Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Super hurtig pakkeservice, i glemte dog at oplyse om problemer med dao, derfor gik der ekstra dage før levering. I handlede dog hurtigt i kundeservice. Jeg har købt garn i 3 forskellige farver, den... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kan kun varmt anbefale knitandmore! Fik bestilt noget forskelligt garn fra hjemmesiden, som var i den lækreste kvalitet og flotte farver. Er utrolig glad for mit køb og skal helt sikkert handle mit ga... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik varerne dagen efter min bestilling i den lækreste indpakning. Super økologisk uldgarn til en meget fin pris. Jeg køber hos knitandmore.dk igen til mit næste strikprojekt!

Valutata 5 stelle su 5

Sød og imødekommende og meget hjælpsom betjening. Generelt en hyggelig stemning

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per il lavoro a maglia
  2. Negozio di hobbistica
  3. Designer di gioielli
  4. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Knitandmore.dk er en webshop med fysisk butik i Helsingør. Vi har et stort udvalg af tøj til kvinder samt smykker, tasker og sko. Derudover har vi et helt specielt udvalg af strikkegarn. Besøg vores store butik i Helsingør eller find din vare på knitandmore.dk. Tilmeld dig vores nyhedsbrev så du også kan få del i de gode tilbud.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Meget hurtig levering af den bestilte…

Meget hurtig levering af den bestilte ordre, og alt var som forventet.

21 ottobre 2025

Risposta di Knitandmore.dk

Kære Katharina, Tusind tak for din fine anmeldelse af Knitandmore, som vi blev rigtig glade for. Mange hilsener fra Team Knitandmore

Mycket bra service

Mycket bra service

1 ottobre 2025

Risposta di Knitandmore.dk

Kære Marie, Tusind tak for din fine anmeldelse af Knitandmore, som vi blev rigtig glade for. Mange hilsener fra Team Knitandmore

Toppen!

Otroligt snabb leverans och så fina byxor! Är mycket nöjd!!

5 agosto 2025

Risposta di Knitandmore.dk

Kære Jennie, tusind tak for din fine anmeldelse af Knitandmore, som vi blev utroligt glade for. Mange hilsener fra Team Knitandmore

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk god hjælp af en meget sød dame

Fantastisk god hjælp af en meget sød dame, som skaffede mig de sko jeg ønskede mig meget hurtigt.

25 giugno 2025

Risposta di Knitandmore.dk

Kære Hanne, tusind tak for din fine anmeldelse, som vi blev rigtig glade for. Mange hilsener fra Team Knitandmore

Kendte Jer ikke

Kendte Jer ikke, men tilbuddet om at få en gratis opskrift var en dejlig positiv oplevelse😊❤️🌻

24 marzo 2025

Risposta di Knitandmore.dk

Kære Tove, tusind tak for din fine anmeldelse, som vi blev utrolig glade for. Mvh Knitandmore

God kvalitet

God kvalitet, god service og hurtig levering🎉

27 febbraio 2025

Risposta di Knitandmore.dk

Kære Mia, Tusind tak for din anmeldelse, som vi blev rigtig glade for. Mvh Knitandmore

Forståelse og imødekommelse.

Kæmpe opl. meget meget imødekommende, 110% ok.

21 novembre 2024

Risposta di Knitandmore.dk

Kære Henrik, tusind tak for din fine anmeldelse, som vi blev utrolig glade for: Det var en fornøjelse at møde jer. Hils mange gange. Med venlig hilsen Knitandmore

Valutata 3 stelle su 5

Super hurtig pakkeservice

Jeg har købt garn i 3 forskellige farver, den ene farve var bare fyldt med 3-5 knuder i hvert nøgle, det ødelægger desværre lidt af fornøjelsen

9 ottobre 2024

Risposta di Knitandmore.dk

Kære Pia, Tusind tak for din anmeldelse som er vigtig for os da vi ønsker at forbedre kvaliteten af vores produkt- og kundeservice. På grund af DAOs nye IT-løsning gav det udfordringer med vores hjemmeside og det gik desværre ud over din ordre. Problemet er sidenhen løst og vi refunderede omgående et beløb til dig som kompensation for at vi i stedet sendte varerne samme dag, med PostNord. Super ærgerlig oplevelse med knuder i garnet og vi har sidenhen fremsendt 12 nøgler Aqua til dig, efter aftale, som kompensation for knuder i den ene farve i garnkvaliteten Aqua. Med venlig hilsen Kundeservice, Knitandmore.dk

Valutata 1 stelle su 5

Elendige rundpinde i sættet ikke værd…

Elendige rundpinde i sættet ikke værd at købe.

15 ottobre 2024

Risposta di Knitandmore.dk

Kære Stine og Jonas, Vi kan forstå at I har købt et strikkekit til kr 99,- med 4 nøgler Aqua, hvor der medfølger rundpind 12 mm, 80 cm. Vi kan forstå på anmeldelsen, at I er utilfredse med rundpinden. Vi er selvfølgelig kede af, at I ikke har henvendt jer i vores butik i Bjergegade hvor I har købt strikkekittet, da vi selvfølgelig ombytter rundpinden som I har oplevet problemer med. Mvh Kundeservice/Knitandmore.

Anbefales!

Supergod webshop og gode priser

23 maggio 2024
Non scritta su invito

Risposta di Knitandmore.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig taknemmelige for. Mvh. Kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Super garn til de bedste priser…

18 marzo 2024
Non scritta su invito

Risposta di Knitandmore.dk

Kære Anita, tusind tak for din anmeldelse, som vi blev rigtig glade for. Mvh. Kundeservice

Fantastisk

Super hurtig levering og fantastisk kvalitet👍

4 dicembre 2023

Risposta di Knitandmore.dk

Kære Hanne, tusind tak for din fine anmeldelse, som vi blev rigtig glade for. Rigtig glædelig jul til dig og dine. Mvh Kundeservice

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più