Mercedes-Benz Danmark Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

1,3

Har problemer med Mercedes me app for anden nu og hjælpen er åbenbart en mangle det har taget 2 uger og de kaster bolden over til mig hele tiden og jeg bedet dem om at ringe mig så vi kan færdig men i... Leggi di più

Ville meget gerne have givet 0 stjerner Købte for mange år siden en Mercedes 316 i sprinter da den lige var kommet på markedet. Indenfor de første to år havde den været på værksted seks gange for uds... Leggi di più

Mercedes Benz Finans bruger virksomheden Horten ! De opkræver ulovlige gebyrer for ting der skyldes administrationfejl fra deres side ... fy for den, PAS PÅ FOKENS Vi går tilbage og Vælger BMW eller... Leggi di più

1. Rivenditore di auto
  2. Negozio di accessori per auto
  3. Servizio auto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Mercedes-Benz er for de fleste kendt for høj kvalitet - en kvalitet, vi tilstræber at viderebringe vore kunder!

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fuldstændig uacceptabelt

Meget dårlig oplevelse og vil aldrig anbefale Mercedes I Slagelse til nogen!

De har haft min bil til polering i torsdags/fredag hos Mercedes i Slagelse.
Vi gennemgik bilen og opdagede hakker/huller indvendig i dag!!!!
(Tidligere bilen var til lakering og disse steder indvendig blev smurt af noget!
Da var også døren som blev monteret skævt osv!!!).
Først da bilen var til lakering efter forsikringskade blev også lavet meget dårlig, der var stadigvæk ridser og mærker på bilen!

Ønsker kontakt af jeres højste chef og forventer at I løser problem!!!!!!

Jeg har taget billeder og vil meget gerne vise dem.

Hold jer væk fra Mercedes i Slagelse.

Kun en af deres medarbejdere Christian var søde og kompetent.
Rigtig dårlig oplevelse med Ronnie.

18 novembre 2022

Opfølgning på skade jeg skrev om i…

Opfølgning på skade jeg skrev om i september. Blev indkaldt til at få lave skaden. Afleverer bil torsdag som booket. Da jeg afleverer kan de ikke finde værkstedsordren som de så finder står til 12. December. De tar bilen alligevel men herefter stopper al kommunikation. Får endelig besked om at hente bilen i fag i Søborg. Kunne så konstatere at der mangler en chromliste… som mekanikeren i Søborg nok mente var i restordre men da han ikke kan svare for skadevæekstedet må et endeligt svar afvente morgendagen…

Dont buy Mercedes i Danmark !

16 novembre 2022

Har desværre købt en A200

Har desværre købt en A200. Problemer med skærm til speedometer, advarsler m.v. der falder ud konstant.

Har fået foretaget systemopdatering utallige gange uden resultat. Bilen er nu snart 1 1/2 år gammel men har kun gået 9.000 km. Den har stået konstant i garagen fordi den er ulovlig at køre i.

Mercedes kan ikke afhjælpe problemet, og jeg har betalt tykt til lejebil som alternativ.

8 novembre 2022

Mercedes svarer ikke på spørgsmål

Mercedes har produceret en bil for næsten 8 måneder siden, som står på en parkeringsplads i Bremen, og venter på at bliver gjort færdig, så den kan blive leveret. Jeg har stillet 2 spørgsmål til Mercedes for 1 måned siden, for at få kastet lidt lys over hvad problemet er, og hvornår de forventer det løst. D
Efter 1 måned svarer Mercedes. jeg får en lang smøre, som slet ikke svarer på spørgsmålet. De skriver blot at de har snakket med forhandleren, og at denne gør alt for at få leveret bilen så hurtigt som muligt.. men hvorfor? Bilen er jo i Mercedes varetægt, og venter på at Mercedes gør den færdig.. så med hvilken rimelighed forventer Mercedes at forhandleren kan svare på noget som helst?

Det ville klæde dem at give et pænt svar tilbage i retning af: Vi ved ikke hvorfor vi har en halvfærdig bil stående på en parkeringsplads i 8 måneder, og vi ved ikke om/hvornår den bliver gjort færdig.
Jeg ville i det mindste have respekt for lidt ærlighed at de ikke aner hvad der foregår i deres egen forretning.

Havde jeg på bestillingstidspunktet vidst, hvad jeg ved idag...havde jeg bestilt BMW i stedet.

