Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Melange de Luxe. Servicen var professionel, hurtig og meget imødekommende. Hele processen forløb gnidningsfrit, og kvaliteten lever fuldt op til forvent... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fyndade världens finaste klänningar på rean! Jag är så nöjd och leveransen till Sverige var supersnabb! Dessutom fick jag en liten gåva på köpet :) Jag kommer definitivt att beställa från Melange de L... Leggi di più
Fantastisk butik med vidunderligt tøj. Samtidig et engageret og vedkommende personale/ ejere I min sidste pakke modtog jeg en fin lille gave ...bestående af et par fine øreringe. Jeg kan kun varmt... Leggi di più
Havde jeg kunne nøjes med nul stjerner havde de fået det! Helt urimelig behandling i dag af en arrogant ekspedient/ejer. Jeg har den søndag den 25/8 lagt en ordre, fortryder skriver med ejer og f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Please klik at the link https://www.youtube.com/watch?v=fVUczamJxIs We also have that kind of security so beware. You may come in but not out!
Dronningens Tværgade 28, 1302, København K, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Elsker at jeg har "opdaget" Melange de Luxe. Så lækkert tøj, flotte designs, som man ikke ser alle vegne. Fantastisk kundeservice - ærlig, konstruktiv og ikke leflende. Jeg er fan!
Den lækreste butik i København. Indehaveren Chris og hans medarbejdere Clara og Line er søde og imødekommende. Man føler sig hjemme i deres butik. Man skal opleve den.
Har modtaget en skøn trøje hurtigt og fint. Super service.
Jeg skulle sende en gave retur, og det gik fint og nemt. Fik en mail med hvad jeg fik retur - men fik ikke min fragt retur.
De var meget uforstående overfor hvorfor jeg skulle have min fragt retur. Det har de aldrig gjort i deres mange år som butik - de burde med deres erfaring kende købeloven/forbrugeraftaleloven.
Da jeg havde forklaret dem om loven, fik jeg resten af mine penge tilbage - og et flabet svar om, at det var "middle class problems", at jeg, retmæssigt, ville have alle mine penge retur.
Så blev jeg lige placeret der... Og som om jeg bare skulle lade en "upper class" virksomhed beholde mine penge.
De får 1 stjerner for i det mindste, at give mig pengene retur.
EDIT 1 efter svar fra Melange:
Jeg ville ikke have givet en kundeservice-anmeldelse, men jeg tænkte over, at så flabet et svar med, at jeg havde "middle class problems" og det at I kun følger købeloven, hvis man minder jer om det - det fik mig til at anmelde jer alligevel.
EDIT 2 efter endnu et svar fra Melange:
I graver da hullet dybere og dybere.
Det kan man tydeligt se og høre på den måde I svarer kunderne.
Kundeservice, not so much...

Risposta di Melange de Luxe
Jeg handler (næsten) aldrig på nettet så denne bedømmelse er for den super gode og personlige service I altid giver i Jeres dejlige butik. Fede mærker og stylings - glæder mig allerede til næste besøg
De lækreste styles, mærker og god service.
Altid hurtige og hjælpsomme på Instagram.
Har senest købt et par super lækre jeans, der viste sig at være syet skævt i det ene ben. Hurtig respons og kontakt med leverandør der på baggrund af billede og beskrivelse har sendt et nyt par.
Jeg glæder mig til at modtage dem og vender snart tilbage efter flere lækkerier fra en skøn butik.
Tak for virkelig god service.
Very fast delivery and kind service!
Ordered a Lala Berlin Bikini online and I'm very happy about it.
Om muligt så skulle der gives et rungende 0 stjerner.
Modtager strik og efter 1 dags brug går den op i det ene ærme og billeder og henvendelse ryger afsted samme dag.
Først skal min henvendelse via deres leverandør, hvilket i sig selv er crazy, nu handler jeg jo med dem og ikke deres leverandør. Leverandøren vurderer så - via dette billede - at jeg som minimum må ha’ hængt fast et sted, da de tjekker deres tøj inden afsendelse - og på baggrund af dette afviser butikken min reklamation. Jeg har overhovedet ikke hængt fast nogen steder! Jeg har brugt strik en dag og opdager om aftenen, at den går op.
Det er sku da det nemmeste i verden og blot afvise med formodningen om, at man har hængt fast! Har aldrig hørt noget så vanvittigt. Hvordan hænger man fast i strikken Aller yderst på ærmet?
Det er den mest arrogante facon, tror aldrig jeg har oplevet noget tilsvarende.
Når nu tilgangen til deres kunder er som her opleves, så børstes denne anmeldelse ganske sikkert nemt af - for han er så fuldstændig ligeglad - men opråb til potentielle nye kunde el. Tilbagevendende - stay away - når man så let som ingenting afviser en reklamation, som er så indlysende, så er der sku nok ikke noget som kommer igennem.
Hvis man læser de dårlige anmeldelser, som kan læses her, så ses det tydeligt, at tilgangen er den samme. Dårlig stil!
... og ikke så overraskende, som kom der er glat svar tilbage. Bluse er brugt sammen med løse bukser - så go figure - jeres afvisning giver stadig ingen mening. Som min. - når jeres kunde ikke bor i nærheden - skulle I have bedt om at få den fremsendt til nærmere gennemsyn.

