ILVA Sverige Recensioni 6.214

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 5 stelle su 5

Så himla nöjd! Ringde butiken efter att ha pratat med en kollega i chatten gällande en spegel. Fick prata med en riktigt härligt kollega i Helsingborg, som fixade och la undan spegeln till oss. När vi... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Soffan är väldigt hård att sitta på! Skulle vilja säga "stenhård". Är fruktansvärt besviken då jag provsatt i affären o den soffan var perfekt. Det gäller en 3-sits Mexico. Såklart jag är hemskt led... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra säljare: Karin på Ilva Halmstad. Vänlig, inkännande, vaken och löser ALLT Vi var veliga och jobbiga innan vi till slut la vår order men Karin hade full förståelse och visade aldrig några... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alltid nöjd med Ilvas produkter och bemötande. Verkligen alla båda i Malmö, Helsingborg samt kundtjänst är så bra. Verkligen rätt människor på rätt plats. Bra jobbat när ni anställer så bra folk 👌🏼D... Leggi di più

1. Negozio di mobili

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Världen är rund. Världen flödar av nya idéer, nya sätt att göra saker och ting på, nya material, nya uppfinningar. Det är detta som har drivit ILVA – sedan 1961. Vi har alltid varit först. Först med nya färger, först med nya modeller och först med olika alternativ. Vi står aldrig stilla, stannar aldrig och letar alltid efter det nästa som är på väg. ILVA är ditt fönster till världen. Så om du letar efter något nytt, något unikt och något du kan göra till ditt eget, så är det här du hittar det. Först sedan 1961.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Trevlig personal och

Trevlig personal och, snabb service . Handlat på Ilva tidigare och allt har varit av hög kvalitet.

25 marzo 2026

Hej sabina.

Stort tack för din fina recension och för att du återkommer till oss!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både service och kvalitet.
Varmt välkommen tillbaka!

Snabbt svar.

Snabbt svar.

25 marzo 2026

Hej Susanne

Vilket fint omdöme – tack!
Vi strävar alltid efter att vara snabba i vår återkoppling, så det är roligt att höra att det märks.

Ha en fortsatt härlig påsk.

Valutata 5 stelle su 5

Bra service,trevlig personal och…

Bra service,trevlig personal och prisvärt

1 aprile 2026

Hej Anders.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi är glada att du uppskattar vår service, personal och prisnivå.

Valutata 4 stelle su 5

Mycket trevlig säljare

Mycket trevlig säljare

1 aprile 2026

Hej Glenn
Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du möttes av en mycket trevlig säljare.
Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

Ha en riktigt trevlig påsk!

Bra företag

Kvalitativ produkt och snabb leverans

6 dicembre 2025

Hej Tina.

Tack snälla för dina fina ord!

Vi blir väldigt glada att höra att både produkt och leverans levde upp till dina förväntningar.

Bra kvalitet och snabb leverans

Bra kvalitet och snabb leverans

Hej Leila

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med kvaliteten och att leveransen gick snabbt.
Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

Ha en riktigt trevlig dag!

Lisa/ILVA kundservcie

Hej Elisabeth.

Stort tack för din fina återkoppling.
Det gläder oss att höra att du fick en så positiv upplevelse med fantastisk service i butiken av säljaren.

Du är varmt välkommen åter.

Trevlig butik

Bra urval och sortiment

28 marzo 2026

Hej Åke
Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du uppskattar vårt urval och sortiment.

Vi strävar alltid efter att erbjuda något för alla hem.

Ha en riktigt trevlig dag!

Valutata 3 stelle su 5

Helt enligt plan

Helt enligt plan. Eventuellt lite lång leveranstid

28 marzo 2026

Hej Bosse.

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att allt fungerade enligt plan.

Samtidigt beklagar vi om leveranstiden upplevdes som något lång, och vi tar med oss din synpunkt för att kunna förbättra oss framöver.

Tack för att du delar din upplevelse med oss – det hjälper oss att bli bättre.

Ha en fin dag.

Bra kvalitet

Bra kvalitet

Hej Omid.

Stort tack för din recension! Vi är glada att kvaliteten motsvarade dina förväntningar.

Valutata 4 stelle su 5

Vi hittade den produkt vi ville ha

Vi hittade den produkt vi ville ha

Hej Christer.

