Zetel geleverd met schade. Winkel stelt voor om er een technieker op te sturen om een nieuwe zetel te “herstellen”. Dat is gewoon onaanvaardbaar. Je betaalt voor een nieuw product, niet voor een herst... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Fantastische ervaring! Ik heb mijn salon gekocht bij Kevin Vissers en ben enorm tevreden 😃. Zeer professioneel,betrouwbaar en behulpzaam van begin tot einde. Alles werd duidelijk uitgelegd en corre... Leggi di più
Net een hele mooi zetel ontvangen,een dikke pluim voor de 2 lieve mannen van de levering ( ups and down).alles netjes opgeruimd en mooi geplaatst met de glimlach.merci
Wat een ontgoochelende ervaring… Na maanden wachten werd ons nieuw bed eindelijk geleverd, maar dan bleek de matras de verkeerde maat te zijn. Ook de poten waren fout geleverd. Nieuwe poten werden o... Leggi di più
Welkom bij Gero, de woonwinkel waar iedereen zich thuis voelt! Onze meubelwinkel in Lier - met een oppervlakte van maar liefst 24.000 m² - heeft alles om te wonen én te slapen. Hier vind je meubels in alle mogelijke woonstijlen. Laat je inspireren op onze website www.gerowonen.be.
Aarschotsesteenweg, 151, 2500, Lier, Belgio
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Dank voor de vriendelijke en goede service en voor de tijdige en correcte levering. Wij zijn hier blij mee en onze zoon Michaël Moenssens nog veel meer
In augustus 2016 kocht ik twee wijnrode Hukla dreamliner relaxzetels (prijs bijna 4000 €) bij Gero. Op minder dan 5 jaar gingen beide zetels stuk.
Toegegeven, het heeft wat voeten in de aarde gehad (ze zijn maanden onbruikbaar geweest), maar nu genieten wij ten volle van een relax jaareinde.
Van zodra dhr. K. Vissers, eindverantwoordelijke dienst na verkoop bij Gero, zich de zaak heeft aangetrokken, is alles in versneld tempo de goeie weg uitgegaan. Op minder dan 2 uur tijd heeft dhr. Claessen, deskundig professioneel technieker van de firma POS, beide zetels hersteld. De factuur, die ik vandaag ontving, valt best mee.
Met dank aan dhr. Vissers (Gero) en dhr. Claessen (POS) ! Niettegenstaande enig geduld, ben ik blij met de service na verkoop van GERO.
Gero wonen zijn grote bandieten!!!!
Vrienden kopen voor meer dan 12000€ meubelen, de meubelen worden geleverd en dan blijkt een kast te hoog.
Deze kast nemen ze mee terug naar magazijn ze gaan een andere kast kopen die dan nog duurder is en toonzaal model.
Dus ze moeten opleggen op de prijs van de vorige kast en dan rekenen ze nog eens 150€ extra aan wegens anuleren van andere kast terwijl ze een andere en een duurdere kopen in de plaats.
Als dit de vorm is van klanten binding weet ik t ook niet meer zene.
Ander vrienden wilde ook nog hele inboedel kopen maar zal zeker niet bij gero wonen zijn.
Denk dus goed na voor u hier ook maar iets koopt!
Er zijn er nog genoeg die u zuur verdiende eurotjes graag in ontvangst nemen gova en top interieur bijvoorbeeld zijn ook nog in de buurt.
Wou hier al mijn meubels kopen maar zal nooit gebeuren.
Vrienden hadden alles gekocht daar voor een 12000€. Bleek een kast te hoog nemen ze die kast mee terug en ze kopen daar een toonzaal model dat duurder is.
Moesten ze 150€ annulatie betalen terwijl ze een andere kast kopen duurder dan toonzaal model dus mogen ze blij zijn deze verkocht raakt.
Dan zeiden ze ja maar die andere kast moeten wij nu verkopen voor een appel en een ei????
Deze kast is nieuw en ongebruikt snap het niet hoor!
Maar ja we moesten nog een hele inboedel kopen dit zal zeker nooit bij Gero meubelen in Lier zijn.
Je moet de revieuws maar eens lezen van Gero op google dan koop je daar nooit iets.
