Fantastisk oplevelse fra start til slut. Martin var utrolig professionel, venlig og fik mig til at føle mig helt afslappet under hele photoshootet. Stemningen var hyggelig og sjov, og man kunne vi... Leggi di più
Jeg har kun gode oplevelser herfra.. Det er super proffesionelt, med god, afslappet stemning og højt humør, når man er på shoot, hvorpå Martin kun vil modellerne det bedste. :)
Vi havde fornøjelsen af Martin som fotograf til vores bryllup 22.07.23, og sikke en fornøjelse det var! Martin kom under klargøringen og kørte først efter brudevalsen. Ikke nok med at vi har fået... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Modelshoot, fashion shoot, reklame billeder og bryllupper og event. Book din fotograf på www.mlj-foto.com
Marielundvej 28, 2730, Herlev, Danimarca
- +45 29849670
- booking@mlj-foto.com
- www.mlj-foto.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Professionelt og hyggeligt shoot
Havde et super hyggeligt og professionelt shoot med Martin. Slut resultatet er i fokus, men det vægtes bestemt også, at det processen derhen er sjov og hyggelig ☺️🙏 kan varmt anbefale ham
Gennemført arbejde!
Jeg var til mit første fotoshoot hos Martin, hvilket var en utrolig positiv oplevelse. Martin tilbyder en proffesionel men samtidig sjov og afslappende atmosfære. Han lyttede til mine forventninger til billederne og var samtidig dygtigt til at vejlede mig undervejs og komme med inputs, hvilket resulterede i nogle smukke og yderst tilfedsstillende billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg vil have taget billeder med Martin. Han kan klart anbefales!
Martin er en super sjov og venlig…
Martin er en super sjov og venlig fotograf. Der udøver magi med sit kamera.
Jeg elsker at lave shoots med ham, får altid præcis det jeg havde forestillet mig og ofte endnu endnu bedre :D kan klart anbefale ham!

Fantastisk fotograf
Fantastisk fotograf, kan kun anbefales - Martin er en super dygtigt og professionel fotograf, der fanger gode elementer og stemning i hans billeder

Risposta di MLJ-FOTO.com
Martin er en super dygtig og behagelig …
Martin er en super dygtig og behagelig fotograf og han har styr på det han laver, har skudt med Martin et par gange, og har været mere end tilfreds hvergang! Bestemt ikke sidste jeg gang skyder med ham, vil gerne anbefale ham til andre modeller! Go for it. Han er ski' god :-D

Sjovt og hyggeligt:-)
Martin er en fantastisk fotograf. Han er meget professiol og gjorde meget for, at det blev så afslappet som muligt. Man skal jo helst se ikke anspændt ud på billeder;-)
Alt i alt en virkelig god oplevelse, god stemning og virkelig gode billeder:-)
De varmeste anbefalinger herfra.
Super oplevelse!!!
En super oplevelse, og jeg følte mig tryg, og på ingen måde tvunget til noget jeg ikke selv havde lyst til eller følte mig okay med. Vil helt sikkert få skudt flere billeder af Martin!!!
Helt perfekt
Jeg var til mit første Photoshoot hos Martin. Martin var utrolig dygtig til at løsne stemningen op, så nervøsiteten faldt. Lige fra førte øjeblik følte jeg mig i trygge hænder. Han har massere af ideer, og vejleder hele vejen igennem uden at glemme, hvad jeg havde af ønsker, hvilket gør at resultatet bliver helt i top. På trods af travlhed fik jeg billederne tilsendt under en uge efter selve shootet.
Jeg vil uden tvivl anbefale Martin til andre, som ønsker at få taget nogle flotte billeder billeder.