3 novembre 2022

Mercedes batteri kan ikke klare mere end 150 km

Har købt en E300 facelift hos MB CPH City, som jeg fik nov. 2020. Bilen viste sig at være en "mandagsbil", med mange fejl. Alle fejl blev afhjulpet under garanti, så længe det lykkedes værkstedet at finde årsagen. Der har været nogen fejl, hvor de ikke lykkedes dem at finde, så var deres teknikers bedste bud, at vi ikke kan finde ud af at bruge bilen, bl.a. at bilen går i nød-program på motorvejen.

En af fejlene, som ikke blev afhjulpet, er en batterifejl, hvor bilen efter en lang køretur, over 150 km, melder om kritisk batteri niveau, og kræver en køretur på min . 30 min for at oplade batteriet. Bil kom på værkstedet over 7 gange for denne fejl, fik skiftet batteri, generator og styreenheden, men fejlen blev ved med at komme. MB CPH begyndte, at sige at dette var helt normalt på Mercedes, og det er ikke en fejl. Jeg sender en formel reklamation og kræver ophævelse af handlen. Sagen sendes videre til importøren, til behandling som en tilbagekøb. Efter flere måneders ventetid, afviser importøren sagen, med begrundelsen at bilen fejle intet, alle fejl blev afhjulpet og det eneste jeg evt. kan få er et års udvidet garanti. Denne svar kommer, selvom at bilen har været på værkstedet flere gange under sagsbehandlingen, med lige præcis denne fejl.

Mit bedste råd vil være: Hvis man vil have en bil, man kan køre over 150 km med, uden at batteriet drænes, skal man ikke købe en Mercedes. Useriøst og kundeservice er en by i Rusland.

1 marzo 2022

Min GLB fik en skade og jeg bestillte…

Min GLB fik en skade og jeg bestillte tid på værksted. Der var 4 ugers ventetid. Fair nok. Jeg køre bilen ind en torsdag og har en klar forventing om at de vil kontakte mig for at give mig en opdateting på hvad der skulle skiftes og hvornår jeg evt. vil få min bil tilbage. Jeg ringer tirsdag, en dame fra omstilingen lover at der vil blive ringet tilbage samme dag. Næste dag ringer jeg en gang til fordi de ikke har ringet mig op. Hun lover en gang til at værkstedt vil kontakte mig. Heller ikke den dag bliver jeg ringet op. Der er nu gået en uge uden jeg ved hvornår jeg får min bil igen. Efter endnu en samtale med damen fra omstillingen bliver jeg ringet op af vækføren fredag, han fortæller mig at den skal på malerværksted og at de er i gang med den. Jeg vil få den tirsdag! Mandag for jeg en sms hvor der står at den vil være klar ondag, der er nu gået 13 dage. Da jeg er ved at miste tålmoddighedden beder jeg dem om en låne bil på deres regning hvis bilen ikke bliver færdig som aftalt onsdag . Jeg ringer for at høre hvad tid jeg kan hente min bil onsdag. De siger den er ikke færdig vi har haft leverings problemer med delene derfor vil den blive færdig imorgen. Nu er der gået 14 dage og jeg har snakket med én værkføre idag der fortale mig at den vil blive færdig imorgen. Venter….

14 settembre 2022

Har været hos Mercedes CPH 3 gange for…

Har været hos Mercedes CPH 3 gange for at kigge på ny bil 2 gange måtte jeg opgive at finde en sælger ,3 gang ,fik jeg kontakt med en dame ,som lovede at finde en sælger ,efter 5 min og intet var sket opgav jeg .Så har jeg da sparet en halv mil .ØV
Hilsen Stig

6 settembre 2022

Utrolig dårlig oplevelse med…

Utrolig dårlig oplevelse med salgskonsulent. Min kone og jeg var forbi CPH afdelingen forrige weekend og forelskede os i en GLB220d, som stod i udstillingen. Da vi bor i Jylland, kan vi ikke lige komme forbi, men jeg var alligevel i København den efterfølgende mandag for at prøve bilen. Tirsdag skrev jeg til salgskonsulenten omkring en vurdering af min bil ifm. en evt. handel og torsdag skrev konsulenten retur om jeg ville sende billeder af vores bil. Det har jeg så gjort, men samtidig med han skrev retur med en pris på vores bil, skrev han, at den vi havde kikke på var solgt til anden side! Det til trods for han havde sagt, at den var 'reserveret' mens vi var i gang med at handle.
For Mercedes-Benz CPH er et ord altså IKKE et ord !!

