Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Melange de Luxe. Servicen var professionel, hurtig og meget imødekommende. Hele processen forløb gnidningsfrit, og kvaliteten lever fuldt op til forvent... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fyndade världens finaste klänningar på rean! Jag är så nöjd och leveransen till Sverige var supersnabb! Dessutom fick jag en liten gåva på köpet :) Jag kommer definitivt att beställa från Melange de L... Leggi di più
Fantastisk butik med vidunderligt tøj. Samtidig et engageret og vedkommende personale/ ejere I min sidste pakke modtog jeg en fin lille gave ...bestående af et par fine øreringe. Jeg kan kun varmt... Leggi di più
Havde jeg kunne nøjes med nul stjerner havde de fået det! Helt urimelig behandling i dag af en arrogant ekspedient/ejer. Jeg har den søndag den 25/8 lagt en ordre, fortryder skriver med ejer og f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Please klik at the link https://www.youtube.com/watch?v=fVUczamJxIs We also have that kind of security so beware. You may come in but not out!
Dronningens Tværgade 28, 1302, København K, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Så glad for mit køb - hurtig levering og da jeg pakkede min købte frakke ud havde man lagt en gave i som var en super fin strikket hue, der passede perfekt til frakken. Tusind tak for det.
Kan varmt anbefale Jer at handle i denne forretning.
Kan kun anbefales,super service og lækkert design,og leveringen var hurtig thumbs up
Hurtig og super god service. Spændende udvalg i både tøj og smykker 😘
Fantastisk service og hurtig levering. Fik også en lækker lille gave med 🤩
Fantastisk service. Super hurtig levering. Og varen Tip Top. Handler der gerne igen:)
Lynhurtig forsendelse og oveni en lille ekstra gave medsendt. Har ikke prøvet at have brug for hjælp eller har sendt retur, så det har jeg ingen mening om..... Men det er virkelig lækre varer, handler gerne der igen.
Altid god service over web, IG og i butikken. De er super gode til at finde ting der passer og klær’ mig. Køber jeg over nettet er de søde til at måle og altid ærlige ift str og pasform. Kommer til at handle her mange år frem.
Melange de Luxe har simpelthen verdens bedste kundeservice! Intet mindre! De svarer hurtigt på henvendelser, de er SÅ søde og hjælpsomme; og det er uanset, om man handler via telefonen, instagram eller i butikken. Helt klart 5 STORE stjerner herfra :-) :-)
Hurtigt og effektivt via netshop. Varen er som beskrevet og der var en lille gave med. Kan sagtens anbefales
This lovely shop, shipped my order all the way to Norway.
They were very helpful, with both shipping, and description of the products. I was a bit unsure about what size to choose, they provided excellent costumer service, and the item arrived within few days.
Thank you so much, it was a pleasure shopping with you, I will definitely do it again.
Bestilte en kjole over nettet og der kom en lille gave med i købet. God service og kjolen er super fin👍
Er i sidste uge blevet bekendt med MelangeDeLux via Instagram og jeg er såååå begrejsteret. Bestilte The Karina Kaftan samt et hårspænde og modtog meget hurtigt min pakke. Bestilte den 6 juni og havde pakken dagen efter.
Min pakke var pakket fint ind og der var en ekstra ting med i min pakke, - så fint.
Skønne lækre ting - har allerede sendt en forespørgsel på en kimono 🥰
Jeg handler hel sikkert igen og næste gang jeg kommer til København, må jeg vist ind og se butikken “for real”.
Skøn shop og lækre sager ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Min varmeste anbefaling - og tak for god service.
Jeg har handlet ved Melange de Luxe to gange nu og der har ikke været en finger at sætte på noget. Jeg har ledt længe efter en butik som Melange De Luxe, som har en masse mega fedt, farvestrålende, glad, og flot tøj - og det har jeg endelig fundet. Mit første køb var en af de stribede farverige uld cardigans og jeg har simpelthen fået så mange positive kommentarer, hver gang jeg har haft den på og selvfølgelig givet jer mine varmeste anbefalinger med på vejen.
Jeg har handlet flere gange hos Melange de Luxe. Primært på nettet, hvor der er super service (ifht at hjælpe med størrelser og ekstra billeder af varen, hvis jeg er i tvivl om farve osv). Hurtig levering. De svare altid på skriftlige henvendelser og skriver selv hvis de er i tvivl om at varen er nået frem.
Simpelthen et af de bedste steder at købe tøj på nettet!
(De er også god in Real life, det har jeg prøvet en enkelt gang. Så grundig, ærlig og behagelig service skal man lede længe efter! )
Super fin service og hurtig levering. Fik et flot hårspænde i lille gave og det var en dejlig overraskelse i stedet for et fx. Bolsje som mange sender med. Vil anbefale denne butik.
Ok! Jeg ved ikke om melange de luxe prøver at købe min kærlighed, men det virker! 😍
Jeg bestilte et sæt øreringe som blev leveret super hurtigt, i en lille (MEGA) fin stofpose, og ikke nok med det, også et hårspænde med perler, som en ekstra gave!
Her handler jeg gerne igen.
Butikken er i sig selv en inspirerende og fantastisk oplevelse. Alle burde tage et kig forbi Melange de Luxe😊👌🏼
Ville ønske man kunne give 0 stjerner.
Desværre er denne butiks ejere blottet for sympati og forståelse.
Efter en lang indlæggelse med min datter, får jeg sendt pakken med tøjet jeg ikke ønskede retur. Desværre to dage for sent.
Jeg skriver en mail og forklarer alvoren bag forsinkelsen. De er helt kolde og skriver “ Hør her. Vi hører så mange årsager til folks forsinkede retur. Så var manden indlagt, så er en gået ned med stress, så har en været på ferie”.
Jeg er med på, man jurisk kan holde sig til købeloven. Det er ikke det. Men mere usympatisk tilgang, har jeg aldrig mødt. Jeg kunne også vise dokumentation for indlæggelse, men det ændrede intet. Hvor er hjertet?? Usympatisk måde at drive forretning. Det er TO dage vi snakker om. Det ændrer intet for dem at vise lige overskud og hjerte.
Så et stort nej tak herfra. Aldrig mere.

Risposta di Melange de Luxe
Super god service, har handlet via instragram og har altid fået en god personlig service. De har nogle mega fede ting, som man ikke ser alle steder, er vild med melange delux
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.