was eenhele goede winkel werd goed geholpen,maar na 2jaar wad de 3 zits bank doorgezakt,maar helaas zijn jullie er niet meer,dus geen garantie
Er stonden in de showroom veel verschillende soorten banken, maar door vooraf op internet nazoekwerk te verrichten wisten we al aardig wat we wilden. DFS was de enige winkel die deze banken had. Met v... Leggi di più
Vriendelijk geholpen door Wim en Trudie uit Heerlen , we werden verwend met lekkere koffie , na jaren zoeken is het dan eindelijk gelukt, onze bank hebben we gevonden, mooie zaak goede adviezen en tij... Leggi di più
Zeer vriendelijk personeel erg hulpvaardig.Volgens afspraak wel de sofa leveren morgen. Want er is geen contact meer te krijgen met jullie. Dfs winkels zijn in Nederland gesloten was uitverkoop in... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vind uw nieuwe hoekbank, slaapbank, loungebank, zitbank of fauteuil, in lederen of stoffen uitvoering. DFS biedt exclusieve merken en 15 jaar garantie
Rockingham Way, DN6 7NA, Adwick le Street, Regno Unito
- www.dfs-banken.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Order voor ruim €7000…wordt niet geleverd
Een bank en stoel voor ruim €7000 gekocht en nu blijft het stil.
- Geen levering.
- Telefoon wordt niet opgenomen.
- vele keren in gesproken, maar niet terugbellen.
- Totaal 0 komma 0 reactie.
- garantie tot dat je getekend hebt en daarna kan je barsten.

Risposta di DFS Banken
Alles is goed gegaan met de bestelling en bezorging.
Incredibly helpful and professional…
Incredibly helpful and professional people. I was very satisfied. Thank you.
Ik ben netjes geholpen maar het is wel…
Ik ben netjes geholpen maar het is wel jammer dat jullie in nederland vetrekken als bedrijf want ik heb eindelijk een bedrijf gevonden als ik ooit een andere bank nodig heb
Daarom wens ik jullie veel succes en hopen ooit weer in Nederland te zien
Bij verkoop goed, bij problemen na levering geven geen gehoor
Goed en vriendelijk geholpen bij de megastores, de bank is op de afgesproken tijd geleverd door 2 vriendelijke chauffeurs. 1 product was niet geleverd, maar daar zou hij een nazending voor aanmaken. Bij het uitpakken zagen we ook een beschadiging op de bank.
Een maand later en 2 emails later nog altijd geen spray en antwoord op mijn emails. Om te verkopen zijn ze goed, als er iets is, geven ze niet thuis.
Geen aanrader.
In zaak in Heerlen verschillende…prima
In zaak in Heerlen verschillende aankopen gedaan
Wat een vriendelijke behulpzame aardige en professionele vrouw wat ons heeft geholpen. Daardoor goed gevoel bij mijn aankopen daar
Ook de levering verliep prima met vriendelijke behulpzame boys, dus top 👍
Wij werden zeer vriendelijk en kundig…
Wij werden zeer vriendelijk en kundig geholpen door de vrouwelijke medewerker in de Megastore te Den Haag. Een prachtig bankstel voor een mooie prijs. Moeten natuurlijk nog wel even afwachten of alle afspraken worden nagekomen, maar hebben daar alle vertrouwen in!
Zeer tevreden
Het was heel fijn dat ik eerst rustig kon rondkijken. Uiteindelijk hulp gevraagd en een bank gekocht.
Verstand van zaken
Verstand van zaken. Duidelijke uitleg over de opheffing. Prima prijs
Fantastische toppers in cruquius!
Gewoon goed geholpen
De bank ziet er goed uit en de levering…
De bank ziet er goed uit en de levering was zoals afgesproken ,en ook zeer vakkundig geplaatst
Fijne medewerker, fijne sofa!
De verkoopster was open en vriendelijk. Ondanks de situatie van de opheffing bleef ze positief. De bank wordt na 5 dagen bezorgd. Heel fijn.
Wij zijn uitstekend geholpen
Snelle en meedenkende service.
leuke stoel gekocht voor een redelijke…
leuke stoel gekocht voor een redelijke prijs . En ben goed geholpen.
Bezorging is goed verlopen
Bezorging is goed verlopen. Vriendelijk personeel kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
DFS bedankt voor de goede service!
Wij waren jaren geleden één van de eerste klanten van DFS op woonboulevard Cruquius en kennelijk nu ook één van de laatsten. DFS gaat verdwijnen van de Nederlandse markt, hetgeen wij best jammer vinden aangezien je er altijd vriendelijk en deskundig werd geholpen en ze goede kwaliteitsproducten tegen een faire prijs geleverd hebben. Over al onze aankopen zijn we altijd zeer tevreden geweest en hopen dit met onze laatste 'voordeel' aankoop ook weer te kunnen zijn. DFS, bedankt voor het jarenlange woonplezier dat jullie ons bezorgd hebben en succes voor de toekomst.
Heel ardig en gezellige team
Heel ardig en gezellige team, goede communicatie en duidelijkheid.