ILVA Sverige Recensioni 6.214

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 5 stelle su 5

Så himla nöjd! Ringde butiken efter att ha pratat med en kollega i chatten gällande en spegel. Fick prata med en riktigt härligt kollega i Helsingborg, som fixade och la undan spegeln till oss. När vi... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Soffan är väldigt hård att sitta på! Skulle vilja säga "stenhård". Är fruktansvärt besviken då jag provsatt i affären o den soffan var perfekt. Det gäller en 3-sits Mexico. Såklart jag är hemskt led... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra säljare: Karin på Ilva Halmstad. Vänlig, inkännande, vaken och löser ALLT Vi var veliga och jobbiga innan vi till slut la vår order men Karin hade full förståelse och visade aldrig några... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alltid nöjd med Ilvas produkter och bemötande. Verkligen alla båda i Malmö, Helsingborg samt kundtjänst är så bra. Verkligen rätt människor på rätt plats. Bra jobbat när ni anställer så bra folk 👌🏼D... Leggi di più

1. Negozio di mobili

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Världen är rund. Världen flödar av nya idéer, nya sätt att göra saker och ting på, nya material, nya uppfinningar. Det är detta som har drivit ILVA – sedan 1961. Vi har alltid varit först. Först med nya färger, först med nya modeller och först med olika alternativ. Vi står aldrig stilla, stannar aldrig och letar alltid efter det nästa som är på väg. ILVA är ditt fönster till världen. Så om du letar efter något nytt, något unikt och något du kan göra till ditt eget, så är det här du hittar det. Först sedan 1961.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt fin service av Susanne så…

Otroligt fin service av Susanne så serviceminded en riktig pärla

17 aprile 2026

Hej Maria,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du fick så fin service – det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Varmt välkommen åter & ha en fin helg!

Valutata 5 stelle su 5

Har beställt ett bord på click och…

Har beställt ett bord på click och collect. Väldigt enkelt och bra.

23 aprile 2026

Hej Christer.

Tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss att höra att din beställning via click & collect fungerade enkelt och smidigt.

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

Ha en riktigt trevlig helg.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb respons och trevlig personal.

Snabb respons och trevlig personal.

28 marzo 2026

Hej Eva.

Tack för ditt fina omdöme.
Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram både vår snabba respons och personalens bemötande.

Varmt välkommen tillbaka!

Ha en trevlig helg.

Bra säljare

Bra säljare, kunnig och gav råd utifrån våra önskemål. Prisvärd produkt.

16 aprile 2026

Hej Karl-Gunnar.
Tack för ert fina omdöme!

Det gläder oss att höra att ni fick kunnig hjälp och råd som passade era önskemål.

Så roligt också att ni upplever produkten som prisvärd.

Ha en riktigt trevlig helg.

Hej Lars,
Tack för ditt positiva omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde vår säljare som både bra och trevlig.
Vi vill att varje möte ska kännas personligt, hjälpsamt och som att komma hem hos oss.

Vi uppskattar all feedback vi får från våra kunder.
På detta sätt kan vi fortsätta erbjuda god service och förbättra oss där möjligheten finns.

Önskar dig en fin torsdagskväll.
Med vänliga hälsningar, Emmie / ILVA kundservice.

Valutata 4 stelle su 5

Smidigt men otydligt hur lång tid det…

Smidigt men otydligt hur lång tid det skulle ta

16 aprile 2026

Hej Christel,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde det som smidigt, samtidigt tar vi till oss din feedback kring otydlig leveranstid – det är något vi arbetar med att förtydliga.

Valutata 5 stelle su 5

Vilken personal AYNOR stort tack för…

Vilken personal AYNOR stort tack för servicen💫!
Råkade beställa varan till Jönköping men den skulle till Halmstad🙈.
Inge problem personalen tog med den till Halmstad så jag kunde hämta den där.
TACK FÖR ER SMIDIGHET💫

Hej Madeleine,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du fick så fin service och att allt löste sig smidigt med din beställning – det är precis så vi vill att det ska kännas när man handlar hos oss.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till!