Risposta di Melange de Luxe
Jeg bor i udlandet, men koeber stadig gerne toej hos MdL. Pandemien goer, at jeg ikke kan komme til Kbh og proeve og koebe, som jeg ellers har gjort. De har via deres chat og sms vaeret saa gode til at hjaelpe mig med at finde den rigtige stoerrelse og jeg har hver gang modtage ordrene hurtigt.
Tak for jeres gode service!
Øv! Rodet returproces. Man skal først finde sin mail med ordrenummer, så skal man skrive en mail om at varen returneres. Derefter ned til GLS og få servicemedarbejder til at taste den rette adresse. Og så 60kr for returporto. Alle de webshops, som jeg bruger har en helt vildt nem returproces, med returlabel (gratis selvfølgelig) i pakken. Det er synd for butikkens udvalg er ellers fint. Mvh

Risposta di Melange de Luxe
Jeg fik en flot fødselsdagsgave af min kæreste d. 4. maj 2020 - en poncho fra missoni. Hun havde, i disse coronatider - bestilt i god tid og modtaget pakken d. 24. april. Ifølge købeloven har man 14 dages returret. Dvs. at vi skulle have henvendt os inden d. 8. maj (som var st.bededag). Reelt d. 7. maj 2020 - 13 dage efter modtagelsen, hvis vi ønskede at returnere.
Jeg fik som sagt gaven d. 4. maj 2020 og havde reelt 3 dage til at beslutte om jeg ville beholde gaven. Jeg har længe set på en kjole hos Melange de Luxe, som jeg gerne ville prøve inden jeg besluttede mig for at beholde den dyre poncho som jeg har fået i gave. Vi kontakter Melange de Luxe mandag d. 11. maj 2020 pr. telefon - for at høre om jeg kan komme forbi og prøve kjolen på fredag (bor i Aalborg). Det kunne ikke lade sig gøre. "Det var købeloven". "De kunne ikke gøre undtagelser". "Der er så mange dårlige undskyldninger mv".!! En dag over! Og endda en helligdag. Og der er ikke tale om, at jeg vil have penge retur eller lign. Blot muligheden for at prøve den kjole jeg har set på. Jeg skriver ligeledes en mail hvor jeg forhører mig om, om vi kan finde en vej i det her sammen.
Jeg har aldrig oplevet så ufleksibel en betjening. Og så "glat" og ligeglad respons.
Og ja, I har helt klart købeloven på jeres side. Men måske ikke kunderne...
Hvis jeg var butiksejer ville jeg nok gå mest op i det sidste...

Risposta di Melange de Luxe
Fed webshop med et lækkert sortiment, hurtig levering og smuk indpakning!!
Skønneste butik med den fedeste stil. Endelig man ikke behøver tage til udlandet for at shoppe ! Sublim service og de mest cool mærker ! Love it
Hurtig levering, smuk indpakning med en lille overraskelse i og min jakke var lige som den skulle være!
Fyndade världens finaste klänningar på rean! Jag är så nöjd och leveransen till Sverige var supersnabb! Dessutom fick jag en liten gåva på köpet :) Jag kommer definitivt att beställa från Melange de Luxe igen. Super!
Har tidligere købt den fineste blazer-jakke og har netop bestilt en supersmuk kimono som er forudbetalt. Får e-mail om at min kimono er i butikken nu- og glæder mig til at hente den. Super fin butik, service og korrespondance.Kan kun anbefale Melange de Luxe *****
Super hurtig levering, lækkert tøj...🔥🏅
Thank you for sending the lovely coat so quickly, and for adding the little extra hat!
Alt perfekt...lækre vare...hurtig levering :)
Jeg har modtaget min pakke 1 1/2 dag efter bestilling. Det hele fungere bare helt fantastisk. 😀😀😀
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.