Melange de Luxe Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Melange de Luxe. Servicen var professionel, hurtig og meget imødekommende. Hele processen forløb gnidningsfrit, og kvaliteten lever fuldt op til forvent... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Fyndade världens finaste klänningar på rean! Jag är så nöjd och leveransen till Sverige var supersnabb! Dessutom fick jag en liten gåva på köpet :) Jag kommer definitivt att beställa från Melange de L... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk butik med vidunderligt tøj. Samtidig et engageret og vedkommende personale/ ejere I min sidste pakke modtog jeg en fin lille gave ...bestående af et par fine øreringe. Jeg kan kun varmt... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Havde jeg kunne nøjes med nul stjerner havde de fået det! Helt urimelig behandling i dag af en arrogant ekspedient/ejer. Jeg har den søndag den 25/8 lagt en ordre, fortryder skriver med ejer og f... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Please klik at the link https://www.youtube.com/watch?v=fVUczamJxIs We also have that kind of security so beware. You may come in but not out!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Melange de luxe er københavns bedste…

Melange de luxe er københavns bedste tøjforretning. Forretningen har tøj fra high fashion mærker fra Italien mv. her finder du tøj af høj kvalitet og som ingen andre har samt en suveræn god service og vejledning fra ejeren Chris og Line. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

19 maggio 2026

Super og hurtig service

Super og hurtig service. Lækre produkter og kvalitet 🤩

21 aprile 2026

Kæreste Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse. 🤍 Vi er så glade for at høre du har haft en gd oplevelse.

Dejlig dag til dig.

Line, Mélange de Luxe

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse fra start til slut.

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Melange de Luxe. Servicen var professionel, hurtig og meget imødekommende. Hele processen forløb gnidningsfrit, og kvaliteten lever fuldt op til forventningerne.

Det er tydeligt, at de har styr på detaljerne og sætter kunden i fokus. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger kvalitet og en eksklusiv oplevelse.

5 stjerner herfra ⭐️
Anna

21 aprile 2026

Risposta di Melange de Luxe

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Din anbefaling betyder meget – vi glæder os til at byde dig velkommen igen! ✨

Kh.
Line

Modetøj i særklasse

Skøn butik med de smukkeste varer.
Super god betjening af Cris. Jeg kommer bestemt igen. De varmeste anbefalinger herfra.

18 aprile 2026

Risposta di Melange de Luxe

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for at høre du har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at se dig igen. 🤍

Kh.
Line, Mélange de Luxe

Fantastisk!!

Fantastisk udvalg og skøn service.

10 aprile 2026

Kære Vien,

Det er så dejligt at høre du synes udvalget er fantastisk og at du har haft en god oplevelse. Tak!

Dejlig dag til dig.

Line, Melange de Luxe

Valutata 1 stelle su 5

Ualmindelig ubehøvlet og dårlig service…

Ualmindelig ubehøvlet og dårlig service og kommunikation med virksomheden. Hold dig langt væk.

2 dicembre 2025

Risposta di Melange de Luxe

Anmelder har aldrig handlet hos os og har ingen kundeoplevelse at anmelde.

Denne tekst er alene et forsøg på at påvirke vores interne beslutninger omkring et opslag på sociale medier.

Vi hjælper og lytter naturligvis til kunder, men vi reagerer ikke på krav eller pres fra personer uden kundeforhold til os.

Valutata 1 stelle su 5

Pinlig stilforvirring og elendig service

Opstyltet, elendig service, utroværdig, og stilforvirret klovnetøj. Butikken burde ligge på en sidegade i en jysk forstad.

Det er meget meget sjældent jeg tager mig tid til at anmelde en butik, men den herb utik og dens ejer lille ejer er simpelthen til grin. Jeg har handlet dyr mode i mindst 15 lande gennem de sidste 20 år. Det her var simplethen bunden. Butikken burde hedde "Melange inférieure" - både på grund af stilforvirirng, troærdighed og serviceniveau.
Jeg kan se at jeg langt fra er den eneste med denne oplevelse. Uanset hvor selvoptaget ejeren er, og uanset hvor skingert han forsøger at knevre sig op i modens finere cirkler, så er det stadig en pinlig omgang klovneri. Jeg gik ind i butikken for at finde et mærke jeg tidligere har købt i udlandet. Jeg fik den mest pinlige dårlige service. Jeg fik stilforvirrede forslag til at sammensætte outfits med, som mest bar præg af, at de bare skulle af med noget der havde for meget af på lager. Det var mildest talt ikke til at gennemskue, hvad der var på udsalg, og hvad varerne reelt kostede. Heldigvis er der flere forhandlere af de mærker der føres i "Melange inférieure" andre steder.

