Kija-Design Recensioni

TrustScore 5 su 5

5,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte et Oasis-hjerte som jeg skulle bruge til bårebuket. Super fint og smukt hjerte. Fik lavet den smukkeste dekoration. Hurtig levering. Helt sikkert et sted jeg handlet igen. Skal både ha bryllu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sikker lækre og søde ting. Har bestilt til barnedåb… total quite… bestilte lørdag og fik min vare allerede tirsdag. Det må man sige at være hurtig service og meget positiv overrasket… Ka KUN anbe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

God kundeservice og hurtig levering! Jeg havde bestilt nogle manila mærker, og fik ved en fejl leveret mindre antal end bestilt, men fejlen blev rettet med det samme da jeg ringede til dem, og jeg fik... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk sted, at købe bryllups dekorations ting. Smukke efeuranker og de skønneste roser til brug til en æresport. Jeg har flere gange handlet hos Kija- design, bestilt varerne online og få timer... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per feste
  2. Negozio di palloncini
  3. Negozio di hobbistica
  4. Negozio di gadget
  5. Servizio per matrimoni

Scritti dall'azienda

♥♥♥ KIJA-DESIGN er en webshop, hvor du finder alt det, du har brug for til din drømmefest. Både dekoration, festartikler, inspiration og tips til at gøre festen endnu sjovere. ♥♥ Du får kundeservice i top ♥♥ Du får kvalitetsprodukter til lave priser ♥♥ Du får hurtig og billig levering ♥♥ Du får 14 dages fuld returret ♥♥ Ingen skjulte gebyrer

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig og nem bestilling

Hurtig og nem bestilling, samt levering dagen efter.
Ikke sidste gang jeg har handlet der :-)

17 gennaio 2023

Risposta di Kija-Design

Hej Charlotte. Tusind tak for den fine anmeldelse og ikke mindst de 5 funklende stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi er glade for, at du har været glad for at handle hos Kija-Design - det betyder meget for os :) Hav en dejlig dag - god fest! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Kija-design havde alt!

Kija-design havde lige hvad der skulle bruges til vores kobberbryllup, nemt, reelt og hurtig levering

16 gennaio 2023

Risposta di Kija-Design

Hej Jørgen. Du skal have tusind tak for den flotte anbefaling og de fem stjerner :) Vi er glade for, at alt var som det skulle. God fest og tillykke med dagen :) Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Kan varmt anbefales

Meget positiv oplevelse - hurtig ekspedition og hurtig levering. Har modtaget nogle meget fine lys😊

12 gennaio 2023

Risposta di Kija-Design

Hej Michelle. Man bliver helt glad af at læse din anmeldelse - tusind tak for den og de fem funklende stjerner ⭐️ Rigtig god søndag 🙂 Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering! Jeg modtog min ordre dagen efter jeg bestilte 📦 super priser og god kvalitet🎊 Nu er vi klar til at holde spiderman/dinosaur fest for min snart 3 årige søn 😃
Bestemt ikke sidste gang i modtager en ordre fra os 🙏🏼

11 gennaio 2023

Risposta di Kija-Design

Hej Line. Vi er rigtig glade for din anmeldelse - tusind tak for den og de fem flotte stjerner ⭐️Håber du får pyntet flot op til din søns 3 års fødselsdag - tillykke med ham 🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og god kvalitet.

Hurtig levering og god kvalitet.

Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra jer.

10 gennaio 2023

Risposta di Kija-Design

Hej. Du skal have 1000 tak for den fine anmeldelse - den betyder rigtig meget for os. Dejligt at høre, at alt var i skønneste orden :) Rigtig god dag - god fest! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Virkelig lækre ting

Super flotte ting, god kundeservice, rimelige priser, billig porto, hurtig levering.
- Jeg er helt blæst bagover den gode service. Jeg bestilte mine vare mandag og allerede dagen efter kunne jeg hente pakken på posthuset.
Jeg glemte at bestille en enkelt ting. Kontaktede Kija-Design og de sagde den nye ordre kunne sendes med den første, så jeg fik det hele i én pakke. Det kalder jeg god service :-)
Jeg kan varmt anbefale at handle her.

10 gennaio 2023

Risposta di Kija-Design

Hej Maria. Wow... sikke en fin anmeldelse - tusind tusind tak for de søde ord 😍 Vi er glade for, at kunne hjælpe dig, så du kan blive klar til festen. Tak for nu - rigtig god dag! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Fuld tilfredshed

Varen passede til beskrivelsen og forventningerne. Ekstrem hurtig levering.

5 gennaio 2023

Risposta di Kija-Design

Hej Anne-Grethe. Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse og ikke mindst de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Dejligt at høre at din pakke kom hurtigt frem til dig, og at alt var som det skulle være. Hav en dejlig dag :) Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Valutata 5 stelle su 5

Varerne passer så fint til billeder og…

Varerne passer så fint til billeder og beskrivelse, og så er ser utrolig hurtig levering.

3 gennaio 2023

Risposta di Kija-Design

Hej Mette. Du skal have tusind tak for den flotte anmeldelse - den er vi både glade og taknemmelige for :) Rigtig god fornøjelse med det fine pynt - håber du vil "kigge" ind til os en anden gang. Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Fedeste hjemmeside

Lækker hjemmeside, og nogle virkelige lækre sager. Faktisk var jeg meget i tvivl om mit køb, men kom mig fuldstændig til skamme.. for var simpelthen nogle sager i rigtig god kvalitet. Glæder mig så meget til at bruge det nytårsaften.
Udover det så blev det jo nærmest leveret før jeg havde bestilt det. Absolut ikke sidste gang Kija design er blevet brugt.

