Det Kongelige Teater Recensioni 133

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Dejlig oplevelse og håndtering af aflyst forestilling pga sygdom. Absolut verdensklasse forestilling. Når man går forbi baren 3-4 gange på en aften ville det være rart med flere muligheder af bo... Leggi di più

Havde billetter til nytårsgalla, men måtte aflyse pga sygdom. Ringede dagen før og spurgte hvad jeg kunne gøre. Fik den sødeste dame, som tilbød at bytte billetter til en anden forestilling. Differenc... Leggi di più

Det Kongelige Teater får 4 stjerner af mig - da det på trods af småting var en god over-all oplevelse med dem! Men 2 ting skal nævnes; Deres liste over alle forestillingerne kan være forvirrend... Leggi di più

Håbløs programmering ved køb af valgfri serie. Kom hurtigt igennem. Det gik så langt efter 5 forestillinger. Men ved 6. forestilling fejlmelding. Har nu prøvet forfra i flere omgange med varierende n... Leggi di più

1. Elettronica e tecnologia

Det Kongelige Teater - Danmarks nationalscene. Bestil billetter og læs om alle forestillinger på Det Kongelige Teaters scener både Gamle Scene, Skuespilhuset og Operaen. Læs mere om både Skuespil, Opera, Ballet og koncerter.

3,5

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Rædsom talentløs underholdning

Rædsom underholdning, hamrende talentløst, og alt andet end morsomt. Da chefen, som havde booked dem, bad dem afslutte før tid, da vi var bagud i tid, nægtede de at forlade scenen. Selv efter 3 henstillinger, blev de stående & talte & “sang” Og deres slutnummer inkluderede at to festdeltagere fik hældt en masse vand ud over sig. Det er IKKE morsomt, det er IKKE i orden at skulle skifte tøj midt i en gallafest, det er ikke almindeligt at alle festdeltagere har skiftetøj med! Iøvrigt kunne de ikke synge, de var rent musikalsk også meget ringe

22 maggio 2022

Kære Jørgen

Jeg kan ikke genkende af det du skriver som noget vi har spillet på vores scener, er du sikker på at du har anmeldt det rigtige teater?

Du er velkommen til at sende mig en email på kundeservice@kglteater.dk - hvis du gerne vil uddybe.

KH

Absolut verdensklasse forestilling.

Når man går forbi baren 3-4 gange på en aften ville det være rart med flere muligheder af bobler.

Og gerne informer bartenderen lidt om hvad hun/han sælger, de fleste spørgsmål om de forskellige varer blev besvaret som om man var i en skummel netto tæt på lukketid.

4 maggio 2022

Juveler der skinner..

Jeg var inde og se JUVELER den 3/4 på gamle scene, det var en kæmpe oplevelse, tak til alle danserne lige fra kopsdanser til solodanser, og alle bag scenen, det jeg så den dag var kunst når det er bedst. tusind tak
venligst Bent

4 aprile 2022

Online billet köb er helt umuligt på…

Online billet köb er helt umuligt på jeres hjemmeside. Jeg kan se at jeg ikke er den eneste der har kämpet med systemet i timer.
Få det nu fikset! -Det giver bare en rigtig dårlig stemning ift at skulle ud og nyde noget kultur.
Om igen "Det Kongelige"

17 marzo 2022

Kære Mikkel

Tak for din anmeldelse .

Vi arbejder i øjeblikket på at optimere vores købslow, så hvis du vi beskrive lidt mere i detaljen, hvad du har oplevet og sende det til mig på kundeservice@kglteater.dk, ville jeg sætte pris på det.

Chef for salg og Kundeoplevelse
Det Kongelige Teater.

Billetsystemet havde lavet dobbelt…

Billetsystemet havde lavet dobbelt booking dvs. to personer har billet til samme sæde. Både kontrollør og billetpersonalet i skuespilhuset er enig om dobbeltbooking. Måtte finde et tilfældigt ledig sæde, samt håbe der ikke kom nogen som havde købt denne plads.

Kundeservice accepterer ikke at der fejl i IT systemet. De giver skylden på kontrolløren.

De kan lige tilbyde fire drinks pga. kontrolløren iflg. kundeservice havde lavet fejl. Selvom jeg og en anden havde billet til samme sæde. 😐

Iflg. Kundeservice var min billet korrekt, men billetkontrollør og billetkontor informerede dobbelt booking. Det betød jeg afvist til at til at sidde på min plads til 541 kr eller mulighed for annulering før forestillingen. Der tilbydes ikke billet pris refusion.