Professionel og sød fotograf
Jeg har været til mit første Photoshoot hos Martin. Han er så dygtig og fik mig hurtigt til at føle mig tryg. Jeg var meget nervøs for det hele i starten, men han vejledte mig hele vejen igennem og resultaterne er blevet SÅ gode!
Vil klart anbefale Martin til alle som ønsker at få taget nogle super flotte og gennemtænkte billeder.
Professionel og utrolig dygtig!
Jeg havde mit første professionelle photoshoot (lingerie/halv nude) med MLJ-Foto, og har kun rosende ord at sige. Man følte sig tryk og i gode hænder fra det første øjeblik, og var utrolig let at snakke med hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Han kom med en masse gode imputs og ideer til billeder, samt spurgte ind til personlige ønsker eller inspiration dertil. Og resultatet er jeg ikke andet end super glad for.
Han kan klart anbefales!
Professionel og fantastisk person.
Har fået taget billeder i forbindelse med mit job som dj.
Fra første sekund jeg kom ind af døren, var der en god kemi, vi forstod hinanden, Martin fangede straks hvad jeg ønskede + han kom med en masse fede inputs, som jeg er blevet rigtig glad for. :)
Er fuldt ud tilfreds med MLJ-FOTO, og skal helt sikkert bruge ham igen.
Meget professionel, super billeder og en meget positiv oplevelse.
Jeg har tidligere, for ca. 5 år siden, fået taget nogle super gode billeder hos MLJ-FOTO.
På baggrund af den positive oplevelse var den ingen tvivl, da jeg nu sammen med min kæreste ønskede at få taget graviditetsbilleder.
Dejlig hurtig respons, som medførte en aftale om dato.
Inden da bliver der spurgt ind til ønsker med mere og givet anbefalinger om tøjvalg for at kunne få det bedste resultat.
På trods af en mulig lidt akavet stemning, formår MLJ-FOTO at få en til at føle det, som det mest naturlige og optræder meget professionelt.
Efterfølgende modtog vi lynhurtigt et par billeder, blot som forsmag på det endelige resultat. Efter få dage havde vi alle de meget fine billeder.
Både min kæreste og jeg, havde en rigtig god dag og er ikke i tvivl om, hvem der skal tage billeder af vores lille pige, når hun kommer.
Vi kan derfor kun varmt anbefale MLJ-FOTO.
De bedste hilsner
To glade kommende forældre
Professionel og dygtig fotograf!
Martin er en gennemført professionel og dygtig fotograf, som producerer smukke billeder. Han har flair for at guide og skabe en god og tryg stemning, på location såvel som i studie.
Jeg vil til enhver tid, sende mine varmeste anbefalinger i hans retning - til professionelle som uerfarne.
Fantastisk oplevelse
Martin var virkelig god til at man følte sig godt tilpas, god til at vejlede og kommunikere, og til sidst, virkelig rar person.
kan varmt anbefales!
Bedste oplevelse!
Jeg havde givet min bedste veninde et fotoshoot i gave, som vi så skulle sammen. Og har altid været lidt usikker med min krop og sådan, men Martin fik en til at føle sig så afslappet og godt tilpas, at det bare blev den sjoveste og hyggeligste oplevelse jeg har haft. Tusind tak og ser frem til flere shoot, da et ikke er nok :)
Super fotograf!
Min veninde og jeg var til et fotoshoot med Martin. Det var helt igennem en fantastisk oplevelse. Han er en dygtig fotograf, som gjorde at vi begge var trygge. Han fortæller hvordan man f.eks. skal stå og gøre, men han giver også plads til at man også selv får lov. Det resulterer i nogle flotte billeder!
God stemning og lækre billeder!
Martin er super sød, stille og rolig og sjov at være omkring. Han sørger virkelig for at man slapper af og resultatet er derefter. :)
Fotograf i særklasse!
Har benyttet MLJ-foto flere gange, og fået enormt gode billeder ud af det hver gang.
Han er hamrende professionel On-site, og leverer materiale i højklasse!
Kun glæde her fra!
pisse dygtig og sød fotograf
Martin er rigtig dygtig og jeg har haft en vildt god oplevelse med at arbejde sammen med ham. Han er god til at guide og gøre en pisse lækker på billeder :-)
Kan jeg varmt anbefale!
god til børn
Ja er godt tilfreds med mine billeder og det samarbejde vi havde da nu vores to piger på 3 og 5 år skulle fotograferes og den 5 årige ikke ville noget og ikke særlig med gørlig så er det stadig pengene vær hvor jeg har fået nogen billeder af mine smukke glade tøsser