Hartog Wonen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We hebben hier onze nieuwe meubels gekocht. We werden erg netjes geholpen, goed advies en gaf ons een goed gevoel. We wilden alles tegelijk laten komen en dat is ook gebeurd. Alles keurig afgeleverd e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen donderdag naar de woonwinkel in Utrecht geweest. Nadat we het een ander hadden bekeken werden we aangesproken door een zeer vriendelijke verkoper. Hij heeft ons op een zeer prettige wij... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

We zochten een bank. Na 3 andere winkels bezocht te hebben, was dit de eerste waar we direct bij binnenkomst koffie kregen. We hebben hier zo'n 15 jaar geleden een bankstel gekocht, deze ging kapo... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Wij zijn voornamelijk geholpen door Christine en zij heeft ons goed, vriendelijk en absoluut meedenkend geholpen. Ook de administratie stond ons steeds goed te woord. Wij zullen Hertog wonen dan ook... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. anche in
  3. Negozio di arredi e di design d'interni

Scritti dall'azienda

In onze winkels in Sliedrecht en Utrecht bieden wij een afwisselend én actueel aanbod in meubelen en eigentijdse accessoires voor de woon- en slaapkamer. Inspelen op trends en de behoefte van onze klanten hebben we hoog in het vaandel staan. Ervaren personeel, deskundigheid en eerlijk interieuradvies, betrouwbaarheid en uitstekende service zijn speerpunten waar wij bij Hartog Wonen voor staan.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

128 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

42 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Communiceren niet goed. De verkopers in de winkel zijn ook niet de beste. Verkeerde kleur tafelpoten op offerte gezet. Erg domme fout. Vervolgens kan ik op draaien voor de kosten.

En trouwens de leverancier van Hartog Wonen, Montrieurs zijn ook niet de beste. Ook slechte communicatie. Ik raad NIEMAND aan meubels bij dit bedrijf te kopen!!!!

13 maggio 2024

Risposta di Hartog Wonen

We vinden het erg vervelend dat de dingen niet allemaal vlekkeloos zijn verlopen. Gelukkig zitten de juiste poten inmiddels onder de tafel en wensen we jullie heel veel eetplezier aan de nieuwe tafel. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze winkel ze beloven je van…

Waardeloze winkel ze beloven je van alles en niks is geen probleem totdat het geleverd gaat worden dan komen er ineens extra kosten boven terwijl je tekeningen en alles overlegd heb. Het enigste waar ze mee kunnen schermen is lees de voorwaarden ….
Waardeloze winkel gaat er nooit meer heen en ik adviseer iedereen om dat ook te doen!

2 luglio 2024

Risposta di Hartog Wonen

We vinden het heel vervelend dat het gekochte dressoir niet naar boven kan, Nico. We hebben inderdaad op de tekeningen gekeken of het dressoir in de slaapkamer past. We hebben geen zicht op de complete indeling van een huis, vandaar dat de verantwoording of een meubel naar binnen/naar boven kan bij de klant ligt. We We betreuren het ook zeer en hebben aangeboden om de helft van de kosten voor de lift om het dressoir naar boven te takelen, voor onze rekening te nemen. Mocht je hier alsnog gebruik van willen maken, horen we het graag. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Veel kennis over producten

Veel kennis over producten, zeer vriendelijk geholpen

13 giugno 2024

Risposta di Hartog Wonen

We vinden het erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het bezoek aan onze winkel, Rita. Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valutata 5 stelle su 5

Wat een super mooie spullen

Wat een mooie zaak , prachtige meubels.
We werden geholpen door Christine , zij nam alle tijd , gaf veel informatie over de verschillende mogelijkheden van een tafel die we mooi vonden .
Haalde ook alle stalen erbij , niks was haar teveel .
Fijne was dat ze ons de vrije keuze gaf .
Top verkoopster !!!

16 maggio 2024

Risposta di Hartog Wonen

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review en complimenten voor onze collega Christine, Iris. Dit waarderen we zeer. Ze heeft jullie met heel veel plezier geholpen. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Goed geholpen

Ben er goed geholpen door Willem! Door zijn deskundigheid hebben wij de juiste eetkamer stoelen mogen kopen. Hij loopt geduldig met je door de winkel heen en helpt je aan de juiste match met je tafel.

29 marzo 2024

Risposta di Hartog Wonen

Leuk dat jullie zo goed geslaagd zijn bij ons voor eetkamerstoelen en dat je laat weten dat de deskundigheid van Willem daar aan heeft bijgedragen, Daan. Bedankt voor deze mooie review! We wensen je alvast heel veel zitplezier op de nieuwe stoelen. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valutata 5 stelle su 5

We hebben bij stagiaire medewerkster…

We hebben bij stagiaire medewerkster Joyce, 2 zitbanken gekocht., het was voor ons een aangename ervaring dat we zo zorgvuldig en met vakkennis zijn voorgelicht en er bij aangetekend dat Joyce ons met veel geduld geholpen heeft een stof keuze te maken.
Het gesprek was zo vertrouwd en deskundig dat we direct onze bestelling hebben geplaatst.
We zijn derhalve zeer tevreden!