Underligt de ansatte (kontrollør/billetkontoret) i skuespilhuset ikke opretter en Intern IT fejl sag og de selv undersøger problem og bagefter informerer den forudrettet kunde.

21 febbraio 2022

Kære Rene

Vores billetsystem burde ikke kunne lave dobbeltbookinger, men som jeg også har forklaret dig på mail undersøger vi naturligvis sagen.

Elendig billetbestilling

Hvis man som en af Danmarks allerbedst kendte kulturinstitutioner lever af at sælge billetter, så bør man have et billetsystem, som spiller 100 %.

Jeg har brugt 60 minutter på at bestille tre billetter. Første bump: Jeg filtrerer på max billetpris og sektion og trykker herefter "Find bedste billetter", hvorefter jeg bliver tildelt de dyreste billetter i en sektion, jeg ikke har ønsket.

Herefter vælger jeg mine pladser manuelt og ønsker at se udsynet fra den givne plads. Her er der load-tider på 30-40 sekunder for at se et foto fra omtrent den givne plads. Smart - bare ikke når man skal bruge lang tid på at få billedet frem, når man skifter plads.

Omsider finder jeg tre pladser, som jeg ønsker at købe billet til. Jeg vælger dem og skal herefter gennemgå en lang oprettelsesproces i stedet for blot at kunne købe billetterne som "gæst". Da jeg endelig når frem til betaling, er de dyre billetter, som systemet tidligere foreslog, også havnet i min kurv, selvom jeg aldrig valgte dem. Dem sletter jeg så manuelt, så der kun er mine egne valgte billetter tilbage. Så er der ikke mere, der kan gå galt... skulle man tro.

I det jeg ønsker at betale forsvinder mine billetter fra kurven, som nu er tom. På dette tidspunkt har jeg været i gang 45 minutter.

Jeg ringer herefter til teatrets billetservice, som kan oplyse mig om, at der til denne forestilling er opstillet nogle lamper på disse pladser.

Venligt får Charlotte over telefonen anvist mig nogle andre billetter, som jeg køber ved at oplyse om alle mine kreditkortdetaljer, hvilket man jo sådan set ikke bør gøre.

Men... 1 stjerne til Margrethe, som jeg talte med tidligt i forløbet, der venligt fortalte mig om Gamle Scenes bedste/værste pladser, og 1 stjerne til Charlotte, der fik gennemført mit køb.

0 stjerner til billetsystemet som spildte min tid og som må have kostet jer store summer i tabte billetindtægter fra folk, der ikke var lige så vedholdende som mig.

17 febbraio 2022

Kære Søren
Jeg beklager det besvær du har haft med at bestille billetter hos os. Vi har netop fået lavet en analyse af vores købsflow, som gerne skulle ende ud i et mere strømlinet købsoplevelse, hvor vi har taget dine input med. Jeg er glad for at høre at du til sidst fik købt dine billetter igennem kundeservice og ønsker dig god fornøjelse med forestillingen.

Chef for salg og kundeoplevelse.

Jeg har for 2 uger siden bestilt…

Jeg har for 2 uger siden bestilt billetter til musicalen “Matilda” som jeg havde glædet mig meget til at se med min familie. Desværre til min store ærgrelse tester jeg positiv for corona i dag (mandag) og jeg skulle have været inde og se Matilda onsdag. Da jeg som anbefalingerne lyder går i isolation og derfor desværre ikke kan møde op til forestillingen, ringer jeg op til deres kundeservice. Jeg forklare damen jeg får fat på min situation og spørger derfor om jeg kan få refunderet den ene billet, da min familie selvfølgelig stadig gerne vil ind og se forestillingen. Jeg får så at vide at det kan de ikke gøre, men at de som nogen af de eneste tilbyder et til godebevis til det kongelige teater på beløbet svarende til min billet. Hvilket hun påpegede at hun synes det var meget flot gjort, og andre heller ikke returnerede grundet corona. På trods af vi har oplevet et andet sted da vi stod i samme situation at vi fik refunderet den ene billet et andet sted.
Jeg siger så at jeg ikke vil få brugt tilgode beviset da jeg faktisk aldrig har interesseret mig for noget at se i det kongelige teater andet end Matilda som jeg elskede som barn. Men det var det eneste hun kunne gøre. Jeg synes det er dårlig service da jeg blot følger anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen om at jeg skal blive hjemme og isoleret. Det har så kostet mig lige knap 400 kr der aldrig bliver brugt.

14 febbraio 2022

Kære Simone

Du må meget gerne sende mig en mail, med dit ordrenummer på kundeservice@kglteater.dk att: Stefan Yong Gildhoff, så ser jeg på sagen.

