MLJ-FOTO.com Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Martin var utrolig professionel, venlig og fik mig til at føle mig helt afslappet under hele photoshootet. Stemningen var hyggelig og sjov, og man kunne vi... Leggi di più

Jeg var til mit første Photoshoot hos Martin. Martin var utrolig dygtig til at løsne stemningen op, så nervøsiteten faldt. Lige fra førte øjeblik følte jeg mig i trygge hænder. Han har massere af ide... Leggi di più

Jeg har kun gode oplevelser herfra.. Det er super proffesionelt, med god, afslappet stemning og højt humør, når man er på shoot, hvorpå Martin kun vil modellerne det bedste. :)

Vi havde fornøjelsen af Martin som fotograf til vores bryllup 22.07.23, og sikke en fornøjelse det var! Martin kom under klargøringen og kørte først efter brudevalsen. Ikke nok med at vi har fået... Leggi di più

1. Fotografo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Modelshoot, fashion shoot, reklame billeder og bryllupper og event. Book din fotograf på www.mlj-foto.com

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super arbejde :)

Virkelig behageligt sted at komme, og god til at forklare hvordan du vil tag billederne og høre på hvad man har af ønsker til billederne. Og hurtig levering af det færdige resultat af billederne

6 luglio 2015

Meget dygtig og professionel fotograf

Martin gør en super tryg og i rigtig godt humør, allerede ved første shoot. Han er meget professionel, nede på jorden og har god humor. Han er rigtig god til at give små fif så billederne bliver super gode! Helt klart den bedste fotograf jeg har prøvet! Glæder mig allerede til næste shoot! Vil helt sikkert anbefale Martin til alle, både nybegyndere og øvede :-)

4 maggio 2015

Super shoot

Martin er en sød, rar og helt nede på jorden fyr som gør det nemt at føle sig hjemme foran kameraet. Han er dygtig til at guide og ved hvordan han får det bedste frem i en. Jeg havde et super hyggeligt og sjovt shoot med Martin og vil til en hver tid anbefale ham som fotograf.

26 aprile 2015

Fantastiske billeder!

Martin er helt sikkert en af mine ynglings fotografer at arbejde med som model! Han er både super dygtig, men også helt igennem rar at være sammen med under et Fotoshoot, hvilket jeg finder meget vigtigt. Billederne blev så flotte, og glæder mig som et lille barn til at tage billeder med ham igen! Kan kun varmt anbefalede ham som fotograf - både for øvede og begynder.

22 aprile 2015

Fantastisk oplevelse og dygtig fotograf

Jeg havde et vildt sjovt men samtidig professionelt shoot hos MLJ Foto. Han er dygtig til at hjælpe med poseringer og sørger for at bringe det smukkeste frem ved sine modeller. Stemningen er casual og humoristisk, hvilket der gør det nemmere at være foran kameraet, når man er nybegynder.
Super god oplevelse! Tak :-)

17 aprile 2015

5 stjerner med pil op.

Det har været et super hyggelig og lærerigt shoot med Martin.
Martin er helt nede på jorden, og ved lige hvad det er han vil have. Han har en god balance mellen at give råd og give plads.

Martin kan få alle til at se godt ud. :)

15 aprile 2015

God oplevelse

Første ud af to anmeldelser.

Rigtig god oplevelse. Martin er en fotograf som besidder en behagelig kombination af nede på jorden og professionalisme. Han er god til guide og komme med tips og råd.

Jeg har ikke set de færdige billeder endnu, derfor kommer der en anmeldelse mere på selve de færdige produkter/billeder.

11 marzo 2015

Altid en god oplevelse

Jeg har arbejdet sammen med Martin en del gange nu og det er hyggeligt og sjovt hver gang. Martin er god til at få en til at føle sig tryg. Der kan både være plads til spas og løjer imens der tages billeder. Han er den fotograf jeg føler mig mest tryg ved og den følelse får man lige fra første gang man arbejder sammen med ham. Han tager rigtig flotte billeder og jeg kan altid være sikker på at der kommer noget godt ud af et shoot med ham som fotograf!

Tusind tak Frederikke.

Det har altid været en fornøjelse at have dig med i studiet og er selv rigtig glad for de billeder vi har skudt.
Vores seneste shoot ligger også på forsiden af min hjemmeside: http://www.mlj-foto.com/#/frederikke/

Glæder mig til at vi igen skal skyde billeder her senere i marts md.

