Matoke Tours Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldige reis hebben wij gemaakt met Matoke Tours in Madagaskar. Werkelijk alles klopte perfect. Van de heenvlucht to en met de terugvluchten was alles tot in de puntjes geregeld. Hartelijk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastische reis gemaakt naar Namibië. Vooraf heel prettig contact gehad met Natasja en geheel op maat onze reis kunnen plannen. Te plaatste was ook alles tot in de puntjes geregeld, lokale gids die... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het contact met Iris van Matoke was steeds prettig en ze heeft een mooie reis voor ons gemaakt. Wij hebben een onvergetelijke reis gehad dankzij de goed organisatie van Matoke. Alles was tot in de pun... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rondreis Madagascar: Zuid en west avontuurlijk (23 dagen) Dit was een reis die nog lang in ons geheugen gegrift zal staan. De kennismaking met de Afrikaanse cultuur van heel kort bij. D... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Matoke Tours raakt reizigers in het hart met de mooiste reizen door het oosten en zuiden van Afrika.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

176 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

62 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zuid Tanzania & Mafia Island

"We hebben een topvakantie gehad in Nyerere NP. Van de big five uitsluitend enkele olifanten en één buffel kunnen spotten, maar daar staat tegenover dat we heel veel heel mooie vogels hebben gezien. Heel aangenaam was dat we door de lage bezettingsgraad in Rufiji onze "eigen" safari hadden, we hoefden met geen andere toerist rekening te houden. De locatie en de verzorging (door het personeel) was top.

Ook onze keus voor Butiama op Mafia Island was perfect. Ook hier weer lekker rustig, en een zeer aangename temperatuur omdat het de hele week bewolkt was. 28 graden is prima voor ons ;-). We hadden heel bewust gekozen voor de westkant van Mafia omdat we wilden snorkelen met de walvishaai. En dat is op beide dagen dat we de zee op gingen gelukt.

Ook alle transfers waren perfect. Iedere keer dat we aankwamen op het vliegveld stond er al iemand op ons te wachten. En aan het eind op Dar-Es-Salaam de VIP-lounge - voor ons de eerste keer - was heel erg plezierig. 6 uur overbruggen op deze manier is erg fijn.

De vakantie heeft ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan, waarvoor dank.

29 gennaio 2025

Fantastische reis Oeganda

Fantastische reis in Afrika

Matoke Tours Sisterhood Safari (alleen vrouwen dus!) door Rwanda en Oeganda was als een mooie film. Oeganda heeft adembenemende natuur van het Impenetrable Forest met de majestueuze vriendelijke gorilla’s, de leeuwen en giraffen op de savanne en de badende olifanten in de Nijl. De twee vrouwelijke gidsen waren ronduit fantastisch. Ze chauffeerden ons met groot gemak langs de dorpen en door de natuurgebieden. Overal kijk je je ogen uit en maak je contact met mensen langs de route. Vero en Mildred, onze gidsen, kenden elke vogel en hadden een verhaal bij ieder dier. En niet te vergeten de prachtige onderkomens: zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Matoke kent Afrika echt.

26 febbraio 2025

Super mooie rond reis

Wat hebben wij genoten van deze prachtige reis in Zuid-Afrika. De route die jullie voor ons hebben samengesteld was super. Heel divers met afwisseling van safari, natuur en sport. Alle locaties hadden hun eigen unieke karakter op de meest bijzondere plekken. De kleinschaligheid en de persoonlijke benadering past goed bij ons. Onze kinderen voelden zich helemaal thuis. Ook de gidsen die we hadden waren allemaal erg goed, veel ervaring maar ook wederom die persoonlijke benadering was geweldig. Bedankt Matoke Tours! Wij gaan zeker meer reizen maken met ons gezin naar Afrika!

24 aprile 2025

Fantastisch Seychellen

Wat een fantastische reis hebben we gehad. Van te voren was er uitgebreid contact en is er samen met ons een prachtige reis en route samengesteld. Ter plaatse werden we echt volledig ontzorgd. De transfers, de ferry's, de lokale vertegenwoordiger, de hotels en de activiteiten, alles was perfect geregeld! Wat een mooie bestemming ook. Natuurlijk wisten we dat het vooral strand en zee zou zijn, maar het verraste ons hoe verschillende de eilanden eigenlijk waren. Van het drukke Mahé waar veel te doen is, tot het relaxte eiland Praslin, de prachtigste stranden op La Digue en en het off grid zijn op Denis Private Island... Een ding is zeker, we gaan terug!