Misforhold musik/sang lydstyrke

Så på to dage efter hinanden de to flotte forestillinger Lazarus og Matlida. Men det er umuligt at høre hvad der synges ved begge forestillinger. Musikken for høj, eller sangen med for lav lysstyrke.
Det fratager noget af oplevelsen

13 febbraio 2022

Kære Henrik

Jeg er glad for at høre at du overordnet set var glad for de to forestillinger. Jeg har bragt din oplevelse vedr. lyden videre til vores tekniske chef.

Gavekort købt d.17 dec kom ikke til jul

Købt et ‘sceneskift’ gavekort til datteren fra DKT d.17 december gennem Det Kongelige Teaters hjemmeside for 1,000 DKK, men fik en email kvittering fra et firma da heder ‘GoGift’ at de står for aflevering. Den næste email med gavekortet kom aldrig (ja, jeg kiggede i spam mappen) og jeg fik ingen svar fra flere hendvendelser til det kongelige og til GoGift. Efter flere forgaves kontakter fik jeg en email fra GoGift (ingenting fra Det Kongelige) d. 24 december at der var gået teknisk fejl i bestillingen men det syntes de ikke var en problem da de ikke havde trukket penge fra mit konto. (Jeg kunne bare bestil igen - ja, nej tak.) Men de havde trukket penge, d.20 december. Jeg skulle send en udprint fra min netbank for at bevise det, og så fik jeg penge tilbage d. 25 december, men derfor fik datteren ingen gavekort til jul :(

Spørgsmåler til Det Kongelige Teater 1) Hvorfor svarer i ikke på flere skriftlige hendvendelser til jeres kundeservice 2) Hvorfor er det GoGift som står for disse gavekorter og ikke jeres egen billetkontor, når gavekortet er købt på jeres hjemmeside og GoGift er klart uduelig?

TILFØJELSE EFTER SVAR FRA DKT NEDENUNDER: Svaret siger at 'vi er lukket på helligdage'. Men jeg kontaktede DKT kunderservice d. 21 Dec, altså 3 dage *før* hellidagerne. Og d. 27-30 er heller ikke helligdage, men jeg blev først kontaktet nu, 13 dage efter hendvendelsen. Derfor ændres ikke min mening om DKT kundeservice og jeg kan kun bekræfte den kedelig bedømmelse DKT har på Trustpilot.)

25 dicembre 2021

Kære TIM
Jeg beklager meget det besvær du har haft iftm de tekniske problemer hos vores leverandør, og jeg er ked af at det medførte at din datter ikke kunne få sin julegave den 24. december.

Vi har i Det Kongelige Teater valgt en ekstern leverandør til vores gavekort da vi mener at det giver den bedste kundeoplevelse, bortset fra de meget få tilfælde hvor der er tekniske problemer som hos dig.

Vores kundeservice er desværre lukket på helligdage, men du er meget velkommen til at ringe in på 33 69 69 69 hvis vi skal hjælpe dig med at tegne et abonnement.

Stefan Gildhoff

Helt generelt om Gamle scene

Helt generelt om Gamle scene, man ser elendigt, hældningen på gulvet (parket) er helt forkert og man kan mange steder kun se nakken af den person der sidder på sædet foran. Ikke så mærkeligt at mange tilskuere slæber tykke puder med ind at sidde på selvom det faktisk gør problemet større for andre. Og oppe på balkonerne kan man nemt komme til at sidde helt eller delvist bag en søjle, vi kan jo ikke alle sidde på første række.

Det er en hån. Teatret burde rives ned eller bygges helt om og arkitekten hænges ud til spot og spe. Men han er vel ligeglad. I mellemtiden vil jeg afstå fra at bruge det kgl teater.

15 dicembre 2021

Kære Søren Fosberg
Tak for din henvendelse og tilbagemelding på din oplevelse på Gamle Scene.
Som du selv nævner er det et gammelt hus med alt den charme og desværre også ulemper det giver. Heldigvis er der rigtigt mange gode pladser, hvor man har et godt udsyn også i de billige prisklasser. Jeg vil anbefale at ringe til kundeservice på 33696969, de er rigtigt gode til at guide ift. at få de rette pladser.

Stefan Yong Gildhoff
Chef for Salg og Kundeoplevelse.

Teaterkortet nu kun på app

Hvor ærgerligt, det nu koster 100 kr. at få tilsendt årskortet. Det har tidligere været gratis.
Kundeservice henviser til teatret app, hvor kortet ligger.
Så nu må jeg have min mobiltelefon med i teatret, plejer ellers at lade den blive hjemme ved teaterbesøg og lign.
Den fylder, jeg skal huske at slukke for den og jeg skal betjene den ved køb mm, alt sammen irriterende.

