ILVA Sverige Recensioni 6.214

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 5 stelle su 5

Så himla nöjd! Ringde butiken efter att ha pratat med en kollega i chatten gällande en spegel. Fick prata med en riktigt härligt kollega i Helsingborg, som fixade och la undan spegeln till oss. När vi... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Soffan är väldigt hård att sitta på! Skulle vilja säga "stenhård". Är fruktansvärt besviken då jag provsatt i affären o den soffan var perfekt. Det gäller en 3-sits Mexico. Såklart jag är hemskt led... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra säljare: Karin på Ilva Halmstad. Vänlig, inkännande, vaken och löser ALLT Vi var veliga och jobbiga innan vi till slut la vår order men Karin hade full förståelse och visade aldrig några... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alltid nöjd med Ilvas produkter och bemötande. Verkligen alla båda i Malmö, Helsingborg samt kundtjänst är så bra. Verkligen rätt människor på rätt plats. Bra jobbat när ni anställer så bra folk 👌🏼D... Leggi di più

1. Negozio di mobili

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Världen är rund. Världen flödar av nya idéer, nya sätt att göra saker och ting på, nya material, nya uppfinningar. Det är detta som har drivit ILVA – sedan 1961. Vi har alltid varit först. Först med nya färger, först med nya modeller och först med olika alternativ. Vi står aldrig stilla, stannar aldrig och letar alltid efter det nästa som är på väg. ILVA är ditt fönster till världen. Så om du letar efter något nytt, något unikt och något du kan göra till ditt eget, så är det här du hittar det. Först sedan 1961.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Det är en annan finish på bilden

Det är en annan finish på bilden
På nätet skrivbordet inte återgett korrekt
På webbsidan

2 maggio 2026

Hej Mikael,

Tack för ett trevligt samtal och för att du delar din upplevelse med oss – det hjälper oss att bli bättre.

Vi beklagar att vi inte lyckades leva upp till dina förväntningar, men vi är glada över att vi har haft möjlighet att prata tillsammans och vidare hjälpa dig i ärendet.

Önskar dig en fin helg!

Fina stolar

Fina stolar, bra paketering och snabb leverans. Nöjd och rekommenderar!

27 aprile 2026

Hej Olga,

Vad roligt att höra att du är nöjd med dina nya stolar samt att du uppskattade både paketeringen och den snabba leveransen.

Extra kul att du vill rekommendera oss – det betyder mycket för oss.

Hej Frank.,

Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse med oss.

Vi beklagar att vi i dagsläget inte erbjuder betalning med American Express. Vi tar med oss din feedback vidare internt.
Vi hoppas du trots detta blir nöjd med dina varor från oss.

Tack igen för ditt omdöme – det hjälper oss att bli bättre.

Ha en trevlig helg.

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Mkt nöjd med varan.

7 maggio 2026

Hej Daniel.

Tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss att höra att leveransen gick snabbt och att du är mycket nöjd med varan.

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

Ha en riktigt trevlig helg.

Superfin service!

30 aprile 2026

Hej Frida.

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du upplevde bra service – det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Hej Ulrika.

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde våra säljare som bra och trevliga – det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Mycket nöjd med allt

Mycket nöjd med allt! Rekommenderar starkt

2 aprile 2026

Hej Sandra.

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du är nöjd med allt och att du rekommenderar oss – det betyder verkligen mycket.

Valutata 5 stelle su 5

Bra bemötande av personalen och de…

Bra bemötande av personalen och de hjälpte mig med att hitta rätt va jag behöver. Kvalitet och design var jättefint😍😍

Hej Nawal,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande och hjälp att hitta rätt.

Det gläder oss också att du uppskattade kvaliteten och designen – det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Bra köpupplevelse!

Bra, prisvärd och smidig affär och leverans.

6 maggio 2026

Hej Magnus,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde affären och leveransen som bra, prisvärd och smidig – det är precis så vi vill att hela köpupplevelsen ska kännas.

Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Mycket nöjd med mina utemöbler till…

Mycket nöjd med mina utemöbler till balkongen. Bra service som vanligt i butiken.

Hej Charlotte,
Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du är så nöjd med dina utemöbler till balkongen – vi hoppas att de skapar en riktigt trivsam och avkopplande plats för dig.

Det gläder oss också att du upplevde bra service i butiken, precis som tidigare.
Vi vill att det alltid ska kännas enkelt, inspirerande och som att komma hem när du besöker oss.

Vi uppskattar all feedback vi får från våra kunder.
På detta sätt kan vi fortsätta erbjuda god service och utvecklas där möjligheten finns.

Önskar dig en fin onsdag!

Valutata 5 stelle su 5

Purchased a comfy and very modern looking sofa for a great price.

Great quality and value for the price! Fantastic and very professional staff!

6 maggio 2026

Hello Ahmed,
Thank you for your wonderful review!

We’re so happy to hear that you found a sofa you love – both in comfort and design – and at a great price.
It’s also fantastic to know that you’re pleased with the quality and value.

We’re especially glad that our team made a positive impression with their professionalism.
Creating a welcoming, “feel like home” experience is very important to us.

We truly appreciate you taking the time to share your experience.
Your feedback means a lot and motivates us to keep delivering great service and beautiful furniture.

