ILVA Sverige Recensioni 6.214

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 5 stelle su 5

Så himla nöjd! Ringde butiken efter att ha pratat med en kollega i chatten gällande en spegel. Fick prata med en riktigt härligt kollega i Helsingborg, som fixade och la undan spegeln till oss. När vi... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Soffan är väldigt hård att sitta på! Skulle vilja säga "stenhård". Är fruktansvärt besviken då jag provsatt i affären o den soffan var perfekt. Det gäller en 3-sits Mexico. Såklart jag är hemskt led... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra säljare: Karin på Ilva Halmstad. Vänlig, inkännande, vaken och löser ALLT Vi var veliga och jobbiga innan vi till slut la vår order men Karin hade full förståelse och visade aldrig några... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alltid nöjd med Ilvas produkter och bemötande. Verkligen alla båda i Malmö, Helsingborg samt kundtjänst är så bra. Verkligen rätt människor på rätt plats. Bra jobbat när ni anställer så bra folk 👌🏼D... Leggi di più

1. Negozio di mobili

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Världen är rund. Världen flödar av nya idéer, nya sätt att göra saker och ting på, nya material, nya uppfinningar. Det är detta som har drivit ILVA – sedan 1961. Vi har alltid varit först. Först med nya färger, först med nya modeller och först med olika alternativ. Vi står aldrig stilla, stannar aldrig och letar alltid efter det nästa som är på väg. ILVA är ditt fönster till världen. Så om du letar efter något nytt, något unikt och något du kan göra till ditt eget, så är det här du hittar det. Först sedan 1961.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

God kommunikation med sælger

God kommunikation med sælger - dog en lille hage - han sagde at møblerne var på lager, da vi dagen efter ville hente/købe - skulle de først tages hjem

Hej Per,
Tak for din feedback og for at du deler din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du oplevede en god kommunikation med vores sælger.
Samtidig beklager vi forvirringen omkring lagerstatus på møblerne – vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når forventningerne ikke helt stemmer overens.

Din tilbagemelding er værdifuld for os og hjælper os med at blive endnu bedre til at give tydelig og korrekt information.
Vi håber, at du bliver glad for dine møbler, og at de vil skabe en hyggelig følelse i dit hjem.

Du ønskes en rigtig god dag.
Med venlig hilsen, Emmie / ILVA kundeservice

Rekommenderar

Bra service, kunnig personal

Hej Magnus.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och upplevde personalen som kunnig.

Jasmina/ILVA Kundservice.

Väldigt bra

Väldigt bra - kom fram när det skulle!

9 aprile 2026

Hej Cinna,
Tack för ditt positiva omdöme!

Vad skönt att höra att allt kom fram precis som planerat.
Vi vet hur viktigt det är att leveransen fungerar smidigt och i tid, så det gläder oss att du är nöjd med upplevelsen.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.
Vi hoppas att du kommer få mycket glädje av ditt köp.

Önskar dig en fin helg!

Alltid lika nöjd hos er

Alltid lika nöjd hos er

Hej Ann,
Tack för ditt härliga omdöme!

Det betyder mycket för oss att höra att du alltid känner dig nöjd när du handlar hos ILVA.
Vi strävar efter att skapa en inspirerande upplevelse där både service och sortiment gör att man gärna kommer tillbaka.

Att få återkommande förtroende från våra kunder är något vi verkligen uppskattar.
Tack för att du väljer oss och för att du tog dig tid att dela med dig.

Önskar dig en fin fredag!

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt bemötande och fin service.

Trevligt bemötande och fin service.
Snabb leverans!

Hej Caroline,
Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du uppskattade både bemötandet, servicen och den snabba leveransen.
Vi vill att hela upplevelsen hos ILVA ska kännas smidig, personlig och hemtrevlig från början till slut.

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.
Din feedback hjälper oss att fortsätta skapa fina kundupplevelser varje dag.

Önskar dig en fin fredag!

Fantastisk trevlig säljare

Fantastisk trevlig säljare!
Karin bemötte oss på bästa sätt
Mycket kompetent och kunnig

6 maggio 2026

Hej Ulla.

Vad roligt att höra att säljaren gav er ett så trevligt och kunnigt bemötande. Vi blir väldigt glada över att ni är nöjda med servicen ni fick hos oss.

Jasmina/ILVA Kundservice

Bra bemötande

Mycket nöjd

13 maggio 2026

Hej Mohamad

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du fick ett bra bemötande och att du är mycket nöjd med din upplevelse hos oss.

Bra service

Bra service, trevlig personal

12 maggio 2026

Hej Marie-Louise

Stort tack för din feedback!