30 agosto 2022

Under al kritik at bruge et motto der…

Under al kritik at bruge et motto der hedder det "bedste eller intet" og så ha den sløjeste telefonservice, hvor ingen tager den hverken til formiddag eller eftermiddag når man prøver at ringe. Har ventet 10 minutter uden svar begge gange

25 agosto 2022

elendig kundeservice

elendig kundeservice. Man kan ikke komme igennem på telefonerne. Det er umuligt at komme igennem til lokale afdeling i Hørsholm, så sendes videre til hovedafdelingen, som så beder Hørsholm om at kontakte en. Har haft leaset flere biler over flere år, så det er ikke enkeltstående tilfælde. Hører ofte kunderne i butikken klage over det samme, men intet ændres. Tilgængelig er ikke et servicemål hos Mercedes!
Har tidligere haft bil hos WW gennem mange år - der kan man uden problemer komme i kontakt med lokale værksted/forretning, og de sørger for at have en god kunderelation. Man kan lære meget derfra

9 agosto 2022

Min leasing aftale skulle færdig feb…

Min leasing aftale skulle færdig feb 2022 men jeg har forlænger min leasing i okt 2021 og har underskrive dokument 22 okt 2021 hvor står der at jeg har service aftale med den forlænges og så fra okt 2021 til juni 2022 de har ikke trukket penge fra min konto jeg har ringet til dem flere gang og de siger vi arbejder på sagen. juni 2022 måned har lave service på min bil så fik jeg jeg faktura fra Roskilde Mercedes fordi min service kontrakt var udløbet og Mercedes Finans har ikke opdater min kontrakt i 8 måneder . 21 juni 2022 skrev e-mail til jeg få et problem hvis i opdater min kontrakt så blev jeg ringet op næste dage de siger oooo vi har sendt dig en ny kontrakt fordi sidst kontrakt du har underskrive der var en fejl du har ikke service aftale med den forlænget . Efter 8 måneder de har fundet ud af der var fejl i sidst kontrakt og nu jeg skal selv betale faktura . Spørgsmål er det tage 8 måneder og opdater en leasing kontrakt ? hvorfor de har ikke fortalt mig jeg har ikke mere service aftale mere

23 giugno 2022

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice.
Har købt 18 minibusser, som indenfor de første 3 år er blevet kaldt ind flere gange for at få fikset produktfejl. Hver gang en bus skal have fikset en fejl, så skal de tages ud af drift, der skal betales løn og brændstof for at få den over på værkstedet og få fejlen fikset. En professionel virksomhed er ikke tjent med et produkt som konstant skal tages ud af driften for at få fikset fejl. Mercedes yder ingen form for kompensation i forhold til de omkostninger de pålægger vognmanden grundet deres inkompetence og mangel på levering af et fejlfrit produkt. Man skulle tro at en virksomhed som Mercedes var mere professionel end det. Men må nok erkende at Mercedes ikke længere er det Premium mærke de engang var.

7 giugno 2022

Mercedes Benz nedprioterer kunden som har købt

I august 2021, bestilte jeg en ny Mercedes C220 som blev leveret 28/2 2022. Desværre blev den bestilt uden træk, men jeg bestilte allerede i starten af februar trækket som så skulle eftermonteres. Jeg har i skrivende stund Intet hørt ud over at Ejner Hessel som har leveret bilen flere gange har forhørt sig i Tyskland om de sidste dele til trækket er på vej.
Besked fra Hessel til mig i dag d. 1. juni 2022

Hej Peter

Kontrolleret det faktisk Igår og ja flere gange er der skrevet til Tyskland om det ledningsnet der mangler

De kan ikke give nogle dato
Jeg ked af det ven

Jeg kan ikke gøre mere beklager

Grunden til at jeg ikke får mit træk er at Mercedes Benz først vælger at montere træk på de biler som er bestilt med træk, og placerer kunder som mig sidst i køen. Det er naturligvis ærgerligt at jeg glemte at bestille det fra starten, men omvendt dårligt at jeg skal vente så længe og ikke kan få nogen tid for hvornår de forventer at levere. Denne kedelige oplevelse påvirker mit næste valg af bilmærke. 🙁

1 giugno 2022

Min mercedes E220d

Min mercedes E220d, blev påkørt bagfra, og blev afleveret i søborg, med besked på at lysende i 3 af dørene var holdt op med at virke efter at jeg blev var blevet påkørt. Ledningerne til sensorerne i den bagerste kofanger var revet over og den elektriske trækkrog havde ligeledes fået et kraftigt stød, og fungerede ikke. Mercedes påstår at lysene i dørene og påkørslen bagfra ikke havde noget med hinanden at gøre. Ligeledes blev kofangeren malet i en forkert farve. Alle andre kan godt se at der er forskel i farven på kofanger og resten af bilen, men mercedes mener at farven udligner sig med tiden. Til sidst vil jeg anbefale at i bruger et andet værksted.