4 novembre 2021

Kære Ingrid
Tak for din henvendelse.
Vi har i Det Kongelige Teater valgt at vi vil have en mere grøn profil og som et led i den proces har vi valgt at udfase det fysiske teaterkort, så man nu kun har det i appen.
Du kan stadig bruge dit gamle kort også selvom udløbsdatoen på forsiden er overskredet, det er stregkoden på kortet der er gældende.

Chef for salg og kundeoplevelse

Jeg har idag været i Det Kgl Teater…

Jeg har idag været i Det Kgl Teater sammen med mine børn, for at opleve børneballet.
Sikke en oplevelse, med så dygtige balletdansere og smuk musik. Forestillingen var rørende og nærværende, og passede perfekt til børn.
Stor anbefaling herfra

19 ottobre 2021

Kære Camilla Christiansen.

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi håber at se jer til mange flere forestillinger på teatret i fremtiden.

Mvh
Chef for salg og kundeoplevelse

Har nu i over en halv time forsøgt at…

Har nu i over en halv time forsøgt at bestille billetter til Nøddeknækkeren i december. Hjemmesiden har helt sit eget liv. Smider mig af og tømmer kurve når jeg vil betale. Såfremt man ikke kan bestille via mobilen bør det fremgår på hjemmesiden inden man overhovedet går i gang. Ved ikke helt hvordan jeg kommer videre….??

26 agosto 2021

Kære Lene Sørensen.

Jeg beklager, hvis hjemmesiden har drillet.
Hjemmesiden er sat op til, at man kan booke via sin tlf., men det lyder som om den har været helt gal da du forsøgte?
Hvis du giver vores kundeservice et kald på tlf. 33696969 så kan vi hjælpe dig med billetterne.

KH
Chef for Salg og Kundeoplevelse

Har gennem længere tid haft en…

Har gennem længere tid haft en korrespondance med kundeservice omkring billetter til hobitten i Dyrehaven. Endte med et ubehøvlet svar fra en kundeservicemedarbejder. Det havde jeg ikke forventer fra det kongelige teater.

18 giugno 2021

Kære Dorte
Jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Jeg vil rigtigt gerne have uddybet din historie, så jeg vi opfordre dig til at skrive til kundeservice@kglteater.dk – meget gerne med emnet ”Trustpilot” og et telefonnummer vi kan kontakte dig på.

dårlig kundeservice

I 2020 køber vi et teaterkort, som skal bruges i forbindelse med en tur i Dyrehaven. Da stykket bliver aflyst pga. Covid 19, når kortet at udløbe inden den dato stykket er flyttet til d. 9/6 2021. Dagen før stykket ringer jeg til kundeservice og får kortet forlænget, så det kan bruges i den forbindelse det var tiltænkt.

Da vi vil bruge teaterkortet i Dyrehaven er dette ikke muligt, da personalet ikke kan se, at kortet er forlænget i deres system. Hverken på selve kortet eller på den app, der bruges. Vi forklarer, at der er talt med kundeservice, som gav lovning på, at det stadig kunne benyttes. Dette interesserer tydeligvis ikke personalet i Dyrehaven, og vi må betale for de varer, der ellers var gratis på kortet og vi får ligeledes ikke den rabat, som kortet giver på de øvrige varer.
I dag ringer jeg til kundeservice endnu en gang med forventning om, at de dækker udgifterne, som vi allerede har betalt for, da vi køber kortet. Kundeservice kan se, at kortet er forlænget, men ønsker til min meget store overaskelse ikke at modregne det beløb vi selv har måtte betale, trods vi har betalt for deres kundekort, som skulle dække udgifterne.
Kvinden fra kundeservice anerkender, at det er beklageligt, at hun ikke må dække vores udgifter, og tilbyder at forlænge kortet sommeren over, så det kan benyttes i forbindelse med en anden oplevelse. Vi skal bare ikke i teateret igen i sommer, så tilbudet er ligegyldigt.

Må sige, at jeg er målløs over den dårlige service, og det faktum, at de nægter os at benytte en vare, de har solgt os i forventning om at få dækket nogle af udgifterne ift. mad og drikkevarer. Det er ikke noget, der giver os meget lyst til at vælge Det Kongelige Teater frem for andre muligheder en anden gang. Èn ting er i hvert fald sikkert- vi køber ALDRIG deres teaterkort igen, for det er penge lige ud af vinduet.