Så fint att höra att du är nöjd med hjälpen du fick hos oss.

Allt gott!

Ha en fin dag

Väldigt trevlig personal

Väldigt trevlig personal, hjälpsamma. Rekommenderas!

Hej Shabbe
Så roligt att läsa – stort tack!

Härligt att höra att du fick ett så fint bemötande 😊

Och tack för rekommendationen! Vi hoppas du blir nöjd med köpet framöver.

Ha en fin dag

Otroligt bra service

12 maggio 2026

Hej Henrik,
Tack för ditt fantastiska omdöme!

Det gör oss väldigt glada att höra att du upplevde servicen som otroligt bra.
Vi vill att varje kund ska känna sig välkommen, omhändertagen och hemma hos oss genom hela upplevelsen.

Din återkoppling betyder mycket för oss och inspirerar oss att fortsätta ge den bästa möjliga servicen varje dag.

Önskar dig en fin tisdag!

Valutata 5 stelle su 5

Kunnig och serviceinriktad personal och…

Kunnig och serviceinriktad personal och trevlig bemötande.
Trevlig butiksmiljö

4 maggio 2026

Hej Sten-Åke

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du upplevde personalen som kunnig och serviceinriktad, och att du trivdes i vår butiksmiljö.

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

sköna stolar

Hej Anita,
Tack för ditt positiva omdöme!

Vad roligt att höra att du tycker att stolarna är sköna.
Komfort är en viktig del av att skapa ett hem där man verkligen trivs, så det gläder oss att höra att de lever upp till dina förväntningar.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.
Vi hoppas att du kommer få mycket glädje av dina nya stolar.

Önskar dig en fin dag!

snabb leverans

snabb leverans

4 maggio 2026

Hej Barbro.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.

Jasmina/ILVA Kundservice

Valutata 5 stelle su 5

Serviceinriktad personal som snabbt och…

Serviceinriktad personal som snabbt och enkelt hjälpte oss att hitta möbler utifrån våra önskemål.

9 maggio 2026

Hej Liselott

Tack för ert fina omdöme!

Det gläder oss att höra att ni fick snabb och hjälpsam service och att ni hittade möbler som passade era önskemål.
Vi uppskattar verkligen att ni delar er upplevelse med oss.

Service i världsklass

Service i världsklass, alla är så trevligt och hjälpsamma!

Ett gäng säljare i topp klass på ILVA Malmö ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Jennifer

Vilket fantastiskt omdöme – stort tack!

Det gör oss verkligen glada att höra att ni upplevde servicen som i världsklass och att teamet i Malmö gav ett så trevligt och hjälpsamt bemötande.

Vi ser självklart till att föra vidare era fina ord till säljarna ⭐

Ha en riktigt trevlig helg.

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal. Snabb leverans av fina varor !

Hej Ulrika.

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du upplevde personalen som både trevlig och kunnig, och att leveransen gick snabbt.
Så roligt också att du är nöjd med varorna!

Ha en riktigt trevlig helg.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevlig säljare som hjälpte oss…

Mycket trevlig säljare som hjälpte oss och hitta en riktigt fin utesoffa (Halmstad)
Riktigt nöjda!
//Thomas

Hej Thomas.

Tack för ert fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att ni fick så bra hjälp i Halmstad och att ni hittade en riktigt fin utesoffa.

Så roligt att ni är riktigt nöjda med ert köp!

Valutata 5 stelle su 5

Ni betalar transportkillar a för lite…

Ni betalar transportkillarna för lite ;-) de slet som djur för att få upp våra soffor till andra våningen, med stora leenden och svettiga pannor! Skämt o sido allt toppen från köp till att vi satte oss i soffan! Toppenbetyg!

1 maggio 2026

Hej Carolina.

Vilket härligt omdöme – stort tack!

Vi blir så glada att höra att hela upplevelsen blev lyckad, från köp till leverans och första stunden i soffan.
Och vi håller med – våra leveranskillar gör verkligen ett fantastiskt jobb! Vi ser självklart till att föra vidare era fina ord.

Ha en fortsatt härlig dag!

trevlig personal bra bemötande

trevlig personal bra bemötande

Hej.

Vilket fint omdöme – tack!
Att känna sig välkommen och få ett trevligt bemötande är precis det vi vill skapa för våra kunder.

Ha en härlig helg.

Valutata 5 stelle su 5

Ett trevligt bemötande och bra…

Ett trevligt bemötande och bra information angående varan jag köpte.

1 maggio 2026

Hej Birgitta,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra information kring varan du köpte – det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Varmt välkommen åter & ha en trevlig helg!

Felicia / ILVA kundservice

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più