Vraiment très déçu par ce support technique. J’ai un Motorola qui est resté pratiquement un mois chez eux pour une réparation de l’écran. Après un mois d’attente, je récupère enfin mon ap... Leggi di più
iPhone 13 aangemeld voor reparatie, probleem met microfoon. Volgende dag zou het opgehaald worden. Niemand langs geweest en in track and trace staat dat toestel nog steeds onderweg is. Navraag gedaan... Leggi di più
I sent my phone with a cracked screen but fully working i now receive a phone with a new screen that doesn't react properly, a sensor for listening to audios that don't work oi can't even send audios... Leggi di più
Voor de tweede keer in een jaar tijd zit mijn mobiel vast in de veilige modus. Online zitten kijken naar oorzaak, gevolg en oplossing. Geen van de suggesties hielpen. Doctor Mobile is zonder veel ged... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Dr. Mobile geven we net zo veel om je mobieltje als jij. We weten allemaal hoe vervelend het is om onverwachts zonder smartphone te zitten. We zijn altijd connected en onze smartphone speelt een centrale rol bij veel van de dingen die we doen. Whatsappen, e-mails versturen, je bankzaken regelen, het kan allemaal mobiel en deze zaken gaan dus een stuk lastiger op het moment dat je geen toegang meer hebt tot je smartphone. Gelukkig staat ons team klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen!
Paesi Bassi
- 0900-3962349
- info@drmobile.eu
- www.drmobile.eu
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche

Uitstekende service
Uitstekende service, woensdag werd mijn tablet opgehaald. Ik kon precies zien waar de chauffeur was, hij werd goed verpakt. Van elke stap kreeg ik bericht en vrijdags werd hij gemaakt thuis bezorgd 😀
Tip top in orde allemaal 👍🏻👍🏻👍🏻

Risposta di Dr. Mobile
super goede service !!!!!!!!!!!!!!
de service van samsung heeft mij echt verbaasd !!
had na mijn bezoek aan de winkel waar ik de telefoon gekocht heb , weinig vertrouwen in een herstel onder garantie , werd mij verteld dat de kans erg groot was dat de kapotte connector niet onder garantie zou vallen maar onder ondeskundig gebruik.
toch maar op de site een reparatie aangemeld , en dit was mijn eerste verbazing , hoe makkelijk dat dat ging , vervolgens werd mijn telefoon de dag er op al opgehaald op een door mijzelf gekozen tijdstip (half uur van te voren kreeg ik nog een sms dat de koerier er aan kwam)
en 3 dagen later had ik de telefoon gerepareerd en wel weer terug
echt een super goede service !!!!!!!!!!!!!!!

Zeer snelle reparatie
Zeer snelle reparatie, duidelijke communicatie over het ophalen en terugbezorgen.
Erg tevreden!

Aanrader!
Het toestel werd thuis opgehaald, gerepareerd en teruggestuurd binnen 3 werkdagen, zonder enige kosten. Het fijnste reparatieproces dat ik ooit heb kunnen meemaken.

Risposta di Dr. Mobile
Snelle en goede reparatie van mijn …
Snelle en goede reparatie van mijn telefoon. Ophaal en retourservice was ook mooi op de afgesproken tijd aanwezig.

Risposta di Dr. Mobile
Paid for delivery, got scammed
I paid for my delivery (8 euro), after which I did not get my DPD package label (wrong redirect + wrong tracking number). After this basically any attempt in contacting them failed; I stated the issue in the e-mails and they responded twice with:
"We cannot answer this without consulting speciality. We will get back to you as soon as possible."
After which of course, no other e-mail was sent. So they are basically scammers (at least for me). Save your money!

Snel en goed
Snel en goed! Goede communicatie en reparaties was prima gedaan.

Risposta di Dr. Mobile
aanmelden van een defect gaat heel …
aanmelden van een defect gaat heel gemakkelijk. de haal- en brengservice werkt perfect. tijdstip plannen is heel simpel. je hoeft je telefoon niet zelf te verpakken. de koerier komt op het vooraf afgesproken tijdstip en bergt de telefoon veilig op in een verzegelde koffer. in 3 dagen is de telefoon weer teruggebracht en het defect verholpen. een omschrijving van de reparatie is ingesloten. het hele traject verliep goed. ben zeer content met de wijze waarop mijn probleem is verholpen.

Risposta di Dr. Mobile
Na de reparatie van mijn telefoon is …
Na de reparatie van mijn telefoon is hij weer helemaal toppie .

Risposta di Dr. Mobile
Telefoon woensdag opgehaald ter …
Telefoon woensdag opgehaald ter reperatie. Vrijdag alweer terug!! Wil jullie hartelijk bedanken voor deze service.

Snelle reparatie
Bij registratie van het te repareren product stond dat de reparatie 3 dagen zou duren. Dit was echter na één dag al gedaan en dus kon ik snel weer gebruik maken van mijn product.

Risposta di Dr. Mobile
Super service mijn mobiel werd optijd …
Super service mijn mobiel werd optijd opgehaald en kwam sneller dan verwacht terug ben echt tevevreden.

Snelle reparatie
Telefoon maandag opgehaald en woensdag weer werkend terug gekregen(Telefoon was gevallen en deed niks meer). Top👌

Risposta di Dr. Mobile
super afhandeling 3 dagen en terug is …
super afhandeling 3 dagen en terug is je samsung

Effectief
Maandag verstuurd donderdag al weer terug gekregen. Het was snel en effectief!!

Risposta di Dr. Mobile
Via Samsung een toestel laten repareren …
Via Samsung een toestel laten repareren binnen de garantieperiode. De afhandeling via Dr. Mobile verliep zeer goed en zeer snel! Woensdag avond aangemeld via de website van Samsung, donderdag is het toestel opgehaald en zaterdag werd het toestel gerepareerd terug geleverd! Tussentijds werd ik goed op de hoogte gehouden van de status. Mijn ervaring hiermee was in 1 woord GEWELIDIG!

Top!
Donderdagmiddag mijn defecte mobiel opgehaald en zaterdagmiddag alweer teruggebracht. Super service!