Dr. Mobile Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Vraiment très déçu par ce support technique. J’ai un Motorola qui est resté pratiquement un mois chez eux pour une réparation de l’écran. Après un mois d’attente, je récupère enfin mon ap... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

iPhone 13 aangemeld voor reparatie, probleem met microfoon. Volgende dag zou het opgehaald worden. Niemand langs geweest en in track and trace staat dat toestel nog steeds onderweg is. Navraag gedaan... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

I sent my phone with a cracked screen but fully working i now receive a phone with a new screen that doesn't react properly, a sensor for listening to audios that don't work oi can't even send audios... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor de tweede keer in een jaar tijd zit mijn mobiel vast in de veilige modus. Online zitten kijken naar oorzaak, gevolg en oplossing. Geen van de suggesties hielpen. Doctor Mobile is zonder veel ged... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Elettronica e tecnologia

Scritti dall'azienda

Bij Dr. Mobile geven we net zo veel om je mobieltje als jij. We weten allemaal hoe vervelend het is om onverwachts zonder smartphone te zitten. We zijn altijd connected en onze smartphone speelt een centrale rol bij veel van de dingen die we doen. Whatsappen, e-mails versturen, je bankzaken regelen, het kan allemaal mobiel en deze zaken gaan dus een stuk lastiger op het moment dat je geen toegang meer hebt tot je smartphone. Gelukkig staat ons team klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen!

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

209 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Perfect en snel gerepareerd!

Mijn Mobieltje (Samsung Note 4) is perfect en snel gerepareerd door dit bedrijf.
Kan eigenlijk gewoon niet beter...
Moederbord vervangen plus batterij en daarbij zijn ook de laatste updates geïnstalleerd.
Ook een pluim voor Samsung voor de uitstekende service verder is de Note 4 een klasse toestel deze heeft gelukkig nog een verwisselbare batterij iets wat ik erg op prijs stel...

M.v.gr. Gerard

10 gennaio 2018

Risposta di Dr. Mobile

Enorm bedankt voor deze leuke en uitgebreide review Gerardo! We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen en wensen je weer veel plezier met je toestel!

Valutata 5 stelle su 5

prima service,binnen 4 dagen telefoon …

prima service,binnen 4 dagen telefoon thuis opgehaald en weer gerepareerd terug,

9 gennaio 2018

Risposta di Dr. Mobile

Heel fijn dat je tevreden bent Bert! We zijn je graag van dienst geweest. Bedankt voor deze leuke 5 sterren review!

Valutata 4 stelle su 5

Het duurde in totaal 8 dagen totdat ik …

Het duurde in totaal 8 dagen totdat ik mijn telefoon terug kreeg, dit had onder andere te maken met de feestdagen en een onderdeel dat bestelt moest worden. Alles is goed vervangen en ik heb een perfect werkende telefoon terug gekregen

Risposta di Dr. Mobile

We hopen je in de toekomst te mogen bewijzen dat de doorlooptijd ook sneller kan Colin! Bedankt voor deze 4 sterren review!

Valutata 2 stelle su 5

Horloge was voorzien van oude software …

Horloge was voorzien van oude software en niet de meest recente

Risposta di Dr. Mobile

Veelal wordt dit gedaan wanneer dit de laatste (stabiele) versie is van de software welke wij van de fabrikant mogen installeren. We vinden het spijtig om te vernemen dat je ons hiervoor een 2 sterren review hebt gegeven. Indien gewenst kun je natuurlijk altijd zelf een software update uitvoeren wanneer deze beschikbaar is.

Perfect

Perfect, spoed service aangevraagd binnen 24uur telefoon gerepareedrd en terug

Risposta di Dr. Mobile

Fijn dat alles naar wens is verlopen Jamey! We zijn je graag van dienst geweest! Bedankt voor deze positieve review, dat waarderen we!

Valutata 5 stelle su 5

Telefoon werd snel opgehaald en naar …

Telefoon werd snel opgehaald en naar tevredenheid kosteloos binnen de garantie gerepareerd.

Risposta di Dr. Mobile

Dat is ons streven! Fijn dat je tevreden bent en dit wilt delen Gerwin, dat waarderen we! Bedankt voor deze 5 sterren review!

Valutata 5 stelle su 5

nou had niet verwacht dat de repartitie …

nou had niet verwacht dat de repartitie zo goed en snel gedaan zou worden
heb meestal geen goede ervaringen met dit
soort dingen maar deze was goed

Risposta di Dr. Mobile

We zijn heel blij dat we je het tegendeel hebben kunnen bewijzen! Enorm bedankt voor deze leuke 5 sterren review!

