We hebben hier onze nieuwe meubels gekocht. We werden erg netjes geholpen, goed advies en gaf ons een goed gevoel. We wilden alles tegelijk laten komen en dat is ook gebeurd. Alles keurig afgeleverd e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Afgelopen donderdag naar de woonwinkel in Utrecht geweest. Nadat we het een ander hadden bekeken werden we aangesproken door een zeer vriendelijke verkoper. Hij heeft ons op een zeer prettige wij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We zochten een bank. Na 3 andere winkels bezocht te hebben, was dit de eerste waar we direct bij binnenkomst koffie kregen. We hebben hier zo'n 15 jaar geleden een bankstel gekocht, deze ging kapo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn voornamelijk geholpen door Christine en zij heeft ons goed, vriendelijk en absoluut meedenkend geholpen. Ook de administratie stond ons steeds goed te woord. Wij zullen Hertog wonen dan ook... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In onze winkels in Sliedrecht en Utrecht bieden wij een afwisselend én actueel aanbod in meubelen en eigentijdse accessoires voor de woon- en slaapkamer. Inspelen op trends en de behoefte van onze klanten hebben we hoog in het vaandel staan. Ervaren personeel, deskundigheid en eerlijk interieuradvies, betrouwbaarheid en uitstekende service zijn speerpunten waar wij bij Hartog Wonen voor staan.
Postbus 39, 3360AA, Sliedrecht, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Mooie winkel veel keus, ben zeer goed geholpen doordat er veel kennis en ervaring is was de keus om mijn bank hier te kopen snel gemaakt

Risposta di Hartog Wonen
Mooie hoekbank aangeschaft bij Hartog wonen, veel geld betaal!
Na anderhalf jaar zagen we een verzakking tussen de beide delen in het hoek gedeelte.
Ons geluk dit valt nog binnen de 2 jaar garantie, dus doen we daar ook aanspraak op.
Nou mooi mis , ja 2 jaar CBW garantie maar we moeten ons dan wel als een goed afnemer dienen te gedragen??? Wat is dat nou voor een regel, de bank is zeker niet als trampoline gebruikt in een normale huishouden met volwassen mensen Het herstel kan wel plaatsvinden door een serviceburo van Hartog maar ook daar zijn kosten aan verbondenen vallen ook niet onder garantie.
Zie hier reactie na het ingebreke stellen van Hartog wonen, hebben juridisch informatie ingewonnen en nemen de zaak van ons over omdat het niet correct is wat Hartog ons verteld, omgekeerde bewijslast, niet wij maar Hartog moet bewijzen leveren en daar rekenen ze ook nog kosten voor.
zie een dergelijke reactie van HartogWonen
"Geachte heer Klaver,
Hartelijk dank voor uw reactie aan Hartog Wonen.
Echter de ingebrekestelling template die u hier toestuurt, is niet van toepassing.
Deze template is namelijk als basis bericht/ eerste bericht naar een winkel toe.
Dit heeft u al gedaan doormiddel van de service aanvraag welke wij hebben afwezen.
Zoals aangegeven kan deze schade alleen door externe invloeden zijn ontstaan.
Invloeden waar wij als Hartog Wonen geen verantwoordelijkheid voor dragen.
Dit valt ook niet binnen de garantie voorwaarden van het CBW.
In het consumentenrecht(zie hiervoor consuwijzer of navraag bij uw verzekeraar) dient u aantoonbaar te maken dat de schade door een productiefout is ontstaan.
Het aantoonbaar maken kunt u bijvoorbeeld doen door een onafhankelijk service/meubelmakers bedrijf in te schakelen.
Zij kunnen voor u vaststellen of dit door een productiefout of externe invloeden komt.
Klantenservice Hartog Wonen"
Kortom, hebben onze rechtsbijstand er op gezet, welke ook verklaren dat Hartog absoluut de boel bewust verdraaid en de consument echt niet wil helpen maar zich beroepen of de voorwaarden.
Omdat dit Hartog wonen klantservice betreft vraag ik me af of dit op de winkelvloer net zo aangepakt zou worden??
Blijft een naar verhaal met een rare smaak over de klantgerichtheid van Hartog Wonen.
Gelukkig hebben we het via ons verzekering alsnog kunnen regelen.
Een zeer ontevreden klant uit Houten
Reactie van Hartog wonen is buiten proportie erg, vanaf ingezonden foto's kon met dus blijkbaar zien dat wij als gebruiker de bank gemolesteerd hebben. Dat is knap.