Stort tack för din feedback! Härligt att höra att ni hittade precis det ni sökte.
Hoppas vi får hjälpa er igen framöver!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och trevligt bemötande…

Snabb leverans och trevligt bemötande vid uthämtning av varor.

27 marzo 2026

Hej Ken.

Stort tack för dina fina ord! Vi blir väldigt glada att höra att både leverans och bemötande fungerade så bra.
Välkommen tillbaka!

Jasmina/ILVA Kundservice.

Valutata 5 stelle su 5

Fin produkt till bra pris

Fin produkt till bra pris, snabb leverans

27 marzo 2026

Hej Susanne,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkten, priset och den snabba leveransen. Det är precis så vi vill att det ska kännas att handla hos oss på ILVA.

Varmt välkommen åter & ha en trevlig helg!

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick bra hjälp i butiken med en…

Vi fick bra hjälp i butiken med en byggbar soffa, vi hade tänkt beställa online men är glada att vi tog emot hjälp så att allt blev rätt. Fick även hemleverans och det var snabb leveranstid.

23 marzo 2026

Hej Charlotte.

Tack för ert fina omdöme!

Det gläder oss att höra att ni fick bra hjälp i butiken och att allt blev rätt med er byggbara soffa.
Vad roligt också att leveransen gick snabbt och smidigt!

Vi uppskattar verkligen att ni delar er upplevelse med oss.

Ha en riktigt trevlig helg!

Valutata 5 stelle su 5

Toppen och lätt att hämta sin order i…

Toppen och lätt att hämta sin order i Jönköping

Hej Caroline.

Tack för ditt fina omdöme.

Vi uppskattar att du lyfter fram hur smidigt det var att hämta din order i Jönköping.
Vi strävar alltid efter en enkel och bekväm upplevelse.

Hoppas du blir nöjd med dina varor framöver

Varmt välkommen tillbaka!

Hjälpsam personal

Jag har fått superbra hjälp av personalen i både butik och under mailkontakt! De sätter kunden i centrum & hjälpte snabbt och enkelt till när leveransen strulade! Kommer absolut rekommendera deras möbler & inrening vidare till vänner & familj.

Hej Jenny,

Stort tack för ditt fina omdöme.

Det gläder oss verkligen att du fått så bra hjälp både i butik och via mail, och att du upplevde att vi fanns där för dig när leveransen strulade. Att sätta kunden i centrum och hitta smidiga lösningar är precis det vi strävar efter.

Det betyder mycket för oss att du vill rekommendera oss vidare – stort tack för förtroendet!

Varmt välkommen åter & ha en fin dag!

Felicia/ ILVA kundservice

Valutata 5 stelle su 5

Supernöjd med alla våra möbler från…

Supernöjd med alla våra möbler från ILVA. Känns att det är bra kvalitet. Extra plus för trevlig personal i Halmstad.

26 marzo 2026

Hej Frida,

Tack för ditt fina omdöme.

Det gläder oss verkligen att du är nöjd med dina möbler och upplever en bra kvalitet – det betyder mycket för oss. Extra roligt att höra att vår personal i Halmstad gjort ett så gott intryck.

Det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss på ILVA.

Varmt välkommen åter & ha en fin dag!

Valutata 1 stelle su 5

Jag har inte fått produkten

Jag har inte fått produkten. Har heller inte fått någon information om när den förväntas levereras

26 marzo 2026

Hej Max.

Tack för ett trevligt samtal och för att du delar din upplevelse med oss – det hjälper oss att bli bättre.
Vi är glada över att vi har haft möjlighet att prata med dig och ge dig information gällande leveransen.
Har du fler funderingar är du alltid välkommen kontakta oss.

Du önskas en fin dag

Jasmina/ILVA Kundservice.

Väldigt bra.

Hej Beatrice,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att du är nöjd – vi hoppas få välkomna dig tillbaka till oss snart igen.

Du önskas en fin dag!

Hej Ana,

Stort tack för ditt fina omdöme.

Vad roligt att höra att du är nöjd med både pris och service – det är precis så vi vill att det ska kännas att handlar hos oss på ILVA.

Varmt välkommen tillbaka & ha en fin dag!

Felicia / ILVA kundservice

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più