25 marzo 2025

Inspelen op wensen

Perfecte hulp vooraf bij het samenstellen van onze reis naar Tanzania en Zanzibar. Erg goed ingespeeld op onze persoonlijke wensen, waardoor we een onvergetelijke vakantie hebben beleefd. Mooie accommodaties met erg gastvrije staf op prachtige locaties. Veel wild gezien (als in een natuurfilm) dankzij onze zeer ervaren gids/chauffeur Nico.

21 febbraio 2025

Tanzania

In februari een fantastische reis naar Tanzania en Zanzibar geboekt via Matoke tours . Een fantastische organisatie, vanaf het eerste contact tot na de reis werd alles in het werk gesteld om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Bedankt Matoke tours !

16 febbraio 2025

Rondreis door Tanzania …

Voor onze reis contact gehad met Natasja. Ze reageerde altijd snel op onze vragen en gaf ook duidelijkheid bij vragen. De reis zelf was echt super geregeld, wij hadden echt het gevoel nergens over na te hoeven denken omdat alles tot op de puntjes was geregeld. Onze gids mr Mariki was echt super, zo ervaren! Al met al zou ik deze reis echt aan iedereen aanraden en zelf zeker nog een keer over doen.”

4 febbraio 2025

Safari Tanzania en Zanzibar

Wij hebben een prachtige vakantie gehad naar Tanzania en Zanzibar met ons hele gezin. Alles tot in de puntjes geregeld, mooie accommodaties en zeer kundige gidsen/ chauffeurs.
Ik kan het reisbureau Matoke Tours aan iedereen aanbevelen.

17 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

We zijn 6 dagen naar Kenia gegaan met…

We zijn 6 dagen naar Kenia gegaan met onze gids Simon. Hij heeft ons alle mooie plekken laten zien. Soms waren we slechts een paar meter van de leeuwen, olifanten hyena's etc. De gids had alle tijd voor ons en we hebben prachtige foto's kunnen maken. Daarna 10 dagen naar Tanzania met weer een hele goede gids Adrian. Hij vertelde veel over Tanzania en luisterde goed naar ons wat we graag wilde zien. Op een gegeven moment had ie contact met andere rangers om een luipaard te vinden wat erg moeilijk was. Toch lukte dit uiteindelijk. Ook de neushoorn hebben we dankzij hem gezien en dus de big 5. De lodges waren super luxe en het uitzicht schitterend. Het was een geweldig avontuur dankzij Matoke en de gidsen Simon en Adrian.

12 febbraio 2025

Matoke Tours Tanzania & Swahilikust

Matoke Tours. 22 daagse privéreis Tanzania en Swahilikust. Toen we aankwamen op Kilimanjaro Airport stond de chauffeur ons al op te wachten, Simon was zijn naam en wat hebben we enorm genoten van zijn verhalen en ruime kennis van alles wat er in de verschillende wildparken gebeurt. Ook voelde het heel veilig omdat je toch in een voor ons vreemde omgeving bent. Ook Mafia eiland en Zanzibar waren een beleving. R. Jansen en M de Graaf.

6 gennaio 2025

Safari in Kenia

Safari in Kenia.
Een prima organisatie die luistert naar wat de klant wil. Zeer duidelijke communicatie. Zij zijn goed bereikbaar. Ik was alleen op reis met een fantastische gids. Ledama deed erg zijn best om spectaculaire foto’s te kunnen maken van wild en wild in actie. Er waren zelfs oplaadpunten in de auto voor camera en mobiel. De door Matoke voorgestelde accomodaties waren uitmuntend. Vriendelijk personeel en goede service. Ik had gekozen voor tentenkampen. Tijdens de gehele Safari heb ik mij veilig gevoeld.

15 gennaio 2025

Matoke is een aanrader!!

Wat hebben wij genoten van een goed georganiseerde trip naar Tanzania en Zanzibar. Goed reisschema, mooie gevarieerde accommodaties, super gidsen (Eric en Peter), waardoor wij een onvergetelijke reis hebben beleefd. Toen een van de kinderen een dag niet zo lekker was, was er vanuit de plaatselijke reisagent veel aandacht voor zijn welzijn. Dat gaf een heel betrokken gevoel. Matoke is een aanrader!!!

4 gennaio 2025

Beste Angela,
Wat goed om te horen dat jullie het goed naar de zin hebben gehad in het prachtige Tanzania en Zanzibar. Fijn om te lezen dat Eric en Peter jullie gedurende de reis goed begeleid hebben. Hopelijk genieten jullie nog lang na van dit prachtige avontuur!

Namens de collega's van Matoke Tours vriendelijk bedankt voor het delen van uw ervaringen en wie weet tot een volgende reis!

Valutata 5 stelle su 5

Botswana - trip : Chobe NP , Savuti , Okavango Delta.