Butiken i Halmstad

Butiken i Halmstad. En äldre kvinna som inte hade något engagemang men alla andra tjejerna som jobbar här är helt otroligt duktiga och hjälpsamma! Snacka om känsla för kundservice! 😃

Hej Annie,

Tack för ditt fina omdöme.

Vad roligt att höra att du upplevde så fin service från vår personal – det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.
Vi tar med oss din feedback framåt.

Jag är nöjd kund

Hejsan!
Jag tycker om Ilvas produkter som har vacker design med bra kvalitet och lagom dyra

Hej Leila,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är en nöjd kund och att du uppskattar våra produkter. Både när det gäller design, kvalitet och pris – det betyder mycket för oss.

Valutata 1 stelle su 5

one of the worst quality I have ever…

one of the worst quality I have ever experienced

Hello Hamid,

Thank you for your review.

Thank you for the conversation earlier regarding your experience

We’re very sorry to hear that you are disappointed with the quality – that is certainly not the experience we want you to have.

You are always welcome to contact us if you need any further assistance from us.

Please feel free to contact our customer service at 040-600 30 00 or kundservice@ilva.se, and we will be happy to assist you.

Have a nice day!

Felicia / Customer Care

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig och kunnig personal.

Trevlig och kunnig personal.
Leverans på tid med bra framförhållning med tider

Hej Berit,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde vår personal som trevlig och kunnig, samt att leveransen fungerade smidigt med bra framförhållning – det är precis så vi vill att upplevelsen hos oss ska kännas.

Valutata 5 stelle su 5

Besöket på Ilva i Malmö samt…

Besöket på Ilva i Malmö samt transportfirmans proffsiga attityd

Hej Gunnar,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att både ditt besök i butik och leveransen upplevdes som proffsig – det är precis så vi vill att hela upplevelsen ska kännas, från butik till ditt hem.

Bra service

Trevlig o kunnig personal

Hej Peter,

Tack för ditt fina omdöme.

Vad roligt att höra att du upplevde bra service och att vår personal var trevlig och kunnig – det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Varmt välkommen tillbaka & ha en fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt bemötande och proffesionell…

Trevligt bemötande och proffesionell service!

Hej Lars.
Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du upplevde både ett trevligt bemötande och professionell service.
Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

Ha en riktigt trevlig dag!

Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans. Bra personal. Bra pris. Bra kvalitet.

21 aprile 2026

Hej Siamak

Så roligt att läsa – stort tack!
Härligt att allt klaffade från start till mål 😊

Hoppas du blir nöjd med köpet framöver.

Ha en fin dag

Valutata 5 stelle su 5

Produkten motsvarade förväntningarna o…

Produkten motsvarade förväntningarna o och leveransdatum för hämtning infriades😀

Hej Per Åke Göran.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad bra att produkten motsvarade dina förväntningar och att leveransen fungerade som planerat.

Hej Hans.

Tack för ditt positiva omdöme.

Det gläder oss att du upplevde ett trevligt bemötande och kunnig personal hos oss.

Enkelt snabb leverans

Enkelt snabb leverans. Kunnig och trevlig personal.

Hej Peter.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad roligt att höra att du upplevde leveransen som snabb och att vår personal var kunnig och trevlig.

Valutata 5 stelle su 5

Er anställda Josefin i Malmö ,bemötte…

Er anställda Josefin i Malmö ,bemötte på ett väldigt trevligt vis. Berättade i lugn o ro vad som fans o pushade inte mig att ta ett beslut där o då utan betänka hemma utan stress.
Dessutom var hon väldigt trevlig.

13 aprile 2026

Hej Zoltan,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du fick ett så trevligt och tryggt bemötande. Att få ta beslut i lugn och ro är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Felicia / ILVA kundservice

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più