First HotelsRecensioni

TrustScore 1.5 su 5

1,7

Riktigt dålig service! Boendet har värre standard än ett vandrarhem och frukosten jag gör hemma en stressad vardag där tre barn ska äta är bättre än den som erbjuds! Värst av allt, påstår de att en fu... Leggi di più

2 overnatninger på First Hotel i Odense. Hotellet er 4 stjernet men knap 2 værd. Hotellet fremstår slidt og mangler vedligehold. Værelset er nogenlunde rent. Kaffe - The og køleskab mangler. Kedel... Leggi di più

Boede 2 nætter på hotellet i okt. 2021. Ikke tilfredsstillende. Middag skal bestilles på forhånd, dvs. inden man kommer til hotellet. Dette skulle fremgå af bookingbekræftelsen, men oplyses ikke ved a... Leggi di più

1. Hotel
  2. Servizio di noleggio sale per riunioni e conferenze

Informazioni fornite da varie fonti esterne

First Hotels is a leading Scandinavian hotel chain with 47 hotels at selected destinations throughout Sweden, Norway and Denmark. Whether on business or pleasure, our standard and top-class hotels offer modern comfort and personal service.

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super sødt personale

Super sødt personale. Men de havde rykket rundt på værelserne da vi ankom, så vi måtte flytte værelse. Dagen efter havde rengørringen glemt at ligge kaffe håndklæder sæbe osv. Heldigvis var receptionen hurtige og hjalp straks. Dog var der meget bøvl for 2 nætter. Utrolig lydt. Og lille morgen buffet. Vælger nok ikke dette hotel igen. Dog var personalet utrolig søde.

11 giugno 2019

Wow - super service 👌🏻

Wow - så herlig en velkomst 🍻 Der blev under indtjekning udskænket drikkevarer efter eget ønske u/b 😉 Derefter vejledt i billigere parkering på hotellets pladser - OG personalet, søde Kim, klarede det ved udlevering af min bilnøgle 👍🏻 Herefter opdagede vi at de ‘standard’ værelser, der var booket, var omkonverteret til ‘junior suite’. Og så ELSKER jeg, at deres morgenmad serveres til kl. 10:45, så jeg kan sove længe på en fridag 🙈👌🏻

26 aprile 2019

First Hotel Atlantic

Jeg har kun positive ord om mit ophold på First Hotel Atlantic. Det er 2.gang jeg besøger hotellet og har begge gange været meget tilfreds.

God service ved indtjekning, velkomst-hilsen på værelset, rent og pænt værelse og en fantastisk udsigt.

Kan bestemt kun anbefale et ophold på First Hotel Atlantic.

26 marzo 2019

Kolding

Kolding. Tak for et godt ophold. Lækkert st i havde slepoing day 😎 god betjening og rent. Top karakter herfrs

17 marzo 2019

Hotel First Atlantic. Utroværdig Hotel chef Kim Degn

Hotel First Atlantic. Utrolig dårlig og utroværdig hotelchef Kim Degn:
Vi var på Nytårs tur og landede 31-12-18 på First Hotel Århus. Da jeg skulle parkerer, benyttede jeg deres bil elevator til parkeringsetagen. På vej ud lukkede døren i, med en lille skade til følge. Frederikke i receptionen var utrolig hjælpsom og gav mig adressen på Hotelchefen Kim Degn. Denne blev kontaktet med besked og foto samt besked fra egne rækker. Da vi var på vej hjem dagen efter gjorde døren det samme i gadeplan. jeg var så venlig at give Hotel chefen besked via mail.
Nu nægter Hotel chefen at dette et sket, :-( jeg fandt en hændelse nøjagtig mage til, hvor han også nægter. (se Carsten Olsen,s anmeldelse: Dårlige parkeringsforhold fra 1/12-17)
Kan på ingen måde anbefale parkering på dette hotel. Er det så det eneste han nægter?????

6 febbraio 2019

Mangel på professionalisme

Jeg kan desværre ikke anmelde First Atlantic Hotel i Aarhus, da de kom til at dobbeltbooke det lokale, som vi skulle have holdt konfirmation i. Det er en fejl, og den slags kan ske, men deres måde at håndtere sagen på har været totalt uprofessionel.

Hotellets strategi - som givetvis også vil blive afspejlet i det svar, der måtte komme herunder - har været at påpege, at de jo har sagt undskyld, men i realiteten har de intet gjort for at hjælpe os ud af situationen, de har været ekstremt sløve til at vende tilbage, og her et lille halvt år efter, de lovede at vende tilbage med et forslag til, hvordan de kunne kompensere for deres fejl, har de efter flere rykkere meddelt, at de har de ikke tænkt sig at gøre.

