Garderobexperten Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har handlet med garderobexperten via Nicklas. Super service lige fra start bestilling og til levering. Alle aftaler overholdt

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse og service fra start til slut! Vi har netop fået monteret klædeskab, 2 m bredt, endevæg og med skydedøre fra gulv til loft. God vejledning, hurtig ekspedition og tegninger af Nickl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi valgte GarderobeXperten på anbefaling og sender vores egen anbefaling med disse ord. Fra vores første besøg i forretningen har vi fået en professionel vejledning af Kim, som har fulgt projektet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende oplevelse.! Kim kom og rådgav os og målte op. Han koordinerede levering og montering til UG +. Emil kom på slaget som aftalt, og 3,5 time efter stod vores indbygningsklædeskab der, s... Leggi di più

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Desværre levede servicen og udførelsen…

Desværre levede servicen og udførelsen af opgaven ikke op til forventningerne.

Kompliceret og ikke særlig hurtig planlægning af opgaven og ikke tilfredsstillende udførelse. Et indbygget klædeskab i et rum med skrå loft skulle sættes op - i planlægningsfasen var der på intet tidspunkt tale om, at der skulle skæres i den bærende loftsbjælke. Men da montøren var i fuld gang og begyndt med at sætte elementer op, var der pludselig ikke andre muligheder end at skære i den bærende bjælke. Efter monteringen var afsluttet, opdagede vi et hul i loftet på ca. 20x5 cm, der ikke er blevet lukket af montøren. Da vi tager billede af det og sender til Garderobexperten, får vi et svar med "Jeg er ikke helt med, hvad i mener med hul i loftet - vi har ikke fjernet jeres loft". Desuden blev et stykke kantliste i bunden ikke sat fast igen og fugningen er heller ikke blevet gennemført over det hele, hvorpå vi bare får svaret "Vi fuger som udgangspunkt ikke op imod profilbrædder"…. Igen – det havde været rart at vide fra starten.

Vi havde fået en personlig anbefaling af Garderobexperten, hvorfor valget endte på dem, men det bliver ikke en anbefaling vi giver videre til venner eller bekendte.

25 gennaio 2021

Fantastisk rådgivning

Jeg havde været i flere forretninger, men det var først i Garderobexperten i Køge (Aubo), at jeg fik den rigtige vejledning, som jeg kunne overskue.
Kim var super god til at finde den rigtige løsning til os, og hele processen har været forrygende. Klart anbefalelsesværdige!

5 gennaio 2021

Fantastisk leverance og projekt

Det har sjovt, lærerigt, udfordrende og spændende men mest af alt - fantastisk - at arbejde sammen med GarderobeExperten om et større projekt.

Selvom vi midtvejs i projektet mødte en showstopper blev denne løst hurtigt af GarderobeExperten. Kvaliteten af leverancen er i top - jeg har fået en ny garderobe med oceaner af plads og højeste kvalitet.

Vi ses til næste år - til nye eventyr.

17 dicembre 2020

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse - FANTASTISK service - eminent råd og vejledning - professionel montering - Eneste bump på vejen var en hjørne sektion, der blev fejlleveret fra fabrikken, men det blev løst meget hurtigt - Garderobeexperten i Køge kan varmt anbefales - TAK Morten Wieland

11 novembre 2020

Tilfreds & glad

Hele processen for køb af vores skab har været god. Nicklas var fin til at vejlede og komme med forslag når det var nødvendigt. Levering og montering skete professionelt og uden bemærkninger, så nu nyder vi vores store flotte skab.

4 novembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Super oplevelse med GarderobeXperten.

Super oplevelse med GarderobeXperten.
Fra første møde med sælger Nicklas - meget venlig, serviceminded og dygtig til at finde en god løsning på de to garderobeskabe, som vi skulle have. Vendte altid retur på telefon og mails. Snedker / tømrer Emil udførte et formidabelt og meget dygtigt arbejde med opsætningen. Alt klappede og vi har fået en supergod løsning og et smukt opsat skab. Tak for det :)

1 novembre 2020

God oplevelse

Vi har lige haft besøg af garderobeexperten.
Rigtig god oplevelse, lige fra første besøg, hvor det gjaldt opmåling og snak om indretning, til dagen hvor den flinkeste / dygtige tømrer kom og satte skabet op.
Alt har levet op til vores forventninger.

17 ottobre 2020
Valutata 5 stelle su 5

En helt igennem rigtig god oplevelse!

En helt igennem rigtig god oplevelse!
Der var stor villighed til at imødekomme og hjælpe med gode forslag til vores særprægede ønsker, der inkluderede alt fra indbygningsskabe i specialdybder, fritstående skabe med elinstallationer i og speciallavede anslag som vi selv leverede.
Opsætningen af skabene forløb også fuldstændig, som man kunne håbe på, og de småting der var (et par ridser og hakker), blev udbedret prompte og uden nogen som helst problemer.
En stor anbefaling herfra!

Perfekt!

Perfekt!

Super professionel, venlig og hurtig service - og hurtig leveringstid, der gik cirka 14 dage fra vi besluttede os at bestille skabet - til det stod i vores entré leveret og monteret. Selve skabet er rigtigt pænt, både farve og de små detaljer. Alt foregik fejlfrit, og vi vil helt sikker bestille hos dem igen.

Alt virker

Alt virker, måden opgaven starter på, de folk der udfører opgaven og det afsluttende finich, tusind tak.
Kim

Super oplevelese

Vi er meget begejstrede for Garderobeexperten. Vi har oplevet en super nærværende rådgivnig og service. Montagen af vores skab blev udført af en rigtig dygtig og flittig tømrer. Alt i alt et fejlfrit forløb og vi ville bestemt anbefale andre at benytte jer!
Tak til Cem og Morten og til den meget dygtige tømrer
Mvh Maj & Peter

1 ottobre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft en super god oplevelse

Vi har haft en super god oplevelse. Medarbejderen Kim, var rigtig god til at hjælpe os med at finde frem til vores drømme tøjskab, og har generelt været super behjælpelig og professionel igennem hele processen.
Alt kørte uden problemer - så en anbefaling her fra!

23 settembre 2020
Logo di Garderobexperten

Risposta di Garderobexperten

Kære Gry og Jimmi - Tak for jeres anmeldelse.

// Kim

Valutata 5 stelle su 5

Godt samarbejde og alle aftaler overholdt

Kim var dygtig til at forstå hvad vi ville have. Vi har fået et dejlig stort garderobeskab m låger der matcher huset.
Snedkeren, Emil, var også dygtig og havde god erfaring med hvordan løsning blev bedst mulig når gulv, loft og vægge ikke er lige eller retvinklede...
Vi har fået et skab efter vores forventninger og et godt samarbejde hvor alle aftaler er overholdt

15 settembre 2020
Logo di Garderobexperten

Risposta di Garderobexperten

Det var en fornøjelse og lave din og Hannes fine garderobe med vores malede almuedøre.

// Kim

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più