Dejlig oplevelse og håndtering af aflyst forestilling pga sygdom. Absolut verdensklasse forestilling. Når man går forbi baren 3-4 gange på en aften ville det være rart med flere muligheder af bo... Leggi di più
Det Kongelige Teater får 4 stjerner af mig - da det på trods af småting var en god over-all oplevelse med dem! Men 2 ting skal nævnes; Deres liste over alle forestillingerne kan være forvirrend... Leggi di più
Det Kongelige Teater - Danmarks nationalscene. Bestil billetter og læs om alle forestillinger på Det Kongelige Teaters scener både Gamle Scene, Skuespilhuset og Operaen. Læs mere om både Skuespil, Opera, Ballet og koncerter.
August Bournonvilles Passage 2-8, 1017, København K., Danimarca
- 33 69 69 69
- kundeservice@kglteater.dk
- www.kglteater.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Håbløs programmering ved køb af valgfri…
Håbløs programmering ved køb af valgfri serie. Kom hurtigt igennem. Det gik så langt efter 5 forestillinger. Men ved 6. forestilling fejlmelding. Har nu prøvet forfra i flere omgange med varierende negativt resultat.
Fejlmelding: hyperlink fungerer ikke p.g.a.nødvendig vedligeholdelse eller også er hyperlinket forkert. Jeg kan slet ikke gå til kurven. Så kommer denne fejlmelding konstant. Har været abbonnent i mange år, og hvert år har der været problemer med bestilling når salget åbner. Efter 3 timer forgæves, gider jeg ikke mere. Det bliver nok til mere spredte ture i forskellige teatre.

Risposta di Det Kongelige Teater
dårlige hjemmeside genreretl - kø katastofaldt
Har nu siddet i kø sidden kl . 8.30. og kigget på en fin hvid ring der drejer rundt på en rød baggrundsskræm Man kan ikke ringe til kundeservice - for de er travlt optaget, gadhvide hem de er tralv optaget med, når man ikke kan komme igennem.
Jeg har taget en fridag for at prøve at få nogle gode biletter til Valgfri sæson - virker lidt som spil af tid.
Men ellers tak for et fantastisk progrom - men få gjort noget ved jeres hjemmmeide - helt generelt!!
DBH
Susanne
Har hævet penge 2 gange - reagerer ikke på henvendelse
Har bestilt billetter til Hobitten. Der er hævet 2 x 2.300kr. på min konto, i stedet for 2.300kr. Skrev til Kundeservice d. 28/4. Har intet hørt fra dem pr. 7/5. Det er under al kritik.
Nu skriver vi 12/5. Har stadigt intet hørt. Forsøgt at ringe men telefonbetjening er lukket ned pt. pga. travlhed.
Status 19/5. Stadigt intet hørt. Har både skrevet og ringet. Ingen mulighed for at komme i kontakt.
Det kunstneriske er måske OK på det Kgl. Teater, men det administrative er skandaløst dårligt.

Guidet tour - Anders
Grundet corona, var den eneste oplevelse de kunne tilbyde, en guidet tour, hvilket vi købte.
Vores guide Anders var fængende, rar og ikke mindst god til at svare på alle de spørgsmål han fik kastet i hovedet af os.
Anders gjorde besøget til en kæmpe fornøjelse, og denne tour var klart højdepunktet for min ferie.
Ikke optimeret brugerinterface
Køb af billetter kræver login. Ved køb af flere pladser viser pladsvælgeren kun den etage hvor pladserne er samlet, selvom denne etage ikke er krydset af. Ved initielt at vælge færre pladser kan man hacke sig uden om denne begrænsning.

Fantastisk kundeservice
Havde billetter til nytårsgalla, men måtte aflyse pga sygdom. Ringede dagen før og spurgte hvad jeg kunne gøre. Fik den sødeste dame, som tilbød at bytte billetter til en anden forestilling. Differencen fik jeg lov at bruge på en tapas anretning i Meyers. Super flot service, top fin behandling og en sød hilsen den ene gang, til min mor der var syg og hvis fødselsdag vi skulle have fejret nytårsaften. Nu glæder vi os til La Traviata senere i denne uge.
Lad vær med at komme på det kongelige…
Lad vær med at komme på det kongelige teater, med mindre at du vil sælge eller købe hårde stoffer, for det er næsten lige før at pusherne står på hver hjørne i det kongelige teater.
Jeg kom der en enkelt gang, for at se et stykke, men inden jeg kom ind og fik startet på at se stykket, så var jeg blevet tilbudt hårde stoffer hele 5 gange.
Så hvis vi skal stofferne til livs, så er det ikke Christiania vi skal slå ned på, nej det er det kongelige teater, der flyder de hårde stoffer i overflod
Meget rodet hjemmeside som er…
Meget rodet hjemmeside som er uoverskuelig. Dyre billet-priser samt dyre priser på snacks imellem forestillingen. Men flot sted og pæn sal
Var inde at se Mixdouble i går
Var inde at se Mixdouble i går, strålende forestilling, hvilke skuespillere, fabelagtigt spillet.Det er mig en gåde hvordan at Berlingske Tidende ikke giver forestillingen mere en 3 stjerner, anmelderen kan ikke være i besiddelse af humoristisk sans.

