Valutata 1 stelle su 5

OPLICHTING!!!! Net kaartjes besteld voor de Jumbo / Beeksebergen actie na betaling blijkt dat er geen datum te kiezen is zoals genoteerd staat op het kaartje van de jumbo. Nu kaarten gekocht waar... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb de keuze uit vier supermarkten in het dorp Anna Paulowna. Normaliter ga ik naar de Vomar, een supermarktketen uit Noord Holland. Een enkele keer beland ik bij de Jumbo. Wat mij opviel is e... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Bij Jumbo Heinkenszand is een en al smerigheid bij de fles- en blikautomaat. Stinkt verschrikkelijk, grond tot aan de roltrap is plakkerige boel, overal afval. Als je er iets van zegt, wordt er gezegd... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Online besteld en er wordt dan geleverd vanuit Jumbo Bobeldijk in Nieuwkoop. Iedere keer als er een aanbieding is van 1+1 gratis dan levert men het gratis produkt niet! Maar er vindt dan ook geen kor... Leggi di più

1,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,7

Tutte le recensioni

101 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jumbo op de Kamp Landgraaf

Jumbo op de Kamp Landgraaf: slaan actie niet aan op de kassa, teveel betaald en teruggebeld, telefonisch erkende mw de fout en ik moest mijn spullen meenemen en werd verrekend. Eenmaal daar werd doodleuk verteld dat dit met een ander product was verrekend, ik kon een bloemetje krijgen omdat ik extra terug was gekomen. Nou....hou je bloemen, het was 6 euro maar mij zie je als vaste klant niet meer terug. Ik ga naar de Plus in Op de Kamp en of de Lidl. Het is nu niet: Hallo Jumbo maar DAAAAAG Jumbo. Oplichters!!

14 dicembre 2024

Daan van Schaijk acosiaal

Een van de medewerkers bij de jumbo heemskerk zevenaar was heel erg asociaal. Geen gewoontes en niet serieus. Hij deed alsof ik een grap en ik vind dat hij per direct ontslagen moet worden. Zijn naam is Daan van Schaijk

28 novembre 2024

Rudest assistance in jumbo

Today the worst ever experienced I had in jumbo reigenbos .we just have verhuizen and have to know the place I used to go to any jumbo branches in centrum and so far I didn't have any bad experience until today .The women that work as an assistant in selfbelaten section was really rude to me and call me a theft in front of my kids who become emotional when we get oof the shop crying to me .this is not acceptable traits of a worker..

27 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Vies en kwalitatief slecht vlees

Het beleg is niet te hachelen en werkelijk alles wat jullie verkopen is van slechte kwaliteit geworden. Al het vlees, al het beleg en eigenlijk alles van eigen merk (kip, rund, alles is echt heel erg slecht en niet om te eten). Wie dit nog vrijwillig eet moet even langs de appie gaan. Ik kwam ALTIJD bij de jumbo van jongs af aan maar wat is daar gebeurd!? De Jumbo begint een achterhaald concept te worden en kunnen echt niet meer opboksen tegen de albert heijn met prijzen want ze zijn echt even duur, maar de kwaliteit bij de Albert heijn is echt 10 x beter en veeel langer houdbaar. En even duur (dit moest even 2 keer benadrukt worden, leg de bonnen maar naast elkaar ;) )Het is niet meer hallo jumbo, maar doei jumbo! Ik ben geen medewerker van de albert heijn, noch word ik er voor betaald maar dat ik daar nog zo lang boodschappen hebben gedaan, blows my mind. De medewerkers bij de appie zijn wel een STUK MINDER sympathiek en uitnodigend maar wat ze verkopen is echt wel 100 x beter dan wat ze verkopen bij de jumbo en dat voor dezelfde prijs.