Det mindste, man kan forvente i en sådan situation, er en smule ydmyghed, men nej. Held og lykke til dig, der skal holde et arrangement på hotellet.

27 settembre 2018

First Hotels lässt Kunden im regen stehen

Wir haben das Datum vom September und Oktober vertauscht. Klar kann passier, aber was danach passierte war unvorstellbar. Der Servicemitarbeiter war nur mit sich beschäftig und war nicht bemüht uns zu helfen. Er hat uns schließlich ignoriert, als würden wir nicht an der Rezeption sein und die nächsten Kunden an der Reihe genommen. Er hat uns allein gellassen und einfach im Regen stehen gelassen. So sollte mit Kunden nicht umgegangen werden. Dieser Mitarbeiter hätte auch Alternativen anbieten können oder andersseitig uns bei der Problembewältigung helfen können. Völlig unakzeptabel. Danach haben wir uns in ein Hotel von einer Familie betrieben gefunden. Alles ohne Probleme. Typisch Hotellkette. Für uns steht fest: NIE WIEDER FIRST HOTELS.

12 settembre 2018

Det er under al kritik.

Hotellet i Århus, er ok ift. værelser og morgenmad.
Servicen og ledelsen er desværre en anden sag. Jeg havde “fornøjelsen” af at der stod en mand fra personalet på mit værelse kl 3 om natten, da han troede værelset var tomt og kunne komme ind og sove. Manden beklagede skyldte sig ud igen (fik ikke sovet mere den nat). Da jeg tog sagen op med receptionen næste dag, mente de at den sag var ude af verden! Der var ingen forståelse for hvor ubehageligt det er at blive vækket midt om natten ved der står en fremmet på ens værelse. Jeg har efterfølgende skrevet en klage til hotellet og hovedkontoret, for at sikre mig, at de fremadrettet har en procedure der gør at andre ikke skal opleve dette. Jeg har på denne klage intet svar/respons fået.
Det er under al kritik.

9 settembre 2018

Extremely terrible experience in "First…

Extremely terrible experience in "First Hotel Atlantic' in Aarhus of Denmark
Never come back again.
The most unprofessional and incompetence receptionist we ever met in a hotel.
My husband asked for a parking space and the reception desk replied it was fully booked and we asked whether we can reserve a parking slot for tomorrow as we stayed two nights.
The reception desk said "No" and we were told to come to the reception next morning and wait if they have customer checked-out with a Free parking space.
We were shocked of hearing it and my husband asked whether the system can do that and reserve for us, but the answer is a "No" again.
When we went up to our room which was on the lowest floor and was faced to the car park (the worse view), we can see there was a free car park and my husband went down to the reception and asked what was it about.
The man was very rude and said to my husband if you can find a free car park, I can give you for free.
My husband ended up found "seven" free car parks available !!!!!
It is absolutely unacceptable the rude attitude and the completely unprofessional service in First Hotel Atlantic in Aarhus.
The management should feel shame on the staffs behaviors towards the customer.
PY

15 maggio 2018

Mine bedste anbefalinger til First…

Mine bedste anbefalinger til First Grand Hotel i Odense!

Vi har boet 2 gange på First Grand Hotel i Odense og har fået den bedste service. Værelser er store og komfortable og morgenmaden er skøn. Vi havde en uheldig oplevelse under vores første ophold, som blev håndteret yderst professionelt! Derfor kan jeg kun give mine aller bedste anbefalinger til First Grand Hotel og deres dygtige ansatte i Odense :-)

15 maggio 2018

Kolding - Ikke pengene værd

Virkelig dårligt indeklima i værelset, ingen udskiftning af luften og enormt varmt og det hjalp ikke at skrue ned, så jeg endte med at vågne med en hovedpine samt afbrudt søvn som følge af den dårlige luft.
Vi havde bestilt et dobbelt værelse men fik hvad der minder mest om et enkelt værelse med kun et håndklæde til to personer og kun en dyne. Der var dog en ekstra pude men denne uden betræk.
Ikke et hotel jeg vil vælge igen.

Positivt:
Pænt ydre og god beliggenhed

10 maggio 2018

Dårlig pakeringsforhold

Dårligt hotel og deres parkering er mildest talt dårligt, og herefter håndtering af mit lille uheld med min bil ved deres bilelevatordør der bare lukker op i bilen med skade tilfølge. Find noget andet.