20 aprile 2022

Perfekt leasing fra start til slut.

For første gang prøvede vi at lease en bil.
Der var lidt leveringstid, og da vi ikke kunne undvære en bil hjalp Hessel i Slagelse os ind til vores nye bil kom.

Da job situationen ændrede sig, og dermed også km antal, kontaktede jeg Mercedes, og de rettede bare kontrakten til, så km passede - dermed faldt min ydelse også.

Senere ændrede jobsituationen sig igen, og vi havde derfor ikke brug for bil nr 2.
Vi opsagde derfor nemt aftalen et halvt år før tid, uden omkostninger for os.

Nu har vi afleveret bilen - ingen anmærkninger, og fik 67øre pr underkørte km tilbage.

Tak for den god behandling fra start til slut.

I lever i den grad op til stjernen der er på bilen ⭐️
Det er ikke sidste gang vi leaser en mercedes, og i får vores varmeste anbefalinger

15 marzo 2022

Mercedes er til grin

Mercedes er til grin

Jeg blev d. 11/12-21 påkørt og fik en mindre bule på min sidedør. Modparten tog 100% af skylden.

Jeg anmeldte dette til min forsikring og besluttede mig for at ringe til Mercedes i Søborg for at få repareret denne "mindre" skade, da jeg skulle sikre mig, at den var i bedste hænder. Her snakker vi om en bil i million-klassen.

Mercedes booker mig ind til d. 11/1-22 og regner med at være færdige d. 18/1-22. Fint.

Tiden går, og det bliver d. 18/1-22 og jeg hører absolut ingenting. Jeg ringer derfor d. 19/1-22 og spørger om jeg kan hente min bil eller hvad der sker. Den var ikke ankommet endnu, men ville ankomme i løbet af dagen... Okay fint. Jeg kører derud d. 20/1-22 kl. 16 og vil hente min bil. Hvad sker der? Den er ikke klar... Jeg venter...og venter... og efter noget tid ankommer den.

Ja her kommer så den sjove del... (for mig mindre sjov):

Mercedes skifter fordøren, men sætter håndtaget skævt på. Dette opdager jeg med det samme. Jeg kører lidt og hører en masse vindstøj fra døren - fordi tætningslisterne ikke var sat ordenligt på..... Tro det eller ej.

Jeg ringer herefter til mercedes, som beklager og siger jeg må komme ud med den igen - men de havde først tid d. 31/1-22. Okay, jeg kommer ud med den. De fikser den samme dag og melder den klar.

Jeg henter den og opdager at de ikke har fikset NOGET SOM HELST. De har rengjort bilen og meldt den klar. Fuldstændig til grin.

Jeg ringer IGEN. Og svaret er det samme - jeg må komme ud med den og så må de kigge på det.

Aldrig har jeg oplevet så ringe service og så inkompetent personale. Det er sidste gang jeg kommer hos mercedes.

2 febbraio 2022

Mercedes-Benz Hillerød et besøg værd

Vi har haft Mercedes i mange år og er helt vildt glade for Mercedes-Benz i Hillerød.
De er altid meget hjælpsomme og løsningsorienterede.
Når vi har stået i en akut situation eller blot skulle have foretaget et serviceeftersyn, er der altid hjælp at hente.
Uanset om de har travlt eller ej, føler du dig altid velkommen og godt modtaget.

10 gennaio 2022

24 måneders nybilsgaranti…

24 måneders nybilsgaranti…

I følge en video på Facebook skrev Mercedes-Benz Danmark (den er nu ændret, men heldigvis tog jeg et skærmbillede):
En “Certified” brugt Mercedes kommer med 24 måneders nybilsgaranti. Den er håndplukket, tjekket og klargjort efter fabrikkens egne skrappe forskrifter. Du kan få din brugte “Certified” Mercedes som du vil. Men aldrig uden garanti. Og kun hos autoriserede Mercedes forhandlere.
Hvad betyder 24 måneders nybilsgaranti ?? Er STARMARK autoriserede forhandler??

10 dicembre 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito