Bestilte et Oasis-hjerte som jeg skulle bruge til bårebuket. Super fint og smukt hjerte. Fik lavet den smukkeste dekoration. Hurtig levering. Helt sikkert et sted jeg handlet igen. Skal både ha bryllu... Leggi di più
Sikker lækre og søde ting. Har bestilt til barnedåb… total quite… bestilte lørdag og fik min vare allerede tirsdag. Det må man sige at være hurtig service og meget positiv overrasket… Ka KUN anbe... Leggi di più
God kundeservice og hurtig levering! Jeg havde bestilt nogle manila mærker, og fik ved en fejl leveret mindre antal end bestilt, men fejlen blev rettet med det samme da jeg ringede til dem, og jeg fik... Leggi di più
Fantastisk sted, at købe bryllups dekorations ting. Smukke efeuranker og de skønneste roser til brug til en æresport. Jeg har flere gange handlet hos Kija- design, bestilt varerne online og få timer... Leggi di più
♥♥♥ KIJA-DESIGN er en webshop, hvor du finder alt det, du har brug for til din drømmefest. Både dekoration, festartikler, inspiration og tips til at gøre festen endnu sjovere. ♥♥ Du får kundeservice i top ♥♥ Du får kvalitetsprodukter til lave priser ♥♥ Du får hurtig og billig levering ♥♥ Du får 14 dages fuld returret ♥♥ Ingen skjulte gebyrer
Møllevej 15, 4140, Borup, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering! En rigtig god oplevelse og klart et sted jeg skal handle igen!

Risposta di Kija-Design
Fik mine varer efter 1 døgn.
Alt var pakket pænt og ordentligt.
Vil helt sikkert handle der igen

Risposta di Kija-Design
Hurtig og korrekt levering. Fine ting til en fornuftig pris.

Risposta di Kija-Design
Så super service og meget at vælge imellem - bestilte den ene dag og modtog den næste dag. 👍🏻

Risposta di Kija-Design
Jeg bestilte tyl til konfirmation.
en rulle 50 cm b og 9m lang, det var det dejligste bløde tyl vi fik , 2 dage så var det fremme, ment og hurtigt, ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

Risposta di Kija-Design
Endnu et køb jeg har været meget tilfreds med. Fine og specielle produkter, god pris og mega hurtig levering. Jeg kan absolut anbefale !

Risposta di Kija-Design
Det her er nok den allerbedste webbutik med ALT til festen uanset i hvilken anledning. Jeg har handlet der flere gange. Smukke varer til en overkommelig pris. 10000 stjerner fra en glad kunde

Risposta di Kija-Design
Mange og gode produkter og hurtig levering.

Risposta di Kija-Design
Det må man sige at være hurtig service og meget positiv overrasket…
Ka KUN anbefale KIJA-DESIGN til alle…
Tak for go behandling
Karina Ibsen

Risposta di Kija-Design
Hurtig levering og rigtig fin hjemmeside med god inspiration. Jeg fik mange fine ting som jeg skal bruge til vores barnedåb inden længe!
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Risposta di Kija-Design
Super hurtigt levering som altid, absolut min go 2 sted, når der skal holdes store fester 💪

Risposta di Kija-Design
Jeg må sige at jeg blev noget overrasket over hurtigt at vi fik leveret vores pakke. En heeeel masse vi skal bruge til min datters konfirmation.
Vi bestilte sådan ret sent på eftermiddagen og dagen efter om formiddagen tikkede der en besked ind at vi nu kunne hente pakken. Jeg måtte da lige kigge en ekstra gang, men jo den var go nok. Pakken var der😊 jeg har ALDRIG som i ALDRIG oplevet så hurtig levering.
Alt vi havde bestilt var bare helt perfekt og præcis som det så ud på billederne. Nogle gange kan det godt snyde, men det gjorde det ikke her. Min datter var lykkelig🥰🤩🥳 især om det nuværende de rigtige farvenuancer var vi meget spændte på. Synes godt det kan være noget andre farver end dem man troede. Men ikke her🤩 igen der var virkelig ikke en finger at sætte på noget som helst. Nu glæder vi os bare til at skal bruge det hele til april.
Jeg kan kun anbefale Kija-Design🤗🥰
Deres hjemmeside er også mega nem at finde rundt inde på. Selv for sådan en som mig, der godt kan synes det er lidt svært nogle gange. Så igen kæmpe kæmpe ros.
Hvis du skal holde fest, så bestil ved Kija-Design. Vi har i hvert fald ikke forstudt🤩🥳🥰

Risposta di Kija-Design
Mine varer lever fuldt ud til mine forventninger og jeg fik dem også leveret hurtigt 😊

Risposta di Kija-Design
Hurtig levering, gode produkter og ingen bøvl!
Fedt man kan få gode reele produkter til ingen penge, i forhold til hvad det koster andre steder.

Hurtig levering.
Varen svarede til min forventning.
Bestiller gerne ved dem igen.
Bestilte søndag eftermiddag og modtog varen tirsdag formiddag.

Risposta di Kija-Design
Super flotte ting, god og hurtig kundeservice, hurtig levering.
- Jeg er helt blæst bagover af den gode service og hurtig service vi fik. Jeg bestilte mine vare fredag og allerede dagen efter kunne jeg hente pakken på posthuset.
Vi skal holde 2 gang 18 års fødselsdag og kobberbryllup og jeg må bare sige jeg er virkelig overrasket over hvor flotte tingene er, trods man ser tingene på billeder, jeg kan slet ikke sætte en finger på det
De har så mange flotte ting at jeg er nød til og dele mine bestillinger op da økonomien også lige skal være der 😂
Jeg kan varmt anbefale at handle her.

Risposta di Kija-Design
Meget fin og meget hurtig forsendelse. Mine køb kom pakket ind i silkepapir og med sikker forsendelse. Jeg er meget tilfreds.

Risposta di Kija-Design
Da vi skal holde fest fandt jeg kija-design og bestilte. Hurtig levering gode produkter, og det jeg fik stemte overens med de billeder jeg så på hjemmesiden hvilket er et kæmpe plus.
Der var desværre en fejl i min ordrer (fik 10 balloner i stedet for 100). Jeg sendte en mail samt billede at jeg desværre havde modtaget det forkerte hurtig svar og jeg havde de rigtige nærmest dagen efter.
Det er virkelig god service at tingene bare fungere.

Risposta di Kija-Design
Super håndtering fra køb online til levering Hurtig levering med fin service i forbindelse med ordrebekræftelse og leverings data.