Valutata 4 stelle su 5

Goede service, alleen jammer dat ze retouren niet in de avond doen. Alleen tussen 8uur en 18 uur

25 dicembre 2017

Risposta di Dr. Mobile

Fijn dat je tevreden bent over onze service! We doen ons best om de wensen van klanten altijd zoveel mogelijk op te volgen. Wellicht dat deze mogelijkheid er in de toekomst wel gaat komen!

Valutata 5 stelle su 5

Goede en snelle behandeling.

Goede en snelle behandeling.
Duidelijk op de hoogte gehouden!

21 dicembre 2017

Risposta di Dr. Mobile

Fijn dat alles naar wens is verlopen Tim! We zijn je heel erg dankbaar voor deze 5 sterren review!

Supersnelle service

Supersnelle service, kundig uitgevoerde reparatie. Hartelijk dank!

21 dicembre 2017

Risposta di Dr. Mobile

Graag gedaan Jos! We zijn je graag van dienst geweest. Mocht je in de toekomst nogmaals problemen ervaren met een toestel, dan weet je ons te vinden!

Valutata 5 stelle su 5

Super goede service en mijn …

Super goede service en mijn nieuwsgierige vragen werden goed beantwoord!😊

Risposta di Dr. Mobile

We proberen alle onduidelijkheden natuurlijk altijd uit de wereld te helpen voor onze klanten :)! Bedankt voor deze 5 sterren review Inez!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, snel TOP!!!

Risposta di Dr. Mobile

Kort en krachtig! Bedankt voor deze review Wil!

Super tevreden

Samsung telefoon is netjes opgehaald met tracking en tracing op detail. Drie dagen later weer netjes terug met vermelding van wat er is uitgevoerd. Super tevreden.

Risposta di Dr. Mobile

We zijn blij dat we je naar wens hebben kunnen helpen Paul! Bedankt voor deze 5 sterren review, dat waarderen we!

Valutata 5 stelle su 5

Heel snel en correct uitgevoerd

Heel snel en correct uitgevoerd. Op zaterdag werd mijn product opgehaald en op dinsdag werd het weer gerepareerd afgeleverd.

Risposta di Dr. Mobile

Top dat het allemaal naar wens is verlopen! We wensen je weer veel plezier met je toestel. Heel erg bedankt voor deze 5 sterren review!

Valutata 1 stelle su 5

Goede service en goede kwaliteit

Slecht contact

Risposta di Dr. Mobile

Bedankt voor de 5 sterren review Richard! Mocht je in de toekomst nog eens problemen met een toestel ervaren, neem dan gerust contact met ons op!

Goed, snel, vriendelijk.

Telefoon opgehaald en binnen 2 dagen teruggebracht. Goede, snelle service en vriendelijke medewerkers.

Risposta di Dr. Mobile

We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben mogen helpen Soraya! Heel erg bedankt voor deze 5 sterren review!

Aan te raden

Ontzettend klantvriendelijk, toestel word veilig opgehaald. Erg snelle service en alles is weer helemaal in orde!

Risposta di Dr. Mobile

Heel erg bedankt voor dit compliment en de leuke 5 sterren review Jasmijn! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Super snel!

Super snelle service en vakkundige reparatie.

16 dicembre 2017

Risposta di Dr. Mobile

Heel fijn dat je tevreden bent Marleen! Bedankt voor deze 5 sterren review, dat waarderen we!

Uitstekende 5 sterren service *****

De camera van mijn telefoon was stuk.
Heb gebruik gemaakt van de ophaalservice express van Samsung.
Daar heb ik € 24,95 voor betaald.
Binnen 24 uur kreeg ik de gerepareerde telefoon weer thuisbezorgd.
Deze service krijgt van mij 5 sterren *****.
De camera is gemaakt, en doet het weer uitstekend.
Als extra service hebben ze mijn behuizing vernieuwd, en de software geüpdatete.
Dr. Mobile heeft dubbel en dwars 5 ***** sterren verdiend!

13 dicembre 2017

Risposta di Dr. Mobile

Erg leuke review Annemiek! Bedankt hiervoor! We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Mocht je in de toekomst nogmaals problemen ervaren met een toestel, dan weet je ons te vinden!

Super geregeld

Super geregeld, hartelijk dank!

13 dicembre 2017

Risposta di Dr. Mobile

Graag gedaan Monique! We bedanken jou voor deze 5 sterren review!

Dynafix Wecare-team.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più