Prima ontvangst bij verkoop. Fijn geholpen. De stoelen moesten nog binnen komen, dat wisten we en geen probleem. De communicatie kon wel wat beter ivm levering etc maar is uiteindelijk goed opgelost.... Leggi di più
Cloudy tafel en Mowgli stoelen gekocht. Zo blij mee. Prijs kwaliteit meer dan goed. Hoog service gericht. Website overzichtelijk. Mocht je twijfelen, je kunt ze altijd bellen voor meer informatie of... Leggi di più
Super service vanaf het begin.De tafel Noa was niet meer te zien als showroommodel, maar we konden wel een tafel bekijken met hetzelfde blad in hun showroom. Meteen besloten te tafel te bestellen en o... Leggi di più
Zo ontzettend blij met onze nieuwe eetkamer stoelen. Precies wat we in ons hoofd hadden. Snelle service, netjes verpakt en zulke mooie en lekker zittende stoelen.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij AMS Living draait alles om sfeer, stijl en comfort aan de eettafel. Wij brengen design, kwaliteit én betaalbaarheid samen in meubels die je eetruimte tot leven brengen. Van minimalistisch Japandi tot modern en praktisch: onze eettafels en eetkamerstoelen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook ontworpen om elke dag comfortabel van te genieten. Ook voor tafels bieden we iets unieks: ontdek onze organisch gevormde Japandi-eettafels met een hoogwaardige beton ciré-afwerking. Deze tafels brengen rust, karakter en natuurlijke elegantie in je interieur. Elk stuk is met zorg geselecteerd op kwaliteit en afwerking, zodat je lang kunt genieten van jouw aankoop. We geloven dat een mooi interieur niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Daarom zorgen we voor eerlijke prijzen, zonder in te leveren op stijl of materiaal. Klanttevredenheid staat bij ons voorop: we denken met je mee, zorgen voor snelle levering en staan klaar bij vragen of advies. Met AMS LIVING haal je niet alleen meubels in huis, maar ook een stukje beleving. Want een fijne eetkamer begint bij de juiste sfeer en die begint bij ons.
Ecustraat 49, 4879NP, Etten-Leur, Paesi Bassi
- 06 28165660
- info@amsliving.nl
- amsliving.nl
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Erg blij mee
De stoelen kwamen wat later dan gepland, maar als ik hier een mail over stuurde kreeg ik erg snel reactie. En toen ze eenmaal op voorraad waren werd ik gebeld om te zorgen dat ik ze snel in huis zou krijgen! We zijn heel blij met onze stoelen, ze zitten fijn, zijn mooi en we krijgen er veel complimenten over. Al met al een hele goede ervaring gehad.
Prima ontvangst bij verkoop
Mooie stoelen voor een goede prijs!
Mooie stoelen voor een hele goede prijs! Je ziet aan een paar kleine details dat de stoelen niet helemaal strak zijn gestikt, maar voor de prijs zijn het echt top stoelen! De levertijd was lang, maar dat was van te voren netjes gecommuniceerd en we werden goed op de hoogte gehouden.
Heel blij met onze eetkamerstoelen
Ze kwamen netjes aan en zagen er heel…
Ze kwamen netjes aan en zagen er heel mooi uit! Ook goed verpakt. Alleen was de bezorging wat minder. Dit heeft niks te maken met de bezorger zelf maar dat er elke dag 1 pakket binnen kwam. Dus je moet elke dag thuis zijn om ze te ontvangen. En al je werkt is dat wel lastig..
Dit was de eerste keer
Dit was de eerste keer dat ik wat koopte bij AMS living ik had een goede ervaring deze vriendelijke Rick waar ik veel contact over het product had en met een juiste keuze van een spiegel ben ik zeer tevreden oké paar keer gevraagd over Transport en zodat het ook goed aan kwam voor de levering bedankt Rick echt top
Onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding
Heel erg mooie meubels en onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding! Ook de service na verkoop is top: we hadden een probleem met een van de stoelen en dat is perfect afgehandeld.
Super mooie spiegel
Super mooie spiegel! Erg blij mee! Ook goed contact, ze reageren snel.
Goed contact
Goed contact, prachtig spiegels.
Mooi geprijst.
Zeker doen.
Snel en prettig contact, snelle levering!
Het contact was snel, vriendelijk en adviserend. Top levering binnen slechts 2 dagen! Een prachtige spiegel, dus ook de kwaliteit van het product stelt niet teleur.
Mega blij met mijn aankoop
Mega blij met mijn aankoop! De spiegel en eetkamerstoelen zijn echt prachtig en van topkwaliteit. Fijne communicatie, afspraken perfect nagekomen en de bezorging was netjes en op tijd. Je merkt dat er zorg en aandacht in zit. Absoluut een aanrader.
Top bedrijf
Top bedrijf. Snel afgehandeld. Goede en snelle communicatie. Boogspiegel snel thuis geleverd.
Het is een prachtige spiegel
Het is een prachtige spiegel, een echte eyecatcher in onze kamer! Contact ging goed en er werd snel gereageerd, de bezorging ging ook prima, de spiegel was goed verpakt. Kortom wij zijn heel tevreden.
Ik heb heel grote boogspiegel(200*100)…
Ik heb heel grote boogspiegel(200*100) gekocht,het is heel prachtig ,ben ik heel tevreden.Binnen 3 dagen heb ik gekregen.Ik kan het alleen maar aanbevelen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.