Jeg er efterfølgende kontaktet af Det Kongelige Teater, og har fået dækket omkostningerne med hjælp fra venligt og beklagende personale, hvorfor min anmeldelse redigeres,
Mener dog stadig, at det er skidt, at man først får konstruktiv respons og hjælp, når man har brugt tid på at skrive en negativ anmeldelse på Trustpilot.

10 giugno 2021

Kære Camilla
Det beklager vi meget. Det er en klar misforståelse. Jeg vil opfordre dig til at skrive til kundeservice@kglteater.dk – meget gerne med emnet ”Trustpilot” og et telefonnummer vi kan kontakte dig på – og så tager vi en snak om sagen og finder en løsning på det.

Ikke-eksisterende kundeservice

Ikke-eksisterende kundeservice. Indtil videre 3 uger uden svar på mails, og umuligt at komme igennem på telefonen ligegyldigt, hvornår man ringer. Samtidig har de intet billetkontor man kan besøge, og hverken min app eller hjemmesiden virker. Grundet dette brændte vi inde med billetter. En rigtig øv-oplevelse!

3 giugno 2021

Kære Lone
Der har været overordentligt meget tryk på vores systemer i forbindelse med åbningen af sæson 21/22. Jeg vil opfordre dig til at skrive til kundeservice@kglteater.dk – meget gerne med emnet ”Trustpilot” – og så må vi tale om sagen. Jeg har brug for lidt flere detaljer, men forhåbentlig kan vi finde en løsning.

Onlinebestillingssystem fra 1990'erne

Har netop bestilt 2 billetter. Selve valget af sæder er så ikke-intuitivt at man bliver nødt til at sidde og trykke lidt forskellige steder på skærmen indtil det sker noget brugbart. Prøv med enten en vejledning eller få det gjort intuitivt så man ikke behøver en vejledning. Nårsan så skal have fat i sine billetter er det ikke mulgt at bestille som gæst, men man tvinges til at oprette en konto med email, password, adresse, og de vil gudhjælpemig også gerne have fødselsår og køn. Af alt dette er det ALENE email adressen som rent faktisk er nødvendig, resten er bare snagen i privatliv. Selve processen er rent sort. Fx på siden hvor man skal vælge _hvordan_ man vil have sine billetter bliver man bedt om den fysiske adresse, selvom man gerne vil have dem på email. Efter man så har indtastet den fysiske adresse kommer man til en side hvor man kan vælge at få billetterne via email. Hvad med at bytte siderne rundt så man kun skal indtaste de data som rent faktisk er nødvendige? Det virker som om hele bestillingssystemet er programmet af nogen studerende i slutningen af 1990'erne. Kom nu ind i dette årtusinde. Med den kvalitet er jeg slet ikke tryg ved at mine data opbevares trygt, det hele virker alt for amatøragtigt.

23 maggio 2021

Risposta di Det Kongelige Teater

Vi beklager meget. Det lyder som et problem, der bedst kan løses gennem en ordentlig dialog. Jeg vil foreslå, at du skriver til kundeservice@kglteater.dk – med emnet ”Trustpilot”. Så vil henvendelsen nå frem til vores hjemmeside-ansvarlige, der vil kontakte dig. På den måde kan vi forhåbentlig sammen nå til bunds i sagen. Mvh Stefan, salgschef, Det Kongelige Teater

Ikke fungerende kundeservice

Efter hhv 50 og 95 minutter i telefonkø(!) for at opdatere/tilkøbe billetter var medarbejderne venlige og lovede at sende opdaterede billetter pr mail - men de dukkede aldrig op. Det virker som om der er noget helt, helt galt med den administrative ledelse…

23 maggio 2021

Risposta di Det Kongelige Teater

Vi beklager meget. Der har været overordentligt meget tryk på vores systemer i forbindelse med åbningen af sæson 21/22. Jeg vil opfordre dig til at skrive til kundeservice@kglteater.dk – meget gerne med emnet ”Trustpilot” – og så skal vi nok få ordnet sagen hurtigt. Mvh Stefan, salgschef, Det Kongelige Teater

Hvis man kunne give 0 stjerner

Hvis man kunne give 0 stjerner, så havde jeg gjort det. Den 6/5-21 bestilte jeg 2 billetter til en forestilling den 4/6-21. De har trukket beløbet på over 1000 kr, men intet andet er sket! Ingen bekræftelse, ingen mail, ingen post, ingenting! Jeg har mailet og forsøgt at ringe, men de er umulige at få fat på. I tlf siger de: Vi har travlt, så vi kan ikke betjene dig. Kan ikke engang komme i kontakt med dem, for at få mine penge tilbage. ELENDIGT!!!!

19 maggio 2021