5 luglio 2025

Opdatering:
Det undrer os, at du samme dag som du skriver denne anmeldelse, via vores chat på webshoppen har spurgt til, om en vare kommer på udsalg.
Du er desuden stadig tilmeldt vores nyhedsmail.

E-mailadressen er den samme, som du har brugt både hos os og her på Trustpilot.

Tomme tønder buldrer mest…

Kære Jannie Mortensen,

Vi takker for dit bidrag, som med al ønskelig tydelighed demonstrerer, hvor galt det kan gå, når nogen forveksler personligt ubehag med kvalificeret kritik.

Det er ikke første gang, nogen føler sig ramt, når de møder noget, der kræver mere af dem, end de er vant til. Vores butik er ikke designet til at tilfredsstille mainstream-smag eller bekræfte folks selvbillede. Den er skabt til dem, der har øje – ikke bare for tøj, men for idé, linje og lag.

At du opfatter avantgarde-silhuetter og legesyge detaljer som “klovnetøj” og “stilforvirring” afslører ikke et problem i vores sortiment – men en begrænsning i din opfattelse.

Vi bemærker, at du føler behov for at fremhæve din erfaring fra 15 lande. Det er desværre ikke ensbetydende med, at man har forstået, hvad man har kigget på. At købe dyrt og at forstå mode er to vidt forskellige discipliner.

Du kom sandsynligvis for at blive set og anerkendt. Det blev du ikke – og måske var det dér, skuffelsen opstod.

Vi beklager, hvis ærlighed blev forvekslet med elendig service, og hvis stylingforslag, du ikke forstod, blev tolket som tilfældigheder. Intet hos os er tilfældigt. Det kræver blot øjne, der kan aflæse det.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde en butik, der matcher dine præferencer – og dit behov for tryghed.

Wow, wow , wow! Fantastic butik🥰

Wow, wow, wow! Melange de Luxe fantastic store. Such beautiful clothes, amazing designs that you don't see everywhere. Fantastic customer service.
Chris , Thank you very much for the free earrings and headband ,which will look beautiful with my new dresses.🥰🥰🥰
Best wishes,
Anna Maria

20 giugno 2025

Dear Anna Maria,

Thank you so much for this amazing review. We are so happy to hear that you had a good experience visiting our store. Hope you are well.

Lovely day to you.

Best
Line, Mélange de Lixe

Utroværdige salgsmetoder

Spurgte hvad en frakke kostede.
Den unge kvindelige - og meget aggressive - ekspedient vidste det ikke og sms’ede chefen for at høre ad.
Svar: 2000, nedsat fra 4000.
Jeg takker for info og begynder at gå ud igen, hvortil ekspedient lynhurtigt siger “men du kan også få frakken til 1000 kr”… !

Om ekspedienten forsøgte at score 1000 kr til sig selv, eller butikken generelt prissætter afhængigt af hvem//hvor købemotiveret kunden er, det ved jeg ikke.
Men jeg synes det er utroligt utroværdigt, og dermed var det både første og sidste gang jeg kommer i den butik.

Update 8. Juli 2025:

Svar til butikkens ejers efterhånden mange forsøg på at mobbe en dårlig anmeldelse væk:

I må have kameraovervågning i butikken der tydeligt beviser denne episode, såfremt din medarbejder nægter at det foregik. Jeg har andet at bedrive i mit liv end at lave falske anmeldelser.

Hvis du fortsætter med at bagvaske mig - på baggrund af mine 100 % sandfærdige udtalelser - så må jeg bede politiet komme forbi og se på den kameraoptagelse samt tale alvorligt med dig. Bagvaskelse er ulovligt, det er du klar over, ik?

Og nej, du får naturligvis ikke mine private kontaktdetaljer da du herinde tydeligt har vist en ustabil krænkende adfærd. Hvad i alverden skulle du i øvrigt også med mine kontaktinfo…?!