13 marzo 2024

Risposta di Hartog Wonen

Bedankt voor deze prachtige beoordeling en mooie woorden voor onze collega Joyce, Cor. We waarderen het enorm dat je laat weten dat Joyce jullie na alle tevredenheid heeft geholpen. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Droombank gevonden!

Na een maanden lange zoektocht hebben wij vandaag onze droombank gekocht bij Hartog wonen. Dankzij de hulp van Christine hebben wij een bank gevonden die aan alle eisen voldoet! Wij zijn Christine erg dankbaar voor het meedenken en de juiste adviezen. Wij zullen iedereen aanraden om bij Hartog langs te gaan.

3 marzo 2024

Risposta di Hartog Wonen

Wauw, wat een mooie woorden, Kimberley! Dit waarderen wij zeer. Christine heeft jullie met heel veel plezier geholpen. We wensen jullie alvast heel veel zitplezier op jullie droombank. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valutata 5 stelle su 5

Ze helpen ons goed.En daarom krijgen...

Ze helpen ons goed.En daarom krijgen wij een bank.

14 gennaio 2024

Risposta di Hartog Wonen

Bedankt voor het plaatsen van deze vijf sterren beoordeling, Marcella. Leuk dat je laat weten dat je zo tevreden bent over hoe we je geholpen hebben. We wensen je alvast veel plezier met de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Super Service....

Erg tevreden over de nieuwe bank en de service die we mochten ervaren.... top geregeld en erg klantvriendelijk , ook na de aankoop binnen de garantie termijn !! Super !!

4 gennaio 2024

Beste Michel,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! We wensen je heel veel plezier met je nieuwe bank.

Team Hartog Wonen

Goed meegedacht en geadviseerd

25 novembre 2023

Risposta di Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie beoordeling, Jozina. We vinden het erg leuk dat je laat weten zo tevreden te zijn over hoe we je geadviseerd en met je meegedacht hebben. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Slechte service

Slechte service! Probleem ontstaan na levering van een eettafel welke op een niet correcte wijze was gemonteerd. Tafelpoot ging scheef staan waarop wij gebeld hebben. Werd totaal niet serieus genomen en uiteindelijk kreeg mijn man de opmerking dat wij notabene de schade zelf veroorzaakt zouden hebben, bijzondere manier van reageren. Ik voel me enorm belazerd en ben helemaal klaar met deze belabberde organisatie. Zolang ze kunnen verkopen zijn ze vriendelijk, maar bij eventuele klachten bieden zij geen fatsoenlijke oplossing en schuiven de schuld bij de klant.

7 novembre 2023

Risposta di Hartog Wonen

Beste familie Talle, wij hebben een iets andere kijk op deze situatie dan hetgeen hier omschreven wordt.
Op dinsdag 7 november jl. heeft u rond 12.30 uur contact met ons opgenomen dat de poot van de tafel was losgekomen.
Diezelfde middag is onze servicemonteur naar uw huis gekomen om het op te lossen. Onze servicemonteur heeft de poot opnieuw geplaatst en u heeft ervoor getekend dat dit naar volle tevredenheid was.

Dat u nu aangeeft dat wij u niet serieus namen en geen fatsoenlijke oplossing hebben geboden, vinden wij dan ook zeer opmerkelijk. Immers waren wij op dezelfde dag nog bij u aanwezig om het voor u op te lossen. Een mooi stukje persoonlijke en directe service!

We wensen u nog heel veel plezier van de tafel. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen.

Valutata 5 stelle su 5

Prima geholpen door de verkoopster…

Prima geholpen door de verkoopster Jacky. Denkt goed mee.

11 novembre 2023

Risposta di Hartog Wonen

Bedankt voor deze vijf sterren, Martin. We vinden het erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent hoe onze collega Jacky je geholpen en met je mee gedacht heeft. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valutata 5 stelle su 5

Vorige week werd onze nieuwe bank…

Vorige week werd onze nieuwe bank bezorgd. Omdat de levertijd nogal lang was waren wij ietwat teleurgesteld over de kleur. Wij dachten een andere keuze gemaakt te hebben. Na overleg met Hartog Wonen kwam de stoffeerder met de kleurstalen langs en werden wij overtuigd dat de kleur was zoals door ons besteld. Super service van Hartog Wonen!! Onze dank daarvoor.

7 novembre 2023

Risposta di Hartog Wonen

Bedankt voor het plaatsen van de review, Miha. We vinden het erg leuk om te lezen dat we jullie naar volle tevredenheid hebben geholpen. We wensen jullie dan ook heel veel zitplezier op de bank. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Koop hier nooit je bank

Verkopen willen ze graag. Service verlenen echter absoluut niet. Echt oppassen als je hier meubilair gaat aanschaffen.

