Det Kongelige Teater Recensioni 133

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Dejlig oplevelse og håndtering af aflyst forestilling pga sygdom. Absolut verdensklasse forestilling. Når man går forbi baren 3-4 gange på en aften ville det være rart med flere muligheder af bo... Leggi di più

Havde billetter til nytårsgalla, men måtte aflyse pga sygdom. Ringede dagen før og spurgte hvad jeg kunne gøre. Fik den sødeste dame, som tilbød at bytte billetter til en anden forestilling. Differenc... Leggi di più

Det Kongelige Teater får 4 stjerner af mig - da det på trods af småting var en god over-all oplevelse med dem! Men 2 ting skal nævnes; Deres liste over alle forestillingerne kan være forvirrend... Leggi di più

Håbløs programmering ved køb af valgfri serie. Kom hurtigt igennem. Det gik så langt efter 5 forestillinger. Men ved 6. forestilling fejlmelding. Har nu prøvet forfra i flere omgange med varierende n... Leggi di più

1. Elettronica e tecnologia

Det Kongelige Teater - Danmarks nationalscene. Bestil billetter og læs om alle forestillinger på Det Kongelige Teaters scener både Gamle Scene, Skuespilhuset og Operaen. Læs mere om både Skuespil, Opera, Ballet og koncerter.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Sublim kundeservice

Service er en sjældenhed i disse dage, men hos det Kgl. er de er altid flinke og hjælpesomme. Hvis man ikke lige selv kan klare noget online, så ringer man bare og så fikser de det i løbet af no time. Altid en fornøjelse!

12 maggio 2015

Afbrudt forestilling - med følgende gavekort

SENESTE UDVIKLING:
Så er der svar fra Det Kgl. De refunderer den samlede billetpris med et gavekort til Det Kgl. Det er jo fint. Men måske burde de tale lidt med hinanden i huset......

Vi opjusterer fra 1 til 3 stjerner!

Virkelig dårlig service v afbrydelsen af Romeo og Julie onsdag d 10/12 2014.En skuespiller blev syg - det er jo hvad der sker! Ikke et ondt ord om det! Beskeden fra scenen var: "Ring til billetkontoret i morgen". "Fint" tænkte vi. I Billetkontoret var svaret: " Du kan se slutningen på tv om 90-100 dage" Ingen kompensation. "Det skete efter pausen" sagde de. Shakespeares "Romeo og Julie" er altså set når bare man har set over halvdelen!!? Det er da sølle..... Slutningen er åbenbart ligegyldig for Det Kongelige Teater. Lavt kunstnerisk ambitionsniveau i en ellers flot opsætning. Vi er meget skuffede over deres ligegyldighed og dårlige behandling af publikum.
Vi har klaget og skriver mere når vi får svar.

11 dicembre 2014

Hvordan får DKT kunder?

Jeg fik et gavekort, som jeg forsøgte at anvende på kglteater.dk - det virker ikke.

Prøver efterfølgende mange gange, hen over flere uger, at kontakte billetkontoret. Hver gang det samme: 5-10 minutters telefonkø med ventemusik, telefonen ringer, og opkaldet bliver afbrudt umiddelbart efter, uden at jeg kom i kontakt med en medarbejder. Et par gange er røret bare blevet løftet af og jeg kunne høre folk i det fjerne.

Jeg har også forsøgt at komme forbi deres billetsalg på Kongens Nytorv. Adressen er opført på hjemmesiden, men der er tilsyneladende lukket. Så jeg gik forgæves.

Jeg aner simpelthen ikke hvordan man køber en billet til dette sted. Hvordan får de overhovedet kunder? Hvis det ikke var fordi jeg havde et gavekort havde jeg givet op for længst. Når mit gavekort er brugt, vil jeg aldrig nogensinde mere komme på det Kongelige Teater.

EDIT: Har tilføjet en stjerne, da det omsider lykkedes at få en (i øvrigt sød og hjælpsom) medarbejder i røret. Til dem der har samme problem: bliv ved med at forsøge. Der er nogen i den anden ende, de er bare ikke sådan lige at få fat på.

3 settembre 2013

Langsom kundeservice

Jeg havde billetter til en forestilling, der desværre blev aflyst (meddelt da vi ankom til Skuespilhuset). De lovede pengene tilbage allerede om mandagen (det var fredag). Nu har jeg været i kontakt med dem 3 gange både skriftligt og mundtligt og har i dag ringet 3 gange uden at komme igennem. Der er nu i alt gået 5 uger, og jeg har stadig ikke fået pengene tilbage efter den aflyste forestilling. Desværre er det nok ikke et sted, der giver kompensation, men det er efterhånden på sin plads.

4 aprile 2013

God service!

Men 2 ting skal nævnes;
Deres liste over alle forestillingerne kan være forvirrende og er opstillet på en lidt utraditionel måde.
Jeg oplevede lige knap en halv times ventetid på deres telefonlinje.

Da jeg så endelig kom igennem på deres nummer, var det tilgengæld service af den allerbedste slag, som jeg blev givet. Tusind tak for hjælpen! :)

11 aprile 2011