ILVA Sverige Recensioni 6.214

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 5 stelle su 5

Så himla nöjd! Ringde butiken efter att ha pratat med en kollega i chatten gällande en spegel. Fick prata med en riktigt härligt kollega i Helsingborg, som fixade och la undan spegeln till oss. När vi... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Soffan är väldigt hård att sitta på! Skulle vilja säga "stenhård". Är fruktansvärt besviken då jag provsatt i affären o den soffan var perfekt. Det gäller en 3-sits Mexico. Såklart jag är hemskt led... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra säljare: Karin på Ilva Halmstad. Vänlig, inkännande, vaken och löser ALLT Vi var veliga och jobbiga innan vi till slut la vår order men Karin hade full förståelse och visade aldrig några... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alltid nöjd med Ilvas produkter och bemötande. Verkligen alla båda i Malmö, Helsingborg samt kundtjänst är så bra. Verkligen rätt människor på rätt plats. Bra jobbat när ni anställer så bra folk 👌🏼D... Leggi di più

1. Negozio di mobili

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Världen är rund. Världen flödar av nya idéer, nya sätt att göra saker och ting på, nya material, nya uppfinningar. Det är detta som har drivit ILVA – sedan 1961. Vi har alltid varit först. Först med nya färger, först med nya modeller och först med olika alternativ. Vi står aldrig stilla, stannar aldrig och letar alltid efter det nästa som är på väg. ILVA är ditt fönster till världen. Så om du letar efter något nytt, något unikt och något du kan göra till ditt eget, så är det här du hittar det. Först sedan 1961.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Snabb leverans, allt smidigt

13 aprile 2026

Hej Anna,

Tack för ditt fina omdöme.

Vad härligt att höra att leveransen var snabb och att allt gick smidigt – det är precis så vi vill att det ska fungera.

Varmt välkommen åter & ha en fin dag!

Hej Monica,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du upplevde vår personal som hjälpsam – det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Varmt välkommen tillbaka & ha en fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Så fin och nöjd med soffbordet!

Så fin och nöjd med soffbordet!

13 aprile 2026

Hej Malin.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad roligt att höra att du är så nöjd med ditt soffbord!

Det var lätt

20 aprile 2026

Hej Margaretha.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad härligt att höra att du upplevde det som enkelt.

Beställningen fungerade bra

Beställningen fungerade bra. Snabb expediering. Smidigt vid avhämtning. Vi är nöjda med produkten.

3 aprile 2026

Hej Monica.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad roligt att höra att beställningen fungerade smidigt, att leveransen gick snabbt och att ni är nöjda med produkten.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevlig och hjälpsam säljare.

Mycket trevlig och hjälpsam säljare.

6 aprile 2026

Hej Ulrika.

Tack för ditt fina omdöme.

Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram både bemötandet och hjälpsamheten hos vår personal.

Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Fin vara precis som jag hade förväntat…

Fin vara precis som jag hade förväntat mig.

18 aprile 2026

Hej Monica.

Tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss att höra att varan levde upp till dina förväntningar.

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

Ha en riktigt trevlig dag!

Valutata 1 stelle su 5

Säljaren sa att det bara var att sätta…

Säljaren sa att det bara var att sätta på benen men stolen kom omonterad och mycket svår att sätta på ryggen mot armstöden. Hade de vi vetat att det var svårare än Ikea så hade jag ej köpt stolen.

9 aprile 2026

Hej Lill-Britt.

Tack för samtalet nyss.

Vi är glada att du trots detta nu har monterat fåtöljen. Samtidigt är vi ledsna över att du fått annan information och inte var förberedd på att den skulle monteras.
Vi tar din feedback vidare internt för att förebygga detta framöver.

Vi hoppas att du blir nöjd med fåtöljen framöver.

Tack för ditt omdöme – det hjälper oss att bli bättre.

Ha en fin dag.

Dårlig kundeservice

Rigtig god service i butik i Aalborg sv.
Men kommer hjem med en sofa hvor et mondul var knækket. Tog fat i butikken som sagde vi skulle ringe til kundeservice og snakke nedddem og om kompensation også. Det gjorde vi dagen efter, sendte billeder osv.
vi kunne få en ny sofa lørdagen efter og dette her var tirsdag. Vores sofa var røget ud så tre dage uden sofa. Har sclerose
Vi spurgte til noget kompensation og fik afvide at det var de kom med en ny.
Vi skrev en mail til kundeservice om at dette burde være alm kundeservice og IKKE kompensation.
Vi modtog ALDRIG svar derfra.
Utrolig dårligt service og aldrig vil jeg handle med Ilva mere.

Her Søndag d 20/4-26 stadig ingen svar…..