Fantastisk stemning

Jeg har været på to shoots med Martin, og han har klart været den bedste fotograf jeg har oplevet. Fantastisk til at få én til at føle sig godt tilpas, og til at gøre at man slapper af og har det sjovt. Samtidig er hans billeder superflotte, og jeg kan klart anbefale ham!

Great Experience!

It was my first time on a shooting, as it was at the beginning I was a bit nervous but Martin make me feel relax and secure, he gave me all the steps and showed me all the tricks to have a great shooting and the result was amazing! Again, thank you!

Thanks Jaime.

You didt so well in front of the camera.
I postet alot of ower pictures on my blog a cuple a days ago.

It was a great shoot.

Perfekt oplevelse

Wow wow wow! Jeg var i dag for første gang i et studie og få taget nogen billeder af mig selv! Det er en drøm jeg altid har gået med, og nu skulle den opleves! Jeg havde i et stykke tid fulgt Mlj på Instagram og Facebook, og set hans fantastiske billeder! Jeg tog mig sammen efter et stykke tid og fik booket en tid hos ham - og det er det bedste jeg nogen sinde har gjort! Jeg er helt ny inden for den verden og vidste hverken hvilket tøj jeg skulle have på eller omkring poseringer! Og jeg er gået derfra med den bedste oplevelse! Martin er en utrolig mand! Han kan få enhver pige til at føle sig trygt i hans selskab! Han hjalp med poseringer, og var samtidig rigtig god til at sige hvad der var godt og hvad man kunne gøre anderledes!
Hvis der sidder nogen piger derude med en drøm ligesom jeg, synes jeg helt sikkert i skal kontakte Martin! Han er den perfekte første gangs fotograf! Det er 100 % det fedeste jeg nogen sinde har gjort!

4 marzo 2015

Tusind tak Caroline.

Det var også en kæmpe fornøjelse at have dig i studiet.
Både makeup artisten og jeg var virkelig imponeret over hvor hurtig du var igang og hvor godt du gjorde det.
Glæder mig til at få redigeret billederne og kunne vise dig dem.

Fornøjelse

Jeg har idag arbejdet sammen med Martin for første gang. Det har været en fornøjelse. Smilende, glad, nem at snakke med og ikke mindst sindsyg dygtig til sit arbejde. Jeg vender gerne tilbage igen:)
Charlotte

12 gennaio 2015

Fantastisk

Super smukke billeder og en venlig, afslappet og smilende fotograf. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

12 gennaio 2015

Virkelig god oplevelse

Virkelig sjov, lærig oplevelse. Fik en masse guide og hjælp til poseringer som var til rigtig stor hjælp til den ikke erfarende model. Også det jo bare super fede billeder man får taget.

6 gennaio 2015

Business mixed with pleasure

Som titlen også siger, er der i det her tilfælde tale om en god mængde seriøsitet og fokus på at kreere gode billeder, begge parter er tilfredse med, samtidig med fotograf Martin Lindeblad Jørgensen også formår at skabe en rigtig god og sjov stemning. Både model såvel som fotograf kan frit komme med input, skulle nye idéer dukke op, og kreativiteten såvel som passionen og energien er høj igennem hele shootet.
Kan varmt anbefale MLJ foto til alle der ligesom jeg ønsker at forbedre sig som model og dermed få gode tips, tricks og guidance, samtidig med at man ligegyldigt hvad genre der er tale om, føler sig tryg, tilpas og i godt selskab!
Jeg har nu skudt med MLJ foto et par gange og det er langt fra den sidste!
Knus herfra og al held og lykke til alle

6 gennaio 2015

Dygtig og professionel

Det var en super hyggelig og sjov oplevelse, da mit shoot hos Martin var mit første. Jeg følte mig rigtig tryg og havde mulighed for at skifte tøj i et andet rum. Masser af lækkert udstyr til at få de flotteste billeder, det samme gælder for redigeringen af billederne. Han har var god til at guide og fortælle hvad der var godt så jeg fik nogle gode billeder. Leveringstid på billederne var også rigtig fin! :-)

4 novembre 2013

Glimmerende

Jeg har deltaget i 2 foto seancer hos Mlj foto og alt var bare som det skulle være. God blanding af teori og praktik, Martin øste ud og delte sin viden, makeupen var på plads kort sagt gangske professionelt.
Udover at være en dygtig fotograf er Martin ligeledes en dygtig instruktør, der kan fange et publikum.

4 novembre 2013