Gero Wonen Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Zetel geleverd met schade. Winkel stelt voor om er een technieker op te sturen om een nieuwe zetel te “herstellen”. Dat is gewoon onaanvaardbaar. Je betaalt voor een nieuw product, niet voor een herst... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Fantastische ervaring! Ik heb mijn salon gekocht bij Kevin Vissers en ben enorm tevreden 😃. Zeer professioneel,betrouwbaar en behulpzaam van begin tot einde. Alles werd duidelijk uitgelegd en corre... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Net een hele mooi zetel ontvangen,een dikke pluim voor de 2 lieve mannen van de levering ( ups and down).alles netjes opgeruimd en mooi geplaatst met de glimlach.merci

Valutata 1 stelle su 5

Wat een ontgoochelende ervaring… Na maanden wachten werd ons nieuw bed eindelijk geleverd, maar dan bleek de matras de verkeerde maat te zijn. Ook de poten waren fout geleverd. Nieuwe poten werden o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Welkom bij Gero, de woonwinkel waar iedereen zich thuis voelt! Onze meubelwinkel in Lier - met een oppervlakte van maar liefst 24.000 m² - heeft alles om te wonen én te slapen. Hier vind je meubels in alle mogelijke woonstijlen. Laat je inspireren op onze website www.gerowonen.be.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

85 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Slechte ervaring

Slechte ervaring, na 1.5 jaar zetel doorgezakt, na het sturen van zogezegde onafhankelijke technieker zegt deze dat de vulling die ze gebruiken steeds zacht is, alhoewel we medium hard hadden besteld. Na meldingen van wat de technieker melden en ook schrijft in verslag, willen ze nog steeds hun verantwoordelijkheid niet nemen en draaien en keren met hun uitleg, ik lees het verslag verkeerd, dat staat er niet enz... Je kan beter een paar euro's meer geven en naar de andere meubel zaak gaan in Lier. Ik laat het hier zeker niet bij, heeft er nog mensen ervaring hier mee, mag me steeds contacteren.

16 gennaio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Totaal geen service na verkoop bij een klacht .

Verleden jaar een salon gekocht bij gero. Bij aflevering gemerkt dat de juiste pootjes ontbraken ,
de zittingen veel te hard waren en het salon krakend geluid maakte.
Direkt gemeld maar moest geduld hebben " salon was nog nieuw en moest zich nog zetten , etc etc, etc" . Wederom alles gemeld na 3 , 6 en 9 maanden.Totaal geen gehoor en begrip bij klantendienst. Een armoedig bonnetje van 75€ gekregen als zoethoudertje.

31 ottobre 2019
Valutata 2 stelle su 5

Afbladderend kunstleer

Wij hebben 4 jaar geleden bij Gero een hoeksalon gekocht in kunstleer. De stof bladdert al helemaal af. De klantendienst van Gero zegt dat niet normaal is. Na 4 jaar een zetel moeten weggooien of herbekleden, dat vind ik absoluut noet normaal. Wij zijn maar met 2, geen kinderen, dus geen raar gebruik van de zetel.

6 agosto 2019
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più