13 dicembre 2022

Risposta di Kija-Design

Hej Michelle. Du skal have tusind tak for de mange søde ord. Dejligt at vi kunne overraske dig med både vores hurtige levering og fine produkter 😀 Håber i får en fantastisk nytårsfest og kommer godt ind i det nye år! Hilsen Kija-Design // Kirsten

Virkelig godt!

God service, hurtig levering og god kvalitet af materialer.

13 dicembre 2022

Risposta di Kija-Design

Hej Rebekka. Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner. Det er simpelthen så dejligt at høre, at du har været glad for at handle hos os 😀 Hav en dejlig decemberdag 🎄 Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Mega hurtig levering.

19 novembre 2022

Risposta di Kija-Design

Hej. Tusind tak for den fine anmeldelse og de fem smukke stjerner :) Vi er glade for, at din pakke kom hurtigt frem til dig, og håber du vil få god fornøjelse af den. Tak for nu - hav en skøn søndag! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Meget hurtig levering 😀

10 novembre 2022

Risposta di Kija-Design

Hej Dorthe. Tusind tak for din anbefaling og ikke mindst de fem flotte stjerner :) Dejligt at høre at din pakke kom hurtigt frem til dig :) Vi ønsker dig en dejlig dag og god weekend! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Flotte ting,stort udvalg,billige…

Flotte ting,stort udvalg,billige priser,god service .what's not to like 🤗

31 ottobre 2022

Risposta di Kija-Design

Hej Laila. Tusind tak for de fem stjerner og ikke mindst de mange søde ord, som varmer vores festhjerter ❤️ Tak for nu - hav en rigtig dejlig dag 😀 Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Hurtigste levering nogensinde

Hurtigste levering nogensinde. Nem og overskuelig hjemmeside med billige produkter. Bestilte en vare 13.50 og kunne hente pakken dagen efter om morgenen. Det er virkelig fantastisk. Har allerede bestilt en ny ordre 🙏

19 ottobre 2022

Risposta di Kija-Design

Hej Mia. Tusind tak for de mange søde ord og den fine anbefaling :) Det glæder os, at du har bemærket vores lave priser, og ser frem til at udlevere endnu en pakke til dig. Rigtig god dag - god weekend! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

God og hurtig service.

Købte materialer til at lave papir blomster, en søndag og fik varen leveret allerede tirsdag. Hurtig og god service.

18 ottobre 2022

Risposta di Kija-Design

Hej Lene. Vi er glade for, at du valgte at handle hos Kija-Design, og at du har givet os topkarakter - 1000 tak :) Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit krea-projekt - håber du får nogle hyggelige stunder. Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Valutata 5 stelle su 5

Klart et sted jeg vil anbefale…

Klart et sted jeg vil anbefale fantastisk service og rigtig gode produkter er ikke sidste gang jeg bestiller der fra ❤

16 ottobre 2022

Risposta di Kija-Design

Hej Alice. Vi er rigtig glade for din flotte anbefaling - tusind tak for den og ikke mindst de fem smukke stjerner 😍 Rigtig god fornøjelse med dit køb - hav en dejlig dag :) Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Problemfrit, hurtigt og nemt

Problemfrit, hurtigt og nemt at handle hos Kija-Design.
Bestilte den 13. oktober 2022 varer på hjemmesiden, og disse blev leveret næste dag. Fem stjerner herfra.

13 ottobre 2022

Risposta di Kija-Design

Hej. Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at høre, at pakken kom hurtigt frem til dig, og at du har været glad for at handle hos os. Tak for nu og rigtig god weekend! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Super webshop

Hej
Det har været en rigtig god oplevelse, at handle på Kija’s webshop. Let at handle, let at tjekke ud, let at betale og utrolig hurtig forsendelse😄 fine vare jeg fik
Så kan kun anbefale Kija Design😄
Hilsen Annette

3 ottobre 2022

Risposta di Kija-Design

Hej Annette. Vi vil gerne sige dig tusind tak for den flotte anbefaling. Det betyder rigtig meget for os, at du har være glad og tilfreds med købet 😍 Tak for nu - hav en dejlig dag! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk stedsmukke ting, fantastisk service

Jeg har flere gange handlet hos Kija- design, bestilt varerne online og få timer efter har jeg kunnet hente varerne hos jer. Flot og fantastisk hurtig service.

22 settembre 2022

Risposta di Kija-Design

Hej Hanne. Du skal vide, at vi er rigtig glade for din anmeldelse - tusind tak for de søde ord. Vi glæder os også over, at du har handlet hos Kija-Design flere gange, og håber at du "kigger ind" til os en anden gang. Tak for nu - ha' en dejlig fest! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Valutata 5 stelle su 5

Købte smukke sommerfugle som bordkort…

Købte smukke sommerfugle som bordkort til kommende fest. Meget smukke, ja næsten helt levende -:)

16 settembre 2022

Risposta di Kija-Design

Hej Annette. Wow, hvor er det skønt at læse din anmeldelse. Tusind tak for de flotte ord, og du skal naturligvis også have tak for topkarakteren :) Vi ønsker dig en rigtig fest! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più