We gingen ons oriënteren bij Auping Duiven en werden zeer vriendelijk en vakkundig door Roelant geholpen. Dat zorgde ervoor dat wij ter plekke tot de aanschaf van een hele mooie nieuwe boxspring o... Leggi di più
Op zoek naar een nieuw bed bij Auping in Middelburg uitgekomen. Fijne verkoopster (Heleen) die ons goede uitleg heeft gegeven welk bed het beste voor ons zou zijn. Meten, passen, etc. Goed aan het sjo... Leggi di più
Ich kenne Auping seit 1993 und das Bettsystem war das Beste was ich je kennengelernt habe. Vor 9 Jahren haben wir ein neues Boxspringbett von Auping erworben. Die Matratze war nun durchgelegen und s... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wake up energized every day thanks to the beds, box springs and mattresses of Auping. Auping nights, Better days.
Maagdenburgstraat 26, 7421 ZC, Deventer, Paesi Bassi
- klantenservice@auping.nl
- auping.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 46% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Aankoop boxspring
Begin gelijk met wow zo fijn geholpen met het kiezen van een goede boxspring door dhr Robert verkoper te Naaldwijk. Hij nam de tijd en zijn advies was gewoon top. +_ 6 weken later was het zover het kwam thuis en super snel gemonteerd door 2 heren van Montrieurs... ook hun verdienen een 👏👍 het resultaat is mooi
…reactie Auping
Bedankt voor de snelle reactie op mijn review. We gaan contact opnemen

Risposta di Auping
Wij hebben onlangs een peperduur bed…
Wij hebben onlangs een peperduur bed gekocht bij Auping. Direct na aanschaf heb ik bij Auping aangegeven niet tevreden te zijn met de maatvoering. De matrassen zijn als worstjes in de hoezen geperst waardoor ze veel smaller zijn dan de bodem van het bed. Bovendien zijn de hoeken van de matrassen daardoor dusdanig afgerond dat het geheel er echt niet uitziet. De klanten'service' van Auping geeft niet thuis omdat ze vinden dat de matrassen aan hun interne standaard voldoen. Die standaard heb ik ingezien en deze laat inderdaad enorme afwijkingen toe. De slager keurt z'n eigen vlees.... Wij zitten nu met een duur bed wat er niet uitziet. Enkele jaren geleden hebben we een heel vergelijkbaar bed van Swiss Sense gekocht waar de maatvoering van de matrassen helemaal geen probleem was. Mijn advies; koop NIET bij Auping, maar ga bv naar Swiss Sense waar de service en kwaliteit een stuk beter is!

Heerlijke matrassen
We werden professioneel geholpen, alles werd opgemeten en we kregen een duidelijk advies voor zowel matras als kussen. Na enkele weken ontvingen we de matrassen en we slapen er heerlijk op,
Bestelling online gedaan met een ander…
Bestelling online gedaan met een ander afleveradres dan het factuuradres, helaas werden de artikelen afgeleverd op het factuuradres…

Risposta di Auping
Goede en effectieve werkwijze om stap…
Goede en effectieve werkwijze om stap voor stap de juiste keuze te maken.
We werden daarbij erg goed geholpen door Wim van Hees van Auping Eindhoven.
Goede kwaliteit en snelle bezorging
Goede kwaliteit en snelle bezorging
Goede service en hulp bij het…
Goede service en hulp bij het uitzoeken. Aanbevolen.
Nieuwe boxspring gekocht
Dat zorgde ervoor dat wij ter plekke tot de aanschaf van een hele mooie nieuwe boxspring overgegaan zijn.
Het bed is nu 5 dagen geleden bezorgd en gemonteerd door Montrieurs, hetgeen ook allemaal erg prettig en vakkundig is verlopen.
Maar het allerbelangrijkste: het bed ligt de afgelopen 4 nachten geweldig!
Dus so far so good!
Vriendelijk en vakkundig personeel
Vriendelijk personeel, vakkundig advies. Uitstekend meegedacht.
Fijne verkoper
Fijne verkoper, goed geadviseerd
Hebben inmiddels ons bed, heel blij mee
Goede producten goede service
Goede producten goede service, prijzig maar dan heb je ook wat.
Vriendelijkheid
Vriendelijkheid, deskundigheid en eerlijke voorlichting
Prima geholpen.
Een perfecte configuratie.
Nadat we online simpel een afspraak hebben kunnen maken, werden we door dhr Becker aller hartelijks ontvangen.
Zeer ter zake kundig en heel goed luisterend naar onze wensen, heeft hij onze behoeftes en wensen heel goed weten samen te vatten in een prachtige configuratie.
Geen reactie klantenservice.
Klantenservice reageert niet, via de app op de website kunnen en mogen ze niet en verwijzen door naar de klantenservice. Simpele vraag over aankoop, geen reactie. Niet meer van deze tijd.

Prettige verkoopster
topadvies door Neeltje
Hele fijne begeleiding tijdens ingeplande afspraak.
Veel tijd geen haast, goed advies.
Top gedaan Neeltje!
Wij zijn in de winkel door verkoper miquel…
Wij zijn in de winkel door verkoper Miguel geholpen en heeft een uitgebreid advies gegeven. Was top