Virkelig en fantastisk oplevelse, og helt klart noget man kommer til at gøre igen. Virkelig rart at være i studiet med ham og bestemt ikke kedeligt
Jeg var til mit første Photoshoot hos Martin. Martin var utrolig dygtig til at løsne stemningen op, så nervøsiteten faldt. Lige fra førte øjeblik følte jeg mig i trygge hænder. Han har massere af ide... Leggi di più
Jeg har kun gode oplevelser herfra.. Det er super proffesionelt, med god, afslappet stemning og højt humør, når man er på shoot, hvorpå Martin kun vil modellerne det bedste. :)
Vi havde fornøjelsen af Martin som fotograf til vores bryllup 22.07.23, og sikke en fornøjelse det var! Martin kom under klargøringen og kørte først efter brudevalsen. Ikke nok med at vi har fået... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Modelshoot, fashion shoot, reklame billeder og bryllupper og event. Book din fotograf på www.mlj-foto.com
Marielundvej 28, 2730, Herlev, Danimarca
- +45 29849670
- booking@mlj-foto.com
- www.mlj-foto.com
Virkelig en fantastisk oplevelse
Skøn oplevelse
Vi havde Martin som fotograf til vores bryllup. Han var sød og meget snakkesalig, vi grinte meget da vi var ude og få taget billeder efter kirken, det var en rigtig rar oplevelse.
Flere af gæsterne har rost ham fordi han faldt I et med selskabet, man bemærkede ham ikke. Vi fik billederne overraskende hurtigt.
Det er ikke sidste gang vi bruger ham som fotograf 🙂
Vi fik taget billeder af vores 1 årig…
Vi fik taget billeder af vores 1 årig med smashkage og familie billeder. Det var en fantastisk oplevelse fra vi trådte ind i studiet til at vi modtog de mange flotte billeder! Jeg kan helt sikkert anbefale Martin og vi kommer 100% igen for flere shoots :)
Dygtig fotograf
Jeg har arbejdet med Martin gennem det sidste år, og det har været en kæmpe fornøjelse hver gang! Han er en super dygtig fotograf og samtidig virkelig sjov og hyggelig at være på shoot med. Jeg føler mig altid tryg og inspireret, og vi får altid skabt flotte resultater sammen. Kan varmt anbefales!
Jeg har kendt Martin i nogle år i…
Jeg har kendt Martin i nogle år i forbindelse med foto. Han har altid været god til at få mig til at være bekvemt foran kameraet, hvilket har resulteret i nogle fine billeder. Han er super kreativ og dygtig til sit arbejde

Fantastisk oplevelse
Vi havde Martin som fotograf til vores bryllup 6/7-24 og han gjorde et fantastisk arbejde! Han var super sød, i godt humør, og faldt bare ind mellem gæsterne. Allerede dagen efter fik vi tilsendt en håndfuld billeder og de var langt bedre end jeg havde turde drømme om🥰
Vi er dybt taknemmelige for at vi fik ham som fotograf, så en klar anbefaling her fra!🌸

Risposta di MLJ-FOTO.com
Martin er en fantastisk og professionel…
Martin er en fantastisk og professionel fotograf🙌🏼 har brugt ham at flere omgange til at få en masse gode billeder, første gang var det en hånd til at få forbedret selvtillid og sidste gange var til min søns barnedåb hvor man på hvert et billede mærker stemningen på den dejlige dag, det helt sikkert ikke sidste gang, er glad for alle mine billeder og dejlige minder😍

