"Festmesteren er simpelthen fantastiske" Jeg føler mig altid i gode hænder hos Festmesteren. De er så venlige og imødekommende, og de tager sig tid til at hjælpe, når jeg har brug for at få lavet ænd... Leggi di più

Fik hjælp af den sødeste kvinde i telefonenen, da jeg ikke lige selv kunne overskue at smide i kurv osv. da jeg efterfølgende ville føje flere ting til min reservation var hjælpen ligeledes fantas... Leggi di più

Havde brug for service til stor fest. Anden udbyder fra Kolding svigtede på dagen. Festmesteren hjalp øjeblikkeligt og reddede festen. Aflevering af service foregik ligeså let som det var at hen... Leggi di più

Altid en fornøjelse at benytte festmesteren. Jeg har stadig en pose samt en servicedug liggende i min bil. Afleverer tirsdag efter pinse, da jeg ikke har kunnet komme ind pga lange arbejdsdage - hå... Leggi di più

1. Servizio di noleggio attrezzature per feste
  2. Servizi per feste per bambini
  3. Organizzatore di eventi
  4. Negozio di gadget
  5. Organizzatore di feste
  6. Servizio di noleggio tende

Vi udlejer alt hvad du skal bruge til din fest eller arrangement. Derudover kan vi hjælpe med planlægning og afvikling af dit arrangement. Festtelte, borde, stole, service, vi har det hele, til at skabe de perfekte rammer for dig og dine gæster. Vi dækker bordet og pynter op og hjælpe med alt oprydning og rengøring af service efter din fest.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

"Festmesteren er simpelthen…

"Festmesteren er simpelthen fantastiske"
Jeg føler mig altid i gode hænder hos Festmesteren. De er så venlige og imødekommende, og de tager sig tid til at hjælpe, når jeg har brug for at få lavet ændringer i det, jeg har bestilt. Leveringen kommer altid til tiden, selv når jeg bestiller i sidste øjeblik, og de prøver altid at finde den billigste løsning for mig. En service man virkelig kan regne med – varmt anbefalet!

11 dicembre 2025

Super nemt

Hurtigt, præcist og omhyggeligt.
Dejligt de sender ekstra duge i tilfælde af der er fejl i de leverede.

2 dicembre 2025

Kort deadline. Levering til perfektion 🙌

Vi har netop brugt Festmesteren til to arrangementer, og vi kunne ikke være mere tilfredse! På trods af at vi var pressede på tid, leverede de til perfektion til begge vores arrangementer, som var på samme dag. Alt var præcis, som det skulle være, og vi har simpelthen ikke en finger at sætte på noget. Deres professionalisme og evne til at levere på presset deadline er imponerende. Vi kan kun anbefale Festmesteren til andre - og det bliver bestemt ikke sidste gang. Tak! 🙌⭐

27 agosto 2025