Banner for YGO Interieur & Accessoires

YGO Interieur & Accessoires Recensioni 523

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 5 stelle su 5

vriendelijke verkopers die luisteren naar onze noden en totaal niet opdringerig waren. we hebben daar uiteindelijk ook gevonden wat we zochten en gekocht. ook een heel mooie winkel.

Valutata 5 stelle su 5

Super veel keuze voor alles, in elke prijsklasse. Heel vriendelijk word er gevraagd of ze moeten helpen, maar laten je voor de rest zelf rustig rond wandelen

Valutata 5 stelle su 5

Super vriendelijke en gedreven verkoopster heeft ons 3 uur rondgeleid in de winkel met kennis van zaken. Ik had een hele uitzet nodig en ze heeft mij fantastisch geholpen met raad en daad. Top gewoon!... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di arredamenti per salotti

Informazioni su YGO Interieur & Accessoires

Scritti dall'azienda

Welkom bij YGO Interieur & Accessoires

YGO Interieur & Accessoires is 12.000 m² woonwinkelplezier waar je volop inspiratie vindt voor elke ruimte in huis. Van zetels en eettafels tot stoelen, kasten, decoratie en accessoires: we volgen de nieuwste woontrends op de voet en combineren die met scherpe prijzen en een aanbod voor elke smaak. Of je nu houdt van warm en gezellig, strak en modern of tijdloos en praktisch: bij YGO ontdek je altijd iets dat bij jou past.

Ontdek onze winkel

Je vindt onze winkel in Lier, vlot bereikbaar via verschillende invalswegen en met een ruime parking. Kom gerust langs om materialen te voelen, kleuren te vergelijken en ideeën op te doen in een inspirerende winkelomgeving. Wil je al vooraf snuisteren? Neem dan een kijkje op ygo.be en ontdek een selectie van ons assortiment online.

Ontdek onze nieuwste artikelen

Kiezen. Kopen. Meenemen.

We werken volgens het principe Kiezen. Kopen. Meenemen. Dat betekent dat we zoveel mogelijk items in voorraad houden. Heb je jouw favoriet gevonden? Dan kan je vaak meteen na aankoop jouw nieuwe aanwinst ophalen in ons grote afhaalmagazijn aan de overkant van de winkel. Zo geniet je sneller van je nieuwe interieur.

Afhalen, huren of thuis laten leveren

Past je aankoop niet in je wagen? Geen probleem: je kan onze YGO camionette huren om alles gemakkelijk mee te nemen. Liever volledig ontzorgd? Dan is thuislevering uiteraard ook mogelijk. Zo kies je zelf wat het beste past bij jouw planning en jouw situatie.

4,4

1 stella

Ha risposto al 19% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

We zijn zeer goed geholpen door 2 toffe…

We zijn zeer goed geholpen door 2 toffe kerels!

Beste Annick,

Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen! 😊

Dankjewel voor de review en hopelijk tot een volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Mooie producten en super klantvriendelijk

Mooie producten, goede prijs kwaliteit verhouding en zeer vriendelijk behulpzaam personeel!

Beste,

Bedankt voor je fijne woorden!

Leuk om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteit en dat je je goed geholpen voelde in de winkel.😊

Hopelijk tot de volgende keer!

Goede meubels, slechtere service

De meubels zijn van goede kwaliteit. Enkel is het soms moeilijk om in de winkel een verkoper te vinden. Het afhaalmagazijn is een grote chaos en het personeel is er niet bepaald vriendelijk. De meubels worden gewoon op uw kar geplaatst en daarmee is het afgedaan — oudere mensen die alleen komen afhalen, zijn vaak aan het sukkelen.

19 aprile 2026

Beste Dylan,

Bedankt om je ervaring te delen.

Jammer dat je in de winkel niet meteen iemand kon vinden om je te helpen, dat zou inderdaad vlotter moeten gaan.

Ook jouw feedback over het afhaalmagazijn nemen we zeker mee!

Valutata 5 stelle su 5

YGO heeft een goede stock in voorraad

YGO heeft een goede stock in voorraad. Voor onze stoelen moesten we dus geen 36 weken wachten zoals elders.
YGO heeft veel modellen.
Op elke hoek vind je iemand die je kan helpen.
YGO heeft ook een ruime marktplaats. Dit hadden we niet verwacht.

Beste,

Bedankt om je ervaring te delen!

Fijn om te horen dat je zo vlot geholpen kon worden in onze toonzaal.😊

Graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Alles is vlot verlopen bij onze…

Alles is vlot verlopen bij onze aankoop, zowel in de winkel, als bij het afhalen.
Zeer tevreden van onze keukenstoelen.

Beste Jarno,

Bedankt voor je mooie feedback.

Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is.😊En nog leuker dat je zo tevreden bent met je keukenstoelen!

Graag tot een volgende keer!

Fijne winkel

Fijne winkel, fijne service

15 aprile 2026

Beste,

Super om te horen dat je zowel de winkel als de service als aangenaam hebt ervaren. 😊

Hopelijk mogen we je snel opnieuw verwelkomen!

Valutata 3 stelle su 5

Vlotte bestelling, afhalen was verschrikkelijk!!

Vlotte telefonische bestelling gedaan met medewerkster Kim. Was zeer aangenaam in de omgang!
We hadden ervoor gekozen om het product direct te gaan afhalen in het magazijn. We waren er kort na de middagpauze en er stonden 2 klanten voor ons in de rij te wachten om hun bestelling op te halen. We hebben meer dan 1 uur moeten wachten op onze bestelling, echt belachelijk lang voor iets dat maar uit het rek moet genomen worden. Er liep veel personeel rond in het afhaalmagazijn, maar hard werken werd er zeker niet gedaan! De aankoop zelf was goed en vlot, maar het afhalen van het product in het magazijn, noem ik schandalig!

17 aprile 2026

Beste Yentel,

Bedankt om je ervaring zo uitgebreid te delen.

Fijn om te horen dat je telefonisch zo goed geholpen bent door Kim😊.

We nemen je feedback over de wachttijd en de werking in het magazijn zeker mee.

Hopelijk kunnen we je bij een volgende ervaring wel van begin tot einde vlot helpen. Bedankt alvast voor je geduld en je eerlijke feedback.

Valutata 3 stelle su 5

Winkel ok, afhaalmagazijn jammer genoeg niet.

In de winkel vriendelijk en vlot geholpen. Aan het afhaalmagazijn was het een ander paar mouwen... Twee wachtenden voor ons met elk één kast. En toch heeft het een half uur geduurd eer wij onze kast hadden. Pakken ze die kasten à la minute in...? 🫣

16 aprile 2026

Beste,

Bedankt voor je eerlijke feedback!

Fijn om te horen dat je in de winkel goed en vriendelijk geholpen bent.
Jammer dat het afhaalmagazijn die ervaring niet heeft kunnen doortrekken.

We nemen dit zeker mee zodat we ook daar onze service kunnen verbeteren. Bedankt om dit te delen!

Vriendelijke verkoopster

Mooie meubels en vriendelijk

16 aprile 2026

Wat fijn om te horen! 😊
Super dat je zo goed geholpen bent en tevreden bent over onze meubels.

Hopelijk zien we je snel nog eens terug in de winkel! 🛋️

Vriendelijk snelle bediening.

Vriendelijk snelle bediening.

12 aprile 2026

Beste,

Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat je zo vlot en vriendelijk geholpen werd.

Topservice

Beste Jacqy,

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service.

Ruime keuze

Ruime keuze. Betaalbare prijzen en personeel is zeer vriendelijk. Nu afwachten tot we onze nieuwe zetel krijgen.

13 aprile 2026

Beste,

Bedankt voor je fijne review! 😊 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de ruime keuze, de prijzen en de service in de winkel.

Een echte aanrader

9 aprile 2026

Beste Chantal,

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je je goed geholpen voelde in de winkel. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Sandy heeft ons ontzettend goed…

Sandy heeft ons ontzettend goed geholpen! Ze was super vriendelijk, altijd vrolijk en echt een hele lieve dame. De service was top – we zijn heel tevreden! 😊

Beste RAMAZAN,

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden! 😊
We geven je complimenten met veel plezier door aan Sandy.

Geniet van je aankoop en hopelijk tot snel!

Valutata 5 stelle su 5

Snel geholpen zowel in winkel als in…

Snel geholpen zowel in winkel als in magazijn.

9 aprile 2026

Beste Stien,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je snel werd verder geholpen. ☺️

Valutata 5 stelle su 5

Super veel keuze voor alles

Beste Debora,

Bedankt voor je feedback! 😊

Super dat je de ruime keuze en onze aanpak zo apprecieert. Hopelijk zien we je snel nog eens terug!

Valutata 4 stelle su 5

Het was mijn eerste keer dat ik Ygo…

Het was mijn eerste keer dat ik Ygo bezocht en het was een aangename ervaring. Ik werd goed en vriendelijk geholpen.

5 aprile 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je goed werd verdergeholpen.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden van ,het personeel…

Ik ben zeer tevreden van ,het personeel is zeer vriendelijke en aangenaam plezant om te shoppen .

8 aprile 2026

Beste Ragni,

Dankjewel voor je mooie feedback! 😊
Heel leuk dat je zo tevreden bent en dat je het shoppen bij ons als aangenaam hebt ervaren.

Naomi

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più