Bryllup d. 9/9-23
Vi brugte Martin til vores bryllup d. 9/9-23. Han var med fra kl. 12 til brudevals og vi er super taknemmelige! Hans humør var klasse og inden festen sluttede havde vi allerede et par billeder 🤩 vi kan virkelige varmt anbefale ham!
Martin er altid yderst professionel og…
Martin er altid yderst professionel og respektfuld. Han tager højde for ens grænser og personlige ønsker/forslag. Altid super flotte billeder og god til at løfte ens selvtillid.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Martin er en super dygtig og professionel fotograf, som jeg har arbejdet med et par gange. Vi har både været på location og i studie. Man føler sig godt tilpas i hans selskab, hvilket resultere i kvalitets billeder! Helt klart ikke sidste gang jeg står model for Martin. 🙌🏼📸
Hvis jeg en dag skal giftes igen, bliver det også med Martin som fotograf
Martin kom under klargøringen og kørte først efter brudevalsen.
Ikke nok med at vi har fået en masse helt igennem fantastiske billeder, var Martin også skøn at arbejde med! Han fangede en masse unikke øjeblikke og man bemærkede stort set ikke ham gik rundt mellem gæsterne. Endeligt fik vi tilsendt et galleri med intet mindre end 833 smukke billeder!
Jeg er ovenud tilfreds!
Bryllupsbilleder 2022
Bryllupsbilleder 2022 - Havde en rigtig god dag, hvor MLJ foto var god til at være de rigtige steder. Havde sendt nogen forslag i forvejen som vi gerne ville have, og det kunne han huske og havde sat sig inde i dem.
Kunne ikke ønske noget var anderledes på vores store dag.
Kæmpe tak for at forevige vores dag !!
Yderst professionel og behagelig
Martin er yderst professionel og behagelig at være i studie med. Han er fyldt med gode ideer og tilpasser shootet så det passer netop dig.
Han får mine varmeste anbefalinger.
Den dygtigste fotograf
Den dygtigste fotograf
Martin var forbi min lejlighed til homeshoot, og fik taget de smukkeste billeder af mig. Han er helt vildt dygtig, både til fotografering, men også til at skabe et rum som er trygt, og hvor der er plads til det hele. Glæder mig til og håber på, at arbejde meget mere sammen med ham i fremtiden!
Vi havde Martin på som fotograf til vores bryllup
Vi havde Martin på som fotograf til vores bryllup og var ovenud tilfredse med resultatet. Martin var med fra vielsen og hele vejen til brudevalsen og formåede at tage de smukkeste billeder gennem hele dagen. Endvidere må jeg rose ham for at være så diskret at ingen lagde mærke til, at han gik rundt og fotograferede. Det gjorde, at vi fik nogle rigtig gode og naturlige stemningsbilleder, hvor folk agerede helt naturligt. Jeg giver Martin mine varmeste anbefalinger!
Professionel og rar fotograf
Det var mig første nudeart fotoshoot, og det var den bedste oplevelse jeg kunne få hos Martin, selvom jeg var nervøs, så gjorde han det bare sjovt og trygt. Han gjorde det meget professionelt.
Kæmpe anbefaling herfra, og bestemt ikke sidste gang. 😃
Fantastisk oplevelse
Meget dygtig fotograf som forstår at få en til at føle sig til tilpas! Fik nogle super flotte billeder ud af det, og han er meget professionel hele vejen igennem. En klar anbefaling herfra.
Martin er dygtig rar og professionel
Martin er den dygtigste fotograf på markedet. Han er rar og man kan slappe af i hans selskab hvilket er super vigtigt når man får taget billeder! Han er enormt talentfuld og kan simpelthen altid finde en god vinkel. Kæmpe anbefaling her fra!!!
Super dygtigt fotograf der varmt kan…
Super dygtigt fotograf der varmt kan anbefales til andre. Det er altid en fornøjelse at skyde billeder med Martin, hvor både den gode stemning og flotte billeder er i fokus. Professionel og godt humør er blandet andet nogle af de faktorer der beskriver Martin - hvor man altid føler sig tryg og har en god fornemmelse efter shootet. :)
Professionelt og hyggeligt shoot
Havde et super hyggeligt og professionelt shoot med Martin. Slut resultatet er i fokus, men det vægtes bestemt også, at det processen derhen er sjov og hyggelig ☺️🙏 kan varmt anbefale ham