Bestilte et Oasis-hjerte som jeg skulle bruge til bårebuket. Super fint og smukt hjerte. Fik lavet den smukkeste dekoration. Hurtig levering. Helt sikkert et sted jeg handlet igen. Skal både ha bryllu... Leggi di più
Sikker lækre og søde ting. Har bestilt til barnedåb… total quite… bestilte lørdag og fik min vare allerede tirsdag. Det må man sige at være hurtig service og meget positiv overrasket… Ka KUN anbe... Leggi di più
God kundeservice og hurtig levering! Jeg havde bestilt nogle manila mærker, og fik ved en fejl leveret mindre antal end bestilt, men fejlen blev rettet med det samme da jeg ringede til dem, og jeg fik... Leggi di più
Fantastisk sted, at købe bryllups dekorations ting. Smukke efeuranker og de skønneste roser til brug til en æresport. Jeg har flere gange handlet hos Kija- design, bestilt varerne online og få timer... Leggi di più
♥♥♥ KIJA-DESIGN er en webshop, hvor du finder alt det, du har brug for til din drømmefest. Både dekoration, festartikler, inspiration og tips til at gøre festen endnu sjovere. ♥♥ Du får kundeservice i top ♥♥ Du får kvalitetsprodukter til lave priser ♥♥ Du får hurtig og billig levering ♥♥ Du får 14 dages fuld returret ♥♥ Ingen skjulte gebyrer
Møllevej 15, 4140, Borup, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Super hurtig levering og nogle rigtig flotte produkter ☺️👍

Risposta di Kija-Design
Helt fantastisk oplevelse. Bestilte søndag aften og modtog pakken tirsdag. Fine produkter. Ikke sidste gang at jeg handler det😊

Risposta di Kija-Design
Hurtig levering i fornem emballage - det kan kun give 5 stjerner!

Risposta di Kija-Design
Super fine produkter, og fine forslag, der kommer op. Gode priser og hurtig levering:)

Havde allerede varerne efter 2 dage 👍god service🤗
Kan varmt anbefales.

Risposta di Kija-Design
Kan klart anbefale at handle hos Kija-Design.
Var i tvivl omkring noget ift. brugen af ballonfix og helium, så ringede til dem. Fik god vejledning over telefonen.
Bestilte mandag og har i dag, onsdag, modtaget ordren. Alt i fineste orden og glæder os til at pynte op til fest...
Så tak for god service, Kija-Design.

Risposta di Kija-Design
Hurtig ekspedition og meget venlig personale

Risposta di Kija-Design
Virkelig fantastisk service med både forklaring og virkelig gode idéer. Derudover hurtig levering.

Risposta di Kija-Design
Var lidt i tvivl om farverne på hjemmesiden - ringede til dem igår og fik en fantastisk hjælp og service, så jeg kunne bestille med det samme. Idag har jeg så kunne hente pakken og alt er ligesom ønsket og beskrevet 👍🏻
Tusind tak for hjælpen 😊

Risposta di Kija-Design
Hjemmeside nem at overskue, hurtig levering.
Varerene var som forventet ;)

Varerne var fine og jeg fik pakken efter 2 dage

Risposta di Kija-Design
Kija-Design fortjener så mange stjerner!
Ikke nok med de har et kæmpe udvalg, flotte designs, rigtig gode priser, så har de en sindssyg god kundeservice...og vi snakker virkelig helt igennem perfekt service.
Jeg lavede en ordre, men skulle bruge nogle servietter, som var udsolgt, så jeg skrev og spurgte om, hvornår de var på lager igen. Søren fra Kija-Design svarede hurtigt, og der blev sågar svaret i weekenden, at så snart de er på lager, ville han skrive til mig. Og så snart de havde dem hjemme, fik jeg en mail fra Søren, at nu var havde de servietterne igen. Og da jeg havde lavet en ordre i tidligere, blev den her tilføjet, og så jeg ikke skulle betale ekstra fragt...og så kommer der lige hurtig levering oveni. What's not to like 🤩
Her ved man, hvordan man lige gør det ekstra for kunderne, så helt klart en kæmpe anbefaling herfra 💪😎

Risposta di Kija-Design
Alt leveret til den forventede leveringsdag.
KÆMPE udvalg.

Risposta di Kija-Design
virkelig nemt og hurtigt, samt flere ting til alle slags fest. fed side og 100% godkendt.

Risposta di Kija-Design
Det har været en super god oplevelse at handle på hjemmesiden.
Jeg vil klart anbefale andre at bruge Kija-design. De er hurtige til at levere, kvaliteten er fantastisk, priserne er gode og de har et stort udvalg :D

Risposta di Kija-Design
Bedste oplevelse! Super kundeservice, hurtig levering og super produkter!

Risposta di Kija-Design
Jeg har idag modtaget min pakke fra Kija Design.
Meget nemt at bestille
MEGET hurtig levering
Bonus - mine vare var lækkert pakket ind i kassen og det gjorde det ekstra lækkert at pakke ud

Risposta di Kija-Design
Gode priser, lyn-hurtig levering og alt i alt en god oplevelse :-)

Risposta di Kija-Design
Super hurtig fik min vare et døgn efter jeg havde bestilt ❤️
Vare er i go kvalitet og var lige som jeg forvente

Risposta di Kija-Design
Jeg bestilte to varer der fra IGÅR og de er her allerede, wow, jeg glemte at bestille dem på samme tid, så troede at jeg blev nød til at betale fragt to gang, men de var så søde at gøre det for prisen af kun en fragt😍og tingene er i god stand og den bog jeg bestilte er vildt flot.
Hilsen Clara