ILVA Sverige Recensioni 6.214

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 5 stelle su 5

Så himla nöjd! Ringde butiken efter att ha pratat med en kollega i chatten gällande en spegel. Fick prata med en riktigt härligt kollega i Helsingborg, som fixade och la undan spegeln till oss. När vi... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Soffan är väldigt hård att sitta på! Skulle vilja säga "stenhård". Är fruktansvärt besviken då jag provsatt i affären o den soffan var perfekt. Det gäller en 3-sits Mexico. Såklart jag är hemskt led... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra säljare: Karin på Ilva Halmstad. Vänlig, inkännande, vaken och löser ALLT Vi var veliga och jobbiga innan vi till slut la vår order men Karin hade full förståelse och visade aldrig några... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alltid nöjd med Ilvas produkter och bemötande. Verkligen alla båda i Malmö, Helsingborg samt kundtjänst är så bra. Verkligen rätt människor på rätt plats. Bra jobbat när ni anställer så bra folk 👌🏼D... Leggi di più

1. Negozio di mobili

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Världen är rund. Världen flödar av nya idéer, nya sätt att göra saker och ting på, nya material, nya uppfinningar. Det är detta som har drivit ILVA – sedan 1961. Vi har alltid varit först. Först med nya färger, först med nya modeller och först med olika alternativ. Vi står aldrig stilla, stannar aldrig och letar alltid efter det nästa som är på väg. ILVA är ditt fönster till världen. Så om du letar efter något nytt, något unikt och något du kan göra till ditt eget, så är det här du hittar det. Först sedan 1961.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ett bra bemötande

Ett bra bemötande

10 aprile 2026

Hej Stefan,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du upplevde ett bra bemötande – det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Vi hoppas få välkomna dig igen snart!

Önskar dig en fin helg!

Kan inte bli bättre

Kan inte bli bättre. Supernöjd

2 aprile 2026

Hej Ulf.

Tack för ditt fina omdöme.

Det gläder oss att höra att din upplevelse motsvarade – och kanske till och med överträffade – dina förväntningar.

Ha en trevlig helg.

Lätt att beställa

Lätt att beställa! Men jag fick ingen leverans bekräftelse, men efter andra mailet om hur jag upplevde mitt Ilva köp då kontaktade jag kundservice och fick jättebra hjälp! Varan hade visst kommit till butiken och kunde hämtas . Dagen efter kom leverans bekräftelsen.

1 aprile 2026

Hej Camilla.

Tack för ditt utförliga omdöme!

Det gläder oss att höra att du upplevde beställningen som smidig och att du fick bra hjälp från vår kundservice.
Vi beklagar att leveransbekräftelsen dröjde – och tack för att du uppmärksammar oss på det.
Din feedback är värdefull och hjälper oss att bli bättre.

Ha en riktigt trevlig fredag

Valutata 5 stelle su 5

Bra service och jättetrevlig säljare

Bra service och jättetrevlig säljare. Så nöjd med de nya stolarna.

2 aprile 2026

Hej Marie.

Vilket härligt omdöme – tack!

Så fint att höra att du fick bra hjälp och att dina nya stolar känns helt rätt hemma hos dig.
Precis den känsla vi vill skapa.

Ha en trevlig helg.

Valutata 2 stelle su 5

Fick fel färg på vår hemlevererade…

Fick fel färg på vår hemlevererade soffa. Trots att den köptes i butik i Malmö fick vi ingen hjälp av butiken utan fick göra allt via deras hemsida.

1 aprile 2026

Hej Isabella

Tack för samtalet och för att du ville dela med dig av din upplevelse – det hjälper oss att bli bättre.

Vi är ledsna över att soffan inte levererades i rätt färg. Vi hoppas att bytet som är inbokat till imorgon löser problemet, så att du snart kan njuta av din nya soffa.

Vi förstår att det kan kännas frustrerande att behöva gå via hemsidan trots att köpet gjordes i butik. Anledningen är att vi behöver få in dokumentation på avvikelser via vår reklamationshantering online, där ett specialiserat team snabbt kan ta hand om ärendet och hjälpa till på bästa sätt.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Ha en fin dag.

..........

7 aprile 2026

Hej Marcus,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att du är nöjd med ditt köp hos oss – det betyder mycket för oss.

Du är varmt välkommen tillbaka & ha en fin dag!

Hej Johan.

Stort tack för din feedback!
Vad roligt att höra att säljaren gjorde ett så bra intryck.

Varmt välkommen tillbaka.

Valutata 4 stelle su 5

Vi letade sommarmöbler och alla fanns…

Vi letade sommarmöbler och alla fanns utanför ingången så vi kom aldrig i i varuhuset.
Nästa gång ska vi ta en runda invändigt också.
Vi fick mycket bra hjälp från en kvinna som gav oss bra köpstöd.

