Ismageriet Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,1

Der er 5 stjerner på trods af fejl, men fejl sker. Læs mere. Vi bestilte en islagkage. Personalet var fantastiske og imødekommende hele vejen igennem. Vi hentede den dagen efter og vi havde desv... Leggi di più

Jeg vil gerne dele en oplevelse med jer alle, ud over den sædvanlige gode is. Vil jeg gerne fortælle om en oplevelse min kæreste og jeg har. I dag den 13/9 26 var vi forbi den nye butik på Blegdamsvej... Leggi di più

Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse i Kødbyen i dag. Jeg stod i kø i næsten en time for at benytte et tilbud, som var gældende til kl. 19.00. Da jeg endelig nærmede mig, fik jeg at vide... Leggi di più

Isen smager virkeligt godt , de unge mennesker er også supersøde Men … vi satte os indenfor og der er virkelig beskidt Der er jo fyldt med mennesker også virkelig mange små mennesker... Leggi di più

1. Gelateria
  2. Caffè
  3. Servizio di asporto

Hos Ismageriet skaber vi dagligt lækker, frisklavet is med udgangspunkt i de bedste råvarer, hvor kvalitet og omhyggelighed er i fokus. Vi tror på, at det altid betaler sig at gøre sig umage, og derfor bliver al vores is produceret fra bunden i hver enkelt butik – og det kan smages! Ismageriet er stedet, du besøger, når du vil forkæle dig selv og dem, du holder af. Vi er stolte af at lave Danmarks bedste is og glæder os til, at du kommer og smager den. Vores butikker er placeret på Amager nær Ørestaden, på Søborg Hovedgade i Kødbyen og i sommerhalvåret finder du også også på Refshalevej 163F.. Hver butik har sin egen unikke stil, inspireret af den klassiske diner kombineret med friske mint- og grønne toner. Ismageriet er en lille oase, der forener dansk hygge med en stemning af sydeuropæisk sommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

194 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Altid god is

Altid god service. Altid god is.

18 febbraio 2026

Risposta di Ismageriet

Hvor er det dejligt at høre du kan lide vores is! Tusind tak for at dele det!

Lækkert …

Lækker og velsmagende is og sorbeter.
Venlig ekspedition.
God service.

19 febbraio 2026

Risposta di Ismageriet

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at isen og servicen lever op til forventningerne!

Altid imødekommende og smilende…

Altid imødekommende og smilende personale.
Selv når der som oftest er lang kø, er der overskud og venlige kommentarer.

17 febbraio 2026

Risposta di Ismageriet

Mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, du oplever god service!

Bedste is ever

Altid vanvittig lækker is og fantastisk betjening i de bedste omgivelser 🍦🍧

18 febbraio 2026

Risposta di Ismageriet

Tusind tak! Vi er så glade for du synes vores is er lækker og oplever god service!

Den bedste is

Den bedste is, good gammeldags is af Fløde, et firma som laver kvalitet. Og så smager det fantastisk. Mine børnebørn elsker at være der og de får jævnligt en stor isboks på 2 liter. Og det er bare lykken når morfar sender en gave. Jeg siger tak for god service.

15 febbraio 2026

Risposta di Ismageriet

Tusind tak for den søde anmeldelse! Hvor er vil glade for at vores is falder i god jord hos dig og dine børnebørn!;-)

Det er så lækkert

Det er så lækkert, isenen smager af rigtig meget, vi kommer der jævnligt, fra Holbæk til Rødovre

14 febbraio 2026

Risposta di Ismageriet

Tusind tak for anmeldelsen! Hvor er det dejligt i vil besøge os trods distancen!;-)

Today I have been in This I e cream…

Today I have been in This I e cream shop as my child wanted so much ! There was a long queue and I could see just practically one person was working even though there were 2 ! My child had to wait over 20 minutes, he was so upset and cried a lot , for just one scoop ice cream while all people or most was taking a big box consisting over 15 scoops ice cream which took time even more ! It was my first and last time and worst experiences in Ice cream !
I have been in many great Ice cream shop in the world and never seen such a queue and 1-2 people give services!
And finally , as my child cried a lot , fell sleep in the car and didn’t eat his ice cream …
So unfair experience! Even though they didn’t take care of a child who is crying or so upset …

14 febbraio 2026

Risposta di Ismageriet

Thank you for sharing your thoughts. I am very sorry to hear your experience was affected by the long waiting time. I will take this into consideration, so we can be more efficient going forward and deliver better service for you and your child.

Isen er ALTID lækker!

Isen er ALTID lækker!
Betjeningen var super fin den og meget sød og høflig

13 febbraio 2026

Risposta di Ismageriet

Tusind tak for at dele din feedback! Vi er glade for du oplevede god betjening og synes isen er lækker!

Alt er godt

Skøn is, god service - hvad kan man ønske sig mere😋

13 febbraio 2026

Risposta di Ismageriet

Tusind tak for din anmeldelse - hvor er det bare dejligt at høre!

God service

Vi bestilte en literboks og fik en forkert is i blandt. Jeg skrev til ismageriet, som svarede med det samme. De bad om billededokumentation som jeg sendte. De beklagede fejlen og sendte med det samme et gavekort til en ny literboks. Det er virkelig god stil og ekstremt god service - tak til Ismageriet ved Damhustorvet.

Risposta di Ismageriet

Tusind tak for at dele din oplevelse! Dejligt at høre du fik rettet op på fejlen og oplevede god service!

Skøn is og god service

Altid super dejlig is, et væld af lækre smagsvarianter og fantastisk service. Medarbejderne er altid så søde og imødekomne. Det eneste problem er, at der er SÅ mange smagsvarianter, så man ikke kan vælge :)

Risposta di Ismageriet

Tusind tak! Hvor er det dejligt du kan lide isen og oplever god service!

Pragtfuld is

Pragtfuld is. Rigtig god kunde service

Risposta di Ismageriet

Tusind tak for din anmeldelse! Det er vi glade for at høre :-)

BOVA is fra ARLA

De har lækre is som smager fantastisk, men desværre bruger de mælk fra køer som får gift foder BOVA, så hvis ismejeriet blev økologisk, ville de få 5 stjerner af mig 👌

9 febbraio 2026

Den bedste is

Den bedste is, der findes. Stort udvalg - alle utroligt lækre. Og genialt med online-bestilling.

7 febbraio 2026

Risposta di Ismageriet

Tak for den fine anmeldelse! Dejligt at du kunne lide vores koncept med online bestilling!;-)