HotelstrandlyRecensioni

TrustScore 4.5 su 5

Dettagli dell'azienda

1. Hotel

Scritti dall'azienda

Vi byder dig velkommen i charmerende rammer, hvor historien, naturen og omgivelserne forenes med nutiden. Hotel Strandly Skagen er beliggende i den gamle del af Østerby og kun få hundrede meter fra Skagens bedste badestrand, Sønderstrand, Skagens Museum, det hyggelige bymiljø samt lystbådehavnen. Vi glæder os til at danne rammen om dit næste besøg.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Fra drøm til virkelighed

Vi bookede Strandly i god tid til “Vores livs fest”
I forløbet op, har vi følt os 100% trygge.
Det omhandler den løbende dialog, rådgivning om mad og drikke, samt alle de andre praktiske ting. Vi har kunne slappe af hele vejen igennem!
Når det nu er overstået, står vi med en følelse af at der overhovedet ikke noget noget som kunne gøres bedre i forhold til hvad vi havde drømt om. Vi var 42 deltagere med overnatning og ALLE var målløse over den høje standard.
Der gælder sig værelser, service, mad, vin champagne samt de fysiske rammer om vores fest.
Tak til Didde og Thomas samt deres fantastiske personale, for at have givet os et minde for livet!
Strandly gør det svært at finde superlativer til at beskrive et arrangement, som det de stod for til vores fest.
Bare tak!!

30 maggio 2026

Kære Susanne og Lars

Tak for jer - hvor bliver vi bare rørte over at læse jeres ord❤️

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og for den tillid, I viste os gennem hele planlægningen af jeres store dag. Det har været en fornøjelse at få lov til at være en del af jeres fest og skabe rammerne om så betydningsfuld en begivenhed.

Vi sætter så stor pris på, at både I og jeres gæster har haft en oplevelse, der levede op til det, I har drømt om, er den største anerkendelse, vi kan få.

Tak, fordi I valgte Hotel Strandly til “jeres livs fest”. Minder som disse er præcis grunden til, at vi elsker det, vi gør.

Kæmpe kram

Fantastisk beliggenhed

Fantastisk beliggenhed, skønt og rent værelse med altan, dejlig morgenmad og det sødeste mest imødekommende værtspar.

25 aprile 2026

Kære Margit

Tusind tak for besøget samt den flotte anmeldelse - det værdsætter vi meget.
Vi er glade for, at i har haft et dejligt ophold hos os.

God dag og vi håber, at kunne byde velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har i påsken besøgt Hotel Strandly…

Vi har i påsken besøgt Hotel Strandly nok engang. Som altid er Didde og Thomas klar til at servicere deres gæster. Hotellet ligger dejlig centralt for vores behov, fine værelser med senge der gav en god søvn, lækkert morgenmad og ikke mindst var det dejligt at kunne lade vores bil på hotellet.
Hyggelige dage trods en påskestorm vi ikke lige glemmer.
Vi kommer igen 😊

5 aprile 2026

Kære Else

Tusind tak for besøget og den flotte anmeldelse, som vi er meget glade for.

Dejligt at læse, at I har haft fantastisk påskeophold også selvom stormen Dave kom forbi.

Vi glæder os allerede til at byde velkommen igen.

Fantastisk sted - kan kun anbefales 😍

Fantastisk sted - kan i den grad anbefales - vi kommer helt sikkert igen! Sødeste og mest imødekommende værtspar 🫶🏼 Lækre værelser og skøn morgenmad. Så forståeligt at det er kåret til Danmarks bedste badehotel 2025! Bedste anbefaling herfra 🫶🏼

3 aprile 2026

Kære Anneli

Tusind tak for besøget samt den flotte anmeldelse.
Vi er meget glade for, at I har nydt jeres ophold her i påsken.

Vi håber snart, at kunne byde velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Du mærker roen og historiens vingesus…

Du mærker roen og historiens vingesus når du træder ind i hotellet, hvor personalet tager imod med åbne arme. Morgenmaden er fantastisk og nydes i restauranten, som fremstår nænsomt renoveret til ære for de originale dekorationer, paneler, døre og malerier, malet af Carl Hansen tilbage i 1920erne.
Og så sover man som en drøm i skønne senge på skønne værelser, som kunne være taget ud af en scene fra serien “Badehotellet”.

3 marzo 2026

Kære Anita
Tusind tak for besøget og den flotte anmeldelse, som vi er meget glade for. Dejligt at læse, at I har haft et fantastisk ophold og nydt roen og historiens vingesus på hotellet.
Vi ser frem til at byde jer velkommen igen.

Varmeste anbefaling

Fantastisk ophold- verdensklasse personale og den skønneste atmosfære👌🏻💯👏🏻

3 ottobre 2025

Kære Trine

Tusind tak for besøget samt den flotte anmeldelse - den værdsætter vi meget.
Vi er glade for, at I har haft et fantastisk ophold med god service og skøn atmosfære.

Vi glæder os til at byde velkommen igen.

Dejligt ophold igen 😀

Vi har igen overnattet på Hotel Strandly og igen har vi haft et dejligt ophold i et dejligt værelse og den skønneste morgenmadsbuffet. Til aften nød vi den ene dag et dejligt tapasfad. Virkeligt lækkert 😋
Vi kommer helt sikkert igen.
Ingen tvivl om jeres plads som Danmarks bedste badehotel, som I har så rigeligt fortjent 👍

15 settembre 2025

Kære Carsten

Tusind tak for besøget samt den flotte anmeldelse.
Vi er glade for, at I igen har haft et dejligt ophold på vores hotel med skøn morgenmad, dejligt værelse og lækker tapas.

Tak for besøget endnu engang og at vi fortjener titlen som Danmarks bedste Badehotel 2025.

Fantastiske værter

Skal man overnatte i Skagen, vil jeg klart anbefale dette hotel. Beliggenheden er perfekt - tæt på vand og centrum. Men det bedste er de flotte værelser og den gode service. Jeg har boet på flere af værelserne, og de er så fint indrettet med bløde madrasser og lækre produkter. Man kan købe lækre drinks, vin og kaffe på hotellet, som kan nydes i nogle hyggelige kroge på hotellet. Morgenmadsbuffeten skuffer bestemt heller ikke. Jeg kommer bestemt igen.

27 marzo 2025

Kære Elisa

Tusind tak for besøget samt din gode anmeldelse, som vi sætter pris på.
Vi er glade for, at du anbefaler vores hotel og sætter pris på vores værelser, service og de små detaljer.

Vi glæder os allerede til at byde velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik en varm velkomst af værtsparret…

Vi fik en varm velkomst af værtsparret der var helt unik.
Meget personlig opvartning.
Alt i hotellet er håndteret ned til mindste detalje.
Vi blev så overvældet af hele atmosfæren, at vi bestilte endnu et ophold, inden vi tjekkede ud, og vi kan næsten ikke vente til dagen oprinder.
De bedste hilsner fra Marianne og Michael Palm

18 marzo 2025

Kære Marianne og Michael

Tusind tak for jeres besøg samt den meget flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at I nød jeres ophold lige fra check-in og til jeres afrejse og at I bookede et nyt ophold på vores hotel - det er vi vilde med.

Vi glæder os allerede til, at I kommer på besøg igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più