6 aprile 2026

Hej Jan-Erik

Tack så mycket för din fina och utförliga feedback! Vad roligt att höra att ni fick bra hjälp och stöd i ert köp av sommarmöbler – det uppskattar vi verkligen.

Vi hoppas att ni blir nöjda med era nya möbler och ser fram emot att välkomna er in i varuhuset nästa gång för ännu mer inspiration!

Underbara grabbar i butiken

Underbara grabbar i butiken - koll på läget och superbra service !!

30 marzo 2026

Hej Charlotte.

Stort tack för din härliga feedback! Det gläder oss verkligen att höra att du fick så bra hjälp i butiken och upplevde servicen som toppklass. Vi ska självklart föra dina fina ord vidare till teamet!

Varmt välkommen tillbaka till oss igen

Valutata 3 stelle su 5

Fint bord

Fint bord, men var i butiken då jag hade vägarna förbi och valde mellan 2 vardagsrumsbord.
Inget av dem fanns på lager i butik så jag var ändå tvungen att beställa med hemleverans.

30 marzo 2026

Hej Karolina,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att du fann ett nytt bord hos oss. Vi förstår att det kan kännas lite omständligt när varorna inte finns direkt i butik.
De flesta av våra produkter lagerförs på vårt centrallager, vilket gör att vi tyvärr inte alltid kan ha dem tillgängliga i alla butiker.

Vi hoppas att bordet kommer passa bra hemma hos dig.

Ha en fin dag!

Hej Andrey

Tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss att höra att du är nöjd med stolarna och att de både är fina och bekväma.

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse.

Ha en fin eftermiddag

Valutata 5 stelle su 5

Produkten ( utesoffa +2 fåtöljer)stämde…

Produkten ( utesoffa +2 fåtöljer)stämde överens med beskrivningen.
Vi är mycket nöjda!

28 marzo 2026

Hej Lisa.

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att produkten levde upp till beskrivningen och att ni är så nöjda med er utesoffa och fåtöljer.

Vi hoppas att ni får många härliga stunder i er nya utemiljö – varmt välkomna tillbaka!

Fint kundbemötande

Väldigt trevligt och professionellt bemötande

27 marzo 2026

Hej Anders

Tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss att höra att du upplevde ett trevligt och professionellt bemötande hos oss.

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse.

Ha en riktigt trevlig dag!

Hej Julio.

Stort tack för din recension!

Vad härligt att höra att både köp och leverans upplevdes som smidigt.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp och är varmt välkommen tillbaka till oss igen!

Valutata 4 stelle su 5

Bra och trendriktiga produkter med…

Bra och trendriktiga produkter med klass. Mycket bra bemötande av personal.

27 marzo 2026

Hej Christina.

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du uppskattar våra trendriktiga produkter och upplever dem som klassiska och stilfulla.

Extra kul att personalens bemötande gjorde ett så gott intryck – vi ska se till att föra det vidare till teamet.

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk proffsig säljare vid namn…

En fantastisk proffsig säljare vid namn Sandra B i Malmö är värd all eloge

25 marzo 2026

Hej Helen.

Stort tack för din fina feedback! Vad härligt att höra att säljaren gav dig en så professionell och positiv upplevelse.

Valutata 3 stelle su 5

God service I butiken i Halmstad

God service I butiken i Halmstad, gav dock mitt nummer till min svärdotter pga vi inte kunde vara hemma och ta emot möblerna. Chauffören ringde mig på jobbet och jag kunde knappt förstå honom då han bröt kraftigt. Iallafall så ringer han mig och säger att han är på plats om två minuter. Min information att min svärdotter borde få detta telefonsamtal 30 minuter innan leverans skulle vara lönlöst att ge. Han påstår att han ringt min man. Jag ringer upp min man och undrar varför han inte ringt mig. Han har inte fått något samtal. Jag ringer min svärdotter och ber henne möta upp chauffören på vår adress. Allt löste sig men kommunikationen under all kritik.

26 marzo 2026

Hej Helen.

Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse med oss.

Vad roligt att höra att du upplevde god service i vår butik i Halmstad – det uppskattar vi verkligen! Samtidigt beklagar vi att kommunikationen i samband med leveransen inte fungerade som den skulle. Vi förstår att det skapar stress när information inte når rätt person i tid och när kommunikationen brister.

Vi tar med oss din feedback för att kunna förbättra våra rutiner framöver. Vi är dock glada att det trots allt löste sig till slut.

Tack igen för att du delar din upplevelse med oss – det hjälper oss att bli bättre.

Ha en fin påsk.
Lisa/ILVA kundservice

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più