11 aprile 2018

Service i top

Første gang på first hotel Kolding, smilende personale og god service. Først fik vi et værelse hvor pærerne var gået i 2 lamper vi blev straks tilbudt et andet værelse hvor alt var i fineste orden.
Dejlig morgenmad med alt hvad der tilhøre til en god morgenmad.
Absolut et besøg værd og god placering i byen

28 gennaio 2018

Et gastronomisk møde med "FIRST" Malmø (2017).

Utroligt god service & lækkert mad i store mængder. Både kokken & servitricen var behagelig at have med at gøre & receptionisten. Jeg fik en stort portion oksemørbrad med kartofler og grønsager & lækkert sovs, dertil fri lækkert salat bar med rigt udvalg. Jeg kunne finde på at komme igen bare pga. maden, det siger vel alt? Det eneste er værelserne de lidt slidte & elendigt udsigt, men jeg sov nu skønt for der var en & pænt & bløde senge uden at blive for meget, værelserne var store og komfortabelt uden tvivl! Jeg sov på en dobbelt værelse. Priser er i den lave ende for både mad og drikkevarer, i forhold til hotel standard i Europa 3 stjerner, det føles som at sove i Asien 3 stjerner næsten med de priser, også kun næsten på den absolut gode måde!
Vi ses uden tvivl snarest Hotel First Malmø! 4 stjernet karakter fra mig nu i jeres lille bog. Hvis i fortsætter på denne måde med renoveringer af værelserne og større udvælg i jeres mnénu, er jeg sikkert på at I vil kunne positionere jer ganske udmærket i forhold til kæder af hoteller. Jeg er en stor elsker for hoteller 3+ og derfra, mest i Asien, da det er langt højere standard end i Europa for prisen, for mig er i et stort 3 stjernet hotel, med en lille 4 stjernet i sigte.
Boede i malmø hotel first jørgen kock i december 2017. Så det fornyligt hvordan jeg oplevede stedet.

Nyd Sommeren Hotel First Jørgen Kock Malmø!
Sai.

4 gennaio 2018

Skuffende oplevelse Kolding

At ringe til en receptionist og flere gange få at vide man skal betale 200kr i timen for late-check-out.. samtidig med at der i elevatoren reklameres med efterårs tilbud tjek ud kl 14 for blot 150kr altså en pris på 75kr i timen, dejligt når man står med et sovende barn og troede man kunne forlænge værelset.. men 400kr for at han kan få sin formiddags lur, så bliver jeg alligevel lidt for nærig. Dårlig stil! Og når man så siger “hvis jeres tilbud ikke er gældende, så pil det ned” bliver man mødt med “Har du ikke noget sted at tage hen”

25 ottobre 2017

First Hotel Kungsbron in Stockholm.

First Hotel Kungsbron in Stockholm.
SEK 1860 for a very small room without windows in the basement. Friendly staff, but absolutely no extra service for that amount of money. Ordinary breakfast, tables were slowly cleaned.
Not going to stay there again.....

29 settembre 2017

Tilbageholder ens penge

Firmaet reservere penge på ens kort som "sikkerhed".
De lovede at vi ville have pengene igen to dage efter. Der gik en måned. Det er ikke okay at holde på folks penge!

Vi boede på Vesterbro, fint værelse, søde ansatte og fint morgenmadarrangement

10 settembre 2017

Sikkerheds røveri af mine penge

Min kæreste bestilte og betalte i januar et weekend ophold for 2 , her i august . Da vi tjekkede ind ville et personale have mit hævekort og reserverede 500 kr på mit kort . Jeg blev forbavset og frustreret over hvorfor . De forklarede at det var et sikkerheds beløb . De kunne ikke forklare hvad den sikkerhed bestod i , men en sikkerhed . Vi overnattede 2 døgn i senge der skulle have haft skiftet topmadrasser sidste århundrede så jeg havde meget ondt i ryggen ved tjek ud ! Ved tjek ud spurgte jeg om mine 500 kr var frigjorte igen . Der ville lige gå 1 time , blev der sagt , og i den forbindelse sagde receptionisten at hun lige ville trække for parkering !!! Vi havde parkeret i modsatte ende af byen !! ? Dagen efter tjek ud var mine penge stadig ikke frigivet . Jeg ringede og var vred på receptionisten , som forklarede mig at beløbet var til f.eks mad vi købte på hotellet eller parkering !!! Hm, vi KØBTE kaffe på hotellet og tror ikke nogen kunne løbe fra noget da det var pengene på bordet , inden varen blev serveret . Jeg forstår stadig ikke konceptet , specielt fordi vi ikke var blevet gjort opmærksom på det . Aldrig mere på First hotel .

28 agosto 2017