Ik heb midden Augustus een kledingkast mét juwelenschuif besteld waarvan de onderdelen voor de schuif ontbraken. 3x hebben zij deze zogezegd opgestuurd naar mij, maar deze zijn nooit aangekomen... In deze tijdspanne hebben zij nooit zelf initiatief genomen om mij te contacteren en gaven mij bij het laatste contact het gevoel dat ik loog over de onderdelen. Wanneer de onderdelen terug zullen aankomen zal ik helaas naar de winkel moeten rijden, anders zullen deze waarschijnlijk terug "verloren" gaan. Jammer want jullie zijn zeker niet dicht bij de deur voor mij. Eerst en laatste keer dat ik bij Gero Wonen iets aankoop!
Mijn ervaring met Gero is een opeenstapeling van teleurstellende gebeurtenissen. Eerst en vooral laat de vriendelijkheid van bepaalde personeelsleden te wensen over. Ik had het gevoel dat ik vereerd moest zijn dat k bij hen mocht kopen. Daarnaast komen ze hun vooropgestelde levertermijn niet na. Houd voor ogen dat deze termijnen sowieso al niet gunstig zijn (bv. 16 weken voor een sofa). Wanneer je meubels meer dan een maand vertraging hebben, krijg je simpelweg een geautomatiseerde email, alsof het niks is.
Volledige eetkamer, salon en tafel gekocht. Na enkele maanden zakt de kast van de eetkamer gewoon in elkaar. Herhaaldelijk contact gehad. Ondertussen zijn we 3 maanden verder en is er nog steeds geen oplossing gekomen en antwoorden ze zelfs niet op mijn mails.
Loop zeer snel naar een andere winkel!!
Ook wij hebben hier een ongelooflijk slechte ervaring mee. Normaal probeer ik die reviews niet te doen maar als het echt te ver gaat... Zetel gekocht, nemen de oude mee en zien dan dat maar de helft van een hoeksalon is geleverd. Ik vraag hoe lang dit gaat duren, toch wel een aantal weken. Kan ik dan mijn zetel in tussentijd terug? Nee, sorry. Ah ja, en als we dan toch eindelijk leveren, moeten jullie wel extra betalen voor de levering natuurlijk. Ongelooflijk dat die winkel nog klanten vind en personeel die daar wil werken.
Ik had een zetel besteld in januari 2021. Deze zouden ze midden April leveren. Elke maand is de leveringsdatum naar achteren geschoven. Ik begrijp dat de coronacrisis veel problemen heeft veroorzaakt, maar duidelijke communicatie naar de klanten toe zou zeker gepast zijn.
Bovendien heb ik later ook ontdekt dat andere winkels exact dezelfde zetel tegen een lagere prijs verkopen.
En als dat nog niet genoeg was, dan kan ik u ook nog meedelen dat de verkoopster (T.V.) van wie ik de zetel heb gekocht extreem onvriendelijk was.
En wanneer de zetel eindelijk wordt geleverd, blijkt dat de helft van de poten ontbreekt. Dus nu is het weer een maand wachten...
1 gouden tip: koop nooit bij Gero. Ze zien er professioneel uit, maar ze zijn het totaal niet.
__________________________________________-
EN
I had ordered a seat in January 2021. They would deliver it in mid-April. Every month the delivery date has been pushed back. I understand that the corona crisis has caused many problems, but clear communication to customers would certainly be appropriate.
Moreover, I later discovered that other shops were selling the exact same seat at a lower price.
And if that wasn't enough, I can also tell you that the saleswoman (T.V.) from whom I bought the seat was extremely unfriendly.
And when the seat is finally delivered, it turns out that half the legs are missing. So now we have to wait another month...
One golden tip: never buy from Gero. They look professional but they are not at all.