Onze (Henders & Hazel type Busan) bank ging al binnen 1 jaar tot 4 jaar mankementen vertonen die je normaliter ziet bij een bank van een jaar of 10.

Voorbeelden:
Losse stiksels
Plooien stofdelen
Kussenvulling rugleuning niet goed gevuld (2x bij moeten vullen)
Pocketvering voelbaar en zichtbaar
Kussenvulling zittingen verschuiven waardoor pocketvering nog beter voelbaar is
Veer door de pocket heen gekomen

Ze doen het af alsof dit jouw schuld is. Dat je er verkeerd op zit. Blijkbaar mag een bank van meer dan € 3.000 zulke mankementen gaan vertonen binnen 4j. Je moet er blijkbaar kaarsrecht op zitten anders gaat de bank stuk.

Voor de beeldvorming, wij zijn een fulltime werkend gezin van 3 dus de bank staat niet in een extreem groot gezin waar er veelvuldig gebruik van gemaakt wordt.

We zijn achteraf blij met de 5 jaar all-in-house garantie. Maar na volgende jaar gaat de bank eruit als ie nog een mankement vertoont.

Echt een waardeloze bank gekocht bij een nog meer waardeloze woonwinkel. Zonde, had meer verwacht van dit merk bank en zeker van de service van Hartog Wonen.

Wat ik vooral ZEER kwalijk vond, was de opmerking dat zij graag met het glas halfleeg kijken. Wat een waardeloze opmerking was dat en dat gaf meteen aan dat ze beter geen serviceafdeling kunnen hebben met zo'n serviceafdeling.

Ik kom hier nooit meer. Nogmaals wees gewaarschuwd. Zo lang er niks aan de hand is, is het allemaal leuk totdat je de service-afdeling van Hartog Wonen nodig hebt.

5 ottobre 2023

Risposta di Hartog Wonen

Beste Michel, laat voorop staan dat we betreuren dat u problemen ervaart met uw zitmeubel.
Zowel All-in House als Henders & Hazel hebben er volledig vertrouwen in dat zij uw problemen naar tevredenheid kunnen oplossen.
Mocht u nog vragen hebben, dan mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valutata 5 stelle su 5

They guided me very well and helped me…

They guided me very well and helped me buy the perfect furniture I wanted

14 ottobre 2023

Risposta di Hartog Wonen

Thank you for posting this review. We appreciate that you let us know that you are so satisfied with the advice you received and that you found your dream furniture with us. Kind regards, the team of Hartog Wonen

Heel goed geholpen

Goed advies, nam alle tijd en was niet opdringerig. Zeer blij met onze aankoop!

21 ottobre 2023

Risposta di Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie review, mevrouw Alblas. We waarderen het zeer dat het goede advies en alle tijd die er genomen werd zo op prijs wordt gesteld. We wensen u alvast heel veel plezier met de relaxfauteuil. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over onze meubels

Inmiddels genieten wij van onze meubels.
Compleet woonkomer interieur,
Dressoir, buffetkast, tv kast, eettafel met 6 stoelen , salontafel en bankstel.
Alles keurig op afgesproken moment geleverd.

28 settembre 2023

Risposta di Hartog Wonen

Fijn om te horen dat jullie zo aan het genieten zijn van alle meubels, Miranda! Bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Zeer tevreden

Enige tijd geleden een bankstel, eetkamerstoelen en een fortuil gekocht. Er waren wat kwaliteitsproblemen met eetkamerstoelen, dit is snel, zonder problemen en naar volle tevredenheid opgelost.Bijzonder behulpzaam, vriendelijk en kundig personeel.

12 gennaio 2023

Risposta di Hartog Wonen

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, Sebastiaan! Er kan altijd iets mis gaan, dus we stellen het zeer op prijs dat je laat weten dat we alles naar volle tevredenheid hebben opgelost. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valutata 5 stelle su 5

Tevreden over kwaliteit en service

Fijne hulp gekregen in het uitzoeken van onze meubels. Vriendelijk, meedenkend.
Tevreden over de kwaliteit en service.

18 ottobre 2023

Risposta di Hartog Wonen

Bedankt voor deze vijf sterren en mooie beoordeling, Miriam! We waarderen het zeer dat je zo tevreden bent over de hulp die we je geboden hebben bij het uitzoeken van de meubels. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies en hele fijne bank

Zeer tevreden met onze bank en het extra advies. De kussens in afwijkend formaat had ik anders nooit bedacht.
Ook het advies voor onderhoud bank was prettig.

17 febbraio 2023

Risposta di Hartog Wonen

Wauw Olav, wat een mooie review! Leuk dat je laat weten zeer tevreden te zijn en fijn dat we je verwachtingen overtroffen hebben. Met vriendelijke groet, het team van Hartog Wonen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più