Risposta di Hartog Wonen
Waardeloze aftersales. In 2019 een bank gekocht met 5 jaar aanvullende garantie bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie. December 2022 was er een naadje los in de bank, dus hiervoor een afspraak gemaakt om deze te repareren (afspraak januari). Daarna telefonisch nog extra aangegeven dat ook de veren van het zitvlak daarnaast door de stof zijn te voelen, dus dat er iets niet goed zit met de vulling. Tijdens het bezoek in januari 2023 is het naadje netjes gerepareerd, maar de veer wilde de monteur niet naar kijken. Mijn telefonische melding was anders dan afgesproken niet doorgegeven en ik moest hiervoor maar een nieuwe afspraak maken. Half februari is de monteur terug geweest en heeft geconstateerd er een veer gebroken is. Nieuwe veer is pas in maart besteld en die zou half mei geleverd worden, maar omdat de datum die ze zouden leveren in onze vakantie viel heb ik afgesproken dat deze 12 mei (voor de vakantie) bij ons geleverd zou worden (telefonisch en via de mail inclusief bevestiging), toen ik na de vakantie nog niets had heb ik maar weer gemaild. Dat was pas op 30 mei. Dan krijg je dood leuk terug dat jezelf op vakantie wilde dus dat ze niets verstuurd hebben en hebben achtergehouden, maar hier waren gewoon afspraken over gemaakt. Vervolgens komt het onderdeel binnen en moet je weer zelf achter een afspraak aan gaan, die is nu via de mail en telefonisch afgesproken (onder protest) op 21-07, vervolgens wordt de afspraak via d email bevestigd op 24-07. Ze komen gewoon de afspraken niet na en ik zit nu al vanaf december met een kapotte bank. Hartog zelf doet niets, want dit is een externe partij waar zij dit hebben ingekocht en die moet ik dan zelf maar benaderen. Juridisch gezien heb ik daar niets mee te maken want ik heb de dienst gekocht via Hartog. Dat onderdelen een lange levertijd hebben, daar heb ik best begrip voor, maar ze hadden in maart al een afspraak kunnen plannen. En anders had het ook in April gekund toen ik een afspraak maakte voor wanneer het onderdeel geleverd zou worden (er is toen ook navraag gedaan wanneer het artikel echt zou komen. In mei hadden ze een afspraak kunnen plannen toen het artikel bij hun binnen was en nu in juni nadat ik weer zelf moet bellen wordt er pas een afspraak gepland. De bank zal best een keer gerepareerd zijn, maar als je voor meer dan €10.000,- meubels koopt verwacht ik dat er proactief actie wordt ondernomen. Als ik steeds niet contact gezocht had was er helemaal niets gebeurd. Jammer dat het zo moet. De bank koste meer dan €2000,- dus ik stel voor om mij de 7 maanden die ik de bank niet heb kunnen gebruiken dan maar terug te betalen. Ik ga nu mijn rechtsbijstand maar inschakelen en dat traject gaat lopen via Hartog en niet via hun leverancier. Ik heb er nu toch al tijd in gestoken, dus dan steek ik nu deze tijd er ook maar in uit principe.

Risposta di Hartog Wonen
Slechte klantenservice. Tafel geleverd en direct al slechte kwaliteit. Vlekken na een week van normaal gebruik.
Klantenservice proberen te bereiken maar die schuiven alles direct in de schoenen van de klant. Geen enkele empathie, je mag het zelf uitzoeken. Zodra het geld binnen is zal het ze een rotzorg zijn. Soort van drempelgarantie strategie.
Koop hier alsjeblieft niet. Het is de ellende niet waard. Treurige winkel met nog slechtere after-sales.