Jeg har handlet med garderobexperten via Nicklas. Super service lige fra start bestilling og til levering. Alle aftaler overholdt
Scopri cosa dicono le persone
Super god oplevelse og service fra start til slut! Vi har netop fået monteret klædeskab, 2 m bredt, endevæg og med skydedøre fra gulv til loft. God vejledning, hurtig ekspedition og tegninger af Nickl... Leggi di più
Vi valgte GarderobeXperten på anbefaling og sender vores egen anbefaling med disse ord. Fra vores første besøg i forretningen har vi fået en professionel vejledning af Kim, som har fulgt projektet... Leggi di più
Fremragende oplevelse.! Kim kom og rådgav os og målte op. Han koordinerede levering og montering til UG +. Emil kom på slaget som aftalt, og 3,5 time efter stod vores indbygningsklædeskab der, s... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Vi har fået den flotteste og mest…
Vi har fået den flotteste og mest funktionelle garderobe, servicen har været helt i top. Alt har fungeret perfekt. De får vores varmeste anbefalinger 🌟🌟🌟🌟🌟

Vores drømme skab
Min kæreste og jeg har længe gerne ville have et nyt garderobeskab til vores soveværelse. Vi fik så anbefalet garderobexperten af min mor, som selv for nogle år siden fik et skab fra dem. Det er Kim som har fulgt os hele vejen, med alle vores ideer, ønsker, opmålinger mm.
Skabet blev sat op idag, og det er alt hvad vi drømte om.
Tak for den gode service, fleksibilitet og det mega fede samarbejde!

Risposta di Garderobexperten
Vi havde bestilt et garderobeskab til…
Vi havde bestilt et garderobeskab til vores soveværelse i vores nye lejlighed og vi er meget imponerede. Det er nok det møbel i hele lejligheden, vi er allermest glade for.
Lige fra snakken om vores tanker til opmåling og opsætning har været meget professionelt og fleksibelt ift vores behov. Vildt dygtig håndværker - skabet står som om det altid har været en del af lejligheden.
Vi havde udfordringer med en skydedør, der stødte på, men der kom de med det samme og fixede uden beregning.

Risposta di Garderobexperten
Godt produkt og god service
Godt produkt og god service. Jeg havde brug for en justering med et tømrerbesøg en uge efter monteringen, og det fulgte med som en selvfølgelighed og med stor kalenderfleksibilitet. Den tømrer de sendte ud var iøvrigt en af de bedste jeg længe har mødt (og jeg har mødt mange). Rigtig god oplevelse og 3 indbygningsskabe som vi er rigtig glade for.

Garderobeexperten havde fremragende…
Garderobeexperten havde fremragende service
Vi fik skabet monteret i et projekt salg og havde brug for en del fleksibilitet fra deres side angående opmåling og montering for at kunne komme til når der ikke var andre håndværkere og samtidig have et skab klar ved indflytning.
Det endelige resultat er også præcis som vi håbede på og er meget tilfredse

Risposta di Garderobexperten
Hurtig og god service hele vejen med…
Hurtig og god service hele vejen med god rådgivning. Kan varmt anbefale Garderobeexperten.

Perfekt arbejde!
Perfekt arbejde!
Fra start til slut en god rådgivning, imødekommende over for vores ønsker, og ikke mindst et virkelig flot resultat takket være superdygtige håndværker. Vi fik lavet et helt nyt skab med skydedøre fra gulv til loft og også skydedøre foran et eksisterende skab.

Risposta di Garderobexperten
Der var god service og rådgivning da vi…
Der var god service og rådgivning da vi skulle have købt, leveret og monteret et integreret skab.
Endvidere gik kommunikationen lidt galt, da vi skulle have det monteret. Men Garderobeexperten tog fuldt ansvar og korrigerede fejlen hurtigt og for deres regning.

Risposta di Garderobexperten
Super service fra start til slut flot…
Super service fra start til slut flot resultat
Stor tilfredshed
pænt, gedigent skab. Stor ros til de to tømrere. Behagelige fyre der kom til aftalt tid, rydder op efter sig selv og udfører et godt stykke arbejde.
Service på højeste niveau
Fantastisk oplevelse, de kom fra Køge til Fredericia for at måle op så jeg ikke selv skulle stå med ansvaret, Det er service udover det forventede, Vores flotte låger fungerer helt perfekt og vi er mega glade ved vi handlede hos Garderobeexperten

Risposta di Garderobexperten
Jeg modtog materialerne fra…
Jeg modtog materialerne fra Garderobexperten, og det var en høj kvalitet til meget fair priser. Chaufføren var en meget behagelig mand der sammen med mig fandt løsninger til de største materialer.
Jeg vil give dem fuld plade med stjernerne, for det er kram.

Valgte skydedøre på mål
Valgte skydedøre på mål, og det er blevet så flot. Trods mine lidt skæve vægge, og gulv ligeså, formåede deres tømrer Emil, at lave det til perfektion. Rummet er blevet lyst og stilrent med de hvide døre, som Kim solgte mig med god dialog og behandling gennem hele forløbet, og værelset synes større nu med den valgte spejl-dør, end det egentlig er. Jeg er meget tilfreds. Kan varmt anbefale Garderobexperten i Køge.

Drømmegarderobe
Har endelig fået min drømmegarderobe efter god vejledning fra personalet! Cem var yderst hjælpsom gennem hele processen. Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Risposta di Garderobexperten
Garderobexperten har leveret mit drømme…
Garderobexperten har leveret mit drømme Walk - in! Alle pigers drøm.
Fantastisk service fra start til slut. Vi blev mødt med stor professionalitet, da vi havde en masse ønsker til drømmen om lækkert walk in.
Få ting manglede, da vi fik leveret det - men uden besvær fik vi leveret det MEGET hurtigt til døren. Hvis man ønsker en service i top klasse og en kvalitet der sparker r**, så er det her, det rigtige sted!
Kæmpe anbefaling fra os!

Risposta di Garderobexperten
Klasse service og vejledning!
Igennem hele forløbet ved køb af walkin garderobe har både servicen og vejledningen været verdenklasse! Jeg kan kun anbefale butikken til alle andre som skal have garderobe, skydelåger osv!
Vi er SÅ glade for de skydelåger
Vi er SÅ glade for de skydelåger, Garderobexperten har bygget ind i vores soveværelse! Det er blevet helt vildt flot på trods af at vores soveværelse er skævt på alle ledder og kanter... og vi elsker den løsning Garderobexperten fandt på med at lave en gavl, der samler det gamle indbyggede skab, der var der i forvejen, med det nye. Da tømreren var færdig og Garderobexperten et par dage efter spurgte om alt var i orden, og vi skrev tilbage at vi lige havde et par småting, som vi ikke var 100% tilfredse med, så sendte de samme tømrer ud for at sætte prikken over i'et. Vi synes det var en fantastisk service og vi vil derfor på det varmeste anbefale Garderobexperten

Risposta di Garderobexperten
Super god vejledning i valg af skab på…
Super god vejledning i valg af skab på specialmål, som mange andre ikke var i stand til! Montøren ankom som aftalt - rigtig fint leveret/monteret produkt!
Alt i alt: god pålidelig handel!
Alt fungerede.
Alt fungerede.
Levering og montering til aftalt tid og aftalt pris.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.