Begin december een zetel aangekocht, sinds midden maart gebruiken wij de zetel. SLECHTSTE AANKOOP OOIT, 2 weken na ingebruikname is de zetel al klaar voor het containerpark. Zetel begon vrijwel vanaf eerste ingebruikname helemaal op te wollen, hiervoor naar de klantendienst gebeld waar wij bijna werden uit gelachen. Toch door gezet en uiteindelijk heeft gero 'een onafhankelijk service bedrijf' de zetel laten bekijken, er werd ons gezegd dat wij dit maar zelf moeten oplossen, 'moet je maar geen dekentjes in de zetel gebruiken'. Een zetel koop je toch om te gebruiken ? De verkoper was laaiend enthousiast over de kwaliteit van deze zetel, we zouden er zeker jaren geniet van hebben. Liefst van al zou ik hem nu weg smijten, net een nieuw huis gekocht en die hele zetel verpest heel onze living. Als kers op de taart wilt gero niets doen, ik laat het niet bij hoor. Gero zal zijn verantwoordelijkheid hier moeten opnemen.
Ik weet niet of ik over Gero Wonen moet schrijven of over het merk Passe Partout wat door Gero verkocht wordt. Vooralsnog kan ik niet meer geven dan 1 ster. Zowel voor het product van de fabrikant Passe Partout als voor de service van Gero.
Ik heb 8 eetkamerstoelen van Passe Partout gekocht bij Gero. Type Lima. Normale verkoopprijs 700 euro per stoel. Met draaimechanisme. Veruit de duurste eetkamerstoel die Gero verkoopt. Van 3 stoelen zat de stof niet strak genoeg. Van 2 stoelen lieten de houten poten los en waren de penverbindingen niet stevig genoeg gemonteerd. Van bijna alle stoelen liep het draaimechanisme aan. Er is na lang aandringen een monteur geweest die in alle 8 stoelen 8 gaten, in totaal dus 64 gaten, heeft geboord door welk hij schroeven heeft gedraaid om de poten vast te zetten. Prutswerk en zeer jammer van de stoelen. De monteur had alleen geen andere keuze. Dit was voor hem de enige manier om ter plekke de stoelen stevig genoeg te maken om er op te kunnen zitten. Maar wel dus dikke schade aan de stoelen. Alle 8 zittingen zijn door hem vervolgens losgemaakt en tussen de zitting en de poten met het draaimechanisme zijn kunststof schijven gemonteerd zodat de zitting aan de onderkant niet meer aanloopt op de poten tijdens het draaien van de zitting. Hij heeft ook van 1 stoel de stof los gemaakt aan de onderkant maar kwam daarmee tot de ontdekking dat hij op die manier de rimpels niet uit de stof kon trekken. En gaf aan dat duidelijk niet alle stoelen gelijk waren gestoffeerd. Hij kon de rimpels verder ook niet er uit krijgen. Ondanks dat ik van te voren had aangegeven dat de draaimechanisme kapot waren had de monteur geen nieuwe draaimechanisme bij zich en kon daardoor de 2 defecte niet repareren. Hiervoor zou nog iemand terugkomen die nooit is geweest. Ook op dat de stof gerimpeld aangebracht was heb ik verder geen reactie meer gehad van Gero. Ik ben nog altijd in overleg met Gero want mijn stoelen van nog geen half jaar oud zijn door alle toestanden nagenoeg waardeloos geworden. Gero verschuilt zich achter de fabrikant Passe Partout maar doet zelf ook niets anders dan de berichten doorgeven aan Passe Partout. En natuurlijk is door Passe Partout een zeer slecht product geleverd wat als een top product wordt verkocht. Maar in principe hebben wij geen zaken met hun gedaan. Wij moeten Gero hiervoor aansprakelijk houden. Wij hadden gehoopt stoelen te hebben gekocht welke we voor hele lange tijd konden gebruiken en welke mogelijk ooit nog een keer opnieuw gestoffeerd konden worden. Maar op 2 stoelen kunnen we na een half jaar al niet meer zitten. Zo slecht. En alle stoelen hebben inmiddels dus schade door de reparatie. Wij wachten inmiddels al een half jaar op een passende oplossing vanuit Gero Wonen en Passe Partout. Wordt vervolgt.
In 2014 2 elektrische relaxen met leder van topkwaliteit gekocht voor 3600 Euro.
1ste defect binnen garantie: voetbank wil niet meer inklappen.
2019: voet afgebroken + voetbank wil opnieuw niet inklappen. Is geen productiefout volgens Gero: 560 Euro moeten betalen.
Nov 2020: opnieuw voet afgebroken, offerte van 335 Euro.