15 aprile 2026
Non scritta su invito

Kære Tinna,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er virkelig kede af at høre om dit forløb med den defekte sofa og den efterfølgende håndtering. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår godt, at det har været både frustrerende og belastende – især når man pludselig står uden sofa i flere dage.

Det er også meget beklageligt, at du ikke har modtaget svar på din henvendelse til kundeservice. Det burde naturligvis ikke ske, og vi forstår godt din skuffelse over det samlede forløb. Du må gerne sende en mail til kundeservice@ilva.dk med mere information, så vi kan kigge på din henvendelse.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den med videre, så vi kan blive bedre til både kommunikation, opfølgning og håndtering af reklamationer.

Hvis du fortsat ønsker det, vil vi meget gerne se nærmere på din sag og sikre, at den bliver fulgt ordentligt til dørs.

De bedste hilsner
Elisabeth B./ILVA

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans

11 aprile 2026

Hej Sofie,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen – det är precis så vi vill att det ska fungera.

Varmt välkommen åter & ha en fin söndag!

Underbar lampa

Underbar lampa! Mycket finare än liknande jag sett i vissa butiker.

27 dicembre 2025

Hej Anders,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du är så nöjd med din nya lampa och att den överträffade dina förväntningar – det gör oss verkligen glada!

Varmt välkommen tillbaka & ha en fin söndag!

Så nöjda

Så nöjda. Bra bemötande i butiken. Positiva. Lyhörda. Märks att man trivs med sitt jobb.
Har nu fått vår hemleverans. Det blev perfekt.

17 aprile 2026

Hej Carina,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att ni är så nöjda och att ni upplevde ett bra bemötande i butiken – det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Extra roligt att höra att allt blev perfekt hos er!

Varmt välkomna åter & ha en fin söndag!

Valutata 4 stelle su 5

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

10 aprile 2026

Hej Frida,

Tack för ditt fina omdöme.

Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande – det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Varmt välkommen tillbaka & ha en trevlig helg!

Hej Göran,

Tack för din recension.

Vi beklagar att parasollet var trasigt vid montering – det är självklart inte den upplevelse vi vill att du ska ha.
Vi har vidare hanterat din reklamation och erbjudit en lösning, och har även försökt nå dig via telefon för uppföljning av ärendet.

Om det är något ytterligare du önskar hjälp med är du varmt välkommen att kontakta oss på 040-600 30 00 eller kundservice@ilva.se, så hjälper vi dig vidare.

Du önskas en trevlig helg!

Personal service

10 aprile 2026

Hej Tommy,

Tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du uppskattade vår service – det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Varmt välkommen tillbaka & ha en trevlig helg!

Valutata 3 stelle su 5

Allt fungerade

Allt fungerade

17 aprile 2026

Hej Claes.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad bra att höra att allt fungerade smidigt.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans,bra info inför…

Snabb leverans,bra info inför leverans,mycket nöjd med beställningen

30 marzo 2026

Hej Merlene,
Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du upplevde leveransen som snabb och att informationen inför leveransen var tydlig.
Det gläder oss verkligen att du är mycket nöjd med din beställning.

Vi vill att hela upplevelsen ska kännas smidig och trygg – från beställning till att produkten är på plats hemma hos dig.

Vi uppskattar all feedback vi får från våra kunder. På detta sätt kan vi fortsätta erbjuda god service och förbättra oss där möjligheten finns.

Önskar dig en fin helg!
Med vänliga hälsningar, Emmie / ILVA kundservice

Hej Roland,
Tack för ditt omdöme!

Vad glädjande att höra att du är nöjd med både service och bemötande.
Vi vill att varje kontakt med oss ska kännas enkel, varm och personlig.

Din återkoppling är värdefull och hjälper oss att fortsätta utveckla upplevelsen för våra kunder.

Önskar dig en fin helg!
Med vänliga hälsningar, Emmie / ILVA kundservice

Bra service

Bra service. Det jag ville ha fanns i lager. Enkelt att hämta varan. Prisvärt med kvalitet.

16 aprile 2026

Hej Heléne.
Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du fick bra service, att varan fanns i lager och att upphämtningen fungerade smidigt.

Så roligt också att du upplever produkten som prisvärd med god kvalitet.

Ha en riktigt trevlig kväll.

Servicen var jättebra

Servicen var jättebra.
Trevlig och uppmärksam personal.
Bra produktsortiment.

11 aprile 2026

Hej Christer

Vilket härligt omdöme – tack!

Att du kände dig uppmärksammad och fick en bra upplevelse tillsammans med ett inspirerande sortiment betyder mycket för oss.

Ha en fortsatt härlig dag!

Lisa/ILVA kundservice

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più