Prachtige Botswana - trip , georganiseerd door Matoke.
5 Locaties bezocht telkens 3 dagen. Begin regenseizoen maar slechts 3 op 15 dagen enkele uren regen. Mooie lodges , goede gidsen , lekker eten , vriendelijke bediening in iedere lodge of tent. Veel dieren gezien oa veel wilde honden en meerdere waarnemingen van big 4 ( geen neushoorns aanwezig ) . Veel vogels met als uitschieters de prachtige karmijnrode bijeneters. Mooie landschappen , goede drives en schitterende mokoro-trip op een rivier. Kill van een steenbokje door een groep wilde honden. Onvergetelijke reis met veel hoogtepunten. Perfecte organisatie en alles zeer stipt geregeld . Een minpunt : reis was te kort :-) .

24 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Geweldige safari, Top geregeld!

Wat hebben wij een geweldige safari reis gehad. Mede dankzij Matoke tours die alles perfect georganiseerd hadden en onze enthousiaste chauffeur Abisai.
Bij aankomst op het vliegveld werden we hartelijk ontvangen en deelde Abisai mee dat we als één team deze reis zouden gaan maken en dat is echt uitgekomen.
Er is aan alles gedacht om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Je voelt je echt thuis op alle lodges. Wij hebben tarangire, serengeti, ngorongoro krater en zanzibar bezocht. Van de drukte door de stad Arusha naar de natuurparken steeds schakelen wat je allemaal ziet onderweg. Eigenlijk op de eerste dag hadden we al heel veel dieren gezien. Maar toch is de omgeving steeds weer anders. Het was ook wel even wennen dat als je in een lodge slaap het lijkt of de dieren 's nachts naast je in bed liggen qua geluid want er komt veel op je af als je deze bijzondere reis maakt. De laatste dagen strand is ook zeker aan te bevelen want op safari gaan betekent wel iedere dag de wekker zetten om zoveel mogelijk in een dag te zien.
Wij zouden een ieder Matoke tours aanbevelen en vragen om ter plaatse de chauffeur Abisai in te kunnen plannen. Dan weet je zeker dat je een TOP Safari hebt.

4 novembre 2024

Twee weken door Madagascar reizen

Twee weken door Madagascar reizen, een reis die al heel lang op de wensenlijst stond. En wat een prachtige en fantastische reis is het geweest. De natuur is prachtig en de bewoners ontzettend vriendelijk. De hele reis is goed georganiseerd en het is heel prettig om met een chauffeur te reizen. Allereerst omdat de wegen best een uitdaging zijn om op te rijden, maar ook omdat hij veel kan vertellen over het land, de cultuur en natuur. We hebben een hoop geleerd. De wandelingen die je maakt door de verschillende natuurgebieden zijn begeleid door een gids met veel kennis en zeer getrainde ogen voor het spotten van dieren.
Het is een onvergetelijk mooie reis geweest.

16 novembre 2024

fantastische reis door Namibie/Botswana

We hebben een fantastische reis gehad door Namibie en Botswana. Natasha van Matoke tours heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit kunnen vertalen in een mooie reis met afwisselende route/locaties/lodges.
Zij werken met een lokale agent in Namibie ( Terra Nova Tours ) die ter plekke alle documenten, vouchers etc kwam brengen en een en ander uitlegde over de route. De auto werd ook die middag afgeleverd en was ook perfect. Alles klopte, daar waar extern vervoer was geregeld, bv van de luchthavens, stonden chauffeurs klaar! We kunnen eigenlijk geen verbeterpunt noemen en hebben enorm genoten.

8 novembre 2024

Beste Marjolijn,

Wat leuk om te lezen dat jullie een fantastische reis hebben gehad door Namibië en Botswana. Fijn dat jullie zo positief zijn en er geen verbeterpunten zijn! Hopelijk genieten jullie nog lang na van dit prachtige avontuur.