Jan 2021: armleuning afgebroken.
Ik weeg 78kg, woon alleen en wissel de relaxen elke maand zodat ze effectief maar de helft vd tijd gebruikt worden.
Enkel standaard robotantwoorden op mijn klachten.
Als 60+ kan ik opnieuw op zoek naar mijn laatste aankoop.
4.160 Euro down the drain !!!
...
Ik ben niet meer mobiel en kon niet ingaan op de uitnodiging vd directie, ik nodigde de zaakvoerster dan maar bij mij thuis uit bij een gezellige kop koffie. Haar antwoord "Helaas kan ik mijn zaak niet in de steek laten, dat doe ik nooit. Ik heb steeds mijn afspraken hier op kantoor."
De klantonvriendelijkheid en arrogantie is topdown bij Gero.
Volledige eetkamer besteld (tafel, stoelen, tapijt, dressoir, lamp, zetel) in januari. In februari/maart zou de levering plaatsvinden. Ondertussen zitten we al bijna midden april. Elke week dat we contact opnemen verschuift de levertermijn naar voor. Er is communicatie maar ze schuiven alle problemen van hun af. ALS onze bestelling geleverd wordt zien ze ons hier nooit meer terug. Ik had beter eerst de reviews hier gelezen ipv eerst te bestellen..
1 Jaar geleden een salon gekocht , het leder is hellemaal uitgerekt en zit en armleuning ingedeukt , volgens Gero is dat normaal naar 1 jaar gebruik de reactie van Gero: Gero zal in dat laatste geval dus ook niet tussenkomen.
De garantie bij Gero is om te lachen ,mij zullen ze daar nooit meer over de vloer krijgen een meubelzaak onwaardig.
walter
Salon besteld en een maand vroeger dan verwacht geleverd. Ook heel tevreden over de levering. Zeer vriendelijke mannen en heel behulpzaam. In het verleden al veel aankopen gedaan bij Gero en altijd heel tevreden. Nog nooit klachten gehad over de kwaliteit van hun meubels.
In July 2020 een bartafel en 6 stoelen besteld bij Gero. Levertermijn was eind Oktober 2020. Begin November hadden we Gero gecontacteerd en er bleek enkel nog maar een tafel te zijn. Eind November was de tafel er + 4 stoelen. Bij afhalen bleek een deel van de tafel te ontbreken en gaan we naar huis met 4 stoelen.
Volgende levertermijn is ten uiterste eind Februari 2021. Na wachten blijkt dat ze de tafel binnen krijgen op eind Maart 2021. Wanneer deze exact geleverd wordt? Mogelijks midden april.
Na een telefoongesprek met de klantendienst om toch mee te delen dat ik dit jammer vind was het antwoord vrij kort. Enige sympathie was ver te vinden en een kleine compensatie zou hier zeker op zijn plaats zijn.
Leveren niet de kwaliteit dat ze zelf ten toon stellen. Klachten worden niet degelijk besproken of er wordt niet gezocht naar oplossingen of een compensatie.
In 2017 hebben wij een zeteltje gekocht, model RENO.
3 jaar later begint de stof langzaam te vergaan! Het resultaat is opmerkelijk: Het uitzicht is nu gelijk een uitgerafelde jeans met veel horizontale scheurtjes overal, die langzaam groter worden.
Na veel heen en weer gemail wordt van ons gevraagd een expert aan te stellen. Om een verhaal kort te houden: GERO staat niet achter de klant tov de fabricant. Hun mailverkeer was in bitsige woorden.
We gingen voor een salon (toonzaalmodel)en het was juist verkocht maar konden het wel bestellen maar ik wou het wel graag zien,de verkoper heeft ons in het magazijn laten zien welk salon het was,chapeau!!
Ze zijn daar supervriendelijk en doen echt moeite om je op je gemak te voelen.
Het salon is prachtig en kwaliteit voor de prijs.
Zeer goed advies bij de aankoop van een matras, verkoper kent zijn producten en heeft kennis van zaken, heeft oor naar persoonlijke slaapklachten, wij hebben nu de perfecte matras aangekocht en genieten nu wel wel van een uitstekende nachtrust en worden dagelijks als herboren wakker. Top
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.