Risposta di Det Kongelige Teater
Elendig hjemmeside og mangelfuld…
Elendig hjemmeside og mangelfuld service. Har købt billetter til Kong Arthur. Gemte heldigvis kvittering, for jeg modtog aldrig billetterne. På kvitteringen stod, at jeg skulle modtage billetterne på mail i løbet af få minutter og at jeg ellers skulle kigge i spamfilter. Jeg fik ingen billetter og der var heller ikke noget i spamfilteret. Jeg kunne så modtage billetterne via en app - hvis jeg altså var iPhone-ejer, men ikke på Android! Jeg kunne så i første omgang logge ind og ændre min mail-adresse og bede om at få billetterne gensendt. Det hjalp heller ikke noget. Så prøvede jeg at ringe. Fik at vide, at det nogle gange var et problem og at de ville prøve at sende igen, men at der godt kunne gå en halv time. Jeg modtog aldrig noget, hverken på den ene eller den anden mail-adresse. Jeg skulle så have yderligere en billet og prøvede at købe en, men det var ikke muligt uden at logge ind og pludselig virkede mit password ikke. Jeg forsøgte at nulstille, men fik så dette svar: "Vi kunne ikke nulstille din adgangskode". Det er sgu ikke særlig kongeligt.

Risposta di Det Kongelige Teater
Har benyttet deres website til…
Har benyttet deres website til bestilling af en billet:
1) I første omgang kunne jeg ikke gennemfører transaktionen. Det var som om der var noget galt med websitet, hvor en uhåndteret fejlmeddelelse blev vist. Jeg forsøgte at slå småkagefiltret fra, men det hjalp ikke. Jeg var i stand til at bestille og betale billetten næste dag.
2) Prisen vist på websitet indeholder ikke et servicegebyr, der i mit tilfælde var på 15 kroner, dvs. lidt under 10% af prisen. Man skulle tro at en prismærkningslov ville kræve at den fulde færdige pris blev vist.
3) Betaling på websitet kræver login så vidt jeg forstår.
Nem og hurtig bestilling på hjemmesiden…
Nem og hurtig bestilling på hjemmesiden inkl. brug af gavekort. Fik ved en fejl købt en forkert billet, kontaktede kundeservice via mail og fik på en søndag hurtigt og konstruktivt svar, at billetten var ændret. Tusind tak for god service!
Jeg har modtaget en masse spam efter køb
Jeg har modtaget en masse spam efter at have købt biletter online. Selve bestillingen fungerede fint, men det er simpelthen for uprofessionelt at man forsøger at kradse ekstra penge ind ved sælge folks email addresser til fup og fidus firmaer.

Gavekort kan ikke bruges online
Gavekort kan ikke bruges online
Onlinebooking med betaling med gavekort virker ikke. Dags dato prøver jeg at anvende mit gavekort, men der kommer en fejlmeddelse op. Når man checker gavekortets udløbsdato er der længe til udløb, men stadig meddeler den at gavekortet er ugyldigt!
Det (Kongelige) Teaters online…
Det (Kongelige) Teaters online billetbestilling.
Jeg har nu i dag brugt over en time på at bestille 3 billetter til "Scener fra et Ægteskab." Deres online billetsystem virker tilsyneladende ikke.
Øv,øv,øv. Jeg prøver at ringe i morgen og høre om cheferne stadig holder varmefri. :-( :-(
Altid en fornøjelse
Ringe personale
Ringe personale.
Havde i går den fornøjelse og være inde os se Seebach. Flot flot forestilling.
Men magen til inkompetente personale i barene skal man lede længe efter. Stillede mig i kø ved baren, så snart pausen startede, og der stod jeg så og ventede og ventede..... indtil der kom en og sagde at nu vil der ikke blive betjent flere kunder fordi vi skulle ind på vores plads.
Hurtighed og struktur de ord kender de da hvis ikke i baren. Så løb de tør for det ene og det andet, og skulle hente flere sodavand.
Det kan da ikke komme som en overraskelse at folk gerne vil have en tår og drikke i pausen.
Denne episode kunne godt få mig til og fravælge Det kongelige teater fremover.
Glimrende forestilling med scenografiske mangler
Det var en stor oplevelse at se SparDame Koreografien var meget spændende og de 3 hovedpersoner desom en drøm. Gid Scarlett kommer igen. Solodanserudnævnelsen til Kaas var velfortjent.
MEN: det store gitter, der var hævet op til vandret,skyggede for den bagerste del af scenen (i 1. akt), hvor der også blev danset. FJERN DET GITTER 100 %.
Har lige set Spar Dame
Har lige set Spar Dame . En ny klassiker er født - det var ganske enkelt eminent og af en anden verden. Fantastiske dansere og en danseglæde der var uimodståelig og medrivende - en komet af en koreograf.
Hvis man kun ser ballet en gang om året - så er det nu man skal gå i teateret...

Kanon god service
Kommer to glade tøser som skal ind og se triller på det forkerte tidspunkt, troede vi måtte tage hjem igen da det var vores fejl.
Men mødte to fantastiske vagter som hjalp os og satte to stole op til os så vi kunne se showet.
Helt fantastisk forståelse og service
Hilsen Heidi og Lotte