Wishing you a lovely day!
Kind regards, Emmie / ILVA Customer Care

Snygga och sköna stolar.

Vi är jättenöjda med våra nya trädgårdsmöbler! De är både snygga och stilrena och kommer att passa perfekt på vår terrass. Dessutom är de väldigt sköna att sitta i, vilket gör att man gärna vill spendera många timmar ute. Känns som ett riktigt bra köp!

Hej Helena,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att ni är så nöjda med era nya trädgårdsmöbler! Det gläder oss att ni uppskattar både designen och komforten, och att möblerna passar perfekt på er terrass.

Vi hoppas att ni får många härliga stunder utomhus framöver!

Ha en fin dag!

Felicia/ ILVA kundservice

Valutata 4 stelle su 5

Väldigt serviceinriktad och trevlig…

Väldigt serviceinriktad och trevlig personal . Ett mycket bra ,hjälpsamt och kunnigt bemötande .

Hej Pernilla.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad fint att höra att du upplevde ett så trevligt, hjälpsamt och kunnigt bemötande från vår personal.

Valutata 5 stelle su 5

Oblic loungeset med leverans till tomtgräns

Snabb leverans och riktigt snyggt och bekvämt loungeset. Att killen som levererade varorna via Bring, hjälpte mej att bära soffan (som inte var tung men otymplig) hjälpte mej att bära den från tomtgräns till altanen var också ett stort plus. Det är service.

30 aprile 2026

Hej Jenny.

Tack för ditt fantastiska och utförliga omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både leveransen och ditt loungeset – och att det lever upp till både stil och komfort.
Extra roligt att höra att leveransen upplevdes som hjälpsam hela vägen fram, det gör verkligen skillnad.

Vi hoppas att du får många härliga stunder i ditt nya loungeset!

Ha en riktigt trevlig dag!

Valutata 4 stelle su 5

Otroligt professionellt och trevligt…

Otroligt professionellt och trevligt bemötande

4 maggio 2026

Hej Anna

Så roligt att läsa – stort tack!

Härligt att höra att du blev bemött på ett så fint och professionellt sätt.

Hoppas du blir nöjd med varan framöver.

Ha en fin dag

Ilva är bäst personal

Ilva är bäst personal, service och leverans 👍

27 aprile 2026

Hej Badri.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad roligt att höra att du är så nöjd med vår personal, service och leverans.

Smidigt

Bra o hjälpsam service I butiken.
Snabb leverans från ert lager till butiken för lätt a hämtning.

23 aprile 2026

Hej Britt-Marie.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen i butiken och att leveransen till butiken fungerade smidigt.

Jättefina soffor.

13 febbraio 2026

Hej Malin,
Tack för ditt positiva omdöme!

Vad roligt att höra att du tycker om våra soffor.
Vi hoppas att de kan bidra till en både stilren och riktigt hemtrevlig känsla hemma hos dig.

Vi uppskattar all feedback vi får från våra kunder.

Önskar dig en fin dag!

Valutata 1 stelle su 5

Vid beställning av våra varor stod det…

Vid beställning av våra varor stod det på hemsidan att leveranstiden var 2-4 arbetsdagar. Men det tog 6 v för att en vara av tre inte fanns hemma.
När vi äntligen fick hem varorna var det inte rätt färg vi beställt och gör då en reklamation, då såg vi även att två av färgerna har samma artikelnummer på hemsidan. Men
dom står på sig och hävdar att det är
rätt färg fast vi skickat kort som
uppenbarligen visar att det inte är
det.
Ingen kompensation eller erbjudande om att få byta till rätt färg utan bara att ni kan få skicka tillbaka dom, inte det lättaste med två bord som vi betalat 599 kr för hemkörning för!!
Nä Vi rekommenderar inte Ilva

22 aprile 2026
Non scritta su invito

Hej Mia,
Tack för att ni delar med er av er upplevelse.

Vi beklagar verkligen att leveransen tog längre tid än förväntat – vi förstår att detta har varit frustrerande.

Vi lagerför många av våra varor, men vissa produkter beställs direkt från våra leverantörers fabriker.
I dessa fall kan leveranstiden tyvärr bli längre, vi beklagar om tidsangivelsen på hemsidan var otydlig och tar givetvis detta vidare som feedback.

När det gäller artikelnummer så delar olika färgvarianter samma artikelnummer på hemsidan, men i vårt interna system har de unika benämningar för att vi ska kunna särskilja dem.
Vi förstår dock att detta kan upplevas otydligt och tar med oss er feedback för att förbättra informationen.

Vi uppskattar att ni uppmärksammar oss på detta då det hjälper oss att utvecklas och bli bättre.

Ni är varmt välkomna att kontakta vår kundservice på kundservice@ilva.se eller 040-600 3000 om ni har fler frågor, funderingar eller behöver vidare hjälp i ert ärende.

Önskar er en fin söndag!

Bra service

Bra service, och fina produkter! Inte lika mycket saker på lager som tx. Ikea, och en del dyrare. Gillar dock Ilva, och har varit nöjd med dem flesta av mina köp där.

8 aprile 2026

Hej Mario,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du uppskattar vår service och våra produkter, och att du har varit nöjd med dina köp hos oss.

Vi förstår din synpunkter, och tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete.

Felicia / ILVA kundservice

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più