Ikke de hurtigste til at sende ens ordre. Måtte rykke dem og så kom der endelig tracking nr. Fik bestilte forkert str i cykelsko og fik lavet ny ordre på korrekt størrelse men fik efter nogle dage... Leggi di più

Jeg bestilte to dæk mandag, som stod angivet som værende på lager. Alligevel bliver ordren først afsendt i dag fredag. Det betyder, at jeg ikke når at få mine sommerdæk monteret til weekenden, d... Leggi di più

Positiv oplevelse hele vejen rundt! Bestilte et par Oakley briller, nemt og hurtigt via hjemmesiden. Efter køb blev jeg gjort opmærksom på at varen var i restordre, så jeg ringede til den meget hjælp... Leggi di più

Alt gik bare let med at finde bedst i test cykellygter til min datter, let at finde produktet, god saglig ærlig beskrivelse, god pris, let at bestille, hurtig levering. Elsker at købe cykellygter fr... Leggi di più

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 3% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Elendige cykellygter

Købte for nylig to led cykellygter, der kan oplades via usb stik. Lygterne er udmærkede, men det er et ringe monteringssystem. Dette medfører at de sidder elendigt på cyklen. Jeg kan kun advare mod at købe produktet!

14 gennaio 2026

Der viste sig at være ugers…

Der viste sig at være ugers leveringstid på en cykelhjelm, jeg bestilte på deres hjemmeside til jul, og jeg måtte rykke to gange for svar vedr. leveringstidspunkt. Ikke en tilfredsstillende oplevelse.

17 dicembre 2025

Alt gik bare let med at finde bedst i…

Elsker at købe cykellygter fra en cykelhandler istedet for et supermarked.
Som at købe fiskefrikadellen hos fiskehandleren.

16 dicembre 2025

Langsom forsendelse til pakkeboks langt væk

Der blev lover 1 -3 hverdags forsendelsestid. Efter 7 dage ringede jeg. Pakken blev så sendt. MEN til en pakkeboks 8 km væk - i stedet for 1 km væk.

8 dicembre 2025
Logo di Jensen Cykler

Risposta di Jensen Cykler

Hej Hesse, Vi har mange forskellige leveringsmuligheder, bl.a. levering til døren. Du har valgt levering til Bring pakkeshop, det er et valg du har fortaget ved bestillingen, vi sender ikke pakker tilfældige steder hen. Vi ønsker dig et godt nytår. Vh. Jensen Cykler

Én af de dårligste kundeoplevelser

Én af de dårligste kundeoplevelser, som jeg har prøvet!
Jeg er helt ny i branchen. Jeg er inde af flere omgange i butikken ift. rådgivning og køb af udstyr til at begynde eventyret. Som mange andre påpeger, så leder man efter ekspedienter for hjælp. Har man endelig en, forlader han og vender ikke tilbage før man aktivt opsøger ham igen gift. prøve cykeltøj.
Jeg havde så erhvervet mig cykelsko og clamper tilhørende. om naiv person i denne verden siger jeg, at jeg skal bede om en SPD til mine sko, da vedkommende jeg købte min brugte cykel af havde angivet dette. Jeg får stukket et forkert par, og da min viden er sparsom, satte jeg dem håbefuldt på og erkendte, at det var de forkerte. Fair, fejl sker. jeg ringer ned og møder en ubehøvlet personale, der peger fingrene i retning af mig, men beder mig komme ned dagen efter, så ville vi kigge på det.

Det skulle vise sig at være det mest forfærdelige oplevelse. 1) ekspedienten siger jeg tager fejl, og det er min fejl som naiv person. Han er nedladende og laver barnagtige sammenligninger og påpeger at hans personale på INGEN måde kunne lave en menneskelig fejl. De har "50 års erfaring" og de er åbenbart mere end mennesker, der kan lave simple fejl. Vi diskuterer i 10 minutter, hvor han hårdnakket påstår, at jeg som nybegynder har hele fejlen og modvilligt vil ombytte min clamper, da jeg nu havde sat dem på cyklen, og der var ridser i dem. Så kunne de ikke sælges som nye. Man har investeret mere end 5000kr i deres butik, og så lader han et show udspille sig foran personale og andre kunder for ombytning af clamper til 150kr. jeg er målløs.

Dette sted får 0/5 stjerner og ingen mulige anbefalinger herfra. Stay away, hvis man åbenbart er ny og ikke kan stole på rådgivning.

28 novembre 2025