1 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

slechte communicatie met klanten voorts…

slechte communicatie met klanten voorts geen enkele persoon die bijna echt het woordje S E R V I C E na komt waar ze mee de T V op gaan en medewerkers die geen aan doen kijken als je tegen hun praat of wat vraagt tevens zeer slecht dat er maar een handje vol hulpen meer met elkaar praten dan oog voor klanten contact en service is echt ver te zoeken voorts wel de lege blikjes doen in nemen en het statiegeld bij de klant weken op laten wachten wat een firma die nog slechter dan ALDI is wel het geld doen pakken van de lege blikjes en elke keer de klant met een zelfde leugen weer aan het lijntje houden kom er gewoon nooit meer

4 novembre 2024
Valutata 3 stelle su 5

ik merk dat bij de jumbo in brummen de…

ik merk dat bij de jumbo in brummen de 6 pack jumbo doors bier in blik heel lang niet leverbaar is ik vind dit echt onbeschoft ze moeten zorgen dat de jumbo dit bier ook in huis heeft een ook de huismerk cola jumbo merk regulair echt belachelijk dit is niet leuk met een rode dop is dat
anders moet ik straks het bij de AH kopen of een andere suppermarkt verder is het personeel heel vriendelijk groeten van dennis
het gaat om de gewone cola jumbo merk met een rode dop die de jumbo ook in huis moet hebben
net als de 6 pack blik doors dat hoord de jumbo gewoon te hebben in huis ik kom graag bij de jumbo ook de zoute stiks van het huismerk jumbo moeten ze in huis hebben dat licht er nu ook niet echt te gek voor woorden dit

30 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Cacheere refused to give me a bon…

I normally always check my bill as every now and then I have bad experiences. But today cacheere refused to give me a bon, in Jumbo Buitenhof Delft, it was astonishing. At home I calculated that I paid 2 euro extra, what a shame and embarrassment, for 2 euro... Paid in cash.

22 ottobre 2024

Nu is het genoeg

Nu is het genoeg

Een aantal maanden geleden schreef ik ook iets over de @jumbo in cuijk
Vandaag weer geweest
Ik sta bij de kassa om afterekenen, er zat toen een jongen ,met achter hem een meisje wat het overnam.
Die jongen werd afgeleid ,en in plaats van 10 euro mijn terug tegug te geven maakte hij de kassa dicht .
Dat meisje zei die meneer krijgt nog geld terug, i.pv mijn kassabon te bekijken maakte hij de kassa open en gaf me 5 cent terug.
Het meisje nam het over en ging verder met de volgende klant ,ik zij dit klopt niet .Ik gaf 2 briefjes wat zij gezien heeft .

Ze zij ik mag het niet zomaar teruggeven, en ze roept iemand ,naar lang zoeken toch gevonden. Zij zij dat ze de videobeelden moesten bekijken.

Onder tussen staat die jongen naast me en wordt door dat meisje gevraagd of het klopt wat ik gaf ,en hij zij ik werd afgeleid
en dat ik gelijk had .
Naar een half uur verder krijg ik naar het bekijken van de videobeelden mijn geld terug .

Ik zeg ,er worden altijd fouten gemaakt.
Maar hoe ik me daarna voelde is niet te beschrijven .
En nu komt het
Niet een keer ,maar dan ook echt niet een keer heb ik een sorry gehoord of de chef gezien
Niet een keer sorry jumbo
Maar ik en mijn vrouw zeggen nu voorgoed tot ziens @jumbo cuijk

19 ottobre 2024

Jumbo Grou

Jumbo Grou. Regelmatig lege schappen. Vlees is vaak bedorven, ook de buren klagen hier over. Producten staan vaak door elkaar, cola zero cola gewoon. Hier moet je heel goed om denken. Geen behulpzaam en vriendelijk personeel.

6 ottobre 2024

Grootste oplichters

Grootste oplichters. Ze voeren expres prijs op bij een aanbieding zodat aanbieding lijkt terwijl niet is. Assortiment is waardeloos. En houden niet aan hun eigen regels. Zelfs vershof is kwalitatief Uitermate Teleurstellend

11 ottobre 2024

Vlaai Jumbo

Jullie maken reclame voor de lekkere vlaaien. Dus heb ik er een gekocht, een appelkruimelvlaai. Deze is echter helemaal niet lekker, smaakt kunstmatig.
Mij is daarom de zin over om nog een andere vlaai van Jumbo te proberen.

5 ottobre 2024

Slechte service

Ook bij Jumbo Dordrecht vaak lege schappen, slechte kwaliteit voedsel en duur t.o.v. andere supermarkten. Dit weekend wederom producten over de datum. Dan kom je het terugbrengen en vragen ze of ik het daar wel heb gekocht. Het is zelfs een verpakking waar Jumbo op staat. Excuses ho maar, het lijkt ze niet echt te interesseren. De klant staat duidelijk niet voorop bij Jumbo. Echt tijd dat ze stoppen met supermarktje spelen, dit is niet hun ding.

6 ottobre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più