heeft dat vergelijkbaar is met saffierglas. Na een aantal maanden helaas toch de eerste kras op (het vergroot gedeelte van) het glas. Heb ik het horloge teruggebracht voor reparatie. Met daarbij de vraag of er ook saffierglas terug geplaatst kan worden. De kosten hiervoor zou ik graag op mij nemen. Maar dit was niet mogelijk en daarnaast niet nodig… Koste reparatie: €70,-
Helaas na een goeie maand zat er alweer een kras op het glas. Weer terug gebracht met nogmaals de vraag om een ander glas of andere oplossing. Het huidige “Seiko glas” is simpelweg van zeer slechte kwaliteit.
Het enige wat ik tot nu toe te horen krijg is: valt buiten de garantie en een ander glas is niet mogelijk.
Na een half uurtje op internet zoeken heb ik meerdere partijen gevonden die er saffierglas in kunnen plaatsen.
Al met al zeer teleurgesteld door deze winkel. Communicatie kan nog op vele punten verbeterd worden. En het lijkt me handig om de volgende keer iemand achter de balie te zetten die enigszins verstand van zaken heeft en luistert naar de klacht van de klant.

Risposta di Mooihorloge
Dit was mijn eerste ervaring bij dit bedrijf en die is mj goed bevallen. Duidelijke communicatie en een prettige prijs.
Mooi horloge, goed verpakt, zoals het hoort.
Het enige minpunt is, dat ze zaken doen met Post.nl. Dit bedrijf heeft zo'n slechte service dat ik alle bedrijven die werken met Post.nl zal gaan mijden. Het horloge had na 1 dag afgeleverd kunnen worden. Het werden er 5.07-
Zowel online als in de winkel een goede en snelle service. Heel veel keuze ook voor iedereen
Snelle service, goede communicatie, mooie ringen in prachtige verpakking.
Behulpzaam en informatief bij het kopen van het artikel.
Na jaren mijmeren toch een Casio G-Shock aangeschaft.
Prima shop. Snelle afhandeling, neutrale verpakking (slim). Zeker een aanrader.
Snelle verzending, goede prijs en product voldoet aan eisen
Hallo mensen. Ik heb een vrij duur horloge aangekocht bij deze winkel t.w.v. €299. Een Casio G-Shock GST-
B100-1AER. Omdat deze defect is wilde ik gebruik maken van mijn 2 jaar garantie. Wat ik heb gedaan is de horloge terugsturen naar mooihorloge.nl. Zij hebben weer doorgestuurd naar CASIO (slechte service). CASIO beweerd dus dat ik de horloge zelf kapot heb gemaakt, wat dus niet het geval is. Zij wilde het wel repareren, maar voor een bedrag van €195 buiten de garantie. Ook vraagt CASIO nog eens onderzoekskosten van €17,95. Ik heb beide bedragen geweigerd om te betalen en mogen ze de horloge wat mij betreft weggooien.
Ik ben razend !. Horloge weg. Dus mensen pas wel op met aankopen bij deze winkel als u echte garantie wilt.

Risposta di Mooihorloge
Mooi horloge van Swatch ontvangen. Netjes verpakt en prima bereikbaarheid van de webshop. Op mijn vraag per e-mail kreeg ik nog dezelfde dag een antwoord.
Uitstekend product voor een goede prijs! Snel en gemakkelijk besteld en geleverd.
Goede overzichtelijke presentatie op internet. Makkelijke bestelprocedure en snelle afhandeling. Keurig aangeboden in chique ogende verpakking. 'What you see is what you get'.
Leuke korting en zoals beloofd snel thuisbezorgd =)