L'azienda ha risposto
Prachtige tafel van Henders & Hazel gekocht. Keramisch blad, waar je zo een hete pan op neer zet. Mooi robuust en stevig. De X-vormige tafelpoot in combinatie met het wit keramiek laat iedereen 2 keer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kasten en een tafel besteld via de site, welke met ongeveer een week al geleverd zijn. Twee gezellige medewerkers kwamen de kasten snel en vakkundig in elkaar zetten. Geen enkele beschadiging aan de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di mobili
- Negozio di armadi
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Accessori per mobili
- Negozio di arredamenti per salotti
- Negozio di divani
Informazioni su Henders & Hazel Nederland
Scritti dall'azienda
Met Henders & Hazel maak je van jouw huis een thuis! Wij helpen je graag op weg met meubels die passen bij jouw smaak en jouw manier van leven. Wij laten je wonen zoals jij het wil! Al onze meubels zijn ontworpen door onze eigen ontwerpers en zijn speciaal voor Henders & Hazel gemaakt. Zo heb je altijd unieke meubels in huis. Comfort, functionaliteit en esthetiek vormen de kern van onze collecties. Elk meubel heeft een duidelijke functie én past harmonieus in het geheel.
Fauteuils Kasten
Verlichting Woonaccessoires
We werken met hoogwaardige materialen die zorgvuldig worden geselecteerd en getest op duurzaamheid en kwaliteit. Dankzij een breed scala aan opties, kies je altijd een meubel dat perfect aansluit bij jouw levensstijl.
Veel van onze meubels stel je helemaal zelf samen. Jij kiest de opstelling, materialen, kleuren en opties die bij jouw leven passen. Zo krijg je meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect aansluiten bij jouw woonwensen.
Henders & Hazel, al meer dan 20 jaar bijzonder in wonen!
Onze beloftes
Scritti dall'azienda
- Unieke ontwerpen
- Al onze meubels zijn ontworpen door onze eigen ontwerpers.
- Stel zelf samen
- Dankzij een breed scala aan opties, kies je altijd een meubel dat perfect aansluit bij jouw levensstijl.
- Gratis ontwerptools op onze website
- Maak gebruik van Augmented Reality (AR) om ons meubel in jouw interieur te zien of maak een ontwerp in 2D.
- 3D-interieuradvies
- Liever een levensechte 3D-tekening van jouw nieuwe interieur? Maak een afspraak in een van onze winkels.
Onze garanties
Veel producten uit voorraad leverbaar
Metaalweg 15, 5527 AE, Hapert, Paesi Bassi
- 088 203 9410
- service@whldirect.com
- www.hendersandhazel.nl

Stel jouw ideale interieur samen
Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Verschrikkelijk lang wachten op de…
Verschrikkelijk lang wachten op de levering. Online wordt er aangegeven 6-7 weken en in werkelijkheid waren het juist geen 15 weken. Dus vertrouw niet op de datum. Wel vriendelijke medewerkers aan de telefoon, leverancier en mooie stoelen.

Risposta di Henders & Hazel Nederland
Mooie stoelen en netjes op tijd geleverd
Voldoet volledig aan onze verwachtingen, goede qualiteit en snelle levering.

Risposta di Henders & Hazel Nederland
Klopte precies wat ik besteld heb
Klopte precies wat ik besteld heb, keurig ingepakt.
Ook voor de post nl dikke pluim

Zeer tevreden
In de showroom de eettafel en stoelen bekeken. Makkelijk online besteld en een leverdatum naar keuze kunnen aanvinken. Twee vriendelijke medewerkers kwamen alles keurig in elkaar zetten en namen al het karton etc. weer mee! Mooie kwaliteit producten en het zit geweldig!

Fijn geholpen.korte levertijd.
Fijn geholpen.korte levertijd.
Keurig geleverd door bezorgdienst

Risposta di Henders & Hazel Nederland
Dit is niet te bevatten hie zo n kast geleverd kjn worden
De kast is niet wat we hadden verwacht als jullie topkwaliteit willen leveren.
We hebben de kast gekocht via morres.
De volgende zaken waren niet in orde.
Ten eerste handvat basalt niet vast te zetten met 2 schroeven draadgat van ene moer te diep gezet.
Ten tweede deuren zijn .scheef gemonteerd de ene deur zit 5 mm naar achter is dus niet aan te passen door de stel schroeven.
De schroeven van de deurscharnieren zijn scheef gemonteerd een aantal.
Ten derde het onderstel.was beschadigd.
Ten vierde i.pv 6 stelschroeven zijn er maar 4 stelschroeven.
Eindconclusie hele kast moet ongeruild worden .
Voor ons is onbegrijpelijk.hoe dit kan om.zo .n kast naar een.klant te brengen dit nog door twee incompetente monteurs van morres
Dit totaal geen verstand van zaken hadden hoe die kast in elkaar word gezet.
Wij zijn beide zeer ontsteld.
Uw klant medewerker heeft onze klacht gehoord zij was zeer begaan met onze zaak.
Maar de kast is henders.en hazelonwaardig

Levertijd 23 weken…
Ik heb in week 3 een bank besteld en aanbetaald deze kon pas in week 26 geleverd worden. Bij de aankoop was al gecommuniceerd dat de levering in week 22 zou zijn wat al lang is maar nu is de levering uitgesteld naar week 26. ABSURD.

Risposta di Henders & Hazel Nederland
Er waren wat problemen met de levering…
Er waren wat problemen met de levering ,maar dit is een week later keurig opgelost we zijn erg blij met onze prachtige meubels!

Risposta di Henders & Hazel Nederland
Enkele jaren geleden 4 kamerstoelen van…
Enkele jaren geleden 4 kamerstoelen van Henders en hazel gekocht, beugel van 1 van de stoelpoten was afgebroken maar een paar jaar na aankoop en net buiten de garantie niet meer te leveren, nu, weer een paar jaar later verpulverd de imitatie lederen bekleding. Mooie stoelen, maar zeer slechte kwaliteit.

Risposta di Henders & Hazel Nederland
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.