Veelzijdig Kenia

We hebben een super toffe reis gemaakt. Van tevoren heeft Matoke ons heel goed van adviezen voorzien en in het land zelf liep alles gesmeerd. We hadden een hartstikke leuke gids: hij was gezellig, dacht met ons mee, had onze veiligheid hoog in het vaandel (bijvoorbeeld door veilig afstand te houden van de wilde dieren. Hij heeft ons wat verhalen kunnen vertellen van wat olifanten met je kunnen doen...). Ik begreep van Wicliffe, onze gids, dat maar iets van 5 procent van de mensen naar vogels kijkt, maar dat snap ik niet hoor! Ik heb meer dan 150 verschillende soorten gezien en al helemaal tof was dat ik ook soorten zag die ik niet verwacht had te zien omdat ze gewoon TE tof waren. Nou, die waren er dus wel gewoon. Ook bij de lodges veel vogels omdat ze daar ook veel struiken hadden ( en trouwens ook zebra's en ander wild. Leuke ervaringen gehad daarmee). Mijn reisgenoot is ook verzadigd geraakt door de toffe zoogdieren. We hebben 3 luipaarden gezien en 2 keer de cheetah. Als ik een park aan zou raden aan andere mensen dan zou ik Samburu NP aanraden want daar wonen veel specialiteiten (girafgazel!) en er zijn veel vogels. Ook Lake Nakuru NP vonden wij gaaf. Lekker groen en zowel de zwarte als witte neushoorn gezien. Door het meer natuurlijk ook veel watervogels. De reis was hartstikke geslaagd!

5 ottobre 2024

Beste Stella,

Dank je wel voor je uitgebreide review! De vogels in Kenia zijn er inderdaad in overvloed en in zoveel verschillende maten en kleuren. Goed om te lezen dat jullie genoten hebben van zowel de vogels als de zoogdieren en dat de reis door Kenia geslaagd is.

Prachtige rondreis en organisatie

"Zeer tevreden van de voorgestelde individuele rondreis met geweldige chauffeur. Enerzijds een practig eiland met de meest mooie fauna en flora, De natuur is adembenemend en als lemurenvriend de max. Anderzijds heel confronterend om zoveel armoede te zien en zoveel onmacht over corrupte systeem. We hebben met volle teugen genoten van de Zebu en de Rhum arrangé, de vriendelijke mensen, de gezellige kleinschalige hotels en de mooie dieren. Bedankt Matoke voor de organisatie. Bedankt Marit.”

9 agosto 2024

Beste Karina,
Wat fijn om te horen dat jullie het goed naar de zin hebben gehad in het prachtige Madagascar. Hopelijk genieten jullie nog lang na van dit prachtige avontuur!

Droomreis van mijn leven

In september heb ik de groepsreis naar Oeganda gedaan. Sinds een jaar of 20 was het mijn droom om de berggorilla's in hun natuurlijke omgeving te kunnen ontmoeten.
Deze reis heeft al mijn dromen en wensen ingevuld, ik ben er zeker van dat dit de mooiste reis van mijn leven zal zijn, niets kan dit nog overtreffen. Ik heb mijn hart en ziel volledig verloren in Oeganda. Het land wordt niet voor niets de 'Parel van Afrika' genoemd en dit is zonder overdrijven 100 % de waarheid : de prachtige natuur, de fantastische dieren die in overvloed aanwezig zijn, de vriendelijk en lieve mensen .... dit alles maakt van Oeganda een paradijs.
Het hoogtepunt van de reis was voor mij natuurlijk de gorillatrekking in Bwindi Impenetrable National Park. Het ogenblik dat je oog in oog staat met de zilverrug, ik kan je verzekeren dat gevoel is niet te beschrijven en zal heel mijn leven bijblijven. Naast de gorillatrekking is de chimpanseetrekking in Kibale Forest ook heel leuk, ik had hier niet zoveel van verwacht maar het is mij zeer positief meegevallen. De chimpansees zijn natuurlijk veel speelser dan de gorilla's en wij hadden geluk dat ze niet hoog in de bomen bleven zitten.
Al de lodges waar we verbleven waren prachtig met 2 toppers : de Minhingo Lodge in Lake Mburo en de Wild Water Lodge in Jinja. Deze 2 lodges zijn over de top, echt pure luxe en prachtig gelegen.
Onze groep bestaande uit zes personen was the best, wij hebben samen mooie herinneringen gemaakt en veel plezier beleefd. Toch ook niet onbelangrijk als je een groepsreis maakt. Bovendien wens ik Joanna te bedanken voor de fantastische service die ik van haar heb ontvangen bij het boeken van deze reis. Als je beslist om Oeganda te bezoeken kan ik voor de volle 100 % Matoke aanraden, zij zijn voortreffelijk in het organiseren van je reis. Gedurende de reis heb ik geen enkel minpuntje kunnen benoemen, alles was perfect geregeld. En als je dan nog het geluk zou hebben om Geoffrey Katende als gids/driver te hebben dan heb je de kers op de taart voor je reis naar Oeganda. Hij is een ongelooflijke lieve en grappige man, met een onuitputtelijke kennis over de fauna en flora van Oeganda. Geoffrey heeft zeker bijgedragen aan de inhoud van mijn droomreis. Als ik het geluk heb om Oeganda voor de 2de maal te bezoeken wens ik zeker hem terug als gids/driver.
Love Uganda , Pascale

6 settembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più