Jeg har på forkant klaget over din adfærd til Trustpilot og informeret om at jeg ikke oplyser mine kontakt info til dig. Delvis fordi du tydeligvis er typen der kan finde på hvad som helst når nogen “vover” at kritisere dig/din butik og delvis fordi der ingen relevans er i det.

En ting må jeg dog give dig ret i: Du og jeg tilhører absolut ikke samme segment eller niveau.

3 marzo 2025

Opdatering 8-7-25

Nummeret du har oplyst os til Trustpilot efter vi har spurgt om flere detaljer er ikke dit nummer. Vi har prøvet at ringe det op.

Det er pinligt.....

Ny opdatering: Det er tydeligt at læse du ikke tør tage konfrontationen, men gemmer dig bag skærmen.
Vi har kontaktet Trustpilot og meddelt dem, du anmelder på falske oplysninger.

--------------------------------------------------

Din anmeldelse er ikke bare misvisende – den er direkte respektløs og baseret på din egen fantasi. At du insinuerer, at vores medarbejder forsøger at stjæle eller at vi driver en uærlig forretning, er en alvorlig og grundløs anklage.

Lad os gøre det helt klart: Vi har faste priser, vi snyder ingen, og vi tolererer ikke kunder, der spreder falske rygter.

Vi har rigeligt med trofaste og kvalitetsbevidste kunder, der værdsætter vores produkter og service. Du er ikke en del af det segment og niveau vi normalt handler med.

Alt er ikke for alle og Mélange de Luxe er ikke for dig…

Bedste service

Bedste service, har handlet hos Chris for 5 år siden, og kommer gerne igen. Så behjælpelig og serviceminded. Så varme og modtagelige når man træder ind i butikken. Kommer helt sikker igen og igen.

27 novembre 2024

Utrolig dårlig kundeservice

Dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.

Køber ALDRIG fra dem igen.

1 ottobre 2024

Risposta di Melange de Luxe

Vi kan ikke anderkende denne anmeldelse og Trustpilot vil ikke hjælpe.

Men de har heller ikke det bedste ry pt

Mvh

Melange de Luxe

Valutata 1 stelle su 5

Havde jeg kunne nøjes med nul stjerner…

Havde jeg kunne nøjes med nul stjerner havde de fået det!
Helt urimelig behandling i dag af en arrogant ekspedient/ejer.
Jeg har den søndag den 25/8 lagt en ordre, fortryder skriver med ejer og får at vide at jeg SKAL overholde returnering indenfor 14 dage og da jeg ikke kunne levere retur i går søndag (butikken havde lukket) og kører ind for at aflever i dag og får bare at vide - desværre for sent !!! Det er bare ikke særlig kundevenligt!!!! sætter ALDRIG mine ben i den butik igen

Melange de Luxe Refund Policy­
Return: There is a 14-day full right of return on goods purchased in our webshop. The period is calculated from the day you receive the order (possibly the day your parcel arrives at the parcel shop or your order is ready for pick up).

9 settembre 2024

Hej Charlotte

Vi kan kun glæde os over du ikke vil sætte dine ben i butikken igen - kundetyper, som dig er for os ligegyldige og spild af tid.
Vi er vant til et segment på et andet niveau.

Ligeledes kan vi se dine andre anmeldelser viser et mønster -at du køre virksomheder træt…. Tror ærligt de er ligeglade ligesom vi er….

God dag

Mvh

Melange de Luxe

WAUW!

WAUW!! Jeg så et par bukser på butikkens story igår morges som jeg ikke kunne leve uden! Jeg skrev til butikken og spurte om de mente de passede min kropsfigur, fik svar med det samme - bestilte - og idag efter arbejde lå mine top lækre bukser her! (og med en ekstra hilsen!) Lækker butik, Lækre Varer, Hurtigt svar - og Suveræn hurtig forsendelse! TAK til jer!

21 settembre 2023

Fantastisk service

Fantastisk service. Lige fra hjælp over beskeder til den rigtig størrelse.
Skøn positiv kundeservice.
Pakken kom hurtigt, og var så flot pakket ind. Og elsker min vare. Lever totalt op til forventningen

16 maggio 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più